Založ si blog

Bu bu bu, volám sa Omikron a už som tu, bu bu bu za mnou prídu ďalší!

Vyzerá to tak, že je to nekonečná téma, doslova pre značnú časť obyvateľstva, u ktorých sa zachoval zdravý rozum, už doslova téma nudná až otravná, zbytočne normálny život obmedzujúca!

Avšak Covid zaočkovanosť je nízka, tí čo sú Covid zaočkovaní sú Covid nákazliví, sú Covid infekční, Covid vakcína nezabrala ani po druhej dávke, tak je potrebné rozposielať pozývajúce sms správy na „posilňujúcu“ tretiu dávku a keďže ani to nie je zárukou úplného „vyhubenia“ Covidu, tak budú týmto Covid zaočkovaným obyvateľom prichádzať pravdepodobne v pravidelných troj mesačných intervaloch ďalšie a ďalšie sms na vpich ďalších a ďalších „posilňujúcich“ Covid vakcínových dávok, stále tej istej Covid vakcíny, bez akejkoľvek úpravy lebo má „zázračne“ vlastnosti a účinkuje voči akémukoľvek mutantu koronavírusov avšak nie dlhšie , ako 3 mesiace!!!

A aby toto pravidelné „prepotrebné“ c-preočkovanie bolo možné u Covid vystrašenej a Covid vystresovanej populácií dosiahnuť, tak je potrebné prichádzať stále s novými a novými Covid mutantmi, z ktorých každý ďalší je oveľa „infekčnejší“, ako ten predošlý a je veľmi veľká „pravdepodobnosť“ že práve tento nový Covid mutant opäť zahltí zdravotníctvo celého sveta – atď. atď.!!!

Samozrejme za všetko môže ten nezodpovedný „dobytok“, ktorý z absolútne „nepochopiteľných“ dôvodov odmieta experimentálnu Covid vakcínu a čím dlhšie ju bude odmietať, tak tým viacej sa bude presadzovať čo raz silnejšia „dobrovoľnosť“ Covid očkovania a to až do takej miery, že Covid nezaočkovaní už nebudú mať možnosť si ísť kúpiť, ani základne potraviny, ale tu si Covid očkovací maniaci neuvedomujú, že najnebezpečnejší je ten, čo je hladný…!!!

Späť k hlavnej myšlienke môjho dnešného názorového článku.

Niekedy na sklonku roka 2019 sa svet dozvedá, že kdesi v tej „zlej“ komunistickej Číne sa „z nenazdajky“ objavil akýsi nový koronavírus a dostal príznačne meno SarsCov-2 – zjednodušenie Covid 19 – lebo bol „identifikovaný“ v roku 2019!!!

Veľmi rýchlo sa rozšíril do celého sveta a to až takou rýchlosťou, že taliansky vedci zistili, že jeho prítomnosť v Taliansku mohla byť už v septembri 2019 (!) zatiaľ čo čínsky, pôvodný „pandemický“ C-vírus, sa oficiálne objavil až v novembri 2019!!! Tak potom, kde je to „semenište“ vzniku C-19???

Ale dobre, idem ďalej.

Následne prichádzali zo sveta správy, že je tu brazílsky C-19, brazílska mutácia C-19 označená ako P.1 a vedci „predpokladali“, že je oveľa nákazlivejší, nebezpečnejší a preto šírenie strachu a stresu nadobudlo nové kontúry! Pýtam sa kde je dnes táto britská mutácia???

Po nej prichádza veľmi „nebezpečná“ britská mutácia C-19 pod označením B1.1.7.

Avšak táto mutácia sa našim Covid odborníkom, akosi vyšmykla z rúk lebo museli priznať nasledujúce – „Britská mutácia koronavírusu, známa pod označením variant B1.1.7, bola na Slovensku oveľa skôr, ako bolo doteraz známe.“ A toto ministerstvo zdravotníctva SR priznáva až 20. januára 2021!!!

Ako to? A za ten čas čo tu bola a sme o nej nevedeli, tak čo z našou spoločnosťou, s našimi občanmi vyviedla? Nuž asi nič mimoriadne lebo známy to analytik Martin Smatana, túto skutočnosť zahral do autu takto – „Prvý výskyt britskej mutácie koronavírusu našli v zmrazenej vzorke už zo 14. novembra minulého roka – jej rozšírenosť znamená aj dobrú správumôže to byť vysvetlenie, prečo lockdown funguje len pomaly a ukazuje nám, čo máme robiť.“

„Výborne“ nejaký čas tu šarapatila britská C-mutácia a ja sa pýtam kde je dnes???

