Založ si blog

Politický Alzheimer Zuzany Čaputovej a jej naklonených médií?

Tento môj názorový článok nemôžem začať inak, ako opäť citátom – „Prezidentka vystúpi so správou o stave republiky v septembri. Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpi so správou o stave republiky na septembrovej schôdzi Národnej rady Slovenskej republiky. O zaradenie tohto bodu do programu septembrovej schôdze parlamentu dnes požiadala predsedu NR SR Borisa Kollára. Prezidentka považuje za vhodné, aby správa o stave republiky odznela na prvej schôdzi novej parlamentnej sezóny.“

Občan SR, vieš kde si toto môžeš prečítať?

Nuž veru nikde inde, ako na stránke Prezident.sk v sekcií krátke správy, strana 2.

Túto krátku správu uverejnil prezidentský protokol dňa 25.6.2021 – https://www.prezident.sk/flash-news/2/

Predpokladám, že prezidentský protokol by takúto oficiálnu krátku správu, na oficiálnej web stránke prezidenta SR neuverejnil bez vedomia samotného prezidenta resp. „prezidentky“ SR Zuzany Čaputovej!

Samozrejme, že všetky „mienkotvorné“ a „objektívne“, „čisto slovenské“ média túto správu prebrali s veľkou pompou, že „prezidentke“ SR nie je život na Slovensku ľahostajný, že má „veľkú starosť“ o Slovenskú republiku, ako takú, a tak sa na ich stránkach ihneď „zatrblietali“ takéto titulky – Aktuaity.sk, 25.6.2021, 12:26 –  „Prezidentka vystúpi v Národnej rade so správou o stave republiky v septembri“. Aktuality.sk hrdo citujú hovorcu Zuzany Čaputovej, že – „Prezidentka považuje za vhodné, aby správa o stave republiky odznela na prvej schôdzi novej parlamentnej sezóny,“

SME.sk, 25.6.2021, 11:49 – „Čaputová prednesie správu o republike na septembrovej schôdzi“ Aj SME.sk si dali „námahu“ a píšu presne to isté, ako Aktuality.sk – „Prezidentka považuje za vhodné, aby správa o stave republiky odznela na prvej schôdzi novej parlamentnej sezóny,“ uviedol hovorca.“

No a najrýchlejší, kto túto správu priniesol, nemohol byť nik iný, ako dvorný denník Zuzany Čaputovej – Denník N, 25.6.2021 o 11:14 s takýmto nadpisom – „Prezidentka Zuzana Čaputová vystúpi v parlamente so správou o stave republiky v septembri, oznámil Prezidentský palác.“ A už len ledabolo dodáva, že – „Prezidentka považuje za vhodné, aby správa o stave republiky odznela na prvej schôdzi novej parlamentnej sezóny.“

Od tej doby uplynuli presne tri mesiace a tak ako prezidentská kancelária, tak aj „objektívne“ média na to akosi zabudli! Nič, tichučko!

Štát v rozvrate, Covid nátlak a Covid očkovací apartheid v plnom prúde!

Minuloročné jesenné a tohtoročné neustále „dobrovoľné“ Covid PCR a AG testovanie vystriedalo ešte dobrovoľnejšie (C-lotériou dokonca platené!) C-očkovanie a Správa o stave Slovenskej republiky NIKDE!!!

Čo sa deje?

Je tak náročné v rozsahu 30 minút, vlastnými slovami na základe jednoduchej osnovy povedať nie len poslancom v NR SR, ale hlavne všetkým občanom SR jasne, na rovinu, bez okolkov, kde sa dnes nachádzame a v akom stave?

Alebo je potrebné čakať až bude napísaná a niekým odsúhlasená ta „správna“ Správa o „stave“ SR?!

Nuž to by sa Zuzana Čaputová čudovala, akú správu o stave SR by predniesol hociktorý náhodne vybraný občan SR oslovený kdesi na ulici našich miest, mestečiek či obcí!

Uši by sa im všetkým krivili, čo by si museli vypočuť!

Žiadne prázdne slová! Žiadne frázy! Žiadne tliachaniny!

Ale holú pravdu! Pravdu o tom, že ľudia už majú toho dosť!

Čo je však najsmutnejšie je to, že aj tí (poniektorí), čo ešte na jar tohto roku horlivo podpisovali petičné hárky na vypísanie referenda o skrátení volebného obdobia NR SR a tým pádom „žiadosť“ o vypísanie predčasných PV, sú dnes zo všetkého tak sklamaní, znechutení, že doslova rezignovali.

Rezignovali až do takej miery, že sa dali letargicky dvakrát pichnúť chémiou zvanou, ako „jediná záchrana všetkého ľudstva“ – „Covid vakcína“, ktorú je potrebné X-krát aplikovať, aby konečne zabrala a vezú sa na vlne – „nejako bolo, nejako bude“ lebo už niet čo vykonať, aby sa to zmenilo lebo všetko je to kdesi z vonku celosvetovo riadené!

Nuž občan SR NIE!

NIE, nie je čas, ba ani priestor na takéto rezignácie! Toto sa musí skončiť!

A keď sa nepoddáme, tak sa to aj skončí! Skôr či neskôr, ale SKONČÍ!!!

