Založ si blog

MUDr. Igor Bukovský „zarezaný“. On nechce, ale mal by. Kto bude ďalší?

Igor Bukovský má na dianie okolo Covid „pandémie“ a Covid ošiaľu svoj názor, ktorý zakaždým vždy podloží faktami.

Faktami nie vlastnými, ale hlavne z odborných medicínskych, svetovo uznávaných medicínsko-lekárskych časopisov, medzi ktoré hlavne patrí The Lancet!

Igor Bukovský nás prostredníctvom YouTube kanálu informoval o najnovších poznatkoch o Covid „pandémií“ a stým súvisiacich tém.

Igor Bukovský nám tieto odborné články nieže surovo prečítal resp. by nás drzo odkázal na web stránku tohto časopisu, ale veľmi odborne a erudovane nám popísal o čo vlastne v tých článkoch ide a ako je potrebné chápať ich obsah – https://www-sciencedirect-com.translate.goog/journal/the-lancet?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=nui,sc,elem .

 

Samozrejme, že Igor Bukovský k tomu pripojil aj svoj odborný koment, založený na dlhoročnej praxi, hlavne v oblasti prevencie zdravia.

Igor Bukovský sa vo svojich videách nezaoberal rôznymi chorobami z pohľadu – „Aha také a také ochorenia tu máme“, ale výsostne sa venoval prevencií, ako im v čo najväčšej miere predchádzať.

Bolo na každom jeho sledovateľovi, ako s týmito informáciami naloží!

Naloží, celkom slobodne a bolo na výber! Buď sa sledovateľ rozhodol, že je to pre neho nepodstatná informácia a viac jeho videá nesledoval.

Alebo ich sledoval aj naďalej a prostredníctvom písomného styku poukazoval na nedostatky, teda nedostatky z jeho pohľadu – teda s Igorom Bukovským polemizoval, samozrejme slušne a podľa možnosti, typu vlastného vzdelanie aspoň na akej takej odbornej úrovni!

Igor Bukovský vždy erudovane a hlavne slušne na takéto príspevky reagoval!

Samozrejme na príspevky, ktoré ho hrubo urážali, Igor Bukovský správne zareagoval ráznejšie, ale vždy len slušne, žiadne vulgarizmy, žiadne urážky a pod.

Toto sa o vzťahu k nemu, hlavne s Covid „objektívnych“ médií nedá v žiadnom prípade povedať! Hlavne, ak k odbornému názoru Igora Bukovského sa v „našich objektívnych“ denníkoch vyjadrovali mladí, po medicínskej stránke absolútne nevzdelaní, ale zato Covid premotivovaní „novinári“!!!

Alebo sa slobodne rozhodol, že informáciám, radám, odporúčaniam Igora Bukovského bude dôverovať a pokúsi sa podľa nich aj riadiť resp. sa podľa  nich správať – napr. upraviť si svoju hmotnosť, zdravšie sa stravovať, zdravšie žiť – pohyb a pod.

Áno priznávam, že aj ja patrím do tej obrovskej skupiny občanov SR, ktorí Igora Bukovského a jeho videá „objavil/objavili“, až po začatí Covid ošiaľu z Covid „pandémie“!

Teda približne od marca 2020.

Videa Igora Bukovského mali hlavu a pätu. Neboli manipulatívne! Neboli propagandistické! Boli jasne založené na faktoch, ako vyššie spomínam, zo svetových medicínskych časopisov, zo svetovej medicínskej špičky!!!

To neboli konšpirácie, ba ani dnes tak „odborne“ nazvané hoaxy, teda bludy a hlúposti!

Nie, a ešte raz nie!

Jediné čo na nich bolo „zlé“ bolo to, že sa absolútne vymykali z toho, čo bola a stále bohužiaľ je,  oficiálna „pravda“ o Covid-19  a ako ho je potrebne „liečiť“!

Najskôr to boli rúška, akékoľvek a z čohokoľvek! A bude dobre, týmto tu pliagu C-19 porazíme!

Potom dezinfekcia! A bude dobre, týmto tu pliagu C-19 porazíme!

Potom odstupy! A bude dobre, týmto tu pliagu C-19 porazíme!

Potom povinné Covid karantény! A bude dobre, týmto tu pliagu C-19 porazíme!

Potom dobrovoľné AG a PCR testovanie! A bude dobre, týmto tu pliagu C-19 porazíme!

Na základe týchto „presných“ Covid testov bol na Slovensku zavedený niekoľkomesačný Núdzový stav a s ním spojené nezmyselné Lockdawny! A bude dobre, týmto tu pliagu C-19 porazíme!

