Založ si blog

Ak by SR bola právnym štátom, tak Z. Čaputová by už nebola „prezidentkou“ SR!

Hneď na úvod tohto môjho dnešného názorového článku vyjadrujem svoje hlboké presvedčenie, jednoznačný názor, že Slovenská republika už niekoľko mesiacov nie je právnym štátom, ale štátom Covid diktátorským, so silným zameraním na Covid vakcinačnú segregáciu!

Tému dnešného môjho názorového článku som nechal, ako sa hovorí „dozrieť“ alebo vyzrieť?

Na úvod sa rečnícky opýtam – FORBES (F), akýsi veľkokapitalistický magazín o Zuzane Čaputovej ZČ) drzo klame alebo napísal o nej tvrdú pravdu?

O čo ide?

Nuž „len“ o takúto „maličkosť“.

Magazín F vo svojom rebríčku akejsi „objektívnej“ ankety „100 najvplyvnejších žien sveta“, ZČ prvý krát v tejto „prestížnej“ ankete zaradil za rok 2019 na 80 miesto, za rok 2020 na 83 miesto a za rok 2021 na 86 miesto.

Odhliadnem od jej klesajúceho „vplyvu“ na svet a povenujem sa hlavne zdôvodneniu magazína F prečo si ZČ takto „váži“ a „považuje“, že ju radí takto „objektívne“ vysoko, že dnes s približne 4 miliárd žien svetovej populácie je na 86. mieste jej vplyvu, aj na životy tých zvyšných, ako píšem minimálne 4 miliárd žien!!!

Sú to tieto je „prednosti“ –

„Je protikorupčná aktivistka a právnička, ktorá začala svoje päťročné funkčné obdobie prezidentky SR v júni 2019.

Štyridsaťsedemročná Čaputová je najmladšou a zároveň prvou slovenskou prezidentkou.

Vo svojom inauguračnom prejave Čaputová prisľúbila zlepšenie justičného systému a boj proti beztrestnosti a korupcii.

Jej vplyv pomohol v roku 2018 vyvolať protesty, ktoré prinútili bývalého premiéra Roberta Fica (Smer-SD) odstúpiť po vražde novinára (Jána Kuciaka) píšuceho o korupcii v politike.

Nazvali ju „osamelým politickým hlasom v mori demagógie“.“

A tu je okolo politickej postavy ZČ politický pes zakopaný!

Presne v tomto hodnotení magazínu F – „Jej vplyv pomohol v roku 2018 vyvolať protesty, ktoré prinútili bývalého premiéra Roberta Fica (Smer-SD) odstúpiť po vražde novinára (Jána Kuciaka) píšuceho o korupcii v politike.“ Je napísaná o ZČ pravda alebo lož?!

Toto, pravdepodobne naozaj objektívne hodnotenie politiky ZČ, magazín F stiahol zo svojich stránok a „objektívna“, podotýkam „slovenská“ tlač o tomto F „faux pas“ píše len tak ledabolo, že magazín F sa len tak málinko potkol/pomýlil!

Nuž dobre. Mohol by som s veľkou dávkou sebazaprenia prijať, že magazín F sa naozaj pri ZČ v tomto pomýlil, ak by tu nebolo jedno veľké ALE!!!

A to ALE je to, že magazín F, už dvakrát predtým ZČ vo svojom „prestížnom“ nanajvýš „objektívnom“ rebríčku mal a takúto jej „zásluhu“ na „demokraticky“ vývoj na Slovensku v roku/po roku 2018, ešte nespomenul! Ešte sa takto „nepomýlil“ a mal na to už dva krát možnosť!

Tak potom sa pýtam, ako to, že v tomto roku sa takto, takýto kapitalistami uznávaný magazín, tak „škaredo“ pomýlil?

Kto pre magazín F písal recenziu o ZČ, aby zdôvodnil fakt, že práve pre tieto jej „prednosti“ sa usadila na 86. priečke najvplyvnejších žien sveta?!

Nuž veru, ak sa takto pomýlili aj pri ostatných 99. ženách, tak potom je tento rebríček potrebné brať nanajvýš „vážne“ a tak isto je potrebné takto objektívne „vážne“ brať aj celý obsah tohto kapitalistického, pre mňa osobne absolútne bulvárneho a jednostranne politicky zameraného, F plátku!!!

Zároveň je zaujímavé sa dozvedieť, kto tak promptne zaintervenoval v prospech ZČ v magazíne F, aby takéto ich „bludárske“ hodnotenie ZČ bolo okamžite vymazané?!

Tu sa nepúšťam do konšpirácii, ale napadá ma kade kto! A teba občan SR, kto v tejto súvislosti napadá?

Ale vrátim sa späť k pôvodnému hodnoteniu magazínu F, že ZČ bola jednou z ústredných postáv politických protivládnych udalosti na Slovensku po februárových udalostiach vo Veľkej Mači!

Iste, je pravda, že vtedy občania SR, podotýkam vtedy absolútne slobodní, nie ako dnes, ZČ síce na uliciach nevideli lebo tam bolo jedine „spontánne“ Za slušné Slovensko, ale čo sa dialo už vtedy v zákulisí, to občan vtedy nevidel a nevie o tom nič konkrétnejšie ani dnes! A dozvie sa to niekedy? Kde je pravda o „spontánnosti“ vtedajších protivládnych demonštráciách, ktoré akási Nicholsonová dokonca označila, že na základe aj týchto protestov je potrebné na Slovensku vykonať pád vlády pomocou štátneho prevratu???!!!