 

Nuž nestačilo a tak na rad prichádza prvá juhoafrická mutácia, na Slovensko niekedy v marci 2021 a tejto témy sa ujal Prof. Jarčuška, ktorý o nej v marci 2021 hovorí aj takto – „Vie obísť účinok protilátok, ktoré sú vytvorené či už prirodzenou imunitou alebo vakcináciou,“ a k nemu sa pridali Covid odborníci z Dát bez pátosu takýmto Covid stresujúcim/zastrašujúcim výrokom – „Je to úplne mimo nás, ale zanzibaristi, seyšelisti, maledivisti a hurgádisti nám to sem donesú, lebo sa to zatiaľ podarilo vždy,“

Avšak Dáta bez pátosu sa „nevzdávajú“ a Covid stres a strach rozširujú vo verejnosti aj týmto svojím „vysokoodborným“ stanoviskom – „Ak bol niekto viac ohrozený dnes ako včera, tak je to DIEŤA a ŠKOLÁK. Je to proste tak a nič s tým nespravíme. A nechajte všetkých školákov doma 2-3 týždne,“ – áno, na základe prvej juhoafrickej mutácií C-19 sa takto národ slovenský strašil už 7. marca 2021! A ja sa pýtam, koľkýže školáci boli touto prvou juhoafrickou mutáciou C-19 ohrození na živote, koľkí z nich skončili v nemocniciach, koľkí boli hospitalizovaní na JIS a ÚPV??? A kde je dnes prvý juhoafrický mutant C-19???

A opäť to na ľudí nezabralo, opäť c-zaočkovanosť nízka a tak prichádzajú prvé správy o ďalšej „nebezpečnej“ mutácií C-19 – tentoraz z Indie!  Prvý prípad sa na Slovensku „odhaľuje“ v máji 2021. Avšak sa nič mimoriadne nedeje lebo „dobrou správou“ pre c-nezaočkovaných občanov SR je toto –  „Na základe dostupných informácií je nepravdepodobné, že by mutácie v ,indickom‘ variante spôsobili, že vakcíny proti COVID-19 budú neúčinné,“ skonštatovala Račková, hovorkyňa ÚVZ SR!!!

Teda opäť len bohapustý nátlak na experimentálne c-očkovanie!

Avšak prišlo leto a ako každé respiračné ochorenie, tak aj toto covidové prirodzene ustúpilo, no a v takýto čas nie je možné účinne vyvíjať tlak na občanov, aby sa dali c-očkovať.

A tak sa v našich zdravotníckych zariadeniach nedialo nič. Žiadna predpríprava na jesenné obdobie nábehu respiračných ochorení, žiadne predzásobenie sa nemocníc potrebným zdravotným personálom – lepšie zaplateného, žiadne predzásobenie lekárni účinnými liekmi, žiadne nariadenia smerom k všeobecným praktickým lekárom v zmysle – okamžite začať vyšetrovať a liečiť všetkých, čo začnú navštevovať tieto ambulancie s prvými príznakmi respiračných ochorení a pod.

Nie, nekonalo sa lebo sklady boli plné c-vakcín (stále sú týmto experimentom preplnené?!) a teda je potrebné si počkať na rýchly, každoročný jesenný nábeh respiračných ochorení a keď sa tak začalo diať, tak všetky tieto respiračné príznaky boli okamžite odprezentované, ako Covid, že 85% sú najhorší práve c-nezaočkovaní, že sa opäť plnia nemocnice výhradne C-pacientami, že to slovenské zdravotníctvo nezvláda, že sú nadmerné úmrtia výhradne len na C-19 a podobné stresy a strašenie!

Na základe toho sa opäť rozprúdila nehorázna Covid vakcinačná kampaň, čo raz viacej sa uzatváral Covid životný „kohútik“ c-nezaočkovaným a aby sa c-nezaočkovaní stali ešte väčšími štvancami, tak na živote obmedzili aj tých Covid „slobodných“ c-vakcinovaných, aby vyvolali covidovú nenávisť c-zaočkovaných voči c-nezaočkovaným a takýmto spôsobom ešte väčšmi psychicky/psychologicky vplývali na ten c-nezaočkovaní „dobytok“!!!

