Založ si blog

Okamžitý návrat V. Krčméryho na Slovensko je viac, ako nevyhnutný. ..

aby vysvetlil niekoľko veľmi závažných vecí a podal svedectvo o Covid „pandémií“!!!

Jeho svedectvo je dnes veľmi dôležité!

Vladimír Krčméry vraj opustil (ušiel?) SR lebo sa mu mali vyhrážať fyzickou likvidáciou. Neviem čo je na tom pravdy a preto nebudem riešiť fakt, že Vladimír Krčméry sa dnes už nemá nachádzať na území SR, podľa verejne dostupných informácií z „objektívnych“ médií.

Zároveň dávam do pozornosti jeho vyjadrenie z mája 2020, keď hovorí toto – „Zvažujem medzi Libanonom a gréckymi ostrovmi, kde sú tri veľké utečenecké tábory. Intenzívne komunikujem, zdá sa, že budúci týždeň budem môcť ísť, najneskôr do konca mesiaca do niektorého z týchto táborov“ – v súvislosti s jeho dnešnou neprítomnosťou na Slovensku nebudem ďalej komentovať toto jeho viac, ako rok staré vyjadrenie a kde a prečo sa môže dnes nachádzať.

Zároveň chcem vyjadriť svoje presvedčenie, že ľudia, ktorí pomohli svojou medicínskou činnosťou absolútnej väčšine obyvateľov, v akejkoľvek spoločnosti, z takejto spoločnosti neutekajú na základe jednotlivcov, ktorí sa dopúšťajú trestného činu vyhrážania sa, ale sú touto väčšinou, obrazne povedané – „nosený na rukách“!

Prečo sa toto dnes na Slovensku nedeje napr. V. Krčmérymu, keď všetky média, ale aj on sám prezentujú, že svojimi návrhmi, ktoré presadzoval napr. aj na Ústrednom krízovom štábe, sa zachránilo tisíce slovenských životov pred Covid „pandémiou“???

Nuž odpoveď môžeme hľadať vo vyjadrení samotného V. Krčméryho, štyri dni pred koncom Vlády SR koalície SMERU-SD a spol., teda ŠTYRI dni pred vymenovaním novej „vlády“ SR – Igora Matoviča.

18.03.2020 poskytuje týždenníku TREND.sk V. Krčméry video rozhovor , vtedy väčšine slovenskej spoločnosti málo známy, možno aj úplne neznámy odborník na tropickú medicínu! („vláda“ I. Matoviča bola oficiálne vymenovaná Z. Čaputovou 21.03.2020!)

Vtedy je pre Igora Matoviča V. Krčméry pravdepodobne neznámy muž a objavuje ho ako hlavného odborníka na riešenie Covid „pandémie“ až potom, ako sa najskôr vysporiada s oveľa „dôležitejšou“ vecou, ktorou boli Štátne hmotné rezervy a počet medicínskych rúšok v skladoch ŠHR!!!

Ale späť k V. Krčmérymu.

V uvedenom rozhovore pre TREND.sk, dňa 18.03.2020, pod názvom – „Koronavírus zvládneme. Už v máji sa vrátime k bežnému životu“ (máj 2020!), V. Krčméry hovorí aj tieto, pre dnešnú dobu veľmi vážne, závažne slová a vety:

 

Eva Mihočková (EM-redaktorka TREND.sk) – „Zostaňme pri téme, teraz vedci horúčkovito pracujú na vývoji nového lieku. Existuje nejaký predpoklad, kedy by bolo možné ho dať do obehu a ešte aj zároveň, aby bol dostupný aj na Slovensku?“

 

Vladimír Krčméry (VK) – „Tak tuná môžem povedať len samé dobré správy. Prvá dobrá správa je, že už teraz máme lieky, ktoré účinkujú na koronavírus. My nemáme lieky, ktoré sú licencované, ktoré sú registrované, ale to je otázka administratívno-technicko-byrokratická. Máme lieky, o ktorých sa vie a sú štúdie z Čínskej republiky, už hotové publikované, opäť mnohé európske autority ich ignorujú, pretože všetko, to čo je z Východu, je problém, spochybnené a zlé. Sú tri..  a ja verím, lebo však Nobelova cena, teraz posledná bola v Číne, za liek artemisinin, ktorý stále nie je neregistrovaný v Spojených štátoch, takže americkú byrokraciu nepresvedčí ani to, že tá vynálezkyňa lieku, ktorá za prírodný čínsky liek pre tradičnú čínsku medicínu dostala Nobelovu cenu, ani to nepresvedčilo, aby tento liek Spojených štátov zlegalizovali.

