Založ si blog

Slovač, nikdy nezabudni, aj na 1. november 2020! Aj na toto a hlavne na týchto!

Od marca 2020, konkrétne od 21.3.2020, kedy sa do „vládnych“ kresiel posadila znôška politických, profesijných amatérov, doslova darebákov, tu zažívame najťažšie chvíle našich životov!

Rovnaká znôška politických „skade ruka, skade noha“, sa za „vládnu“ koalíciu, posadila do lavíc NR SR.

Nemožno opomenúť, že v prezidentskom paláci v tej dobe, už takmer 9 mesiacov sedela „ich dievčina“ (obdoba „naši chlapci“) Zuzana Čaputová (ZČ)!

Tá ZČ, ktorá im bola od ich prvej „vládnej“ chvíle vždy napomoci, keď to potrebovali a v dnešnej dobe je jasné, že jej nápomoc je výhradne pre nich samotných, čím ďalej tým razantnejšia…!

Slovač nikdy nezabudni, čo tu od 21.3.2020 až do dnešných dní (ako ešte dlho?!) táto/títo tu s nami vystrájajú, ako nás bezdôvodne Covid gniavia, ako nás ponižujú, ako nám siahajú na naše základne ľudské a občianske práva, ako flagrantne porušujú Ústavu SR a čo už aj sami považujú za porušovanie Ústavy, tak si ju ústavnou väčšinou v NR SR prispôsobia tak, aby to už „ústavné“ bolo a zároveň odobrali Ústavnému súdu kompetenciu, aby Ústavný súd rozhodoval o tom, či novela Ústavy SR je alebo nie je v súlade s Ústavou SR a či je vôbec možné takto Ústavu SR meniť, dopĺňať a pod.

Áno, bolo toho veľa, preveľa, ale dnes sa povenujem hlavne smutnému ročnému výročiu a to dni – „Dušičky“, ktoré nás o chvíľu čakajú.

Povenujem sa Dušičkám 2020.

Verím, že rozumná Slovač nezabudla čo vtedy s nami navystrájal Igor Matovič (IM) a jeho chunta spoločne so ZČ!

Absolútne bezdôvodne nám zakázali ísť na cintorín, aby sme v tichosti pomeditovali s našimi drahými, ktorí nás navždy opustili, aby sme im zapálili sviečku a aby sme im dali „do poriadku“ ich hroby a okolie.

Iste, na hroby chodíme viackrát do roka, nie len v tento konkrétny deň, ALE 1. November je štátom uznávaný cirkevný sviatok Všetkých svätých (druhý novembrový deň je Pamiatka zosnulých) a teda má v našej spoločnosti svoje výnimočné miesto už niekoľko desaťročí, aby si ho každý a v jeden deň, mohol pripomenúť pri/na hroboch svojich blízkych, čo dáva tomuto dňu svoje jedinečné čaro – hlavne keď sa zotmí a hroby našich zosnulých blízkych svietia „večnými“ plamienkami sviečok…

Slovač, pripomínam ti čo vtedy povedal IM na otázku „novinárov“, či zákaz vychádzania sa týka aj návštevy cintorínov v tieto smútočné sviatočné dni a ako má radový občan naložiť so svojim právom ísť v tieto dni na cintoríny. IM odpovedá takto drzo, diktátorsky – „Platia pravidlá, ktoré platia. Keď si dáte do toho otázku, či môžete ísť na cintorín, z toho vám výsledok vyjde. Nemusím vám to explicitne povedať, však máme zákaz vychádzania, máme určené prevádzky alebo výnimky, ktorých sa to týka, ja som tam cintoríny nenašiel, takže buďme naozaj zodpovední,“ – https://www.topky.sk/cl/10/1992481/KORONAVIRUS-Premier-ma-v-pripade-Dusiciek-jasno–Pocas-obmedzenia-pohybu-sa-nema-chodit-ani-na-cintoriny

Na toto Slovač nikdy nezabudni, keď bude „deň po“ IM, celej jeho dnešnej, terajšej „vládnej“ chunty a „deň po“ ZČ!!!

Toto si IM mohol dovoliť povedať aj preto lebo jeho „riadiaci“ poradný pandemický tím, ktorý si ako svätý goral zriadil pri/na Úrade „vlády“ mu toto prikázal.

Najhlavnejším členom tohto tímu bol (je smutné, že ešte stále je!) Vladimír Krčméry (VK)!

