Založ si blog

Toto nie je úloha, ba ani kompetencia Covid „odborného“ konzília!

To čo si dovoľujú títo, nikým nevolení Covid „pandemickí“ konzilisti!

Akési konzílium Covid „odborníkov“ navrhuje Covid apartheidnej chuntovláde ďalšie „účinne“ kroky v boji proti C-19, teda jeho už x-tej mutácií, pravdepodobne vzniknutej na báze Covid zaočkovaných jedincov, celosvetovo…!!!

Akési konzílium Covid „odborníkov“ navrhuje nie medicínsky rozumné riešenia, ale čisto riešenia na obmedzenie prirodzených základných ľudských práv a slobôd!

Niečo nevídané a absolútne neakceptovateľné!

Áno, naša Covid apartheidná chuntovláda sa toho chytí, rázne to zavedie a totálne alibisticky povie, že to nie oni, ale akísi jediní nimi samotnými vybraní správni „odborníci“ na Covid „pandémiu“ a svoje diktátorské Covid špinavé ručiská, majú tým pádom pilátovsky čisté!!!

Títo jediní správni Covid konziliárni „odborníci“ navrhujú na Slovensku zaviesť tento diktátorsko-apartheidno-segregačný teror v absolútnom rozpore z Ústavov SR!!!

Navrhujú :

„Obmedziť pohyb pre nezaočkovaných v čiernych okresoch“ – pýtam sa prečo? Keď je niekto zdravý, nič mu nie je, prečo by sa mal prestať hýbať? „Odborníci“, opak je potrebné vykonať – začať hýbať, by sa mali vo väčšej miere všetci – zaočkovaní, nezaočkovaní, mladí, starí…!!!

„Zaviesť Covid pasy (OTP) na vstup do zamestnania od červeného okresu“ – „Odborníci“ to čo je za medicínsky nezmysel? To si naozaj myslíte, že chorý, nevládny jedinec pôjde v dnešnej Covid vystresovanej atmosfére do práce?!

Nestačilo by, keby bolo napríklad termo kamerou, pri vstupe na pracovisko snímať telesnú teplotu, čo mimochodom mohlo platiť a mohlo byť zavedené, aj v predcovidovej dobe? Ale absolútne na dobrovoľnej báze daného zamestnávateľa! V žiadnom prípade nie povinne!

„Krátkodobo (1-2 týždne) prerušiť prezenčnú výučbu v bordových a čiernych okresoch“ – „Odborníci“ to čo je za „novinka“, veď toto sa dialo dávno v pred covidovom období, dokonca cielene aj v pred novembrovom (1989) období, keď lokálne vypukla chrípková epidémia!

„Odborníci“ rozumiete tomu, že sa tak stalo len lokálne a len vtedy keď chorobnosť dosiahla istú mieru nakazenosti, ktorú nahlásili všeobecní ambulantní lekári a nie miera Covid zaočkovanosti, miera pozitivity povinných „presných“ Covid AG-PCR testov?!

Vtedy nikto na základe akéhosi „medicínskeho automatu“ v kancelárií ministerstva, nesfarboval jednotlivé okresy SR, na nejaké odtiene, tak ako sa mu to práve vtedy hodilo, aby sa obyvateľstvo držalo v streso-panikárskej poslušnosti a pokore!!!

„Zrýchliť podávanie 3. dávky vakcíny najmä v rizikových skupinách a zariadeniach sociálnych služieb“ – „Odborníci“ vy si neuvedomujete, ako si kadíte do vlastných úst?

Vy si už nepamätáte, ako ste pred časom vykrikovali, že „Vakcína je sloboda“ – „Vakcína je zdravie“, že práve táto vakcína nás po dvoch dávkach úplne zbaví tejto pliagy? Vy týmto svojim „opatrením“ ste jasne povedali, že Covid očkovanie sa stane Covid recidívnym očkovaním, podľa vás už naveky!