Avšak opäť nič na c-nezaočkovaných neplatí a tak prichádza ďalší nátlak a opäť Južná Afrika a opäť už v poradí druhý juhoafrický c-mutant, ktorý dostal príznačný názov Omikron!!!

BUM! 11.12.2021 sa slovenská verejnosť dozvedá, že na Slovensku máme prvé TRI prípady Omikronu!!! (naozaj len tri, nie už 300 000 resp. 3 000 000?!)

Jajže Bože, čo teraz?!

Nuž NIČ! Máme tu experimentálnu c-vakcínu a teda občan rýchlo neváhaj c-vakcinuj sa! Nechceš? Nevadí? My (teda ONI!) ti za to zaplatíme – všetkým nad 60+ až do výšky 300€ podľa počtu dávok!!!

Samozrejme okamžite sa objavujú správy typu – „Preočkovanie v prípade variantu omikron bude kľúčové. Naznačuje to britská štúdia“, takže občan neváhaj a utekaj, nohy dolám na c-očkovanie tou istou c-vakcínou, akú dostali prví Slováci niekde okolo 26. decembra 2020!!!

„Zázrak“ ta istá c-vakcína je účinná aj na x-tú mutáciu pôvodného C-19, tak aký problém?!

Žiaden! Nezaočkovaných ešte viac priškrtiť, viac obmedziť a bol by v tom čert, keby sme ich (teda ONI) „nepresvedčili na slobodnom rozhodnutí“, aby nakoniec podľahli a nechali si chemicky zamoriť svoje doteraz absolútne zdravé a silne imúnne organizmy niečím, čo ich zdravie a silnú imunitu môže značne oslabiť, ba niektorých jedincov aj pripraviť o život!!!

A preto vážení občania – BU BU BU je tu Omikron a po ňom, ak nebudete covid vakcinačne poslušní príde iný ÓÓÓ-mikron a ďalšie a ďalšie, kým experimentálna preočkovanosť nebude 100% a potom sa už nebude nik môcť vyhovárať na c-nezaočkovaných, ale pôjde sa teóriou, že životy bude „zachraňovať“ len opakované „posilňovacie“ covid preočkovanie, dnes sa navrhuje už každé tri mesiace!!!

Áno, na toto všetko mnou vyššie napísané, na tento môj názor, existuje riešenie!

Tým riešením je, rázne sa postaviť voči takýmto praktikám, vymeniť tieto Covid zapredanecké vlády, vrátiť sa k štandardnej „predcovidovej“ medicíne, k normálnemu „pred covidovému“ životu, avšak oveľa pokornejšiemu, zdravšiemu, menej na svetsky mamon náročnému a „bude dobre“!!!

 

Zdroje:

https://slovensko.hnonline.sk/16060820-omikron-je-uz-na-slovensku-oznamili-heger-s-lengvarskym-zatial-zachytili-tri-pripady

https://ssvpl.sk/rady-lekara/novy-koronavirus-a-covid-19-v-com-mi-pomoze-vseobecny-lekar/

https://www.webnoviny.sk/vzdravotnictve/brazilska-mutacia-koronavirusu-je-dovod-na-obavy-unika-protilatkam-a-zvysuje-riziko-reinfekcie/

https://www.noviny.sk/koronavirus/592434-juhoafricky-variant-uz-aj-na-slovensku-pozitivni-su-vo-viacerych-okresoch

https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=4590:britska-mutacia-bola-na-slovensku-u-v-novembri-v-trenine-mohla-pred-sviatkami-dominova&catid=250:koronavirus-2019-ncov&Itemid=153

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/587646-indicka-mutacia-koronavirusu-je-na-slovensku/

https://hnonline.sk/svet/16040962-preockovanie-v-pripade-variantu-omikron-bude-klucove-naznacuje-to-britska-studia

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/572949-slovensko-zacalo-ockovat-proti-koronavirusu/

NAJDôLEŽITEJŠIE – https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2013134_koronavirus-sa-v-taliansku-objavil-tri-mesiace-pred-vypuknutim-epidemie-v-cine

Verím, že týmto článkom nešírim nepravdy ba ani žiadne dezinformácie!!!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.