Založ si blog

Slovač toto neprehliadaj lebo aj toto je vážny dôvod na okamžitý pád „vlády“ SR a Z. Čaputovej!

Obsah tohto môjho dnešného  názorového článku nemôže byť ani náhodou vnímaný, ako nenávistný lebo je výlučne písaný na základe rozhorčenia z toho, čo sa tu deje a čo veľmi nebezpečného pre občana SR sa udialo včera! Teda jedná sa „len“ o moje čisté rozhorčenie!

A ak si niekto myslí, že sa to Zuzany Čaputovej netýka, tak je ako vždy, na veľkom, preveľkom omyle!

Týka sa jej to a to bytostne!

Čaputová v posledných dňoch „vylúdila“ vety, že jej enormne záleží na tom, aby sa „vládna“ koalícia „skonsolidovala“ a „vládla“ ďalej tak diktátorsky, ako tu „vládne“ od marca 2020!!!

Zároveň vyslovila na adresu Pera Pellegriniho, že to je jediný rozumný opozičník a všetci ostatní na čele so SMER-SSD, Robertom Ficom a „fašistami“ sú nenávistníci, ktorí nepredkladajú rozumné protiargumenty a riešenia súčasnej situácie, ale burcujú národ k nenávisti, k nepokojom a čo ja viem k čomu ešte!

Zuzana Čaputová nevidí, čo sa to tu robí?

Ona nevidí, že sa opäť občanom SR upiera riadna zdravotná starostlivosť a to nie len na respiračné ochorenia – ľahko liečiteľné v ich prvopočiatkoch, ale hlavne na iné životu oveľa nebezpečnejšie ochorenia – rakovina, cukrovka a pod.?

Veď dnes už odmietajú prijímať lekári nezaočkovaných alebo inak na Covid neotestovaných občanov, ktorí si dlhé roky platia všetky štátom povinné dane, hlavne na zdravotnú starostlivosť! Opäť sa začínajú bezdôvodne zatvárať nemocnice lebo COVID!!!

Samozrejme, že začnú veľmi chorí, chronickí chorí a starí vo veľkom umierať a oni to opäť budú hádzať do koša Covidového – Covid úmrtia!!!

Toto je čo za diktátorsky masaker…?

Ale nie o tom som dnes chcel.

To si si Slovač včera nevšimla, čo dramatické sa udialo včera na našom energetickom „piesočku“?!

To si média „hlavného prúdu“ nevšimli, že najväčší alternatívny predajca EE a plynu ALOVAKIA ENERGY (SE) skrachovali??? – https://www.slovakiaenergy.sk/oznamenia/

V TA3 sa o to jemne obtreli, aby som bol korektný.

Nie?, média nevšimli ste si to lebo riešite akúsi Plačkovu a neustále jedinú zdravotnú tému Covid???

Nuž občan, ja ti to v stručnosti vysvetlím, čo sa vlastne včera udialo.

Tým že SE včera oznámili že na základe súhlasu URSO, končia na slovenskom trhu s dodávkou EE a plynu pre domácnosti a firmy k 31.10.2021 sa stalo niečo čo bytostne pocítia desiatky tisíc domácnosti a stovky slovenských malých a stredných firiem, živnostníkov a pod.!!! Začne okamžité dramatické zdražovanie a to všetkého!!!

Čo to znamená?

Nuž „LEN“ toľko, že tí čo mali s nimi uzatvorenú riadnu zmluvu na dodávku EE a plynu minimálne do konca roka 2021 za garantovanú cenu, ktorú si zazmluvnili v priebehu roka 2020, niekde na úrovni okolo 50 €/MWh, tak od 01.11.2021 to bude cena okamžitá trhová a tá pri dnešnom šialenom raste EE na svetových, minimálne európskych burzách je dnes na úrovni 133 €/MWh a predajcovia ju predávajú konečnému spotrebiteľovi na úrovni niekde okolo 190 až 200 €/MWh!!! – https://www.kurzy.cz/komodity/cena-elektriny-graf-vyvoje-ceny/

To znamená že desiatkam tisíc domácnosti a stovkám firiem sa cena za EE a plynu zo dňa na deň zvýši o až neuveriteľných 400%!!!

Teda nie až od 01.01.2022, ale už okamžite od 01.11.2021!!!

