Založ si blog

Čaputovej arogantne vztýčený ukazovák nad R. Ficom a opozíciou!

Dnes o 11:00 hod. má Zuzana Čaputová vystúpiť („plánovane“ – stihli to už aj raz zmeniť, v priebehu 6,5 hodiny!) v pléne NR SR so „svojou“ Správou o stave Slovenskej republiky.

Nemal som v úmysle sa k Zuzane Čaputovej pred týmto jej čítaním „Rozprávok starej matere“, už vyjadrovať, ale až po ňom.

Avšak arogantná „aktivita“ Zuzany Čaputovej smerom k samotnému Robertovi Ficovi a tým aj k terajšej opozícií, či už parlamentnej alebo mimoparlamentnej, ma k tomu doslova vyzvala.

Zuzana Čaputová ako „hlava štátu“ má právo si pozvať koho chce a koho uzná za vhodné. To nerozporujem. Je na každom, koho si takto pozve, či toto jej pozvanie využije alebo ho odmietne.

Robert Fico urobil správne, keď jej pozvanie prijal. Nemal najmenší dôvod, ho v dnešnej diktátorskej atmosfére neprijať.

Robert Fico o tomto stretnutí natočil video, v ktorom slovenskú verejnosť informuje, čo Zuzane Čaputovej na stretnutí povedal a zároveň odmietol komentovať, čo mu „zvestovala“ Zuzana Čaputová. To nechal na ňu! Kto chce nech si to pozrie TU – https://www.facebook.com/robertficosk/videos/925806841343634/

Zuzana Čaputová tak vykonala, ale nie osobne, ale len prostredníctvom svojho hovorcu Martina Strižinca, pravdepodobne preto, aby sa nepomýlila.

A toto „svetu a mestu“ bolo ústami Strižinca po stretnutí Zuzany Čaputovej s Robertom Ficom zvestované – „Strižinec podotkol, že Čaputová Fica požiadala o rešpekt k deľbe moci, primeranosť vo svojich vyjadreniach a nepodnecovanie nenávisti, pretože na ňu môžeme doplatiť všetci.“ – Fico oznámil Čaputovej, že jej doručia otázky do ďalšej petičnej akcie (teraz.sk)

Toľká arogantnosť, že to nemá obdobu!

Tak Zuzana Čaputová vyzýva Roberta Fica, aby nepodnecoval národ slovenský k nenávisti?

To že terajšia opozícia poukazuje na diktátorské praktiky Covidchuntovlády a tým aj nato, že voči týmto praktikám sa Zuzana Čaputová nijakým spôsobom nevymedzuje, tak toto považuje Zuzana Čaputová za vyvolávanie nenávisti???

A nie je to náhodou terajšia „vládna“ moc aj so Zuzanou Čaputovou, čo zapríčinili dnešný rozpoltený stav slovenskej spoločnosti?

Kto rozdeľuje občanov SR na Covid zaočkovaných a na tie Covid nezaočkované tupela, dezolátov a hovädá?!

Počula Zuzana Čaputová, ak sa už bavíme o Robertovi Ficovi, aby z jeho úst niečo tak arogantné vyšlo na adresu Covid zaočkovaných?!

Prečo Zuzana Čaputová nevystúpi v priamom prenose na RTVS a nevyzve všetkých dnes Covid očkovacích „vládnych“ fanatikov, aby sa takto arogantne o Covid nezaočkovaných nevyjadrovali?!

Nevystúpi lebo má na Covid neočkovaných rovnaký názor?

Zuzana Čaputová mala na prelome marca a apríla 2021 jedinečnú možnosť, ako zabrániť vývoju, ktorý tu dnes máme.

Na prelome marca a apríla 2021 mohla Zuzana Čaputová toto barbarské, stále viac Covid diktátorské šialenstvo zastaviť, keby 01.apríla 2021 nevymenovala druhú vládu Igora Matoviča!!!

Mala možnosť to vtedy zastaviť, vládu nevymenovať a otvoriť priestor na predčasné parlamentné voľby!

Ihneď potom, ako túto „novú vládu“ SR vymenovala, sa drzo priznala, že tak vykonať musela, že Igora Matoviča musela odsúhlasiť na post „ministra“ financií lebo by sa „famózna“, „protikorupčná“ koalícia rozpadla!

Naozaj Zuzana Čaputová musela takúto „vládu“ dňa 1. apríla 2021 vymenovať???

Za mňa nemusela, ba priam nesmela!

Tým, že Zuzana Čaputová tento svoj „autonómny“ krok vykonala, spôsobila to, kde sa dnes naša spoločnosť nachádza!

A keď Zuzana Čaputová chce zabrániť tomu, aby sme „všetci nedoplatili“ na tu nenávisť čo tu dnes u nás medzi občanmi vládne, aj jej vinou resp. hlavne jej vinou, tak vo svojej dnešnej Správe o stave SR by mala jasne povedať jednu jedinú vetu – „Poslanci NR SR, vzhľadom na neudržateľnú situáciu v našom štáte, Vás vyzývam, aby ste si na základe Ústavy SR, Čl.82, bod(5), ktorý znie – „Zasadanie Národnej rady Slovenskej republiky sa skončí uplynutím volebného obdobia alebo jej rozpustením.“, skrátili aktuálne volebné obdobie rozpustením NR SR a takto umožnili občanom SR, aby sa v predčasných parlamentných voľbách slobodne rozhodli, kto má náš štát, našu republiku vyviesť z tohto Covid diktátorského marazmu…!“

Nie, nie som ani naivný, ba ani politický utopista a viem, že toto z úst Zuzany Čaputovej nikdy, pri terajšej „vládnej“ zostave nevyjde! (ak by takáto situácia bola pri vláde Roberta Fica, tak by tak s najväčšou pravdepodobnosťou mile rada urobila a ktohovie či by občanov SR neburcovala do ulíc…?!)

