Založ si blog

Najväčší vinník Heger si našiel najväčšieho „vinníka“ – je ním radový občan!

Kto je od 01.04.2021 „predsedom“ „Vlády“ SR?

Nie je to náhodou Eduard Heger (EH), pravá aj ľavá ruka Igora Matoviča?

A kde bol EH pred 01. aprílom 2021? Bol na Marse? NIE! Bol pevnou súčasťou prvej Matovičovej vlády a to na pozícií v podstate najsilnejšieho ministra, teda ministra financií na ktorom visia všetci ostatní ministri – či dá alebo nedá financie…!

Teda od 31.3.2020 je EH komplet oboznámený so všetkým, čo konali, čo navrhovali, čo schvaľovali a pod.

Teda nie, nespadol ani s Marsu ba ani z Mesiaca, ale kontinuálne vo „vláde“ pokračoval, ale už ako jej najzodpovednejší člen!

Jednoducho EH je zodpovedný za všetko, čo „Vláda“ SR pod jeho vedením schválila a on ako jej „Predseda“ to svojim podpisom potvrdil, teda plne schválil/súhlasil! Viď Ústavu SR – Čl. 108 až 123!

Lebo, ak s niečím nesúhlasím nie raz, ale viackrát, a aj napriek tomu, že som bol demokratický väčšinovo prehlasovaný, tak dlhodobo predsa nemôžem byť zodpovedný za niečo, čo sa mi prieči a odstúpim!

EH bol pritom od prvopočiatku, keď „Vláda“ IM zavádzala na odporúčanie Covid odborného konzília prvé „pandemické“ opatrenia – Lockdawny, Núdzový stav, povinné nosenie rúšok/respirátorov, povinné pravidelné AG/PCR testovania a pod.

EH dnes už musí vedieť, že to boli „opatrenia“ ktoré prakticky neviedli k ničomu! Jedine k čomu viedli bolo to, že boli plné nemocnice, že nemocniční personál išiel na doraz, že všeobecní lekári, mali zakázané svojich pacientov v prvopočiatkoch liečiť na všetky začínajúce sa choroby, nie len C-19 a že títo všeobecní lekári (nie z vlastnej viny!) doslova a do písmena „liečili“ a choroby „diagnostikovali“ na diaľku – dištančne a teda ich záťaž bola zameraná hlavne na uši…! Teda česť výnimkám, tým výnimkám, ktorí nielenže prezenčne pokračovali vo svojej všeobecnej ambulantnej práci, ale hlavne tým, čo sa nebáli používať na liečenie C-19 lieky, o ktorých boli presvedčení, že ich chorým pacientom v rannom štádiu tohto ochorenia môžu resp. pomôžu a to presne v duchu marcového (18.marca 2020!) vyjadrenia Vladimíra Krčméryho (VK), že lieky na koronavírus máme, ale nie je povolené ich používať i keď on by ich bez mihnutia oka použil, aj keby mal zato niesť trestnoprávnu zodpovednosť!

Žiaľ VK tento svoj medicínsky, vtedy veľmi rozumný zámer už nestihol zrealizovať lebo práve tri dni na to (21. marca 2020 bola Zuzanou Čaputovou vymenovaná „naj“ „vláda“ SR!) ho zomlela prvá Matovičova „Vláda“ a VK otočil o 180o a žiaľ v tomto svojom obrátení sa pokračuje naďalej a za svet si nevie spomenúť na svoj výrok z 18. marca 2020!!! Lebo mu ho nemá, kto verejne v priamom prenose, aby sa to nemohlo vystrihnúť, aby sa nemohol všakovako krútiť, pred TV obrazovkami pripomenúť???!!!

EH sa z týchto vtedajších proti „pandemických“ opatrení vôbec nepoučil, nepoučil sa z toho, že na jeseň roku 2020 začalo obyvateľstvo SR vo veľkom umierať, ale nie výhradne na C-19, ale hlavne preto lebo bola totálne, zámerne(?) potlačená liečba, riadna pred nemocničná zdravotná „opatera“ – diagnostikovanie ochorení, návrh liečby, návrh ďalších odborných vyšetrení, zavretie nemocníc pre výkon iných životu nebezpečných chorôb (onkologické, srdcovocievne, cukrovka a pod.)!

Prišla jeseň 2021 a EH opakuje presne tie isté chyby, čo urobili rok pred tým!

Celú jar a leto 2021 nebol, ako „predseda Vlády“ schopný vykonať skrze svojho „ministra“ zdravotníctva a „ministra“ financií, také opatrenia, aby sa situácia z jesene 2020 neopakovala!

EH od svojho prvopočiatku, od 01.4.2021, kedy sa posadil vo „vláde“ SR na stolec najvyšší, sa nestal autonómnym „Predsedom Vlády“ SR lebo ak by takým bol, tak by komplet vymenil resp. z väčšej časti vymenil, obmenil (nazvime to ako len chceme) celý ten dovtedajší jediný „správny“ odborný Covid orgán – Covid konzílium a obklopil by sa aj odborníkmi z rovnakej odbornej oblasti, ale iného názorového spektra!

