Založ si blog

Okúsi Z. Čaputová 10 ročné väzenie ako prvá?

A nie len Ona, ale všetci tí, ktorí tu propagandisticky už niekoľko dlhých mesiacov zavádzajú celý slovenský národ a držia ho v permanentnom Covid strachu informáciami, ktoré sú faktograficky zavádzajúce, čo dúfam dokážem v tomto mojom názorom článku!

Okrem mojich názorov budem používať výhradne fakty, citácie a nie žiadne dezinformácie, hoaxy nebodaj konšpirácie!!!

Nuž o čo ide, keď v nadpise sa pýtam, či Ona bude prvá, na výstrahu, čo okúsi desaťročnú väzbu, na základe pripravovanej novely Trestného zákona (Tz), ktorú sa bude snažiť v NR SR pretlačiť „ministerka“ spravodlivosti Mária Kolíková (MK), tak mám na mysli hlavne tú časť novely Tz, kde sa MK vyhráža občanom SR, že ich čaká trest vo výške až 10 rokov nepodmienečne, keď budú – „šíriť medicínske dezinformácie“ a MK ďalej novelu Tz v tejto časti zdôvodňuje ešte aj takto – „Či sa už bavíme o informáciách o očkovaní alebo nie, takéto dezinformácie by mali byť brané ako trestný čin“.

V poriadku. Tak sa idem pozrieť, čo o Covid očkovaní hlásala skrze Covid očkovací spot samotná Ona.

Ona v predmetnom očkovacom, pre mňa osobne celkom jasne očkovacom reklamnom spote zo dňa 11.2.2021, hovorí hlavne toto – „Dôverujem odborníkom, a preto vakcínu aj dnes považujem za jedinú cestu, ako poraziť vírus a vrátiť naše životy do normálu,“

Podľa môjho názoru a presvedčenia, Ona v predmetnom Covid vakcinačnom reklamnom spote použila hneď niekoľko dezinformácií o Covid očkovaní a „benefitov“ s ním spojených!!!

Po prvé – Ona nehovorí občanom SR, koľko dávok tejto Covid očkovacej látky budú musieť si nechať vpichnúť do svojich, inač, možno aj zdravých tiel, s vysokou dávkou imunity voči respiračným ochoreniam! Vtedy sa hovorilo výhradne o dvoch dávkach, najme dvojdávkovej USA mRNA Covid vakcíne, ktorou je vraj Covid zaočkovaná aj Ona. Dnes je jasné, že dve dávky nestačia, je potrebná tretia „posilňovacia“ (inak slovenskí dôchodcovia nedostanú od Igora Matoviča 500+100 krvavých eur!) dávka, následne štvrtá atď. atď.!!!

Po druhé – Ona v predmetnom Covid reklamnom spote hovorí, že Covid očkovanie je jediná cesta, ako bojovať s ochorením, s respiračným ochorením C-19. Dnes je jasné, že je to dezinformácia lebo c-vakcína nielenže nezastavuje šírenie C-19, ale podľa niektorých odborných stanovísk, značne znižuje imunitu daného jedinca a pravdepodobne má vplyv na vznik ďalších jeho mutácií – Delta, Omikron…!!!

Po tretie – Ona v predmetnom reklamnom Covid spote jasne deklaruje, že Covid vakcináciou porazíme vírus už navždy! Jednoznačne je to totálna dezinformácia lebo Covid vakcináciou sa pôvodný vírus nielenže neporazil, ale sa rozbehla jeho mutácia ešte vo väčšom meradle, ako by tomu, podľa iných odborníkov bolo, ak by sme ho „nepošteklili“ a „nevyprovokovali“ k jeho ďalším a ďalším mutáciám…!

No a po štvrté – Ona v predmetnom Covid reklamnom spote totálne dezinformačne bohorovne konštatuje, že po Covid dvoj dávkovom očkovaní, sa naše životy vrátia do normálu! Túto jej dezinformáciu ani nemusím nijako zvlášť komentovať lebo každý príčetný, rozumný, Covid a Covid vakcinačnú realitu vnímajúci občan SR, jasne vidí a „citlivo“ vníma, že tomu tak nie je ani z ďaleka!!!

Iste, niekto mi môže vytknúť, že Ona toto povedala pred 10. mesiacmi a teda vtedy ešte ani Ona nemohla vedieť, že to čo tvrdí, nemusí byť pravda.

Naozaj?

