Založ si blog

Z. Čaputová a jej ďalší politický pľuvanec do tvári občanov Slovenskej republiky!

V tomto mojom názorovom článku sa povenujem ostatnému „štátnickému“ vystúpeniu Zuzany Čaputovej (ZČ) v cudzej štátnej televízií.

Tou cudzou štátnou TV je Česká televize, konkrétne jej spravodajský kanál ČT24.

ZČ sa týmto svojim, pre mňa osobne, vo vzťahu k SR a občanom SR absolútne cynickom, farizejskom a podlom rozhovore, ešte aj chváli na svojom FB profile – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/3046967105543982/ zo dňa 29. októbra 2021 a stručne ho okomentovala takto – „Na Slovensku sa dejú dôležité kroky smerom k naplneniu spravodlivosti.“

To sú ktoré kroky?

Sú to tie, že štyria „elitní“ vyšetrovatelia NAKA sú zákonným spôsobom sledovaní na základe rozhodnutia súdu, kde sa jasne na obrazovo-zvukových záznamoch (OZZ) preukáže, že brutálne nezákonnými spôsobmi sa snažili očierniť a dostať do väzby opozičných politikov lebo o nič a nikoho iného im nešlo a to všetko z najväčšou pravdepodobnosťou s vedomím (súhlasom! príkazom?) samotného „ministra“ vnútra Romana Mikulca (RM) a „špeciálneho“ prokurátora Daniela Lipšica (DL), následne sú zákonným spôsobom vzatí do vyšetrovacej väzby a vzápätí na niečí zásah sú opäť „zákonným“ spôsobom prepustení na slobodu a okamžite daní do činnej služby, aby pokračovali tam, kde „zákonne“ skončili…???

Alebo sú to tie „dôležité kroky k spravodlivosti“, keď sa jasne nezákonným spôsobom odpočúvajú a sledujú prostredníctvom OZZ nepohodlní opoziční politici?

Tieto „smery k spravodlivosti“ mala ZČ na mysli?!

Nuž ja začnem od úplného začiatku tohto jej rozhovoru – TU celý – https://www.youtube.com/watch?v=ZVCDqZMU0Qg&t=82s&ab_channel=Zuzana%C4%8Caputov%C3%A1, ktorý sa začína vzťahmi Slovákov a Čechov vtedy, keď vznikala/vznikla Česko-Slovenská republika, označovaná aj ako „prvá“ – „1. ČSR“.

ZČ hneď na úvod velebí českého „tatíčka“ (v žiadnom prípade nie Slovenského!) Tomáša Garrigue Masaryka (TGM) a to absolútne neprimeraným spôsobom, takýmto – „…osobnosť TGM je obrovskou inšpiráciou, vrátane hodnôt…,“

Nuž tu jej pripomeniem jeden z výrokov TGM, pre Slovákov veľmi „hodnotového“ výroku, keď pre  noviny Le Petit Parisien, Francúzsko v roku 1921, dva roky po vzniku „1. ČSR“, TGM o nás Slovákoch a teda aj o predkoch ZČ, hovorí toto – „Niet slovenského národa, je to vynález maďarskej propagandy.“ – pozri napr. TU – https://t-g-masaryk.estranky.sk/clanky/vztah-k-slovakom.html

A Milan Hodža, slovenský zástupca a člen Vlády ČSR od 08.7.1919 do 25.5.2020 sa o TGM vyjadril aj na tému vzťahu TGM k nám Slovákom v zmysle, že TGM o nás Slovákoch mal povedať aj túto vetu – „Národ slovenský neexistuje. Slováci jsou enem větev národa Českého“!!!

Takže tu ZČ, sa až príliš votrela do priazne českého  tatíčka TGM a nášho velikána Milana Rastislava Štefánika (MRŠ) spomenie len veľmi okrajovo, ako keby ani nikdy neexistoval!

HANBA!

