Založ si blog

„Vládni“ covid idioti, covid diktátori, odpovedzte jasne a zrozumiteľne!

V slovíčku „Vládni“ jednoznačne zahrňujem všetkých, ktorí sa podieľajú na dnešnom, podľa mňa bez pochyby diktátorsko-genocídnom delení občanov SR!

Podľa ich Covid idiotských „medicínskych“ opatrení, by do práce (ale aj inde, ale práca je dnes to najdôležitejšie čo je potrebné riešiť!) mohli bez problémov nastúpiť iba a výhradne len tí občania SR, ale aj cudzí, ktorí sa zamestnávateľovi preukážu Covid zaočkovaním alebo Covid prekonaním!

Ostatní len za podmienky, že si deň pred tým nechajú vyšprtať nosohltanové dutiny a preukážu sa „objektívnym“ výsledkom týchto naproste „presných“ testov, ako Covid negatívni lebo inač NIČ(!), majú smolu, pracovať nemôžu, aj keď niet na ich strane žiadnej skutočnej prekážky!!!

Nebudem sa tu dopodrobna rozpisovať o tomto „medicínskom“ nezmysle „vládnych“ Covid idiotov lebo o tom som už popísal dosť!

Ale opýtam sa ich na takúto otázku!

Počas celej Covid „pandémie“ počúvame, že niektorí jedinci (podľa môjho názoru, týkajúcej absolútnej väčšiny!) prejdú týmto stretom s týmto C-19 vírusom absolútne bez povšimnutia! To znamená, že aj keď sa ním infikujú, tak nezaznamenajú najmenší príznak! Aby bolo jasné, nezaznamenajú NIČ na svojom zdraví, čo by ich nejakým spôsobom, čo i len v najmenšom vyrušilo! Tu sa radím aj ja, moja blízka i vzdialenejšia rodina!

Zároveň nám bolo skrze média „hlavného prúdu“ z úst jediných „správnych“ Covid odborníkov, napr. Martina Pavelku – z Inštitútu zdravotníckych analýz Ministerstva zdravotníctva SR, už 28. júla 2021 zvestované toto – „Táto epidemická vlna je charakterizovaná novým variantom delta, ktorý bol prvýkrát detegovaný v Indii a ktorý je infekčnejší ako predošlé varianty. Do stretu s ním sa dostane každá jedna osoba,“ (https://www.dnes24.sk/epidemiolog-pavelka-zacala-uz-3-epidemicka-vlna-s-deltou-sa-stretne-kazdy-395563)

Dobre, keď prijmem jeho prognózu a možno je aj pravdivá lebo je nemysliteľné, aby ak chodím všade kde je to dovolené, všade bez zábrany na dýchaní a bez pod. idoitských obmedzení, tak sa jednoducho s tak malým nano vírusom musím stretnúť!

A som presvedčený, že za takmer dva roky trvania Covid „pandémie“, som sa sním už stretol, s najväčšou pravdepodobnosťou opakovane a stretávam sa s ním denno denne aj dnes!

Avšak možno práve preto, že sa s ním stretávam prirodzene, denno denne a to takpovediac napriamo lebo sa stránim noseniu nezmyselných rúšok a respirátorov, tak môj organizmus sa s ním pravdepodobne vysporiadáva tzv. priebežne!

Totiž podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia, práve tí jedinci, ktorí všade nosia rúška a respirátory, takmer po celý deň a aj večer, všade tam kde to nemá absolútne žiaden zmysel(!) a náhodou sa stretnú čo i len s malým množstvom tohto vírusu, tak ich telo, ich organizmus zažije taký šok, že ich stavy sú potom naozaj vážne…!

Ale nie o tom som chcel.

Chcem hlavne o tom, aby mi všetci tí, dodnes jediní „správni“ „vládni“ Covid odborníci a Covid diktátori, ktorí ma absolútne bezdôvodne obmedzujú na mojich základných ľudských a občianskych právach, jasne odpovedali, či je možné, že som ochorenie C-19 bezpríznakovo prekonal, keď je jasné, že som sa s ním už stretol a teda určite som ním bol aj infikovaný?!

A keď je tomu tak, tak ako to zistím?

Musím to zisťovať, aby som mohol žiť ako človek, pravidelným Covid PCR/AG testovaním?!

Toto je čo za Covid idiotizmus a nie len Covid idotizmus?!

A nebolo by naozaj, ak už chcete takto Covid „chrániť“ nás všetkých, začať vykonávať testy na Covid protilátky??? A takéto Covid protilátkové testy uznávať na jednej úrovni s tými vašimi Covid zaočkovanými, Covid prekonanými???