Môj komentár – rozumieš tomu Slovač, čo vtedy závažné VK povedal?

Povedal, že liek/lieky na C-19 je/sú, ale americká byrokracia tieto lieky jednoducho zarezala a pravdepodobne to malo a stále má obrovský vplyv aj na rozhodnutia EMA (Európska lieková agentúra) a dnes jednoznačne aj na rozhodnutia slovenských štátnych zdravotníckych inštitúcií na čele s ministerstvom „zdravotníctva“!

Rozhovor pokračuje ďalej takto:

EM – „Skúsme teda jasne odpovedať, aby to nebolo príliš dlhé, že teda kedy by sme sa mohli dočkať toho, podľa vášho názoru, že aj na Slovensku by to bolo dostupné.“

VK – „Číňania okrem tých štyroch liekov, o ktorých vieme, majú celý diapazón liekov, o ktorých nevieme, ale tie publikácie sú v čínštine, neviem, či niekto ochotný ich preložiť, možno, že dostaneme aj tie ďalšie, ale tie štyri, ktoré máme, dva z nich sa používajú 20 rokov, my ich používame v Kambodži 15 rokov na pracovisku Vysokej školy sv. Alžbety, 15 rokov používame aluviu , o ktorej sa vie a je dokázané, že účinkuje aj na koronavírusy, vie sa to roky.

Ďalej používame 30 rokov v našich projektoch chlorochín. My sme tento liek museli doniesť Hondurasu, pretože sa v Európskej únii … , pre po prvé nedal zohnať, po druhé neni licencovaný, neni registrovaný na túto indikáciu,  len na maláriu, takže táto byrokracia a pomalosť neni vecou Slovenska. Toto je vecou celej Európskej únie, toto je  vecou Spojených štátov a dovtedy budú ľudia zomierať na nekontrolovanú chorobu, kým sa táto byrokracia nezmení a koronavírus a malária a dengue sú jedným z príležitosti ako konečne presvedčiť túto, túto európsku a americkú byrokraciu pred prísunom nových liekov a…“

Môj komentár – rozumieš tomu Covid vystrašená, Covid vystresovaná Slovač, aké sú toto závažné slová, ktoré vtedy VK povedal?

Veď on tvrdí, že byrokracia EÚ a hlavne USA bráni v tom, aby sa účinnými liekmi už v rannom štádiu respiračnej choroby C-19, dalo účinne liečiť a vyliečiť stá milióny ľudí a tým by sa predišlo zbytočným státisícom až miliónom úmrtí s/na Covid-19 a jeho dnešné mutácie!!!

V ďalšej časti rozhovoru hovorí VK, aj tieto veľmi vážne slová – „Prvé, čo ma zaujíma je, aby pacient nezomrel a o každom lieku, o ktorom viem, že by mu mohol pomôcť,  mu ho dám, či je registrovaný alebo nie je registrovaný, aj keby ma mali za to, prosím pekne, trestne stíhať. My sme skladali Hippokratovu prísahu, ak poznám nejaký liek, ktorý by mohol pacientovi pomoc a ja mám asi 20 – 30 publikácií na túto tému to, že tie publikácie nepresvedčili European medicines agency je pre mňa v tejto chvíli sekundárne.“

https://www.trend.sk/spravy/krcmery-koronavirus-zvladneme-maji-vratime-beznemu-zivotu

https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw&ab_channel=IngSharky

Môj komentár – Slovač, rozumieš tomu, čo tu VK hovorí? On hovorí, že kašle na všetko a všetkých, že jemu je jedno či ho budú trestne stíhať, ale on pre záchranu života urobí všetko čo je v jeho silách a medicínskych vedomostiach/skúsenostiach/praxe a podá Covid chorému pacientovi liek o ktorom je presvedčený, že mu môže pomôcť aj keď nie je registrovaný???!!!

Áno, týmto slovám VK verím a verím aj tomu, že vtedy 18.03.2020, keď sa ešte nedostal do spár, do rúk novej „vlády“ SR I. Matoviča, hovoril pravdu, hovoril to, čo vtedy ešte hovoriť mohol a nebol nikomu zaviazaný, sa za svoje odborné názory na riešenie C-19 zodpovedať res. takéto „nezmysly“ ďalej nešíriť!

Lebo ak by tieto slová dnes vyslovil ktokoľvek iný, kto nie je v jednom šíku s dnešnou, nielen slovenskou ale aj EÚ a USA Covid chuntovládou/chuntovládami, tak by bol okamžite označený za nepriateľa ľudstva, konšpirátora, dobytok, tupelo, dezoláta a s najväčšou pravdepodobnosťou by mu bol zamedzený prístup do štátnej RTVS, Covid podplatených „mienkotvorných“ médií, bol by mu zrušený facebookový profil, bol by zrušený komplet na YOUTUB a pod. Jednoducho „demokratická“ Covid cenzúra!!!