Nuž veru „gratulujem“ vám k takejto „odbornosti“! A čo keby ste prešli na to, že budete obyvateľstvo vyzývať, ale možno aj cielene nútiť k tomu, aby zmenili životný štýl, aby si budovali silnú imunitu, aby sa viacej hýbali, veľa ovocia zeleniny, podporných vitamínov, viac pohybu na našich, hlavne základných školách a pod.!?

„Navýšiť počet reprofilizovaných lôžok“ – „Odborníci“ to čo je za „opatrenie“, zrušiť lôžka pre iné choroby? To títo pacienti majú na tieto, pravdepodobne tiež život ohrozujúce ochorenia, zomrieť pomaly vo svojich príbytkoch? To ktorým pacientom chcete zobrať nemocničné lôžka?! Konkretizujte! Nech Slovač vie, na ktorých pacientoch, občanoch SR, vám nezáleží…!

A nebolo by lepšie, keby ste navrhli/nakázali, aby sa zintenzívnila lekárska dostupnosť tzv. prvého styku – teda všeobecné ambulancie? Nebolo by lepšie práve týmto všeobecným lekárom, ktorí najlepšie poznajú zdravotný stav svojich pacientov, radikálne vylepšiť ich pracovné podmienky a prostredie?!

Nebolo by oveľa lepšie opatrenie, keby títo všeobecní lekári tzv. prvého styku so svojimi pacientmi mali pri ich liečbe absolútne rozviazané svoje odborné medicínske ruky, tak, aby v prvotnom štádiu respiračného ochorenia ich pacientov, sami navrhli pre takýchto počiatočne respiračných pacientov liečbu a lieky, aké oni uznajú, na základe svojej odbornosti, pre daného pacienta za vhodné?! Možno by niektorým aj sami, slobodne odporúčali vaše „božstvo“ Covid vakcínu, ale najskôr by daného pacienta odborne poinformovali, aj o jej neblahých účinkoch!

„Platiť zvýhodnenú PN-ku pri ochorení na Covid-19 len zaočkovaným“ – „Odborníci“ toto absolútne nie je vaša kompetencia!

Vy idete poctivo pracujúceho občana SR, zdravého lebo dbá o svoje zdravie, občana ktorý roky nepotreboval lekársku starostlivosť, občana, ktorý si roky poctivo platí svoje zdravotné a nemocenské odvody, tak vy idete takéhoto občana odtrhnúť od príjmu počas doby, kedy bude potrebovať kľud na lôžku, aby sa doteraz účinnými liekmi na respiračné choroby (paralen, acylpyrín a pod.!), za pár dni doma (nie v nemocnici!) dokonale vyliečil, doslova odtrhnúť od príjmu lebo nie je Covid zaočkovaný???!!!

Tento váš návrh, toto vaše „opatrenie“ považujem za totálne choré, s ľudskosťou absolútne nič majúce, je to „opatrenie“ výsostne segregačné, diktátorské a človeka zničujúce!

Áno, ak chcete, tak totálne fašistické!!!

Takto zničiť ľudí, ktorí sa za pár dní bez nemocničnej starostlivosti vyliečia dostupnými liečivami lebo neboli slobodne ochotní si nechať pichnúť do svojich tiel akúsi chémiu za ktorú, aj títo „odborníci“, totálne odmietajú zobrať na seba akúkoľvek zodpovednosť a hrubo ju prenášajú na týchto jedincov tým, že im dajú podpísať akísi súhlas, že si nechávajú pichnúť túto chémiu „dobrovoľne“!!!

No a posledné „opatrenie“ je absolútne v rozpore so zdravým rozumom a znenie takto „odborne“ – „vynaložiť maximálne úsilie na zvýšenie zaočkovanosti, ako jediného nástroja na zvládnutie tretej vlny a aj prípadných ďalších“ – „Odborníci“ čo si predstavujete pod výrazom – „vynaložiť maximálne úsilie na zaočkovanosť“?

Niečo ste už naznačili vo vyššie uvedených vašich Covid „opatreniach“, ale mám si pod tým predstavovať aj zavedenie brutality, akú začíname čoraz častejšie vydávať od „našich“ policajtov na ulici, v obchodoch…?