Ak som počas celého Covid „pandemického“ obdobia nepotreboval ani tu najmenšiu liečbu na C-19, ani tu po domácku, tak prečo ma nezaradíte na vašom zozname ako Covid prekonaný alebo ako Covid nedotknutý!!!

Prečo neuznávate za absolútne zdravých aj tých čo nepotrebovali za posledné takmer dva roky Covid „pandémie“ žiadnu lekársku pomoc, ktorí neboli za toto obdobie ani raz respiračne chorí, ak o tom budú mať potvrdenie od svojho všeobecného lekára?! Keď už nás tak potrebujete gniaviť, gniaviť za každú cenu lebo neviete ako odísť bez toho žeby vás to nebolelo len po politickej stránke?!

Prečo ja ako absolútne zdravý jedinec nemám byť v tomto smere vzorom pre ostatných a neopýtate sa ma ako je to možné, že som za takmer dva roky „tvrdej covid pandémie“ ešte medzi živými a absolútne po respiračnej stránke zdravý ako BUK???

Nebude to náhodou prevenciou? Prevenciou, kde sa je potrebné zamerať na zdravý životný štýl a zdravú životosprávu???

Nie je načase ísť aj touto cestou a nie len nezmyselným Covid experimentálnym očkovaním?

A nie je načase sa naozaj vrátiť k tradičnej všeobecnej ambulantnej starostlivosti? Nie je načase našim lekárom a medikom už konečne rozviazať vami Covid zaviazané ruky???

Ak vy Covid „vládni“ nemáte tu odvahu, ísť aj touto cestou a popri tom nech je k dispozícií pre každého občana SR aj možnosť sa nechať bez akýchkoľvek podmienok a nezmyselných „výhod“ experimentálne Covid zaočkovať, keď si myslí že len toto mu pomôže a už sa o svoje telo, svoj organizmus už inak starať nemusí(!), teda ak neviete ísť aj touto normálnou, rozumnou cestou, tak choďte od toho PREČ!!!

PS:

Všetkým opozičným politikom veľmi vyčítam túto jednu Covid vec. Poniektorí opoziční politici (napr. aj R. Fico) hovoria, že bolo by správne, keby sa zrovnoprávnili očkovaní, prekonaní s Covid testovanými! Toto mi veľmi vadí! Prečo nejdeme cestou, ako opisujem hore?! Prečo sa nezameriavame na tú absolútnu väčšinu nášho obyvateľstva, ktorých sa Covid takpovediac len obtrel a ani ho nepocítili, že ho v sebe mali a že sa s ním ich organizmy bezpríznakovo vysporiadali?!

Prečo títo jedinci majú podstúpiť resp. pravidelne odstupovať akési absolútne nepresné Covid PCR/AG testy?!

Prečo nestačí sa preukázať buď testom na protilátky na C-19 alebo potvrdením od svojho všeobecného lekára, že za posledné obdobie, možno aj od marca 2020 neboli respiračne chorí?!Veď takýto jedinec by mal byť vzorom a nie terčom Covid gniavenia! Veď takýto jedinec je najväčším prínosom pre našu spoločnosť, ekonomiku…lebo počas celého obdobia chodil do práce a dával tomuto štátu, tejto spoločnosti to, čo by mal dávať každý – odvody do štátnej kasy, za zarobené peniaze doslova držal nad hladinou aj obchody lebo niekde tie peniaze míňať musel a samozrejme absolútne nezaťažoval náš zdravotný systém!!! Už to konečne Covid „vládny“ idioti POCHOPTE, že toto je CESTA, ako z tohto vášho umelo udržiavaného Covid marazmu VON!!!

Aj keď, aj toto považujem za istý druh neodôvodnenej zdravotnej buzerácie, ale kým tento celosvetový, Západný ošiaľ neprestane/neprejde, tak som prístupný aj na takéto riešenie, aby sa ma nikto nebál, že ho nejakým spôsobom ohrozím na živote.

Nuž a úplne za samozrejmú vec považujem absolútne voľný pohyb bez rúšok/respirátorov vždy a všade, ak je daný jedinec úplne zdravý – nekašle, nesmoklí, nemá teplotu (dobre majme pri vstupe do spoločných/spoločenských priestorov snímače telesnej teploty v čase najväčšej respiračnej sezóny – školy, pracoviská, obchody, kultúrno-športovo-spoločenské podujatia a pod.!)

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.