Zároveň ZČ vychvaľuje aj Václava Havla (VH), toho VH, ktorý sa bál odísť z ČSSR na vysnívaný „demokratický“ kapitalistický západ a ostať tam lebo vedel, že tam by bol pre nich, teda pre západných „demokratických“ kapitalistov absolútna nula a teda „trpel“ v ČSSR s plnými vreckami judášskych USA dolárov a Nemeckých západných mariek, aby tu z vnútra rozvracal socialistické zriadenie a aby sa po páde socializmu dostal späť k majetkom, ktoré jeho rodina vlastnila až do roku 1948 – „Jeho starý otec postavil pražský Palác Lucerna, jeho strýko založil Filmové štúdio Barrandov.“ – https://sk.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_Havel ! Takže asi tak išlo VH o dobro všetkých poctivo pracujúcich socialistických občanov, ktorých predkovia nikdy nič nevlastnili, v rozsahu jeho buržoáznych veľkokapitalistických predkov!!!

VH počas socializmu nikdy poriadne nepracoval, doslova sa flákal a takýmto sa vtedy hovorievalo celkom príznačne – príživník/príživníci!!!

Ten VH, ktorý brutálnym spôsobom zruinoval slovenský zbrojársky priemysel a ten VH, ktorý vtedajšie socialistické príbytky označil za „králikárne“, áno vážená mládež, sú to tie isté „králikárne“, ktoré si vy dnes kupujete za doživotné hypotéky, aby ste mali vôbec kde bývať…!!! (len malá poznámka – tesne po novembri 1989, asi v roku 1990 v meste, naozaj veľkom meste, v ktorom som býval, stál trojizbový byt okolo 30 000 Kčs! Priemerná mzda bola okolo 3000 Kčs! Čo by ste mládež dali zato, keby ste si dnes vedeli kúpiť „králikarenský“ byt za 30 000 eur? Dnes je priemerná mzda okolo 1160 eur!)

ZČ v rozhovore pokračuje, podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia, v dehonestácií národa slovenského, vlastného národa, keď  hovorí aj toto – „…ako keby sme sa ani nevedeli (na Slovensku) zhodnúť čo pravda je. Dokonca sa spochybňujú fakty, vedecké fakty, spochybňuje sa odbornosť, nemáme úctu k vzdelaniu…“

Takže tu sa ZČ jasne pýtam. Čo považuje za fakty napríklad u vedca Vladimíra Krčméryho (VK)?

Je fakt to, čo VK povedal 18. marca 2020 ? – „Koronavírus zvládneme. Už v máji (2020) sa vrátime k bežnému životu“ a pritvrdil to vtedy vedeckými poznatkami o existencií minimálne štyroch liekoch na účinnú liečbu nového koronavírusom takto – „že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická…“ – https://www.trend.sk/spravy/krcmery-koronavirus-zvladneme-maji-vratime-beznemu-zivotu alebo je vedecký fakt, rovnako pochádzajúci z úst VK, ale o niečo neskôr – august 2020, keď už tvrdí toto? – „Treba zaočkovať všetkých občanov Slovenska a EÚ. Bude mnoho odporcov proti očkovaniu, pretože na Slovensku zomrelo len 31 ľudí, preto by malo byť očkovanie povinné.“ – https://www.extraplus.sk/clanok/krcmery-navrhuje-povinne-ockovanie-proti-koronavirusu-vraj-je-strasna-choroba

Teda ZČ, čo je podľa vás fakt od VK – to prvé, že lieky na C-19 sú a je potrebné len odbúrať byrokratickú administratívu alebo je vedecký fakt od VK to, že je potrebné zaviesť povinnú Covid vakcináciu lebo nieto účinných liekov na C-19?!

Tu odkazujem ZČ, že rozumný občan, ten občan SR, ktorý sa nenechal obalamutiť Covid propagandou, veľmi zreteľne rozlišuje, čo pravda a fakty sú a čo „pravda“ a „fakty“ nie sú – jasne to dokážem na konci tohto môjho názorového článku vo vzťahu k ZČ!

Ďalšie farizejstvo ZČ sa preukázalo v predmetnom rozhovore vtedy, keď moderátorka ČT sa dotkla návštevy Pápeža na Slovensku a poukázala na život Cigánov/Rómov (C/R) na Slovensku, keď absolútne neinformovaná resp. zámerne?, hovorí o slovenských C/R vo svojej konštatačnej otázke toto – „Já se ptám na spravedlnost aj proto, že při návštěvě papeže jsme viděli, také jinou tvář Slovenska. A to bylo romské sídliště v Košicích. Život bez elektřiny, život bez práce, život bez budoucnosti. Tohle je spravedlnost?“

Nuž veru takáto neinformovanosť, totálna nepripravenosť redaktora/moderátora, ktorý robí exkluzívny rozhovor s hlavou cudzieho štátu, sa len tak nevidí!