Jednoducho u tohto pána sa nevzdám jednej otázky, pokiaľ bude mať na život na Slovensku takýto veľký neblahý vplyv, pričom si ho z občanov SR nikto v priamych  celoštátnych voľbách nezvolil, aby nám za nás riadil naše slobodné životy! Tu ma práve napadá takáto vec. Čo keby si ho – V. Krčméryho, v najbližších PV zaradil IM, ako jednotku na svoju kandidátku OĽANO? Veď ak chce mať VK legitímny vplyv na slovenskú spoločnosť, hlavne na vývoj zdravia našich občanov, tak nech ide do toho, nech sa uchádza o podporu občanov SR a keď získa tak veľkú podporu, že sa dostane nielen do NR SR, ale aj do akejsi vládnej koalície/parlamentnej väčšiny, tak potom môže byť celkom kľudne aj ministrom zdravotníctva, preberie na seba plnú zodpovednosť a potom áno, ak mu občania dajú svoju dôveru i napriek tomu čo tu aj on s nami Covid stvára, tak potom to bude aspoň legitímne…!

Tá otázka znie – „Vladimír Krčméry, povedzte už konečne, verejne, na kameru, v priamom prenose, najlepšie na RTVS, kedy ste klamali?“

A teraz konkrétne. Áno, nevzdám sa pokiaľ mi/nám Vladimír Krčméry nepovie či klamal 18.marca 2020, keď pre TREND.sk povedal tieto veľmi závažné vety – „Tak tuná môžem povedať len samé dobré správy. Prvá dobrá správa je, že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická…“ a následne to pritvrdil týmto vyjadrením – „Prvé, čo ma zaujíma je, aby pacient nezomrel a o každom lieku, o ktorom viem, že by mu mohol pomôcť,  mu ho dám, či je registrovaný alebo nie je registrovaný, aj keby ma mali za to, prosím pekne, trestne stíhať…“ – https://www.trend.sk/spravy/krcmery-dnes-mame-lieky-koronavirus-ale-nie-su-registrovane kde hovorí aj o tom, že už v máji 2020 bude po korone a nesúhlasí s analytikmi s Inštitútu zdravotnej politiky lebo si myslí resp. je presvedčený, že títo –„…analytici by si mali vypočuť aj názor epidemiológov, ktorí podobné vlny nákazy už zažili v praxi.“

Alebo klamal občanov SR ihneď potom, ako sa dostal na piedestál najvyšší v pandemickej komisií a v korona krízovom štábe IM, keď začal šíriť napr. aj tieto názory – „Plošné testovanie podporujem, mám aj päť dôvodov, prečo sa na ňom zúčastniť“ – https://www.tvnoviny.sk/exkluzivne/2010660_profesor-krcmery-plosne-testovanie-podporujem-mam-aj-pat-dovodov-preco-sa-na-nom-zucastnit

Alebo klamal 5.mája 2020, keď tvrdil, že – „Vakcína voči Covidu nebude povinná,“ – https://www.aktuality.sk/clanok/788069/koronavirus-krcmery-vakcina-voci-covidu-nebude-povinna-sam-aj-s-rodinou-sa-ale-zaockujem-rozhovor/

Alebo klame, keď hovorí, že – „Očkovanie je kľúčové…“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/605121-krcmery-ockovanie-je-klucove-s-covidom-sa-stretne-kazdy-tvrdi-kollar/

Atď., atď.

No a ďalší na ktorého by občan SR, Slovač nemal/nemala zabudnúť je Pavol Jarčuška (PJ), ktorý bol tiež pri zrode totálne život obmedzujúcich Covid opatrení od prvo počiatku.

Bol to aj PJ, ktorý nesmierne tlačil a tlačí na Covid očkovanie a hlavne na dodržiavanie všetkými občanmi SR, ich hlúpych celoplošných AG testovaní a celoslovenský prísne dodržiavanie „pandemických“ opatrení v podobe totálne nezmyselného, povinného nosenia rúšok, respirátorov a to nie len v exteriéri, ale hlavne v interiéry!

A čo sa PJ nestalo? Nuž to čo každému, kto klame a zavádza lebo ako sa hovorí „Lož má krátke nohy“ a „Tak dlho sa chodí so džbánom po vodu, kým sa nerozbije“!

A PJ sa ten pomyselný džbán rozbil úplne na márne cimpr campr kúsky, keď si v jednom nitrianskom podniku schuti a do sýtosti zakrepčil bez povinných ochranných prostriedkov horných dýchacích ciest – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/605142-vodu-kaze-vino-pije-infektolog-jarcuska-porusil-opatrenia/

Áno, ja osobne by som ho za to aj pochválil lebo je celkom prirodzené, že ak sa respiračne úplne zdravý jedinec ocitne v spoločnosti, kde sú všetci očividne minimálne respiračne zdraví, tak si predsa nebudem sťažovať dýchacie pohodlie akousi zábranou.

Takže tu s PJ absolútny súhlas, teda ak by ti nebolo ALE.