Nuž, ak som si niečím nie celkom istý, tak svoje vyjadrenia sa snažím korigovať slovíčkom napr. „možno“ alebo „pravdepodobne“!!!

Ona takéto slovíčka nepoužívala vtedy a nepoužíva ich ani dnes!!! Ona nijako ani dnes, ani pred tým, toto svoje Covid vakcinačné reklamné video nijako nekorigovala, neopravila napr. na základe nových, a nových zisteniach o tomto víruse a jeho mutáciách…! Čo znamená pre mňa osobne znamená, že zotrváva na názoroch, ktoré v predmetnom Covid vakcinačnom reklamnom spote vyslovila a dnes ich ešte aj podporuje ďalšími svojimi výzvami na Covid vakcináciu, bez akýchkoľvek prízvukovaní, že to musí byť len a výhradne na dobrovoľnosti daného jednotlivca, bez akých koľvek podmienok a ďalších obmedzení na jeho ľudskej a občianskej slobode…!!!

Ona ešte v deň 27.12.2020, keď si nechala pred kamerami zvedavých „objektívnych“ novinárov vpichnúť prvú z dvoch dávok C-vakcíny (Pfizer!), uverejňuje na oficiálnej web stránke prezident.sk takýto komentár, okrem iného – „Som presvedčená, že tak, ako sme dokázali vakcináciou poraziť mnohé smrteľné choroby v minulosti, dokážeme aj dnes ochrániť naše životy pred ochorením Covid-19. Nech túto záverečnú skúšku v boji s vírusom zvládneme úspešne a naše odriekanie počas pandémie nevyjde nazmar.“

Tak čo vážení, Ona vtedy písala dezinformácie alebo pravdivé informácie?

Hlavne tých z vás sa pýtam, ktorým končí „záručná“ lehota Covid vakcíny po 6., 9., 12. mesiacoch od podania druhej dávky tohto Covid vakcinačného „zázraku“, mala a má Ona pravdu, že po pichnutí touto vakcináciou, sa už môžete vrátiť k normálnemu životu lebo vo vašich organizmoch ste touto „zázračnou“ Covid vakcínou tento vírus už porazili?!

Ja osobne som presvedčený, že ak novela Tz z dielne MK prejde a Ona ju podpíše, tak Ona by mala byť prvá, čo by mu mala, na základe takejto úpravy nášho Tz, čeliť ako prvá!

Pretože od platnosti tohto nového paragrafového znenia Tz, by už nikto nesmel na verejnosti šíriť dezinformáciu, že Covid vakcína je „sloboda“, že C-vakcína zničí vírus C-19, že po podaní dvojdávkovej C-vakcíny, sa naše životy vrátia do normálu atď. atď!!!

Na záver už len toľko – poďte MK do rýchleho schválenia tejto novely Tz, a som zvedavý čo bude dezinformácia a čo bude číra pravda! Už teraz je jasné, že niektorý zo šikovných slovenských, nebojácnych, nezapredaneckých právnikov ( a teda máme ich dosť, každým dňom viac a viac!), okamžite po nadobudnutí účinnosti tejto trestnej právnej úpravy Tz, podajú trestné oznámenie za šírenie zdravotníckych dezinformácií nie len na Ona, ale na všetkých, čo svojou Covid propagandou zámerne zamlčiavajú, dehonestujú aj iné informácie o tom, že C-19 nie je možné definitívne poraziť akokoľvek c-vakcínou, ale je potrebné sa zamerať hlavne na prevenciu a liečbu!!!

Že je potrebné občanov, ľudí nabádať na zmenu svojho životného štýlu, aby viac dbali o svoje zdravie a nie aby sa mylne spoliehali na to, že ak si nechajú vpichnúť do svojich tiel experimentálnu Covid vakcínu, tak už pre svoje zdravie nemusia robiť nič…

Pravda, ak to náš „spravodlivý“ právny systém, počas pôsobenia tejto Covidchuntovlády, nevyhodnotí, ako totálnu dezinformáciu…

Zdroje:

27.12.2020 – https://www.prezident.sk/article/vakcina-je-jedina-cesta-ako-porazit-virus-a-vratit-nase-zivoty-do-normalu/

11.2.2021 – https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY&ab_channel=Ministerstvozdravotn%C3%ADctvaSlovenskejrepubliky

1.12.2021 – https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/nazivo-ministerka-spravodlivosti-kolikova-predstavuje-novelu-trestneho-zakona-2

 

 

 

 

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.