Založ si blog

I. Matovič chce rozdávať na dlh krvavé peniaze!

Dnešní slovenskí dôchodcovia si naozaj zaslúžia, aby mali dôstojné dôchodky!

Týka sa to všetkých dnešných dôchodcov, ktorí ak mohli, tak celý svoj produktívny život poctivo pracovali a odovzdali tejto spoločnosti maximum, čo v nich bolo!

A práve takýto dôchodcovia nám tu po sebe zanechali všetko, z čoho tu už viac ako  30 rokov prosperujeme a užívame to! (viď napr. dnešná mládež, ako si kupuje (lebo iných nieto!) socialistické „králikárne“, pred novembrom 1989 vybudované, od akýchsi kapitalistických priekupníkov za doživotné hypotéky!!!)

Takýto dôchodcovia si zaslúžia peniaze, dôstojné peniaze, aby mohli dôstojne prežiť svoju starobu, bez akýchkoľvek podmienok! Peniaze, ktoré my všetci čo sme v produktívnom veku dokážeme vykryť prácou!!! Všetko ostatné je len dlh a ja takéto peniaze nazývam – peniazmi krvavými!!!

Podmienka Igora Matoviča (IM), že týmto, celý život poctivo pracujúcim dôchodcom „milostivo“ pridelí 500+100 eur, dokonca viazaných na ním presne určené „komodity“, kde ich môžu minúť(!),  ale až vtedy, ak sa nechajú až tri krát napichať experimentálnu USA c-vakcínou, je podľa môjho presvedčenia, opovážlivosť najhrubšieho zrna!!!

IM v NR SR drzo povie, že on vie, že dôchodca pripútaný na lôžko alebo inak obmedzený na mobilite, sa nepôjde za 500 eurovú Covid troj vakcinačnú poukážku lyžovať napr. na Boris Kollárove vleky na Donovaloch, aleže ju môže predať, dobre čítaš Slovač, podľa IM dôchodca môže takúto Covid troj vakcinačnú poukážku predať cudzím alebo vlastnej rodine – deťom, vnúčatám a pod.!!!

Pre mňa osobne je takéto zmýšľanie naozaj choré a o to závažnejšie, že takto zmýšľa „minister“ financií SR!!!

Takéto zmýšľanie mali pred rokom novembrom 1989 (ale aj tesne po ňom) veksláci, ktorí vekslovali s bonmi, USA dolármi a západonemeckými markami!!!

Pýtam sa IM, odkiaľ berie tieto stá miliónové sumy, ak od samého počiatku, kedy sa dostali k štátnej „špajzy“ po „zlodejoch“ a „zloduchoch“ bývalej vládnej garnitúry (SMER-SD – MOST-HÍD – SNS), tvrdia, že štátna „špajza“ bola prázdna???

A vôbec, ešte stojí ta „špajza“ alebo stihli už aj ju totálne rozobrať a zlikvidovať???

Ja osobne by som nikdy nechcel od štátu peniaze, ktoré nie sú kryté poctivou prácou!

A teda nechcem ani tieto, ak by mi ich niekto núkal napr. pod cenu (IM v NR SR hovoril o „trhovej“ cene niekde okolo 400 €!) lebo on je už starý, dal sa síce kvôli tomu Covid troj vakcinovať, ale na lyžovanie je už pristarý a teda chce do ruky hotovosť, za ktorú si napr. nakúpi lieky na iné choroby, ako je samotný C-19!!!

Ja osobne takéto peniaze, poctivou prácou nekryté, považujem a nazývam peniazmi krvavými!!!

Prečo krvavými?

Nuž nie preto, že kvôli ním niekto nasadzoval vlastný život, pričom tiekla krv! To nie!

Ale hlavne naša mládež, uvedomte si, že všetky tie miliardy eur , čo dnešná „vláda“ rozhadzuje Covidhlava/Covidnehlava lebo „Covid“, budete musieť vy raz zaplatiť tým nenásytným Západným veľkokapitalistom a pri ich vracaní vás čaká len „krv, drina a slzy“!!!

Mládež slovenská, je aj vašou povinnosťou zastaviť čo najskôr IM v rozhadzovaní krvavých peňazí lebo to nie sú jeho peniaze, ale vaše a vašich ďalších potomkov!!!

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.