Založ si blog

Dôležité, Slovač neprehliadni, kde sa podeli tieto doteraz oficiálne Covid dáta – ľudia? !

A nielen kde sa podeli, ALE hlavne PREČO a na ČÍ príkaz, sa niekam podeli???!!!

Keďže v posledných dňoch sa tu, aj na Slovensku, začal absolútny Covid teror, len aby sa ľudia donútili k tomu, aby si už konečne nechali do svojich tiel vpichnúť ten „zázrak“, experimentálnu C-vakcínu a ktorí tak „slobodne“ neučinia, tak to budú musieť (?!) vykonať povinne, inak povedané NASILU, sa za tým účelom zaviedli do našich životov isté „účinne“ „protipandemické“ opatrenia, tak som sa rozhodol, že sa pozriem bližšie na to, kto a akým spôsobom bude „slobodný“ a kto ešte „slobodnejší“!!!

„Najslobodnejší“ u nás na Slovensku by mali byť tí, čo sa nechali experimentálne C-19 zaočkovať a teda sa im Covidchunto apartheidná „vláda“ chce za tento experiment, ktorý si nechali vykonať na svojich telách, „odmeniť“!

A aby boli Covid chunto apartheidníci, Covid „spravodliví“, tak na úroveň Covid zaočkovaných dali aj Covid prekonaných! A už nik iný! Covid absolútne zdraví, tí už vôbec nie!!!

Nuž tak som sa chcel pozrieť na oficiálne štatistiky c-prekonaných, ktorí v rannom štádiu „c-pandémie“ boli oficiálne označovaní, ako „vyliečení“, ale keď Covid apartheidníci zistili, že podľa nich, neexistuje liek na C-19 a teda nazývať ľudí, ktorí sa nejakým „záhadným“ spôsobom stali C-negatívnymi po tom, keď pred tým boli PCR/AG „presnými“ Covid testami označení za c-pozitívni, tak ich začali nazývať „Covid neaktívni“!!!

ALE, na čo som narazil!

Na oficiálnych stránkach www.korona.gov, kde sú všetky „potrebné“ oficiálne apartheidne štatistiky o vývoji Covid „pandémie“ na Slovensku, som k dnešnému dňu tento údaj o Covid „neaktívnych“ akosi nevedel nájsť!

Tak som išiel deň po dni, v týchto „prepotrebných“, „pandemických“ oficiálnych štatistikách dozadu a stále nič!

Akosi sa toto číslo „záhadne“ zo štatistík vytratilo!

Ale keďže som trpezlivý, tak som sa v denných reportoch tejto stránky dostal až na dátum 02.11.2021 a hľa, tam tieto údaje ešte boli!!!

Dňa 02.11.2021 sa na stránke – https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-2-11-2021-vysledky som sa dočítal takýto text – „Celkový počet neaktívnych prípadov je 747 958. Ide o osoby, ktoré prekonali ochorenie COVID-19 či už s klinickým obrazom alebo bezpríznakovo a od zistenia pozitívneho testu uplynuli 2 až 4 týždne u ambulantne liečených pacientov a 6 týždňov u hospitalizovaných pacientov.“

Super, tak tu zisťujem prvý údaj, že od zavedenia segregácie občanov SR na OP a na nie OP, že tých P-ečkových, rozumej Covid prekonaných sme na Slovensku mali k 02.11.2021 – 747 958 !!!

Nuž veru naozaj vysoké číslo tých, ktorí keď sa rozhodli, že sa C-zaočkovať nedajú, tak získavajú rovnakú „slobodu“, ako tí čo sa experimentálne C-zaočkovať dali!

Avšak toto je údaj zo začiatku novembra 2021(!) a teda v deň kedy toto zrovnoprávnenie O (očkovaní) a P (prekonaní) začalo platiť, teda v pondelok 22.11.2021, by malo byť číslo P podľa môjho názoru vyššie, ako to Pé, čo bolo na začiatku novembra 2021!

A tak som sa chcel pozrieť, ako sa toto číslo časovo od 02.11.2021 vyvíjalo, až do toho pondelka 22.11. 2021, ALE čo sa nestalo?!

Od 03.11.2021 sa tento údaj v oficiálnych štatistikách štátnej Covid stránky korona.gov, už nevyskytuje!!!