Nuž vrátim sa späť k Zuzane Čaputovej a k jej „septembrovej – 2021“ Správe o stave SR, ktorú si ešte 25.6.2021 predsavzala, že ju hrdo prednesie v NR SR a to ihneď na začiatku novej parlamentnej sezóny 2021/2022!

Nuž tak som nazrel do programu septembrovej riadnej schôdze NR SR a dozvedel som sa toto:

na web stránke NR SR – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/schodza&ID=436#current

S názvom – „Program 40. schôdze Národnej rady Slovenskej republiky so začiatkom 16.9.2021 o 13:00“ si každý, kto má o to záujem, pozrieť oficiálny program tejto prvej riadnej septembrovej (2021) schôdze NR SR – https://www.nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=500020 , z ktorého sa dozvie, že táto schôdza má schválený program, kde by sa malo prerokovať 88 bodov + hodina otázok (vždy vo štvrtok o 14:00 hod. ak tých štvrtkov bude viac) + interpelácie poslancov NR SR na jednotlivých členov „Vlády“ SR.

Áno 88 bodov. Ale ani jeden, ktorý by mal názov napr. presne taký istý, ako bol uvedený v programe 8. schôdze NR SR, so začiatkom 03.06.2020, ktorý mal poradové číslo 31 a znel takto – „Na 8. schôdzi Národnej rady Slovenskej republiky 5. júna 2020 o 9.00 hod. vystúpi prezidentka Slovenskej republiky so správou o stave Slovenskej republiky podľa čl. 102 ods. 1 písm. p) Ústavy Slovenskej republiky.“ – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/schodza&ID=402#current

Pýtam sa, ako to, že „predseda“ NR SR Boris Kollár takýto bod, s takýmto názvom, so zmeneným dátumom a časom, nezaradil na prvú septembrovú (2021) 40. riadnu schôdzu NR SR, keď v krátkej správe na web stránke prezident.sk sa dňa 25.6.2021 píše aj toto – „O zaradenie tohto bodu do programu septembrovej schôdze parlamentu dnes požiadala predsedu NR SR Borisa Kollára“ !!!

Tak sa pýtam! Požiadala Zuzana Čaputová oficiálne, teda písomne, „predsedu“ NR SR Borisa Kollára, aby ju zaradil s „jej“ Správou o stave SR na úvodnú riadnu septembrovú schôdzu, podľa možnosti na jej začiatok, do programu tejto schôdze???

A ak tak učinila, tak potom prečo to „predseda“ NR SR Boris Kollár neurobil a tento pre všetkých občanov SR, veľmi „dôležitý“ bod nezaradil, ako píšem vyššie podľa možnosti ihneď na jej začiatok, aby sa mohli poslanci NR SR podľa toho aj zariadiť, ako a aké zákony na tejto schôdzi prerokujú a väčšinovo schvália?!

Veď všetci čakáme, aký má názor najvyšší ústavný činiteľ na to, čo sa mu/jej deje pod oknami „jej“ prezidentského paláca!!!

Alebo prezidentská kancelária požiadala „predsedu“ NR SR Borisa Kolára o stiahnutie tohto bodu z rokovania prvej septembrovej riadnej schôdze NR SR a o presunutie na iný termín, napr. s termínom neznámym?!

Nuž, ako občania, ktorí sme/ste si týchto vybrali (teda ja nie, bože chráň!), aby nám slúžili, tak hádam máme právo vedieť, čo sa deje, že Správa o stave republiky, hlavne v tak Covid „ťažkých“ „pandemických“ časoch, ktoré dnes nasilu prežívame, nie je zaradená do programu riadnej septembrovej schôdze NR SR, tak ako to „prezidentská“ kancelária oficiálne oznámila a šťastne prešťastne to na svojich stránkach publikovali všetky „slovenské“, „objektívne“, „mienkotvorné“ média!!!

Pýtam sa týchto médií – Čo ste už zabudli, že v týchto dňoch by mala vaša „hviezda“, politicky a morálne „nepoškvrnená“ Zuzana Čaputová, stáť za kecpultom v NR SR a vlastnými slovami, len s jednoduchou osnovou na jednej A4, nám všetkým povedať, ako ona vidí a vníma terajší stav, v akom sa Slovenská republika nachádza???!!! (nie ako to vníma istá zahraničná ambasáda, centrála EÚ a všetci tí, čo sa postarali aby „vyhrala“ prezidentské voľby!)

Nuž občan – volič SR nemáš inú možnosť, ako trpezlivo čakať, kedy sa kompetentným ráči nám všetkým oznámiť, kedy si Zuzana Čaputová na nás nájde čas!

Lebo na vystúpenie v OSN, na jeho 76 Valnom zhromaždení vystúpila, na to si čas našla – https://www.prezident.sk/article/prezidentka-na-valnom-zhromazdeni-osn-nemozeme-si-dovolit-nekonat/ (a tliachala, a tliachala….!)

 

Občan – volič SR, máš aj inú možnosť!

Nečakať a konať! Konať na námestiach lebo inej cesty a iných možnosti už naozaj nemáš, aby sme túto „slovenskú“ sebranku zbavili moci, ktorú sme/ste im svojho času zverili, ale hlavne tí, čo ich volili, asi ani len vo sne netušili, čo sú zač a čo so Slovenskom a s národom slovenským dokážu vykonať, len aby inde boli za dobrých…!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.