Toto má byť to „maximálne úsilie na väčšiu Covid zaočkovanosť“?

Bude to Covid očkovanie podľa vami navrhovaných „opatrení“ povinné, až do takej miery, že nás represívne zložky štátu budú odchytávať na uliciach a bude nám táto chémia pichaná nasilu?

A že polícia SR nevie, kto z nás nie je Covid zaočkovaný?

Nuž vedia to a veľmi presne!

Lebo každý Covid zaočkovaný dostane na svoj mobil sms správu o vpichnutí tohto experimentu a teda je veľmi jednoduché aj na diaľku akýmsi zariadením, napr. keď policajt len prejde okolo vás, či váš mobil disponuje takouto štátnou sms správou o Covid očkovaní alebo nie, a keď takouto správou vo svojom mobile nedisponujete, tak šup, odchytiť a Covid vpichnúť???!!!

„Odborníci“ ako si dovoľujete, takto verejne prezentovať, ako jedinú pravdu, že Covid očkovanie je jediný nástroj na zvládnutie „tretej vlny a aj prípadných ďalších“???

To čo si dovoľujete, takto klamať a zavádzať národ slovenský?

Už po tomto by som vás okamžite odvolal z tejto „odbornej“ konzílie a postavil by som vás pred spravodlivý súd za to, že zámerne klamete a zavádzate! Že aj takýmito „opatreniami“ vedome ničíte zdravie a životy občanov SR! Áno je to „len“ môj názor, ale som presvedčený, že absolútne na mieste a pravdivý!!!

Vy neviete, že lieky na koronavírus máme už niekoľko desaťročí?

Neviete ? Tak sa pýtajte, aj možno vedľa vás sediaceho Vladimíra Krčméryho, ktorý už 18. marca 2020 jasne povedal, na plné ústa, keď ho ešte pravdepodobne nikto neinštruoval z Covid pozadia, že lieky máme, že ich použitie brzdí USA a EÚ byrokracia a že on by ich použil, aj keby mal byť za to trestne stíhaní!!!

Tak sa ho na to už konečne opýtajte a doslova netrepte, že jediným účinným „liekom“ na C-19 je ta vaša modla – Covid vakcína!!!

My vám tu vašu Covid modlu, ktorú ste si postavili s Covid vakcíny zhodíme jedného dňa presne tak, ako to urobil Mojžiš, keď zostúpil z vrchu Sinaj a bezbožníkom zničil ich zlaté teľa, ich zlatú modlu…!!!

Záver:

Takže konziliárni Covid „odborníci“, ja osobne vás považujem za rovnakých despotických diktátorov, ako tých, ktorým tieto diktátorsko-despotické „opatrenia“ navrhujete a urobím maximum, aby ste po predčasných PV, boli za toto braní na zodpovednosť…!!!

A ako to vykonám?

Nuž úplne jednoducho – v predčasných PV budem voliť tých, čo toto všetko za mňa/za nás, v súlade so zákonmi SR a v súlade s Ústavov SR vykonajú…!!!

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

šefčovič maroš

Európa konečne dýcha oboma pľúcami. Veľké rozšírenie EÚ bol koniec bývalého rozdelenia kontinentu, povedal Šefčovič

02.05.2024 14:18

Fakt, že sa spájame do veľkej európskej rodiny, všetci čo sa zúčastnili toho podujatia, boli veľmi dojatí a tešili sa na novú etapu, uviedol, Šefčovič.

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

Macron: Keby Rusko prelomilo front, je možné vyslať na Ukrajinu vojakov

02.05.2024 13:01

Štáty NATO podľa neho najprv tiež vylučovali vyslanie tankov a lietadiel na Ukrajinu, neskôr ale zmenili názor.

Sýria, Maar an-Numán, nemocnica, lekári bez hraníc

Rusko zbombardovalo nemocnicu v Sýrii, obviňujú krajinu príbuzní obetí aj vyšetrovatelia OSN

02.05.2024 12:46

Vyšetrovatelia OSN Rusko niekoľkokrát obvinili z páchania vojnových zločinov v Sýrii.