Založ si blog

Diktátori, no, no, no, toto sa nerobí! Lebo bude bác, bác, bác. ..

Asi takto nejako sa upozorňujú malé detičky, keď chcú vykonať niečo, čo si myslia že im „pomôže“, ale ešte nevedia, že si tým môžu veľmi ublížiť!

Nuž a presne toto a takto sa v poslednej dobe, v posledných týždňoch a mesiacoch správajú tí, čo o sebe tvrdili, stále tvrdia, že sú akýsi iní. Čo spadli z neba, že sú iní?!

Nuž, ale takto sa zvyknú správať tí, čo majú strach, strach nie z niekoho, ale strach z toho, že budú odhalení z klamstva, podvodov, nezákonnosti a preto konajú tak, ako konajú!

Oni sú už naozaj v takej politickej, ale aj mentálnej núdzi, že doslova a do písmena si zadržaním Roberta Fica (RF), vyrobili takú blamáž, že to ich strach z toho , čo nastane, keď už nebudú pri diktátorskej moci, len a len znásobí!

A všetci vieme čo môže spáchať človek, ktorý sa bojí, ktorí žije v neustálom strachu!

Vieme, že jeden človek je pod takýmto tlakom, pod tlakom strachu, veľmi nebezpečný pre svoje okolie, tak potom, čo môžu so svojím okolím resp. celou spoločnosťou vykonať viacerí takýto vystrašení jedinci, naviac, ak sú pri moci?!

Títo politickí idioti to mohli celkom pekne zahrať tak, aby mali v našom štáte isté postavenie, istú úctu a dôveru občanov na dlhé roky, keby neboli klamali, keby neboli verejnou mienkou manipulovali, keby sa k moci nedostali na základe zapredaneckých médií, na základe zahraničného kapitálu a pod.

Veď mali jedinečnú šancu!

Celé obdobie tých rokov, kedy bol RF (zjednodušujem to na jeho osobu) pri moci, sveto svete tvrdili, že je to šéf štátnej mafie, že rozkráda naše spoločné bohatstvo a že keď im ľudia dajú v PV dôveru, tak oni s RF a touto špinavou rozkrádačskou bandou skoncujú, ba dokonca taký „čistý“ Boris Kollár pred PV 2020, pred Leopoldovskou väznicou natočil totálne idiotský predvolebný šot, kde hovorí o tom, ako on týmito ficovskými gaunermi zaplní slovenské väznice!!!

A čo sa stalo?

Áno, na základe týchto klamstiev, manipulácií za jasnej podpory zapredaneckých médií aj pani z „prezidentského“ paláca (ktorá je tam podľa môjho názoru/presvedčenia, tiež len preto lebo  – predvolebné klamstvo, manipulácia, zahraničné nie len záujmy ale aj peniaze a pod.!) vyhrali voľby, pozliepali sa a poskladali „protikorupčnú“ „Vládu“!

A okamžite mali konať!

Veď „dôkazov“ za tie nekonečné roky strávené v permanentnej opozícií, voči RF, mali „plné“ šuplíky, stačilo ich len vybrať, oprášiť začať ten ich proces „očisty“!!!

Veď od ich nástupu k moci sa malo okamžite všetkým poctivým prokurátorom, policajtom-vyšetrovateľom, sudcom, po tak dlhej dobe „utláčania“ zo strany RF, uľaviť a mali im, novým „demokratom“, sami položiť, ešte väčšie „dôkazy“ o nekalej činnosti RF, na stôl – mali okamžite RF obviniť a žiadať NR SR o jeho vydanie na trestné stíhanie!!!

Čo bránilo 95 „koaličným“ protificovský nabudeným poslancom v tom, aby zbavili RF poslaneckej imunity a hodili ho do rúk „spravodlivosti“?!

Aha, ja viem, za všetko „môže“ Covid „pandémia“! Najskôr bolo potrebné „zachraňovať“ zdravie a životy občanov SR, veď RF počká!

Najskôr bolo potrebné nakúpiť za milióny/miliardy eur, Covid AG testy a pod. a to všetko z peňazí, ktoré našli po RF v „prázdnej“ špajzy!!!

Nuž výhovorka hodná detí a nie „politikov“ rangu Matovič, Sulík, Kollár, Remišová – apropo, Remišová! Ako to, že Veronika na svojom politickom „adventnom kalendári“, koho je potrebné dostať za mreže, nemala a dodnes nemá vyobrazenie tváre RF, aby si ho mohla niekedy večer, červeným krížikom zaškrtnúť – VYBAVENÉ!!!

Celý čas Igor Matovič (IM), ako zmyslov zbavený kričí na RF, aby on len tíško čakal, šúchal nožičkami, zbalil si zubnú kefku, aby bol pripravený na dlhodobý pobyt v hotely – BASA, keď si po neho prídu chlapci z NAKA!!!

Nuž ale RF „čaká a šúcha, šúcha a čaká“ už viac, ako 20 mesiacov!!!

Čosi tu nesedí! Ako to, že pri toľkých „dôkazoch“, čo na neho mali pred PV 2020 a teraz, nevedia ho dostať za mreže? A ako vyššie spomínam, v NR SR by nebol žiaden problém, vydať ho na trestné stíhanie, na kolúznu väzbu…!!!

Čo sa stalo, že nekonajú?!

Žeby nemali na RF NIČ! A je jasné, že celé tie roky len klamali, zavádzali, verejnou mienkou manipulovali…???

Veru, dnes to vyzerá tak, že URČITE!!!

A keďže RF nepreukázali žiaden významný zločin, tak ho museli chúďatka nechať predviesť na policajnú stanicu len preto lebo sa viezol v aute!

Ja neviem, ale nepoznám znenie akéhokoľvek trestného činu v našom Trestnom zákone, ktoré by považovalo za obzvlášť závažný trestný čin to, keď sa niekto vezie v aute, dokonca na sedadle prísediaceho!!!

Áno a oni politický tupci, presne toto s RF vykonali lebo vraj tým, že sa išiel previesť večernou Bratislavou, sa dopustil trestného činu Podnecovania!

Podnecovania čoho? Podnecovania k vozeniu sa ulicami večernej Bratislavy?

Nie, nejdem sa ďalej tomuto ich politickému idiotizmu venovať lebo nateraz to nemá význam.

Jediné čo mi z týchto ich posledných politicko-idiotských krokoch vychádza, voči občanom SR (povinné c-očkovanie, gniavenie občanov c-nezaočkovaných…), voči opozícií, je to, že sú v koncoch! Sú v koncoch lebo svoju mocibažnosť, bažnosť národ diktátorsky riadiť/ovládať, bažnosť sa podriaďovať a byť úlisní zahraničiu (USA/EÚ), si už nevedia ustrážiť!!!

Oni vedia, že zašli ďaleko, oni vedia že takzvane politický „zdochýnajú“ a preto kopú, ako ten najzdochýnajúcejší politický kôň, ich kopance tento národ na teraz veľmi bolia, ale čas ich konca sa nezadržateľne blíži a potom, potom zo strany občanov SR, voličov SR, s najväčšou pravdepodobnosťou príde to, čo píšem v názve svojho dnešného názorového článku – No, no, no – bude bác, bác, bác…

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 21:03

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.