Až prišla z USA „spása“ Covid vakcína!!! A bude dobre, týmto tu pliagu C-19 už definitívne porazíme a bude sloboda, úsmev, kultúra, šport, nebudú rúška, o respirátoroch ani nehovoriac a pod.!

Covid chémia, o ktorej nik nič nevie, nik za ňu neberie zodpovednosť, nik oficiálne nepripúšťa oficiálnu otvorenú diskusiu o jej účinkoch, či už takých alebo onakých!

Nič, žiadna diskusia, jednoducho Covid očkovanie bez diskusií musí byť a basta fidli!

Kto ju nechce, stráca štatút človeka a stáva sa dobytkom!

A keď Slovač „slobodná“ inač nedáš, tak ti to povinne prikážeme! Čo je koho do toho, že to niekomu môže ublížiť, ba až do takej miery že je ohrozený na živote!

Veď oni to aj pripúšťajú, že áno, u niektorých občanov to môže, a aj má smrteľné následky, ale jej „prínos“ je neporovnateľne „väčší“, ako jej devastačné účinky!

Vladimír Krčméry povie, že o jej účinkoch sa dozvieme až o päť rokov a dovtedy sa môžeme len domnievať čo a ako! „Ďakujem“ pekne!

Na začiatku Covid „pandémie“, vtedy ešte oficiálny „predseda Vlády“ SR Igor Matovič prehlási so slzami v očiach, že urobí všetko čo je v jeho silách, aby zachránil čo i len jeden ľudský život a dnes nerobí nič, aby uchránil čo i len jeden ľudský život, ktorý je resp. bol už ohrozený podaním Covid experimentálnej vakcíny!

Dnes Igor Matovič, už na jednom jedinom živote nezáleží???!!!

 

Ale späť k Igorovi Bukovskom.

Prvú „ranu“ za svoje čisté, rozumné, nevystresované názory na Covid „pandémiu“ dostal Igor Bukovský priamo od štátnej RTVS, ktorú si platíme všetci z našich povinných koncesionárskych poplatkov a nepriamo, aj z našich daní prostredníctvom štátneho rozpočtu!

Áno, Igor Bukovský sa pre svoje triezve názory na Covid „pandémiu“ stal pre štátnu moc neprijateľným a teda ho prostredníctvom RTVS „stiahli“ z verejného priestoru a Igor Bukovský bol nútený sa „presťahovať“ o poschodie nižšie, na sociálne siete do takzvanej „alternatívy“ a čo je ešte horšie okamžite bol „objektívnymi“ médiami označený za konšpirátora a hoaxera!!! – https://strategie.hnonline.sk/media/2223996-rtvs-ukoncilo-spolupracu-s-igorom-bukovskym

Priestor, ktorý mal Igor Bukovský v RTVS, bol okamžite zaplnený „odbornými“, tými „najsprávnejšími“ názormi na Covid-19 – všakovakí Krčméryovci, Sabakovci, Prokopovci, Bražinovci a pod.

V RTVS sa úplne vykašľali a absolútne odignorovali a robia to dodnes, s ešte väčšou razanciou, na Zákon číslo 532/2010 z 15. decembra 2010 – o Rozhlase a televízií Slovenska a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

V RTVS sa úplne vykašľali na §3, tohto zákona, ktorý má názov – „Poslanie Rozhlasu a televízie Slovenska“, bod 3). ods. b) – „poskytujú nestranné, overené, neskreslené, aktuálne, zrozumiteľné a vo svojom celku vyvážené a pluralitné informácie o dianí v Slovenskej republike i v zahraničí na slobodné utváranie názorov“ – https://www.rtvs.org/media/a542/file/item/sk/0000/zakon-o-rtvs.56.pdf

 

Jednoducho Covid pluralita v RTVS bola nahradená Covid propagandou a Igor Bukovský vyletel s RTVS, ako zhnitá hruška lebo už podľa vedenia RTVS, „nemal“ čo povedať slovenskému občanovi, po štyroch rokoch spolupráce s RTVS!

Igor Bukovský to prijal so cťou, vedel koľká a od koho bije a „utiahol“ sa na sociálne siete, hlavne na YOUTUBE kanál!

