Založ si blog

Moja osobná skúsenosť prečo ľudia na Slovensku umierajú a nemuseli by!

Dnes, bolo to dnes 14.12.2021, približne o 13:30 hod.

Dlhodobo sme boli objednaní na tento termín k dermatologičke.

Riadne sme sa na 13:30 hod. dostavili avšak do vnútra, do čakárne sme nemohli vstúpiť lebo sestra spoza plexiskla na nás ihneď vyrukovala či sme Covid zaočkovaní. Povedali sme že nie. Tak nás „vyprevadila“ na chodbu lebo vo vnútri bol ktosi Covid zaočkovaný a teda nie je vhodné, aby sa v čakárni miešali Covid zaočkovaní s Covid nezaočkovanými!

Prvý šok!

Následne, keď sme konečne prišli na radu aj my „dobytok“ jeden nezaočkovaní, prišla ďalšia výzva! Či máme Covid negatívny test nie starší, ako 48 hodín!

Nie, nemáme odpovedám. Zjavne sme úplne zdravý, plný života, ALE nemáme test, kontrola, dlhodobo plánovaná kontrola sa NEKONÁ!!!

Nedostali sme sa ani do ambulancie doktorky! Ani nás nevidela!

Boli sme preobjednaní na 14. marca 2022!!!

Nuž neostáva mi nič iné iba skonštatovať nasledovné – ktosi v nedávnej minulosti natočil veľmi „úspešný“ „slovenský“ film z názvom – SVIŇA.

Ja na dnešnú skúsenosť môžem povedať len toľko – toto mohol/mohli vymyslieť a do praxe zaviesť len SVIŇA/SVINE!!!

Šťastie na našej strane, že išlo „len“ o kožné vyšetrenie, teda životu nie nebezpečnú chorobu, ale čo tí, čo naozaj potrebujú okamžitú, nevyhnutnú zdravotnú starostlivosť lebo inak je ich život v ohrození a chudáci nemajú v sebe C-vakcínu, ba nestihli ísť ani na AG/PCR test za vlastné!!!

Ja už viem, prečo nám za posledné mesiace umiera toľko ľudí, umiera úplne zbytočne!!!

A čo ty občan-volič, Ty to vidíš ako resp. aké máš ty s dnešnou „zdravotnou starostlivosťou“ skúsenosti?!

Je čas, aby sme už prestali mlčať a začali veľmi nahlas prinášať svedectvá o tom, že dnes naozaj nie je zdravotná starostlivosť prístupná každému vtedy keď ju potrebuje, ale je celkom jasne cielene doslova zakazovaná, keď si „slobodný“ občan tohto štátu nesplní minimálne dve podmienky – buď je C-zaočkovaný alebo C-testovaný!!!

Inak mu je nič platné, aj keď si dlhé desaťročia poctivo platí nemocenské/zdravotné poistenie!!!

Verím, že už čoskoro príde doba, keď sa všetci títo dnes tak covid „poctiví“ lekári/doktori budú za túto, dnes absolútne neodôvodnenú Covid segregáciu zodpovedať a nepomôže im ani výhovorka, že to bolo nariadené ˇúradom verejného zdravotníctva!

Pre lekára platí len jedno buď lieč alebo neškoď a choď od toho!

Lekár má povinnosť liečiť na základe Hippokratovej prísahy, ktorú vám tu na tomto mieste, vám všetkým dnes Covid „zodpovedným“ lekárom/doktorom medicíny pripomínam v plnom znení – „Svojho učiteľa v lekárskom umení si budem rovnako ctiť ako vlastných rodičov a vďačne mu ponúknem všetko potrebné. Ak sa dostane do núdze, dám mu zo svojho, rovnako i jeho potomkom dám a budem ich pokladať za vlastných bratov. Pokiaľ po znalostiach tohto umenia zatúžia, budem ich vyučovať zadarmo a bez nárokov na akékoľvek záväzky. Svojim synom a synom svojho učiteľa ako aj všetkým ustanoveným a na dodržanie lekárskych mravov prisahajúcim umožním, aby sa zúčastňovali na výučbe aj na prednáškach aj na celej vede. Nikomu však inému. Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím. Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet. Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu. Svoj život a svoje umenie vždy budem chrániť v čistote a udržím ich bez akejkoľvek viny. Sám neuskutočním rez u nijakého chorého, ktorého trápia kamene, ale odovzdám ho do rúk mužom skúseným v tomto odbore. Nech vkročím do akéhokoľvek domu, vojdem tam len s úsilím pomôcť chorým a budem sa vyhýbať každému podozreniu z bezprávia alebo hocijakého ublíženia. Zrieknem sa túžby po zmyslových pôžitkoch či so ženami či s mužmi, či so slobodnými či otrokmi. Keď pri svojej lekárskej praxi zbadám alebo vypočujem niečo, čo by malo zostať tajomstvom, o súkromnom živote ľudí všetko zamlčím a ako tajomstvo uchovám.

Ak budem túto prísahu dodržiavať a poriadne spĺňať, nech sa mi dožičí žiť navždy šťastne, nech sa dožijem úcty všetkých ľudí a nech sa radujem z plodov svojho umenia. Ak ju však poruším či poškvrním, nech sa mi stane pravý opak.“

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.