Založ si blog

Vysokoškolskí študenti, vy sa nehanbíte? Prečítajte si to všetci, aj Vaši rodičia. Ide o Vaše životy, nie o naše!

Áno, hádžem Vás všetkých do jedného vreca! Do jedného vreca lebo ani náznakom nevidím, žeby sa niekto z Vás z toho vreca snažil dostať von resp. kde tu ho natrhnúť!

Načo narážam?

Nuž narážam na to, ako ste sa poslušne zaradili do Covid poslušného radu, ako Vám vyhovuje, že vám berú slobodu, že vám berú mladosť, že vás nútia a niektorých aj presvedčili do Covid očkovanie, že do škôl môžete nastúpiť len vtedy, ak ste Covid zaočkovaní resp. ak máte akési hlúpe „OTP“ potvrdenia a hlavne len a vtedy, keď si nasadíte rúško resp. respirátory vo všetkých vnútorných priestorov „vašich“ vysokých škôl a vôbec Vám nevadí, že ste absolútne zdraví a plní života!!!

My, čo máme ešte školopovinné deti, hlavne my, čo máme deti ešte na základných školách, či už prvého alebo druhého stupňa, tvrdo a nebojácne bojujeme za to, aby tieto naše, ešte nesvojprávne deti, boli ochránené pred Covid šialenstvom!

My rodičia, nebojujeme za seba, ale za nich, za ich životy, ktoré v podstate ešte celé majú pred sebou. Oni sa nevedia sami brániť a preto sme tu My, ich milujúci, zbožňujúci rodičia!

Ja osobne nechcem, aby moje dieťa sedelo v škole v rúšku! Aby sa moje dieťa muselo podrobiť akémusi ponižujúcemu Covid testovaniu, ktoré je aj tak len, (pre mňa osobne určite) podvod!

Za tieto deti musíme bojovať My, ich dospelí rodičia!

Ale Vy, vysokoškoláci, ste dospelí a svojprávni! Za Vás My už nevládzeme a nedokážeme bojovať, keď vy sedíte kdesi Covid ustráchaní v kútoch vašich rodičovských domovoch alebo internátoch!

Tvárite sa, že vám to nevadí! Tvárite sa, že takto je to normálne!

Tak ja Vám nahlas vravím nie, nie je to  NORMÁLNE!

Toto čo robia s Vašimi mladými životmi NIE JE NORMÁLNE!!!

Čo je normálne na tom, že až takýmto brutálnym spôsobom nanucujú ľuďom akúsi vakcínu?! A ak si ju nedáš, tak už nie si plnohodnotný človek a o chvíľu nás už ani do obchodu so základnými potravinami nepustia?!

To Vám vážení VŠ študenti pripadá normálne?!

Koľkí z Vás ste nemohli mať na strednej škole stužkovú?! Ja viem, je Vás veľa? Teda všetci! Nevadí Vám, že Vám zobrali najkrajší zážitok Vášho mladého života, ktorý už nikdy v živte nezažijete?! A zažiť ste bez problémov mohli?  Netešte sa, že ste nemali maturity!

Maturita je „skúška“ z dospelosti! A nie je to klišé! Maturita bola tiež jedna z našich najkrajších chvíľ v živote! Boli to hodiny napätia, potom chvíle úľavy a následne chvíle plné radosti!

Je na škodu Vás, že ste tieto pocity nezažili a už nikdy nezažijete! Uvedomujete si tento smutný fakt?

Áno, hovorí sa, že život je krátky. Je to pravda! 80 – 90 rokov života na tejto zemi je naozaj málo!

Ale mladosť je ešte kratšia!!! Mládež, tak krátka, že aj v pred covidových časoch sa okolo nás len tak mihla! A teraz? Veď teraz ju ani nemáte! To Vám vyhovovalo v čase tvrdého, zbytočného, hlúpeho, diktátorského Lockdawnu vysedávať doma a od nudy poniektorí z Vás siahli na cigarety, na alkohol, ktohovie, možno aj na drogy, tvrdé drogy(!), že ste si užívali predčasný sex, že poniektorí z Vás možno aj znásilňovali resp. boli znásilnení???!!!

Toto je to Vaše životné „šťastie“ a Vaša mladosť?!

Viem niečo o tom lebo mám už 55+! Áno, mám 55+, vraj som už veľmi Covid ohrozená skupina! Už by som mal byť dvakrát Covid pichnutý a už by som mal rozmýšľať nad treťou Covid vakcinačnou dávkou tej chémie, za ktorú nechce nik zobrať na seba zodpovednosť.