Samozrejme, že život sa mu snažil „strpčiť“ aj najväčší „odborník“ na Covid, vtedajší „predseda Vlády“ SR Igor Matovič, ktorý Igorovi Bukovskému, na jednej zo svojich dennodenných propagandistických TB odkázal toto – „Mám dneska taký pocit, akoby tým ľuďom, ktorí odmietajú rúška, stávajú sa silou mocou proti akýmkoľvek opatreniam, ako by im tak preventívne tento vírus napadol mozog, bez toho aby ich samotných napadol. Uvedomte si prosím Vás ľudia, že nastal čas aby ste boli ticho! Nastal čas pán doktor Bukovský, blázon, z tohto miesta poviem, aby ste prestali šíriť tieto konšpiračné bludy. Máte titul a prečítajte si Hippokratovu prísahu. Idete proti tomu čo ste sľúbili. Nie ste hodný Vášho titulu…“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/564027-bukovsky-reaguje-na-matovica-ociernuje-dehonestuje-zastrasuje/

Naozaj zaujímavé a tak „úprimné“ od človeka, ktorý nikdy nemal ukončiť riadne denné štúdium VŠ lebo klamal, neštudoval – jednoducho plagiátoroval!!!

Avšak jedná časť vtedajšieho „príhovoru“ Igora k inému Igorovi sa dnes javí úplne v inom svetle.

Igor Matovič toto odkázal Igorovi Bukovskému 26.9.2020 na svojej „odbornej“ Covid TB a 05.10.2020 sa dozvedáme, že Igor Bukovský už bude „ticho“, minimálne „ticho“ na obrazovkách RTVS – https://strategie.hnonline.sk/media/2223996-rtvs-ukoncilo-spolupracu-s-igorom-bukovskym

 

A od teraz bude Igor Bukovský „ticho“ už aj na YouTube – „Youtube kanál Dr. Bukovského vymazali“ – https://zemavek.sk/youtube-kanal-dr-bukovskeho-vymazali/ !!!

Čo bude nasledovať ďalej? Zakážu mu chodiť po ulici?

Áno priznávam a zároveň aj demokraticky uznávam, že YouTube, ako súkromná spoločnosť si môže so svojim súkromným majetkom narábať, ako uzná za vhodné a teda zo svojich stránok môže odstrániť koho uzná za vhodné.

Ale potom by sa nemali „hrdiť“ týmto – „Diváci a autori z celého sveta používajú YouTube na slobodné vyjadrovanie svojich myšlienok a názorov. Veríme, že vďaka širokému spektru perspektív je naša spoločnosť v konečnom dôsledku silnejšia a informovanejšia, a to aj vtedy, keď s niektorými názormi nesúhlasíme. Preto máme pravidlá, ktoré nám pomáhajú budovať bezpečnejšiu komunitu.“ – https://www.youtube.com/intl/ALL_sk//howyoutubeworks/policies/overview/

 

Toľko k vymazaniu Youtube kanálu Igora Bukovského.

Verím, že Igora Bukovského ani táto „strata“ nezlomí a ešte s väčšou vervou sa pustí do boja s touto Covid „pandemickou“ hydrou!!!

Igor Bukovský vo svojich videách viackrát svojich sledovateľov, divákov upozorňoval, že jeho pohľad, názor, odborný medicínsky názor na riešenie Covid „pandémie“ a na aktuálne politické dianie na Slovensku v žiadnom prípade neznamená, že sa chystá na cestu politika resp. na politickú cestu.

Dnes, veľmi skromne Igorovi Bukovskému dávam do pozornosti, aby toto svoje rozhodnutie vážne  prehodnotil.

Igor Bukovský musí vidieť, musí vnímať a dnes to pravdepodobne aj pochopil, že bojovať s týmito Covid propagandistami, doslova Covid diktátormi, sa nedá len z pozície videí na Youtube kanáli resp. príspevkov na sociálnych sieťach, ale je potrebné vstúpiť priamo do „jamy levovej“, v tomto prípade je tou jamou neúprosná politická scéna na Slovensku!

Igor Bukovský by sa mal zamyslieť, ktoráže politická strana, hnutie, mu čo najviac vyhovuje na našej politickej scéne (v žiadnom prípade neodporúčam ísť cestou zakladania novej politickej strany, hnutia!) a mal by sa aktívne zapojiť do celospoločenského riešenia tejto našej Slovenskej neutešenej situácie prostredníctvom politiky! Žiaľ dnes inej cesty niet!!!

Dávam mu za vzor MUDr. Soňu Pekovú. Áno, tu Soňu Pekovú, ktorú tiež Covid „objektívne“ média v ČR (ale aj na Slovensku!) označili za Covid konšpirátorku a hoaxerku.

Soňa Peková sa však nevzdáva a vstupuje v ČR do politiky. Nie preto lebo chce byť „slávna“! Nie preto, že chce žiť kľudným a bohatým životom „politika“! Nie preto, aby riadila životy iných! NIE!

Soňa Peková vstupuje do českej politiky preto lebo sa už na toto celé Covid šialenstvo nevie, nechce a nedokáže pozerať, hlavne ak jej odborná spôsobilosť ju jednoznačne oprávňuje, aby povedala, že je to všetko šialenstvo! Šialenstvo takto ľudí zavádzať, manipulovať nimi a dokonca ich diktátorskými spôsobmi donútiť ku Covid experimentálnemu očkovaniu!