EH mal možnosť si vytvoriť nový tým Covid odborníkov, ktorý by sa mohol skladať v zložení v pomere 50/50 – teda polovicu by mal z predchádzajúcich Covid odborníkov a druhú polovicu, by si na základe vlastného uváženia vyskladal s tzv. Covid odbornej opozície!

Mohol to spraviť sofistikovane, presne tak, ako to občanom SR pred PV 2020 sľuboval IM, že sa  bude v internetovom hlasovaní pýtať občanov SR, čo by chceli zmeniť a on sa tým bude riadiť! Prečo EH si neurobil také internetové hlasovanie, aby mu radoví občania SR navrhli za seba do jeho Covid odborného konzília, tých čoby tam chceli mať…??? Alebo je pravda (teda na 100% JE!), že oni dajú na názor občana-voliča SR len pred PV a potom občan-volič na štyri roky – pá, pá, pá…??? Ja viem, ktosi bude tu šermovať opäť SMEROM-SD a spol., ale vážení, tí čo nám tu dnes „vládnu“, aj za výdatnej pomoci Zuzany Čaputovej, Vám/nám predsa pred PV tvrdili, že oni sú iní, hodnotoví, nepodplatiteľní, nekorupční…!!!

Takto by EH dostal ucelenejší/objektívnejší obraz o celkovom stave Covid „pandémie“, ucelenejší a oveľa objektívnejší pohľad na riešenie situácie, okolo ochorenia na/s C-19 a podľa všetkého by učinil (ak by nim bol), ako silný premiér, oveľa účinnejšie „pandemické“ opatrenia!

Možno by sa viac zasadil na odporúčanie tohto odborne/názorovo „hybridného“, nového Covid konzília, aby sa začalo predovšetkým s prevenciou a liečbou!

Možno by sa zasadil o to a dal by pokyn „ministrovi“ zdravotníctva, aby boli k dispozícií všetky lieky, ktoré „opoziční“ lekári už v tej dobe úspešne používali pri liečbe ochorení na/s C-19 – napr. Ivermektín!

Možno by sa zasadil o to, žeby dal „ministrovi“ zdravotníctva pokyn na to, aby plne zabezpečil bezproblémový chod všeobecných ambulantných lekárov, aby im zabezpečil všetko, čo na účinnú prevenciu a liečbu, aj C-19, potrebujú, aby tu financiami nešetril lebo finančných prostriedkov je na túto oblasť vyčlenených dosť, čoby zase presadil pokynom na „ministra“ financií!

Možno by sa zasadil o to, žeby dal „ministrovi“ za úlohu, aby všetky nemocnice boli do vybavené všetkým, čo z hľadiska technického vybavenia potrebujú a to nie len na to, aby sa vedeli postarať o tých covidových pacientov, ktorí si už naozaj budú vyžadovať nemocničnú lôžkovú, vysokoodbornú starostlivosť lebo popritom majú aj iné ťažké, možno dlhodobé/chronické ochorenia!

Možno by sa zasadil o to, žeby prostredníctvom „ministra“ financií zabezpečil pre všetok zdravotnícky, ale aj nezdravotnícky personál, pôsobiaci v našom zdravotníctve, aby boli motivačne odmeňovaní (dlhodobo) za svoju obetavú prácu tak, aby sa dnes nemuselo konštatovať, že od jari 2021 nám zo zdravotníckeho prostredia odišlo 1300 špičkových zamestnancov, aj keď značná časť z nich už bola v dôchodkovom veku!

(napr. taká „ministerka“ spravodlivosti s tým nemá problém lebo sudcovský stav je doslova prešpikovaní prestárnúcimi sudcami lebo vysoké finančné hodnotenie a pod.!)

Možno by sa zasadil o to, žeby sa zbytočne nemrhalo financiami na nič riešiace AG testovanie!

Možno by sa zasadil o to, žeby sa v médiach začala osveta, nie len o Covid očkovaní, ale predovšetkým o tom, ako si ľudia, obyvateľstvo má počas jari, leta zvyšovať, zosilňovať svoju telesnú imunitu! Ako zdravšie žiť! Aby sa viacej hýbali! Aby nevysedávali Covid ustrašení doma „za pecou“! Aby mládež sa viacej hýbala! Aby mládež, absolútne zdravá, nevysedávala celé dni doma pri dištančnom „vyučovaní“, nalepení na obrazovky PC a iných internetových/IT obrazovkách…!

Tých riešení, ktoré EH mohol (rozhodne mal!) vykonať bolo a stále je, aj keď už dosť neskoro, neúrekom!

Ale čo urobil EH?

Nuž NIČ!