Ba ani pápež František, keď bol terazky na Slovensku, tak zakaždým nekričal, dajte sa Covid zaočkovať, celá katolícka cirkev berie za ňu zodpovednosť na seba a tým pádom ja BOH!!!

Nie, nie som Covid zaočkovaný a pokiaľ budú chcieť, aby som sa dal zaočkovať Covid vakcínou v terajšom jej zložení a v terajšom jej experimentálnom štádiu, tak Vám VŠ študenti hovorím NIKDY a nie sú Covid zaočkovaní ani moji rodičia – 77r. a 81r.!!!

A chvála Bohu sme už plných 18. mesiacov Covid zdraví! A to bez akýchkoľvek Covid obmedzení! Zároveň nikoho od Covid očkovania neodhováram, ani to vôbec pri rôznych stretnutiach, či už so známymi alebo úplne cudzími ľuďmi (samozrejme bez akéhokoľvek prekrytia horných dýchacích ciest!) vôbec neriešim, vôbec má to nezaujíma lebo ma do toho absolútne NIČ! Kto chce a verí tomu, tak nech sa páči, Covid sa zaočkuj, ale to je s tvojej/vašej strany, navonok k svojmu okoliu absolútne VŠETKO!!! Tým, že ste sa nechali na základe osobného presvedčenia o takomto Vašom konaní Covid zaočkovať dvakrát a chystáte sa tak slobodne činiť aj v nasledujúcich obdobiach periodicky, tým vôbec, aleže vôbec nie ste o nič viac, ako tí, čo sa slobodne rozhodli nedať sa Covid zaočkovať! Toto si prosím zapamätať NAVŽDY!!!

Ja ako 55+ sa Vás milí moji VŠ študenti nebojím, že ma Covid nakazíte, tak sa ani vy nebojte, že Vás Covid nakazím ja lebo ak nemáme akékoľvek respiračné príznaky, tak sa predsa nemáme jeden od druhého čoho báť!

A keď respiračné príznaky mať budeme, tak ostaňme minimálne tri dni doma, dajme posteľ, dajme čaj s medom, dajme možno paralen, acylpyrín a nie hneď Covid panika, Covid testy a pod. stresy!!!

Takže sa vážená VŠ mládež zamyslite, aké chcete žiť životy!

Akú mladosť dnes prežívate! Či chcete takto prežiť Vaše najkrajšie roky života? Vo večnom Covid strachu a Covid panike?! Utiahnutí kdesi v zatuchnutom kúte?!

Nie, na nás starších a starých v tomto nemusíte brať žiadne väčšie ohľady!

My a hlavne naši rodičia (vaši starí a prastarí rodičia) sme generácia, ktorá vyrastala zdravo, bez strachu, bez paniky! My sa len tak ľahko nepoddáme hoci komu a už nie hocičomu!

Toto nech Vás netrápi!

Vás nech trápi a Vás nech zaujíma Váš dnešný mladý život.

Verte mi, o chvíľu bude po mladosti!!!

Tak sa preberte, prebuďte a bojujte za svoju slobodu! Za svoju slobodu vo všetkom a to nie len v myslení a konaní, ale hlavne za slobodu vo vašom zdraví!!!

Lebo len na Vás záleží, či naozaj budete zdraví, či vás nepoloží hoc aký vírus, lebo nosením rúšok a respirátorov si neskutočným spôsobom oslabujete svoju telesnú imunitu a ja Vám, minimálne za seba a mne podobných sľubujem/ sľubujeme, že Vám v tom na tých námestiach pomôžeme!

Nenecháme Vás v tom samých lebo tu už nejde o nás, ale predovšetkým o Vás a o vaše mladé životy a životy Vašich ďalších pokolení!

A NENECHAJTE SA OBLBOVAŤ, že sa vráti Robert Fico, že sa vráti „mafia“, že sa vrátia „zlodeji“, že sa vrátia tí, čo „vraždia“ novinárov – NIE a ešte raz NIE!

A viete prečo NIE? Lebo v predčasných PV to budete predovšetkým Vy, vy slobodní mladí dospelí ľudia, ktorí už majú právo byť volení, majú právo voliť, ktorí si sami rozhodnete, kto Vás bude vo Vláde SR a v NR SR zastupovať!

Všetko ostatné sú len prihlúple propagandistické kecy tých, čo sa o seba boja lebo vedia, že zlyhali, že zlyhali na plnej čiare!

A ak si zvolíte Roberta Fica, alebo Milana Mazureka alebo kohokoľvek iného, ako je terajšia „vládna“ chunta, tak to bude Vaše slobodné rozhodnutie, Vaša voľba a každý, kto si ctí vôľu ľudu to bude musieť akceptovať! Akceptovať tak, ako sme to všetci akceptovali, keď si väčšina voličov v PV 2020 vybrala tých, čo nám tu už rok a pol bezdôvodne gniavia naše životy, bez výnimky a chcú sa silou mocou udržať pri moci, aj keď im, ako „vláde“ nedôveruje 80% občanov SR!!!