Čo sa stalo? Kam sa toto číslo podelo? Prečo sa niekam podelo? Kde sa podeli/stratili z „nenazdajky“ tých takmer 750 tisíc Covid vyliečených, pardon, Covid neaktívnych?!

A čo teraz? Veď mi preboha nevieme koľkých máme prekonaných, teda Covid neaktívnych, čo Covid aktívni boli???!!!

Veď títo všetci by sa mali celkom voľne pohybovať lebo sú Covid prekonaní! Patria do kategórie – Pé!

Ja viem, oni tí dnešní Covid apartheidníci, aj tým 750 tisíc Slovákov, čo už oficiálne prekonali C-19, pokazia náladu lebo ktosi veľmi Covid „múdri“ povedal, že keď C-vakcína má záručnú Covid „ochrannú“ lehotu len 6 mesiacov (viď vyjadrenie Mareka Krajčího v nedeľnej – 21.11.2021 – relácií RTVS O 5 minút 12!), tak prirodzená imunita po prekonaní C-19 tiež nemôže predsa byť viac ako 180 dní, čo je tiež len 6 mesiacov!

Lebo, ak by to bolo oveľa viac, oproti „zázračnej“ C-vakcíne, ako mnohí odborníci tvrdia, že po prekonaní C-19 má daný jedinec imunitu voči C-19, na dlhé mesiace, roky a možno aj doživotne, tak to by pre „zázračnú“ C-vakcínu znamenalo na „farma burze“ totálny krach, z ktorej by sa už nemusela nikdy vyhrabať a to by tiež znamenalo ťažký krach pre tých, čo ju tak ospevovali, povinne nútili, pod hrozbou „neslobody“, dokonca pod hrozbou represívnych zásahov!!!

Takže áno, okolo štatistík ohľadne C-19 je toho akosi veľa hmlistého a ja verím, že si niekto dá tu námahu, niekto z médií, niekto priamo z lekárskeho prostredia, sa konečne odváži, a poukáže na tieto Covid hausnumera a začne sa konečne, okrem absolútne dobrovoľného c-očkovania, aj liečiť, aj ochorenie C-19, už v jeho počiatočnom štádiu a hlavne je potrebné sa začať poriadne venovať ľuďom, ktorí majú oveľa vážnejšie zdravotné komplikácie a áno, aj malé množstvo akéhokoľvek doteraz známeho vírusu (napr. chrípkového!) môže pre týchto jedincov znamenať vážne ohrozenie na živote!!!

Lekárska obec, prosím, už sa konečne osmeľte!!!

A ty občan porovnaj si tieto tri Covid reporty z oficiálnej stránky Ministerstva zdravotníctva – health.gov.sk – tlačové správy

z 2.11.2021

https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-2-11-2021-vysledky

z 3.11.2021

https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-3-11-2021-vysledky

a poslednú tlačovú správu o vývoji Covid „pandémie“ z 19.11.2021

https://www.health.gov.sk/Clanok?staistika-covid-ockovanie

 

a všimni si, ako náhle zázračne sú tieto denné správy čoraz stručnejšie a ako z nich vypadla, tiež „zázračne“(!), štatistika o Covid NEAKTÍVNYCH, rozumej Covid VYLIEČENÝCH!!!

Ostáva zodpovedať jednu jednoduchú (jednoduchú pre rozumných jedincov!) otázku, kto resp. čo z Covid pozitívnych urobil/urobilo Covid neaktívnych, Covid vyliečených – rozumej pre dnešné dni, Covid PREKONANÝCH???!!!

Veď podľa Covid propagandy C-vakcína nie je liek len Covid „ochrana“ a ani žiadne lieky na liečenie C-19 neexistujú!

Naozaj neexistujú?

Alebo ešte existovať nemôžu?!

 

 

 

 

 

 

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Na porušovanie ľudských práv počas Covid „pandémie“ nezabúdajme a stále si to pripomínajme!

21.04.2024

Dnes hlavne o tom, ako boli počas Covid „pandémie“ motivovaní ambulantní lekári, aby mali čo najväčšiu covid experimentálnu zaočkovanosť! Som za to, aby sa „Kotlárova“ komisia určená na vyšetrenie všetkých okolností okolo covid „pandémie“, ktoré sa tu na Slovensku diali od nástupu Matoviča, až do začatia konfliktu na Ukrajine, zaoberala aj týmto! Je potrebné [...]

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 10:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?