Založ si blog

Ostatná mediálna víkendová politická „mela“!

Dnešný môj názorový článok opäť začnem citátom, ktorý absolútne vystihuje politické diskusné relácie ostatného víkendu. Autorom tohto citátu, ktorý bol zverejnený na jednej zo sociálnych sieti je politik, o ktorom v mojom názorovom článku bude reč neskôr.

Citát znie takto – „Po nedeľných reláciách sa mi obracia žalúdok.“

Naozaj to nebolo len na obracanie žalúdka, ale doslova na nevydržateľné žalúdočné kŕče, v ktorých sa musel zvíjať, každý rozumný občan-volič, divák!

Totiž ja som medzi diskutujúcimi Covid „vládnymi“ politikmi a Covid „opozičnými“ „diskutujúcimi“ politikmi, nevidel takmer žiaden rozdiel.

Obidve strany mleli to svoje a ani jedno nebolo na prospech upokojenia Covid „pandemickej“ situácie! Ani jedna strana sa nevenovala prevencií a liečbe, na respiračné choroby, aj tohtoročnej jesennej respiračnej sezóny, ktorá je naozaj náročná, ale podľa môjho hlbokého presvedčenia nie preto lebo výlučne C-19, ale absolútne preto lebo sa kompletne, zámerne(?) zanedbáva úplne, už do marca 2020, normálna liečba na všetky choroby, neduhy, ktoré našich obyvateľov, občanov trápia dlhé stáročia!!!

Jedná strana, tá Covid vakcinačná, presadzovala len a len Covid očkovanie lebo podľa nich inej cesty niet (totálny BLUD!) a ta druhá Covid „opozičná“ čosi neustále mlela o tom, že keď už Covid „vládni“ chcú vykonávať tie nezmyselné Covid apartheidno-segregačné, absolútne protiústavne opatrenia/obmedzenia, tak potom je potrebné zrovnoprávniť a dať na jednu úroveň Covid zaočkovaných, Covid prekonaných s Covid testovanými!

Čo je toto za Covid opozičný nezmysel?!

Veď opozícia, ktorá mala v týchto politických reláciách svojich (argumentačne veľmi slabých) zástupcov, je presne taká istá, ako dnešná Covid aprtheidna chuntovláda, len namiesto c-očkovania, c-prekonania ešte vkladá ďalšiu podmienku a tou je Covid testovanie každého, kto sa nechce očkovať resp. nemá doklad o prekonaní C-19, aby sa mohol normálne pohybovať tzn. že aj opozícia navrhuje, aby do obchodov, kín, na športovo-kultúrno-spoločenské podujatia, do zamestnania, mohli vstúpiť iba tí čo budú  minimálne Covid PCR/AG otestovaní, čo znamená, že každý doteraz úplne Covid a inak respiračne zdravý jedinec by sa aj podľa Covid opozície musel dať niekoľkokrát do týždňa nechať špárať v nosohltane, aby mohol úplne ako zdravý človek vôbec, ako tak fungovať!!!

Nikto zo zástupcov Covid opozície v týchto reláciách nepoukázal na skutočnosť, čo s ľuďmi, s občanmi SR, ktorých je veľká, obrovská masa, ktorí počas ostatných 20. mesiacov Covid „pandémie“ ani raz neboli Covid pozitívni a teda nemôžu mať žiaden doklad o prekonaní C-19!

To čo sa mám teraz nechať naschvál C-nakaziť, potom si to nechať oficiálne PCR testom potvrdiť, následne budem zaznamenaný do štátnej databázy c-pozitívnych a následne, aj keď bez väčších príznakov po nejakej dobe pôjdem opäť na kontrolný PCR test a budem už negatívny, tak už som OK?! Už som prekonaný?! Už môžem „voľne“ žiť?!

A čo keď sa u mňa C-19 nijako nepreukáže, nebudem mať, akože som ich doteraz nemal, žiadne C-19 príznaky, nebudem mať dôvod ísť na PCR/AG testovanie, teda nebudem mať doklad o C-19 infekčnosti, čo potom? A čo teraz?!

A ak aj budem mať nejaké príznaky respiračného ochorenia, zoberiem si v práci dovolenku a dokážem sa v pokoji doma vyliečiť tak, ako pred tým, bežnými liečivami, nepôjdem na PCR/AG test, tak tiež budem braný, ako neprekonaný? Neprekonaný lebo mi to nedokázali dva Covid testy? Jeden na začiatku pozitívny (možno by mi odhalil chrípkový doteraz bežný vírus?! Opäť kde je dnes chrípkový vírus? Haló, si tu ešte alebo ťa na „hlavu“ porazil tvoj/tvoji „silnejší“ príbuzný/príbuzní C-19/mutácie?!) a ten druhý, po pokojnej domácej liečbe Covid negatívny?

Naozaj, toto musíme ponižujúco podstupovať, aby sme sa stali opäť ľuďmi, aby som sa opäť stal človekom?!

