Založ si blog

I. Matovič chce rozdávať na dlh krvavé peniaze!

Dnešní slovenskí dôchodcovia si naozaj zaslúžia, aby mali dôstojné dôchodky!

Týka sa to všetkých dnešných dôchodcov, ktorí ak mohli, tak celý svoj produktívny život poctivo pracovali a odovzdali tejto spoločnosti maximum, čo v nich bolo!

A práve takýto dôchodcovia nám tu po sebe zanechali všetko, z čoho tu už viac ako  30 rokov prosperujeme a užívame to! (viď napr. dnešná mládež, ako si kupuje (lebo iných nieto!) socialistické „králikárne“, pred novembrom 1989 vybudované, od akýchsi kapitalistických priekupníkov za doživotné hypotéky!!!)

Takýto dôchodcovia si zaslúžia peniaze, dôstojné peniaze, aby mohli dôstojne prežiť svoju starobu, bez akýchkoľvek podmienok! Peniaze, ktoré my všetci čo sme v produktívnom veku dokážeme vykryť prácou!!! Všetko ostatné je len dlh a ja takéto peniaze nazývam – peniazmi krvavými!!!

Podmienka Igora Matoviča (IM), že týmto, celý život poctivo pracujúcim dôchodcom „milostivo“ pridelí 500+100 eur, dokonca viazaných na ním presne určené „komodity“, kde ich môžu minúť(!),  ale až vtedy, ak sa nechajú až tri krát napichať experimentálnu USA c-vakcínou, je podľa môjho presvedčenia, opovážlivosť najhrubšieho zrna!!!

IM v NR SR drzo povie, že on vie, že dôchodca pripútaný na lôžko alebo inak obmedzený na mobilite, sa nepôjde za 500 eurovú Covid troj vakcinačnú poukážku lyžovať napr. na Boris Kollárove vleky na Donovaloch, aleže ju môže predať, dobre čítaš Slovač, podľa IM dôchodca môže takúto Covid troj vakcinačnú poukážku predať cudzím alebo vlastnej rodine – deťom, vnúčatám a pod.!!!

Pre mňa osobne je takéto zmýšľanie naozaj choré a o to závažnejšie, že takto zmýšľa „minister“ financií SR!!!

Takéto zmýšľanie mali pred rokom novembrom 1989 (ale aj tesne po ňom) veksláci, ktorí vekslovali s bonmi, USA dolármi a západonemeckými markami!!!

Pýtam sa IM, odkiaľ berie tieto stá miliónové sumy, ak od samého počiatku, kedy sa dostali k štátnej „špajzy“ po „zlodejoch“ a „zloduchoch“ bývalej vládnej garnitúry (SMER-SD – MOST-HÍD – SNS), tvrdia, že štátna „špajza“ bola prázdna???

A vôbec, ešte stojí ta „špajza“ alebo stihli už aj ju totálne rozobrať a zlikvidovať???

Ja osobne by som nikdy nechcel od štátu peniaze, ktoré nie sú kryté poctivou prácou!

A teda nechcem ani tieto, ak by mi ich niekto núkal napr. pod cenu (IM v NR SR hovoril o „trhovej“ cene niekde okolo 400 €!) lebo on je už starý, dal sa síce kvôli tomu Covid troj vakcinovať, ale na lyžovanie je už pristarý a teda chce do ruky hotovosť, za ktorú si napr. nakúpi lieky na iné choroby, ako je samotný C-19!!!

Ja osobne takéto peniaze, poctivou prácou nekryté, považujem a nazývam peniazmi krvavými!!!

Prečo krvavými?

Nuž nie preto, že kvôli ním niekto nasadzoval vlastný život, pričom tiekla krv! To nie!

Ale hlavne naša mládež, uvedomte si, že všetky tie miliardy eur , čo dnešná „vláda“ rozhadzuje Covidhlava/Covidnehlava lebo „Covid“, budete musieť vy raz zaplatiť tým nenásytným Západným veľkokapitalistom a pri ich vracaní vás čaká len „krv, drina a slzy“!!!

Mládež slovenská, je aj vašou povinnosťou zastaviť čo najskôr IM v rozhadzovaní krvavých peňazí lebo to nie sú jeho peniaze, ale vaše a vašich ďalších potomkov!!!

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.