Založ si blog

Skončí Čaputová ako Dzurinda? Alebo ešte horšie?

Netvrdím, že Dzurinda sa ma dnes nejako výnimočne zle, ale z očí Slovákov jednoducho musel zojsť lebo vie, ako nás všetkých zapredal za misu šošovice, hlavne USA!

Veď kto z tých, ktorým záleží na Slovensku, na budúcnosti Slovenského štátu, na budúcnosti našich detí, vnúčat, pravnúčat…, by si nepamätal na tú „bombastickú“ cyklo-predvolebnú kampaň, keď sa Mikuláš chcel priblížiť pospolitému slovenskému ľudu tým, že sa posadil na bicykel a vyrazil medzi neho!!!

Avšak to bohatstvo, čo bolo vtedy okolo neho a hlavne to, čo mu prišlo potom, to akosi už nikto neriešil a stále nerieši!!!

Pamätáme si, ako ministerka zahraničných vecí USA „Češka“ Madeleine Albrightová sa takto hanlivo vyjadrila na adresu Slovenska a Slovákov – „Momentálne je na mape Európy (čierna!) diera, ktorá sa nazýva Slovensko,“

A presne týmto jej vyjadrením sa začala éra Mikuláša Dzurindu, ako HZDS síce v nastávajúcich PV neporazil, ale pozliepali akúsi „pomyjovú“ (v pomyjach je tiež kade čo…!) „vládu“ a to len preto, aby sa odvďačil hlavne USA, keď takmer na druhý deň, keď prevzal moc v našom štáte, za deravý groš odovzdal USA našu hutnícku pýchu VSŽ…

Ako náhle USA dostali od Mikuláša, čo sa od „Mikuláša“ patrí dostať – véééľa darčekov zadarmo, doslova a do písmena sa na neho takpovediac vykašľali.

Netrvalo dlho a Mikuláš už nebol premiérom SR, už nebol ani poslancom v NR SR, ani sa nestal významným slovenským domácim politikom, ba ani ako „naj“ politik SR nekandidoval za prezidenta SR. Jednoducho pomaly potichučky sa zo Slovenska vytratil, aby na neho slovenská spoločnosť zabudla a upratali ho do akéhosi „Wilfried Martens Centrum pre európske štúdie“, kde je dnes najvyšším – teda šéfom pardon predsa len Prezidentom…!

Áno, Dzurinda zato, že sa stal na nejakú dobu najmocnejším „mužom“ SR, USA kráľovsky odmenil – doslova im splnil čokoľvek, len aby jeho priatelia z USA boli spokojní , že do neho neinvestovali zbytočne –  od rozpredaja slovenských ekonomických zlatých nosníc, až po súhlas na prelet U.S. Army stíhačiek cez naše územie, pre USA „ľudskosť“ na Balkáne…

Ako náhle USA toto všetko od Mikuláša dostali, tak sa okamžite zacelila „čierna diera“ v strede Európy a následne sa, ako píšem vyššie, USA na Mikuláša politicky vykašľali lebo vedeli, že konali „správne“ vo vzťahu k občanom SR a teda ich „slovenského“ pomocníka radšej spratali z cesty…

Nuž a tu sa dostávam k Zuzane Čaputovej.

Tá je podľa môjho naj presvedčenia v kresle „prezidentky“ SR tiež len a výhradne zásluhou USA lebo opäť čosi po nás chcú a opäť nám chcú „pomôcť“, aby sa v strede Európy nebodaj opäť zem neprepadla a vznikla tu druhá, ešte černejšia diera!!!

A dnes je to vidieť čo raz viac a viac.

Čokoľvek USA skritizujú, tak ZČ je okamžite naporúdzi a pritakáva a pritakáva!

Aj toť nedávno povedala, že ani do Číny na ZOH nepoletí lebo fuj zlá Čína a pritom jej vôbec nezáleží a hlavne nedochádza, že do Číny by cestovala len a výhradne kvôli slovenským športovcom, aby ich povzbudila na mieste športového „činu“!

Nie, ona jednoducho bez USA ani na krok a následne totálne farizejský privíta s úsmevom pod respirátorom slovenských športovcov na pôde „svojho“ paláca a bude im ďakovať a ďakovať…!!!

Keď treba pohaniť Ruskú federáciu, tak ZČ je medzi prvými v EÚ, keď treba na „demokratickej“ hrudi pochovať ešte „demokratickejšiu“ Cichanovsku, tak ZČ je medzi prvými v EÚ, keď sa je potrebné zastať porušovania ľudských práv akéhosi skaderuka, skadenoha Navaľného, tak ZČ je prvá v poradí z politikou EÚ, keď je potrebné USA pofúkať rany, ktoré utrpeli v Afganistane, tak ZČ je okamžite naporúdzi a háji záujmy afganských žien, že čo teraz s nimi bude, keď ich strýko Sam nechal napospas ich tradičnej spoločenskej kultúre a zdupkal – atď. atď.

Nuž ale najväčšiu službu, ktorú má, pravdepodobne musí ZČ vykonať na prospech USA, ešte pred tým, ako ju s najväčšou pravdepodobnosťou v najbližšej dobe národ slovenský poženie, je podpísať „Dohodu o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických“!!!

Podľa môjho názoru je toto ešte jedna jej veľká vďaka, ktorú je potrebné USA vrátiť, že sa stala „prezidentkou“ SR a potom záujem USA o ZČ ochabne tak, ako ochabol pri Mikulášovi Dzurindovi!

Je tu však veľký rozdiel. Keď Mikuláš Dzurinda politicky na Slovensku končil, tak to nebolo zo dňa na deň, ale pomaly a národ slovenský, tak ako v mnohých prípadoch, vždy akosi rýchlo zabudne na tých čo mu „verne slúžili“, tak koniec ZČ, podľa môjho hlbokého presvedčenia bude rýchly, zo dňa na deň, z včera do rána, z rána do večera a nebude čas na to, aby národ slovenský zabudol na všetky tie útrapy, ktoré mu aj ZČ spôsobila.

A preto mám v nadpise otázku, či ZČ neskončí, nie rovnako ako Mikuláš Dzurinda, ale ešte horšie!!!

Záver:

Môj osobný názor, moje hlboké presvedčenie – Zuzana Čaputová je „prezidentkou“ všetkých, žiaľ iba Slovákov nie!!!

Lebo nie na to bola z vonku našej republiky, inštalovaná na pozíciu v našej milovanej republike, na ktorej momentálne „úraduje“…!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.