Ale potom, nech farizejský a hlavne arogantne nezvyšuje hlas na dnešnú opozíciu, že sa má umierniť, stiahnuť do kútika a ešte viac, ako dva roky byť tíško!

Nie a ešte raz nie! Nám nikto ústa zatvárať nebude!!!

Nuž vypočujeme si Zuzanu Čaputová (pravdepodobne najlepšie zo záznamu, aby sa človek mohol sem tam nadýchnuť, prípadne ju priebežne slušne „pochváliť“!) dnes v NR SR o 11:00 hod. prečíta a som zvedavý, koľko slovenských pier bude od zlosti okúsaných, doslova zubami preťatých, kto všetko môže za dnešný stav našej spoločnosti!

Nuž pravdepodobne to bude v duchu – „Ja nič, ja muzikant“ alebo „My nič, my muzikanti“ – tu mám na mysli Zuzanu Čaputovú a „úžasnú“ „vládnu“ koalíciu a teda najväčšími, a jedinými vinníkmi dnešnej Covid apartheidnej situácie na Slovensku budú jednoznačné len a len opozičníci a všetci občania SR, ktorí majú Zuzanu Čaputovú a jej Covidchuntovládu, už plné zuby!!!

Záver:

Na záver pripomínam Zuzane Čaputovej jar a následne týždne a mesiace roku 2018.

Vtedy jej nevadilo, že opozícia vyvoláva v uliciach slovenských miest nevídanú nenávisť voči vtedajšej Vláde SR a to jednoznačne na základe zavádzajúcich a vymyslených „argumentoch“, že Robert Fico a jeho koalícia zapríčinili smrť novinára a jeho snúbenice???

Nie? Vtedy jej to takto, ako dnes nepripadalo?

Nie, nepripadalo! Lebo okamžite potom sa Zuzana Čaputová rozhodla, že sa na to už nemôže pozerať a rozhodla sa kandidovať na hlavu nášho štátu! (ktohovie, možno toto rozhodnutie za ňu vykonal niekto iný…?!)

Ako to všetko s jej kandidatúrou dopadlo, dnes už vieme – „vyhrala“ prezidentské voľby tak, že ju volilo a za „hlavu“ nášho štátu zvolilo, jednoznačne aj vplyvom mediálnej masirácie mozgov ovplyvniteľných slovenských občanov-voličov,  „až“ 23,9% oprávnených voličov zo všetkých oprávnených voličov!!!

Nuž dnes otázka stojí aj takto – „Koľkí z tých 23,9% občanov-voličov SR, ktorí v marci 2019 volili Zuzanu Čaputovú, by ju volili aj dnes?“

Nuž asi len najväčší idealista by povedal, že jej voliči pribudli.

Aj keď jej jednoznačne naklonené „objektívne“ média ešte stále Slovákom balamutia hlavy, že jej dnes dôveruje okolo 50% občanov SR!

Nuž veru, aj pred prezidentskými voľbami 2019, jej akási „objektívna“ prieskumná agentúra AKO namerala, že by ju volilo až 52,9% občanov SR a nakoniec z toho bolo „až“ tých vyššie spomínaných 23,9%!

Áno a takto sa médiami manipuluje verejnou mienkou! Média pred každými zásadnými celoštátnymi voľbami slovenskej verejnosti odkazujú – „Volte toho, koho vám My odporúčame a nevoľte toho, koho my „objektívne“ špiníme!!! Na svoj vlastný úsudok zabudnite lebo len My vieme, čo je Vás a Slovensko dobré!“ HNUS!!!

Nuž v tomto kontexte má Zuzana Čaputová pravdu, ak ústami Martina Strižinca hovorí, že – „…   pretože na ňu (na nespokojnosť občanov SR!) môžeme doplatiť všetci.“

Lebo je jedná z tých, ktorá by po predčasných PV, s najväčšou pravdepodobnosťou skončila na pozícií „hlavy“ nášho, zdôrazňujem nášho štátu – tiež!!!

Avšak ak bude Zuzana Čaputová aj naďalej všemožne podporovať túto dnešnú Covidchuntovládu a tá tu bude nejakým spôsobom diktátorsky pôsobiť až do svojho záveru, teda do februára/marca 2024, tak potom to bude mať aj Zuzana Čaputová, s najväčšou pravdepodobnosťou ešte ťažšie, ako keby odstúpila ešte dnes a zásadným spôsobom by prispela k upokojeniu situácie na Slovensku…!!!

Obetuje sa (politický!) Zuzana Čaputová pre dobro a blaho národa slovenského???

Odpoveď podľa môjho hlbokého presvedčenia znie – „…N-E…!“

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.