Založ si blog

MUDr. P. Sabaka a spol. na absolútne nesprávnej adrese. Totálna pomýlenosť!

Na vystúpenie Petra Sabaku (PS) a spol., som chcel zareagovať ihneď po tom, ako sa neskutočne pomýlene postavili pred kamery a zvestovali občanom SR, že oni, rozumej „nezodpovední“ občania SR(!), sú na vine, že oni, rozumej zdravotníci, už nevládzu!

Nuž, ako prvé odkazujem PS a spol. že sú to práve občania SR, čo už nevládzu a nie je to vinou Covid nezaočkovania, ale jednoznačne vinou „riadenia“ štátu a nezvládania respiračného ochorenia, ktoré je zvládnuteľne! Zvládnuteľné od jeho prvopočiatku!

Zvládnuteľne presne tými liekmi a liečivami, o ktorých, vtedy ešte medicínsky slobodný, hovoril Vladimír Krčméry 18. marca 2020 pre TREND.sk a opäť som donútený, aj PS a spol. vtedajšie vyjadrenie VK tu citovať – „Tak tuná môžem povedať len samé dobré správy. Prvá dobrá správa je, že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická…“  a ešte tento veľmi závažný výrok „vtedajšieho“ medicínsky, odborne slobodného VK – „Prvé, čo ma zaujíma je, aby pacient nezomrel a o každom lieku, o ktorom viem, že by mu mohol pomôcť,  mu ho dám, či je registrovaný alebo nie je registrovaný, aj keby ma mali za to, prosím pekne, trestne stíhať…“

Takže PS, prosím obráťte sa na VK a pýtajte od neho názvy týchto účinných liekov na C-19!!!

Druhá vec, ktorú ste mali PS vykonať, okamžite na tom vašom brífingu bolo, že ste sa mali obrátiť na, za vami stojaceho „ministra“ zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (VL) a mali ste ho pred všetkými občanmi SR vyzvať, aby vám medicínsky rozviazali ruky, aby sa zdravotníctvo, zdravotnícky systém vrátil späť do pred covidových koľají, aby záchyt prvotných príznakov respiračných ochorení bol v ambulanciách všeobecných lekárov, aby ste občanom SR mohli predpisovať a odporúčať lieky a liečivá, ktoré v počiatočných fázach respiračného ochorenia pomáhajú, aby ste konečne mohli vykonávať to čo vykonávať máte a tým je liečiť a hlavne, aby tie stámilióny, ba až miliardy eur, zbytočne vyhadzovaných na akési PCR a AG Covid totálne nepresne testy, naliali práve do toho zdravotníctva, v ktorom vy už nevládzete pracovať… !!!

Vy a vám podobní, ste všetko zúžili len a výhradne na akúsi experimentálnu Covid vakcínu, za ktorú ani vy sám (PS) nechcete zobrať zodpovednosť a ostatné medicínske alternatívy zaznávate a odsúvate na absolútny pokraj medicíny!!!

Toto PS nie je cesta, ako vás odbremeniť od záťaže lebo nie občan SR je na vine, ale práve tí, ktorým svojimi postojmi tak vehementne asistujete a tým je celá „vládna“ Covid apartheidná suita!!!

PS na predmetnom brífingu oznamuje občanom SR, že akúsi ich výzvu na to, aby sa občania SR už konečne podvolili a nechali sa Covid zaočkovať, podpísalo „až“ zhruba 1300 zdravotníkov!!!

Nuž naozaj „úctyhodné“ číslo, hlavne ak si uvedomíme, že na Slovensku máme niekde okolo 80 000 zdravotníkov!

Takže PS dávam vám do pozornosti dve čísla a dve porovnania.

Vy PS hovoríte, že už nevládzete a teda že vás 1300 podpísalo, akúsi výzvu na bezhlavé Covid očkovanie, ktoré ako vidíme na príklade člena EÚ Holandska nerieši otázku ochrany pred C-19 ani pri celkovej zaočkovanosti vysoko nad 80%!!!

Tých 1300 zdravotníkov, ktorí podpísali túto Covid očkovaciu výzvu, z celkového počtu 80 000 zdravotníkov, predstavuje 1,63 %!!!

A viete PS a spol. koľkí občania SR, ktorí už takto ďalej v tejto Covid apartheidnej, život bezdôvodne gniaviacej dobe už tiež nevládze a podpísalo sa pod petíciu za vypísanie referenda o predčasných PV, aby si mohli zvoliť inú politickú garnitúru, možno takú, ktorá by aj vás odbremenila od vašej dnešnej Covid záťaže tým, že by vám dovolila predovšetkým Covid, ale aj iné choroby, liečiť a nie len pichať experimentálne Covid vakcíny, dnes doslova už aj na zástavke MHD???