Nech sa páči viď jej profesijný životopis –

https://www.tilialaboratories.cz/index.php?page=300700&lang=cz

Len malá citácia z neho – Soňa Peková je v ČR od roku 2017 – „Soudní znalec v oboru Molekulární biologie, Molekulární genetika a Molekulární mikrobiologie (pro humánní i veterinární otázky)“ a od toho roku má v ČR aj  – „Atestace v oboru Mikrobiologie“

Soňa Peková nevstupuje do politiky vstupom do nejakej veľkej strany resp. hnutia, ktoré by jej automaticky zaručovalo postup/vstup do českého parlamentu – Poslaneckej snemovne.

NIE!

Soňa Peková vstupuje do takmer neznámeho českého politického hnutia – „ Hnutí Švýcarská demokracie“, za ktoré bude, ako jeho líderka na kandidačnej listine, kandidovať v októbrových (2021) českých parlamentných voľbách! Prajem českým občanom pevnú ruku a rozumnú voľbu napr. aj tým, že dajú svoj hlas práve Soni Pekovej!!! – https://refresher.sk/102671-Sona-Pekova-kandiduje-do-Snemovny-Chce-kompletne-pretvorit-cesky-politicky-system

 

Záver:

Aby mi niekto v reakcií na môj článok nenapísal, že „vodu kážem a víno pijem“, tak upozorňujem všetkých mojich čitateľov, že som aktívnym členom jednej z našich slovenských politických strán. Som aktívny aj do vnútra strany lebo ako som už v jednom z mojich predošlých článkov jasne napísal, nie som spokojný s terajším vedením našej strany a som jeho hlasným kritikom a žiadam jeho odstúpenie. Avšak nie som politický barbar, ba ani vnútrostranícky primitív, aby som tieto rýdzo stranícke záležitosti pertraktoval na verejnosti a robil si tak u členskej základni plusové body. NIE! Ja bojujem vo vnútri strany a ani kvôli neschopnému vedeniu, stranu neopustím lebo strana sa neopúšťa, zo strany Vás môžu len vyhodiť. Žiadna poctivá demokratická strana nestojí a hlavne nepadá na aktuálnom jej lídrovi, ale jednoznačne stojí a trvá, na hodnotách a myšlienkach, na základe ktorých v minulosti vznikla a týmto hodnotám a myšlienkam som plne oddaný!

A aby bolo jasné, ja som to už vo svojich predošlých článkoch uvádzal, nejdená sa o SMER-SSD (teda nie som plateným pisálkom zo Súmračnej!), nejedná sa o Hlas-SD, ba ani o K-ĽSNS a pod.

A ešte jedná veľmi podstatná vec. Mňa za moje články neplatí nikto! Jediný, kto ma za ne platí, je moje svedomie!

Áno, moje svedomie, aby som sa raz nemusel pred ním a pred nikým iným hanbiť, že som neurobil nič, aby Slovensko bolo štátom, republikou a nie nejakou nič hovoriacou „krajinou“, ktoré bude mať budúcnosť, kde mladí budú chcieť žiť, pracovať, zakladať riadne rodiny (otec, mama, deti) a kde naša generácia bude hrdá, že pre svojich potomkov vybudovala a im zanecháva štát, ktorý je hrdým, samostatným a plne suverénnym štátom v strede Európe!!!

Naši rodičia a starí rodičia nám takýto štát až do novembra 1989 budovali, žiaľ aj vlastnou vinou, vlastným nezáujmom o veci verejné, sme pripustili, že zo Slovenska je dnes jeden veľký vazal byrokratického Bruselu a USA administratívy!!! Musíme to napraviť! Je to naša povinnosť!

 

Takže Igor Bukovský a Vám podobní, hlavy hore, nevzdávajte sa a bojujte/bojujme za lepšiu našu budúcnosť, za oveľa lepšiu, slobodnú budúcnosť našich detí a ďalších pokolení slovenského národa, slovenského štátu, Slovenskej republiky!!!

Jedno vymazanie z RTVS, jedno vymazanie z YOUTUBE Vás/nás, predsa nemôže zlomiť, ako nás doteraz nezlomil nikto a nič!!!

Ja svojho potomka stále učím, okrem iných poctivých, spravodlivých vecí aj toto – „Nás (tu hovorím naše priezvisko!) nikto a nič len tak nepoloží“

Toto nech nám je krédom pre ďalšie veľmi ťažké dni, ktoré nás čakajú, až do ukončenia tejto Covid apartheidnej chuntovlády a „prezidentky“ v Grasalkovičovom paláci!!!

 

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.