To naozaj musím, ako úplne zdravý človek neustále podstupovať ľudský, občiansky ponižujúce PCR a AG testy, aby som „mestu a svetu“ pravidelne každých 48 hodín dokazoval, že som zdravý?!

Nie je na mieste začať už konečne uvažovať a hlavne konať rozumne a ešte hlavnejšie – účinne???!!!

To znamená konečne dovoliť normálnu všeobecnú lekársku diagnostiku nie len na ochorenie C-19, ale aj na ostatné neduhy trápiace naše obyvateľstvo?!

Nie je načase konečne našim všeobecným lekárom dovoliť, aby si slobodne vykonávali svoje „remeslo“ na ktoré sa predpokladám, z vlastnej vôle dali?!

Aby už konečne začali svojich pacientov liečiť a nie ich posielať domov na čakačku…?!

Ale späť k víkendovej politickej „mele“ na obrazovkách RTVS, TA3, Markíza.

Citát z úvodu môjho dnešného názorového článku patrí Ľubošovi Blahovi (SMER-SSD), ktorý uverejnil na sociálnej sieti dňa 21.11.2021 o 14.05 hod., a použil ho v trochu inej súvislosti, ako ja. On týmto výrazovým prostriedkom reagoval na Covid „vládne“ opatrenia na to, aby ľudí, občanov SR, jednoznačne tvrdým, neľútostným, diktátorsko-despotickým spôsobom prinútili k experimentálnemu c-očkovaniu!

Ja sa pýtam, prečo má Ľuboš Blaha zakázané zastupovať SMER-SSD v politických diskusných reláciách (som absolútne presvedčený, žeby nebol tak Covid nevýrazný, ako ostatní, ktorých „objektívne“ média za SMER-SSD pustia do svojich Covid zapredaneckých politických relácií!)?

Čoho sa boja? Žeby im povedal napr. pravdu o liečebných účinkoch v rannom štádiu respiračného ochorenia, aj na C-19, napr. aj pomocou lacného lieku so „zakázaným“ názvom – IVERMEKTÍN?! Ktoré má zo skúsenosti v najbližšej rodine?!

Alebo, žeby použil aj iné dôkazy a štúdie, ktoré dokazujú, že C-vakcíny nie sú taký zázrak, ako sa prezentuje a že prirodzene nadobudnutá imunita chráni svojho „majiteľa“ NÁSOBNE VIAC, AKO TÁ KTORÚ DANÝ JEDINEC „ZÍSKA“ C-VAKCÍNOU?

Alebo by cez obrazovky skrze média s celoštátnou pôsobnosťou „prezradil“ všetkým občanom SR, že ak prekonali akékoľvek respiračné ochorenie, teda aj to „najnovšie“ C-19, taktiež získali voči týmto chorobám niekoľko násobne vyššiu imunitu, ako „zázračnou“ USA c-vakcínou a to na oveľa dlhšie obdobie, ako len 6 mesiacov od zázračnej C-vakcíny?!

Toho sa boja? Toto nesmie z obrazoviek zaznieť?!

A prečo je zakázané pozvať si do politickej diskusie také opozičné „monštrá“ akým je napríklad Milan Mazurek – „fašista“, „extrémista“ a čo ja viem čo ešte?! Lebo by hovoril tiež veľmi nepríjemné veci z iného Covid súdka?! Aha ja vie! V TV nesmú vystupovať „komunisti“ a „fašisti“…! Demokracia, pluralita názorov ako „hrom“!!!

Alebo sa v médiach boja, žeby Milan Mazurek hovoril trochu hlasnejšie, aby to už konečne počuli, tak o to počuť nechcú?!

Prečo nenechajú tieto opozičné „monštrá“ nech sa sami „znemožnia“ pred občanmi SR v priamom prenose skrze TV obrazovky?!

Možno preto, žeby sa neznemožnili, ale práve naopak, získali by na politickej sile?!

Toho sa Covid apartheidníci z „vlády“, z „prezidentského“ paláca a najme z „objektívnych“ médií – OBÁVAJÚ???!!!

Nuž veru, ja to takto vnímam! Ale Covid pravda je čím ďalej tým menej zastaviteľná! Čím ďalej tým menej sa Covid hlavnému prúdu darí zosmiešňovať, bagatelizovať Covid pravdy o Covid „pandémií“.!

Čím ďalej tým menej sa im darí z Covid pravdy robiť hoaxy a konšpirácie…!!!

Áno, ešte nejaký čas tu budeme z obrazoviek, rozhlasu vídavať/počúvať, len také nemastné neslané a nanajvýš diktátorsko-despotické „vyrovnané“, „objektívne“ informácie o Covid „pandémií“, ktorá sa dá podľa týchto C-apartheidníkov „ukončiť“ výhradne len C-očkovaním, ALE ten čas sa nezadržateľne končí lebo ľud, obyvatelia celej Európy sa už začína/začínajú prebúdzať z tohto Covid marazmu!

Viď posledné víkendové udalosti z Európskych metropol (a nielen metropol!), kde to začínajú chápať úplne inak, ako to „pochopiť“ a  „chápať“ mali…!!!

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.