Ponechal si staré Covid odborné konzílium, ktoré je schopné navrhovať len samé Covid, a už v praxi odskúšané brontosauriny – rúška, respirátory, ruky, odstupy, AG/PCR testovanie, Lockdawny, Núdzové stavy, najnovšie už dosť dlhú dobu, i napriek zisteniam, že to nie tak pomáha, ako pomáhať malo – Covid experimentálne očkovanie atď., atď.!!!

A teraz, keď značná časť národa opäť po stránke zdravotnej padá na samé dno, sa EH v médiach takto drzo vyjadrí – „Ľudia opatrenia nedodržiavali, preto prišlo sprísnenie“

Takže občan, radový občan SR, takže nie EH, nie „Vláda“ SR, nie „vládna“ parlamentná koalícia, nie jediné „správne“, už takmer dvojročné (Covid brontosaurie!), v tom istom zložení, Covid odborné konzílium, nie Zuzana Čaputová, ktorá podpísala, akýkoľvek zákon, ktorý ešte väčšmi ubiedňuje/ utláča tento národ slovenský, sú na vine, že je dnes na Slovensku taká situácia, aká je po všetkých stránkach, hlavne po stránke zdravotnej (všeobecne!), ALE si to TY OBČAN, TY RADOVÝ OBČAN lebo podľa EH si to bol TY, čo si mal možnosť zasiahnuť do rozhodovania o Covid „pandemických“ opatreniach, bol si to TY, čo si na „Vláde“ a v NR SR rozhodoval o „účinných“ Covid „pandemických“ opatreniach a pod.!!!

Teda nie EH a spol. ALE TY občan si VINNÝ a preto budeš samotným EH a spol. ešte viac ubiedenejší, utláčanejší, ešte viac pozbavený ľudských a občianskych práv lebo si bol a stále si neposlušný, lebo nedodržiavaš čo tu bolo, aj keď v rozpore so zdravým rozumom, diktátorsky nariadené…!

Si to občan TY a nikto INÝ!!!

A keď sa nad tým zamýšľam, tak EH má v podstate pravdu, ale nie tu svoju Covidovú/diktátorskú, ale tú, že áno občan SR, si si/sme sám/sami na vine, že dnes trpíš/trpíme a podľa všetkého budeš/budeme trpieť ešte viac lebo v momente, keď si/sme to zistil/zistili, že toto čo tu máš/máme vo „vláde“ SR, v koaličných „vládnych“ laviciach v NR SR, v „prezidentskom“ paláci, ŤA/NÁS bezdôvodne gniavi, len a len na vlastný prospech, dávno si sa MAL/MALI vzoprieť tejto ZLOBE, keď si ešte MAL/MALI dostatok síl na to, aby SI/SME ich zosadili!!!

Verím, že TI/NÁM ostalo ešte dostatok síl, ktoré nám budú stačiť na to, že ich zasadíš/zosadíme a udeje sa v našom štáte to, čo som vyššie opísal!

To znamená, že do čela štátu sa dostanú ľudia, ktorí budú rozhodovať na základe vyvážených informácií a nielen na základe jednostranných, ktorých „účinnosť“ sa ukázala, ako úplne NULOVÁ, pre radového občana jednoznačne ŠKODLIVÁ!!!

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Na porušovanie ľudských práv počas Covid „pandémie“ nezabúdajme a stále si to pripomínajme!

21.04.2024

Dnes hlavne o tom, ako boli počas Covid „pandémie“ motivovaní ambulantní lekári, aby mali čo najväčšiu covid experimentálnu zaočkovanosť! Som za to, aby sa „Kotlárova“ komisia určená na vyšetrenie všetkých okolností okolo covid „pandémie“, ktoré sa tu na Slovensku diali od nástupu Matoviča, až do začatia konfliktu na Ukrajine, zaoberala aj týmto! Je potrebné [...]

Hasičské auto / Hasiči / Požiar / Požiarnik /

Pre požiar vo Výbornej prišli o strechu nad hlavou takmer dve desiatky ľudí

23.04.2024 10:13

Pri požiari štyroch jednoduchých stavieb sa nikto nezranil.

charkov, veža, televízna

List z Charkova: Úder na televíznu veže bolí. Ale nezlomí

23.04.2024 10:00

Vidieť ste ju mohli takmer odkiaľkoľvek v meste, bola najvyššou stavbou Charkova. Pripomínala raketu, ktorá každú chvíľu vzlietne do vesmíru.

povina, krízový štáb

V okrese Kysucké N. Mesto vyhlásili mimoriadnu situáciu pre medvede

23.04.2024 09:56, aktualizované: 10:21

Rozhodol o tom krízový štáb, ktorý zvolali pre nedeľňajší útok medvedice na 34-ročného muža v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce.

Gorazdova 27, bratislava, vila, Danko

Nielen prezidentská vila chátra. Štát odkúpil miliónové nehnuteľnosti aj pre šéfa parlamentu, nikto v nich však nebýva

23.04.2024 09:00

Žiaden šéf Národnej rady SR sa do nej totiž nenasťahoval, ani len v jej priestoroch neprijal žiadnu oficiálnu návštevu.