Ešte aj v máji 2020 sa VK javil ako „nezávislý“ odborník na riešenie „pandémie“ C-19 keď, vyhlásil toto – „Ak by sme aj mali v lete vakcínu, tak je otázka, že ak epidémia skončí, či bude vôbec o ňu záujem. Dúfam, že sa nezopakuje scenár ako s prasacou chrípkou, keď sme sa všetci vyľakali, nakúpili vakcíny a potom epidémia skončila,“ a smelo pokračuje ďalej – „Každá epidémia má niekoľko vĺn, takže nechceme strašiť ani vytvárať pesimizmus. Vieme ale predvídať a poučiť sa z chýb iných. Ak to vieme, nemusíme sa báť druhej vlny. Myslím, že druhú vlnu môžeme zvládnuť aj tak, že ju ani nepocítime. Ak sa nenecháme vyľakať a budeme sa správať racionálne, nepocítime to“ – https://www.startitup.sk/epidemiolog-krcmery-koronavirus-moze-vymiznut-aj-sam-vakcina-mozno-nebude-ani-potrebna/

Tieto vyjadrenia VK beriem, ako za vyjadrenia hodné jeho mena a jeho profesionálnych skúsenosti. Neviem, čo sa udialo potom, keď VK totálne v tejto Covid „pandemickej“ téme otočil o 180o a to až natoľko, že sa mohlo stať, že nejaký jednotlivci pod ťarchou Covid opatrení, totálnej bezmocnosti napr. ako uživiť rodinu, sa mu vyhrážali fyzickou likvidáciou – pravda, ak je to pravda!

VK odišiel a na Slovensku ostali podľa mňa oveľa radikálnejší Covid diktátori, za akých ja osobne považujem všakovakých Prokopovcov, Bražinovcov, Sabakovcov a samozrejme na čele stojí celá dnešná „slovenská“ Covid apartheidná chuntovláda za jasnej pomoci Zuzany Čaputovej!!!

Na záver preto vyzývam Vladimíra Krčméryho, aby sa čo najskôr vrátil na Slovensko, postavil sa pred nezávislé slovenské súdy, kde by mal čeliť súdnemu konaniu v súvislosti neposkytnutia zdravotnej starostlivosti, liečeniu C-19 liekmi, ktoré boli známe podľa vyjadrení VK už v prvopočiatkoch Covid „pandémie“, minimálne liečiť C-19 na Slovensku!

Mal by na lavici obžalovaných, pre dosiahnutie miernejšieho trestu, podať svedectvo, že svet/Slovensko už v marci vedel/vedelo, že sú účinné lieky aj na liečenie C-19 a bolo zakázané týmito liekmi liečiť a prečo sa VK neriadil tým svojím presvedčením, že on by podal pacientovi aj neregistrovaný liek, ak je presvedčený, že to pacientovi pomôže!!!

Verím, že po predčasných PV nová Vláda SR a nová NR SR urobí maximum preto, aby Vladimír Krčméry a všetci ostatní, čo sa tu na tejto Covid diktátorskej, doslova Covid genocíde spojenej s „dobrovoľným“ experimentálnym Covid očkovaním podieľajú, posadia pred spravodlivý súd a budú sa spovedať zo svojich činov, ktoré na slovenskom ľude spáchali/napáchali/páchajú v oblasti „liečenia“ C-19 resp. neliečenia i napriek tomu, že mali vedomosť, že účinné lieky existovali a existujú!!!

Verím, že ak sa Vladimír Krčméry postaví k tomuto celému priamo, rovno, chlapsky, tak mu poniektorí Slováci odpustia a tí čo vedia viac odpúšťať ho možno aj na tých povestných rukách budú nosiť a už nikdy nebude musieť Slovensko, svoju rodnú zem, takto potupne opustiť!!!

 

 

 

 

Podľa Čaputovej v II. sv. vojne nemecký nacistický fašizmus porazil len jeden, jediný neznámy vojak!

08.05.2024

Všetci najvyšší ústavní činitelia Slovenskej republiky na čele s predsedom Vlády SR Robertom Ficom, za účastí ambasád štátov sveta pôsobiacich na území SR, sa dnes zúčastnili slávnostného stretnutia na Slavíne pri príležitosti Dňa víťazstva nad fašizmom, ja pridávam, že hlavne nad nemeckým nacistickým fašizmom. Stretnutie bolo svojou účasťou a programom na [...]

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.