Totiž PJ je ten, čo je jedným z dosť hlavných strojcov nášho covid gniavenia a keď nedodržiavame tieto aj jeho, covid gniaviace opatrenia, tak sme zato covid pokutovaní a pranierovaní!!!

A čo je na tomto prehrešku PJ najhoršie je to, že on/oni sa bez rúšok zabávali po Kongrese slovenských infektológov a to v okrese, ktorý ho zafarbil do Covid červenej farby a predpokladám, že daný, totálne podľa mňa idiotský Covid automat „skladali“ aj oni samotní!!!

Je celkom možné sa domnievať, keďže sa jednalo o celoslovenský Kongres infektológov a následne ich kongresovú infektologickú zábavu, že sa ho zúčastnila špička a výkvet slovenských infektológov a teda som zato, aby nebol za nedodržanie pandemických opatrení postihnutí len samotný PJ, ale všetci, ktorí sa na tomto zábavnom  podujatí zúčastnili a Polícia SR by sa mala zaoberať aj zoznamom zúčastnených, keď to vedia robiť pri iných spontánnych stretnutiach/zhromaždeniach občanov SR napr. na stretnutí občanov v Rimavskej sobote s predstaviteľmi jednej z dnešných opozičných strán, ale aj iných!!!

Asi najväčším cynizmom tohto prehrešku „prezidenta“ Slovenskej spoločnosti infektológov – PJ – je to, že pravdepodobne mal prejav na samotnom Kongrese slovenských infektológov 2021, kde s najväčšou pravdepodobnosťou hovoril v rúšku/respirátore aj o tom, ako je potrebné prísne dodržiavať pandemické Covid opatrenia, a ako je potrebné, aby každý nosil rúško, respirátor, dodržiaval odstupy a dezinfekciu… a o pár minút/hodín na to už sú jeho reči o tomto len výsmech!!!

Samozrejme, že v tejto súvislosti, v súvislosti s touto zábavou bez rúškovou (veľmi to kvitujem, teda ak by sa nejednalo o výkvet slovenskej infektológie!) nemôžem obísť ani tých, čo im do rezkého bez ruškového tanca vyhrávali.

Nie, nejdem hodnotiť komu naši poprední, ale aj menej poprední umelci vyhrávajú lebo podľa toho ich ja nerozlišujem. Je to totiž ich práca, práca ktorá ich živí a teda nech hrajú všade tam, kde ich pozvú, pohostia a dobre im zaplatia. Nie, toto hodnotiť nebudem a nebudem hodnotiť ani to, že na predmetnom videu PJ je jasne vidieť, ako je bez rúška aj kapelník Ondrej Kandráč (OK).

Áno, ten OK, pred ktorého umením hudobníka sa hlboko klaniam a veľmi rád si ho vypočujem a to kedykoľvek.

Tu naozaj nejde o umenie OK, ale ide o to, ako sa OK v dnešnej Covid gniaviacej dobe zachoval. Nuž podľa mňa sa zachoval presne tak, ako sa zachovať nemal, ale s tým bude musieť žiť on, keď nadíde doba, keď nadíde deň „D“, „deň po“ tejto Covid apartheidnej chunte, ktorá nás Covid klame, zavádza a manipuluje značnou časťou slovenského obyvateľstva!

Mňa na OK zaráža, že sa zapredal tejto Covidchuntovláde a nechal sa „zvečniť“ v tej ich hlúpej Covid propagande na pichanie sa Covid experimentálnou vakcínou – https://www.slovenskoproticovidu.sk/sk/osobnosti/ondrej-kandrac , kde je OK na fotografií svojej usmiatej tváre a v ľavom hornom rohu tejto Covid vakcinačnej fotografie je odtieňmi modrej a červenej tento nápis – „Vakcína je hudba, ktorú chceme počuť naživo“ – teda nie husľový kľúč a notová osnova je hudba, ale div sa svete, od dnešných Covidových dní je to Covid vakcína! OK, GRATULUJEM!

Nemám k OK viac čo dodať.

Takže Slovač, ktorá si ešte neprišla počas posledného, viac ako jeden a pol roka o zdravý rozum, zachovaj si ho aj naďalej a na tieto veci nezabúdaj, hlavne nezabudni, keď sa budeš rozhodovať pri celoštátnych voľbách, či už parlamentných alebo prezidentských komu dáš svoj voličský hlas, ten hlas, ktorý sa príznačne nazýva – HLAS ĽUDU!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

zuby, zubár, čeľustný ortopéd, strojček, zubný strojček

Najvychytenejšie destinácie zubnej turistiky: Hrozí exodus Slovákov za lacnejším chrupom? Pozor na riziká, hovoria experti

25.04.2024 05:00

Kým pre našincov sú často výhodnejšie ceny za hranicami, za slovenskými zubármi cestujú pacienti aj z USA.

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.