K tejto cene za EE – 200 €/MWh je potrebné pripočítať ešte cenu za distribúciu, ktorá je niekde na úrovni 80 €/MWh a výsledok pre domácnosti a firmy je ten, že ak do konca októbra 2021 budú mať ešte pôvodnú cenu za EE na úrovni (sumár EE+distribúcia) niekde okolo 0,130 až 0,140 €/kWh, tak od 01.11.2021 to bude skok na 0,270 až 0,280 €/kWh!!!

Toto „vládu“ SR nezaujíma? Toto netrápi ani „ľudskú“ Z. Čaputovú?!

Prečo si okamžite nezavolá resp. nezdvihne zadok a neodíde na rokovanie „vlády“ SR a netlačí na nich aby s tým niečo robili lebo ľudia a firmy pohynú?!

Jej neprekáža výrok Richarda Sulíka, že on teda do trhu energií nebude zasahovať lebo „nech si to trh vyrieši sám“ ?!

A trh to vyrieši tak, že slabší pokapú a tí silnejší ešte viac zbohatnú?!

Tu garantujem, že občania SR nebudú umierať na Covid, ale pokapú lebo nebudú mať z čoho platiť tak šialené vysoké ceny energií, ktoré im zo dňa na deň vzrastú o 400%!!!

Ja viem, aj si to uvedomujem, že toto jej vývoj cien energií na svetových a európskych trhoch (ničím nepodložený, je to rýdzo špekulatívny vývoj cien do nebies!), ale to neznamená, že slovenská „vláda“ nemá páky na to aby nekrachovali také spoločnosti ako napr. SE!!!

Tak bankám sa odpustil niekoľko stomiliónový bankový odvod a na sanáciu cien EE a plynu niet ani deravý groš?!

Toto je naozaj na okamžité zhodenie tejto Covid apartheidnej chuntovlády spoločne so Zuzanou Čaputovou!!!

Tu už Slovač niet načo čakať!!!

Záver:

Práve som postrehol vyjadrenie Rastislava Schlosára, poslanca NR SR za K-ĽSNS, k pripravovanej novele zákona o povinnom Covid očkovaní.

Len krátko z jeho vyjadrenia  – „Vakcinačné šialenstvo nepoľavuje ani na Slovensku. A ako sa zdá, môže byť ešte horšie. Pripravuje sa údajne novela zákona, ktorá dá policajtovi do ruky také kompetencie zasiahnuť proti nezaočkovanému, o akých sa nielen jemu, ale ani nám ostatným ani len nesníva.“ – https://www.facebook.com/watch/?v=1336006753496486&t=10 alebo https://www.hlavnydennik.sk/2021/09/30/schlosar-na-neposlusnych-ludi-ktori-sa-nechcu-zaockovat-sa-chysta-nieco-desive-video/ .

Áno, aj toto je ďalší z vážnych dôvodov prečo je nevyhnutné, aby Covid apartheidná rýdzo diktátorská chuntovláda a jej poslušný lokaj Zuzana Čaputová, skončili na svojich pozíciách už hneď zajtra, ak ešte nie dnes!!!

Ešte jedna otázka na Zuzanu Čaputovú. Kto je dodávateľom EE pre prezidentský palác? Lebo ak je to náhodou SLOVAKIA ENERGY, tak aj výdavky na EE „jej“ vzrastú skokovo zo dňa na deň o 400%!

A čo urobí Zuzana Čaputová?

Uskromní sa a túto naviac položku zaplatí z terajšieho svojho „skromného“ rozpočtu na chod „prezidentského“ nič nerobiaceho kolosu alebo jednoducho požiada „vládu“ SR a NR SR o navýšenie jej rozpočtu lebo nejakým „nedopatrením“ vzrástli ceny EE?!

A z čoho si myslí Zuzana, že jej budú doplnené tieto naviac peniažky? Nuž ak to nevie, tak len a jednoznačne z peňazí nás všetkých!!!

My ostatní takúto možnosť nemáme, aby sme niekoho len tak požiadali – daj viac lebo enormne stúli ceny energií!!!

Toto maj Slovač na pamäti a nezabúdaj, kto to tu s tebou dnes hraje takéto život ohrozujúce hry!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

France May Day

Prvomájové demonštrácie sprevádzali incidenty, v Paríži a Istanbule zadržali desiatky ľudí

01.05.2024 20:38

V Nemecku dnes demonštrovalo viac ako 10-tisíc ľudí.