Ale dobre, nechám českú redaktorku bokom lebo oveľa dôležitejšia bola reakcia ZČ na takúto znôšku absolútnych neprávd a doslova manipulatívnych bludov.

ZČ hovorí na toto, toto – „Nie je to spravedlnosť. A rómska tematika je dlhodobou agendou…“

Niečo tak farizejské z úst ZČ, že to až doslova bolí!

Prečo ZČ okamžite nepovedala tejto chabo pripravenej redaktorke, že toto čo videli Česi na svojich obrazovkách z dotknutého Košického C/R sídliska má svoju históriu?!

Prečo ZČ nepovedala občanom ČR aj tejto, v tomto prípade doslova provokatívnej redaktorke ČT, že tieto obydlia boli kedysi obydliami prvej kategórie, postavené pre každého slušného občana, vtedy ešte socialistického Slovenska?!

Prečo ZČ nepovedala pravdu aj v tomto prípade, po ktorej tak volá, teda fakty, o ktoré sa tak rada opiera, že tamojší terajší C/R obyvatelia si sami takto „zútulnili“ svoje príbytky a preto nemajú všetci elektrinu, vodu, že do škôl sa im akosi chodiť nechce (C/R rodičia svoje deti do toho akosi nenútia…!) a pracovať ? – rovnako nie! A že je práce dosť – napr. pri upratovaní mesta, udržiavaní chodníkov v zime a pod., tak toto je nevyvrátiteľný fakt a pravda…!

Naozaj farizejstvo, klamstvo, zavádzanie, manipulácia, ktorá nemá obdobu!!!

Samozrejme, že „objektívny“ rozhovor sa nemohol zaobísť bez témy „Covidová doba“, ako ju nazvala moderátorka ČT.

Tu sa ZČ akosi pošmykol jej „štátnicky“ jazyk a o Covid vakcinácií povie aj toto, teda hlavne toto – „…a potom prišla vakcinácia, ako ďalšie zadanie, ako ďalšie deliace pole…“

Takže takto to je s Covid vakcináciou! Podľa ZČ je to ďalšie „zadanie“ – pýtam sa od koho a pre koho?!

A zároveň sa pýtam, čo máme rozumieť pod tým, že Covid vakcinácia je „deliace pole“?!

Kto koho a od čoho má Covid vakcinácia jasne oddeliť???

Nuž veru, celý tento rozhovor, ktorý pro aktívne poskytla ZČ pre ČT, je jedna, pre mňa osobne určite, znôška politických“ pľuvancov do tvári resp. na vlastný národ, na vlastnú republiku, na vlastnú štátnosť!!!

Hádam jeden z najväčších pľuvancov do tvári Slovákov a občanov SR, zo strany ZČ v tomto rozhovore ja osobne považujem fakt, že ZČ bola v exteriéri, v štátnej českej televízií a bola bez svojho povestného respirátora, bez ktorého sa na Slovensku nepohne ani na krok!!!

Ak by si ju teraz pozvali aj do RTVS, tiež by sa slovenským občanom prihovárala bez rúška? Bez respirátora?

To v Čechách nemajú Covid? Tam jesenná respiračná, „ťažko“ Covidová vlna nenastupuje?

V redakcií ČT nie je prítomný C-19 a v štúdiu RTVS a iných „slovenských“ TV s celoslovenskou pôsobnosťou už Covid je???

Občan SR, urob si o tomto vystúpení ZČ na pôde TV cudzieho štátu vlastný názor.

Môj názor je jasný.

Môj názor na ZČ, jej, doslova áno, jej terajšiu „vládnu“ moc na Slovensku, ktorú tak politicky štedro podporuje, ktorej všetko odpustí, ako milujúca politická matka je tento – „Aj politické božie mlyny melú pomaly, ale iste“, tie slovenské nevynímajúc!!!

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.