Veru, zákulisie týchto vtedajších štátnoprevratových demonštrácií mohlo a pravdepodobne aj bolo o niečom inom, ako o samotnom, vtedy „apolitickom“ Jurajovi Šeligovi a akejsi Karolíne Farskej!

Malá rekapitulácia:

  • 2.2018 – vražda vo Veľkej Mači
  • marec 2018 – prvý „spontánny“, „nikým“ z vnútra a ani z vonka finančne a inak podporovaný pochod Za slušné Slovensko
  • mája 2018 – Zuzana Čaputová oficiálne ohlasuje kandidatúru na prezidentku SR
  • Október 2018 – prvý prieskum verejnej mienky na pozíciu prezidenta SR za účasti ZČ – FOCUS – zisk ZČ 5,2 %
  • November 2018 – druhý prieskum verejnej mienky na pozíciu prezidenta SR za účasti ZČ – FOCUS – zisk ZČ 4,1 % (prečo pokles? Zámerne?)
  • február 2019 – necelé štyri mesiace od vstupu ZČ do „rovného“ politického boja o prezidentskú pozíciu, ZČ v agentúre AKO zaznamenáva volebný prieskum na úrovni 52,9%!!!
  • marca 2019 – len o 10 mesiacov neskôr, ako ZČ oficiálne vstúpila, pre drvivú väčšinu národa slovenského, ako úplne neznáma žena, do prezidentskej kampane, ZČ suverénne vyhráva prezidentské voľby pred takým politickým matadorom za akého Maroša Šefčoviča považuje hádam každý objektívny Slovák! (samozrejme slovíčko „suverénne“, je potrebné brať s obrovskou rezervou lebo zo všetkých oprávnených voličov SR, ZČ volilo len 23,9 oprávnených voličov, čo znamená že pre 76,1 % Slovákov bola buď absolútne ľahostajná alebo ju odmietli voliť!)

Takže od 21. februára 2018 do jej „zvolenia“ za „prezidentku SR, teda do 30.3.2019 ubehol rok a jeden mesiac!!!

Naozaj veľká politická „náhoda“!!! Obrovský politický „zázrak“ –  v dejinách Slovenska nemajúc najmenšej obdoby!!! To akoby sa z učňa prvého ročníka Odborného učilišťa za rok a jeden mesiac stal Generálny riaditeľ najväčšej nadnárodnej spoločnosti!!!

Je jasné, že bez zákulisnej masívnej podpory, hlavne finančnej, vzdania sa prezidentskej kandidatúry v prospech ZČ „bez nároku“ na odškodné Roberta Mistríka, aby sa vraj netrieštili vtedajšie „demokratické“ opozičné sily,  v jej prospech a absolútne masívno-brutálnej podpory „slovenských objektívnych“! médií, by sa ZČ nikdy nestala hlavou nášho štátu! (čisto môj názor, moje absolútne presvedčenie!)

A preto je potrebné si položiť naozaj vážnu otázku – Magazín F sa v prípade ZČ pomýlil alebo napísal pravdu, ktorá ešte nemala byť vyrieknutá, že Ona stala v zákulisí za všetkými týmito „spontánnymi“ demonštráciami po udalostiach vo Veľkej Mači a komu hlavne prospela resp. komu bola na prospech tragická udalosť z 21. februára 2018?!

Iste, nie som naivný a nemyslím si, žeby ZC v tom čase mala tak veľkú moc, aby stála za organizovaním týchto čisto politických „spontánnych“ protestoch, to nie, ALE to, že už v tej dobe bola súčasťou štátneho prevratu (to hovorila akási Nicholsonová), že bola pripravovaná na to, že Ona bude „hlavou“ nášho štátu a že tí, jej zahraniční „pomocníci“, ktorým samozrejme tiež išlo/ide len o „blaho“ Slovenska a národa slovenského, tak na tom aspoň „štipka“ pravdy môže byť! Či nie? Čas ukáže!!!

Pretože, ak by sme boli právnym štátom, ak by na našom zvrchovanom(?) území mohli necenzurovane pôsobiť naozaj slobodné média, tak by v tomto ZČ, investigatívne mediálne doslova politický roztrhali na franforce a jej by neostávalo nič iné, ako sa z pozície najvyššieho ústavného činiteľa SR poberať čo najskôr preč…

Dnes sa toto na Slovensku s „pochopiteľných“ dôvodov stať nemôže, ba nesmie, ale môj názor, moje hlboké presvedčenie je to, že politicko-spoločenská pravda, aj okolo ZČ, čo nevidieť vypláva na povrch, čomu nasvedčuje aj jej strmý pád v rebríčku „najvplyvnejších“ žien sveta, pretože pravdepodobne pre týchto vplyvných veľkokapitalistov, svoju prácu už vykonala a jej „potreba“ pre ich zámery sa zo dňa na deň stáva nulovou, ba až na obtiaž i keď si myslím, teda som presvedčený, že pre USA administratívu ešte nevykonala všetko čo vykonať mala, ale tomu sa povenujem v ďalšom mojom názorovom článku…

 

Zdroje:

 

https://spravy.rtvs.sk/2021/12/forbes-zaradil-prezidentku-caputovu-medzi-najvplyvnejsie-zeny-sveta/

https://strategie.hnonline.sk/media/15960524-jedna-informacia-o-prezidentke-nesedi-forbes-urobil-v-rebricku-najvplyvnejsich-zien-chybu

https://strategie.hnonline.sk/media/15784105-forbes-zaradil-prezidentku-caputovu-medzi-100-najvplyvnejsich-zien-sveta

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.