Nuž áno, bolo ich 600 000, čo z celkového počtu všetkých oprávnených voličov SR, ktorých je približne 4 420 000, to predstavuje zhruba 13,6%!!!

Teda takmer desať krát viac, ako tých vašich 1,63%!

A týchto 13,6 % nespokojných občanov SR, s terajšou Covid apartheidnou chuntou, totálne alibisticky, pilátovsky(!) hodila Zuzana Čaputová prostredníctvom Ústavného súdu SR šmahom ruky cez „palubu“ a necháva ich ďalej sa trápiť a dnes je tých občanov SR, ktorí už tiež nevládzu ďalej znášať tieto Covid absolútne pomýlene, propagandistické „opatrenia“, už nie 13,6 % ale ich je už takmer 90%!!!

Takže PS a spol. odkazujem vám, že takéto vaše výzvy na bezhlavé Covid očkovanie experimentálnou USA vakcínou občanov SR len zbytočne dráždia!

Vyzývam vás, aby ste nerobili takéto neuvážené výzvy a aby ste sa vrátili k pacientovi ešte skôr, ako sa dostane do stavu, kedy je jeho hospitalizácia nutná, ale nie výhradne vinou C-19, ale jednoznačne zanedbaním jeho zdravotného stavu oveľa vážnejších iných chorôb, kde C-19 je už len tou povestnou poslednou kvapkou do jeho/ich zanedbaného neliečeného zdravotného stavu!

Odporúčam, aby ste si Vy PS a spol. našli čas, zhruba 45 minút, v tichosti si sadli a pozreli si toto vyjadrenie prof. RNDr. Jaroslava Turáneka, DSc.  popredného českého vakcinológa, imunológa, farmakológa, organizátora celého radu medzinárodných konferencií – https://www.youtube.com/watch?v=VYtBEnB1F6E&t=4s&ab_channel=jirkas

 

Tak, ako? MUDr. Peter Sabaka a spol. poznáte túto svetovú kapacitu v oblasti v ktorej sa aj vy pohybujete?

Hovorí vám, všetkým Covidvakcinofilom, niečo  meno prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc., DSc?

Lebo ak nie, tak je to naozaj smutné!!!

Toto vyjadrenie prof. RNDr. Jaroslava Turáneka, CSc., DSc, ak by som mal tu moc, tak by som všetkým TV s celoslovenskou pôsobnosťou doslova prikázal, aby ho odvysielali v hlavnom večernom vysielacom čase aj s niekoľkými reprízami!!!

A následne by som dal priestor tým, čo v „boji“ s chrípkou typu C-19, poznajú len a len, akúsi experimentálnu vakcínu, s dobou účinnosti nie dlhšou, ako 9 mesiacov (viď vyjadrenie Martina Klusa o tom, že niektoré štáty už nebudú uznávať Covid zaočkovanie, ak od druhej dávky ubehlo viac ako 9 mesiacov!), aby potom predstúpili pred kamery, pred občanov SR a takto ich doslova neľudský, akou si hrou na city, prinútili si nechať vpichnúť medicínsky Covid „zázrak“ Covid experimentálnu vakcínu!

DOSŤ BOLO ZAVÁDZANIA!

DOSŤ BOLO MANIPULOVANIA!

JE ČAS ZAČAŤ HOVORIŤ O TEJTO COVID „PANDÉMIÍ“ CELÚ PRAVDU A NECHAŤ ĽUDÍ SA SLOBODNE ROZHODNÚŤ, ČI DAJÚ PREDNOSŤ COVID VAKCÍNE ALEBO INÝM OVEĽA ROZUMNEJŠÍM RIEŠENIAM!!!

AK TO NEDOKÁŽETE, DAŤ ĽUĎOM NA VÝBER, BEZ AKÝCHKOĽVEK PODMIENOK A OBMEDZENÍ, TAK CHODTE OD TOHO OKAMŽITE PREČ!!!

PS:

Ja osobne sa najskôr, teda ak vôbec, nechám slobodne zaočkovať proti chrípke C-19, najskôr po 5. rokoch odo dnes, presne v zmysle vyjadrenia Vladimíra Krčméryho, ktoré povedal v priamom prenose na TA3 –  https://www.youtube.com/watch?v=ALtykcLBRWE&ab_channel=JozefRosa

„Otázka vplyvu na genealógiu alebo budeme vedieť až 5 rokov od wuhanského lockdownu. Skôr tieto veci vedieť nebudeme, a budeme sa s tým musieť

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:57

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.