Takže milí VŠ študenti do toho, nebojte sa nikoho, my starší Vám v tom  pomôžeme, aby ste znovu mohli byť slobodní a šťastní!!!

Na záver VŠ študenti ešte jedna naozaj dôležitá vec!

Viete prečo My 50+, 55+ lepšie zvládame túto Covid „pandémiu“ bez strachu, bez paniky, bez rúšok, bez respirátorov a iných „pandemických“ Covid bizarných opatrení s Covid očkovaním na čele?

Neviete?

Nuž já Vám to veľmi rád prezradím a dúfam, že Vám to pomôže.

My sme totiž značnú časť života prežili v tom „zlom“ socialistickom zriadení. Pozor nenazývajte to komunizmom! To nebol komunizmus, len na čele socialistického štátu boli zväčša predstavitelia, ktorí boli členmi komunistickej strany! A toto je milí mladí obrovský rozdiel – žiť v socializme a žiť v komunizme! Komunizmus nikde na svete nikdy, ako štátne zriadenie nebol a ja sa domnievam, že ani nebude, ale nie preto že jeho myšlienka, ideály sú zlé – rovnosť pre všetkých a vo všetkom (je to jednoducho utópia!), ale preto lebo ľudská chamtivosť a zloba, sa jednoducho nedá ničím zničiť tak, ako sa ničím/nikým nedá zničiť akýkoľvek „nový“ respiračný vírus, akým Covid bezpochyby je a aj jeho mutácie!!!

Ale k veci.

Nuž My starší, ale ešte plný života, odhodlaní sa za vašu budúcu slobodu biť, koľko nám fyzické a psychické sily umožňujú, sme boli v predchádzajúcom socialistickom štátnom zriadení, tiež do kadečoho nútení! Áno, nepopieram. Ale ak sa jednalo o totálne absurdnosti, tak sme ich akože naoko akceptovali, ale absolútne nedodržiavali!

Myslím, že stačilo, aby ste pochopili, čo som Vám chcel týmto dnešným mojim názorovým bez covid stresujúceho, bez covid vystrašeným článkom chcel povedať.

A komu z Vás to covid vystrašené a covid vystresované oči neotvorilo, tak potom Vám už ostáva len jedno jediné.

Sadnite si niekde do kúta, pustite si skladbu od skupiny Elán (na Eláne sme vyrastali a je potrebné sa nad ich textami zamyslieť a nájsť v nich hlboký význam a zmysel, aj pre dnešnú dobu!) s názvom Poďme sa báť!

Stručne Vám vysvetlím, ako je potrebné chápať v dnešnej dobe text, ktorý bol napísaný v hlbokej socialistickej „totalite“ a autorom textu je/bol – Boris Filan a skladbu zložil Vašo Patejdl –  „Vykopali niečiu lebku v maske zo zlata. Slučka čaká iba na kata“

Takže Covid rozbor – „lebka“ v texte znamená pre dnešnú dobu, že to je Covid.

„maska zo zlata“ – to sú tučné zisky farma firiem dodávajúcich do všetkých Covid pomýlených štátov sveta svoje c-vakcíny, ktoré sú nám doslova nanucované, aby oni mali svoje „masky zo zlata“!

„Slučka čaká iba na kata“ – nuž to sme všetci my, tu dole, bezdôvodne utláčaní, ktorým natiahli tu Covid slučku a teraz ju nám „kat“ už len musí dobre nasadiť a následne podkopnúť „stoličku“ na ktorej stojíme!!!

Je to už jasné, milá VŠ študentská slovenská pospolitosť???

Dajte covid slučku dole zo svojich „hrdiel“, zabudnite na „lebku“ a nedovoľte, aby niekto na Váš úkor mal nadoživotie „zlatú masku“ a Vy NIČ!!!

(Viem o čom píšem! Som hrdým nositeľom titulu Ing., ktorý mal v tej dobe inú hodnotu, ako majú poväčšinou dnešné Bc. a Mgr., ale aj „Ing.“, ktorý som získal na základe riadne ukončeného denného štúdia na VŠDS Žilina – 1985-1990. Mimochodom komplet celú diplomovú prácu som si vypracoval, aj na starom písacom stroji napísal sám! Len toľko na vysvetlenie, že viem čo je to byť VŠ študentom a ako je potrebné, aby sa poctivý VŠ študent správal a staval k svojmu mladému životu a k diktatúre!!!)

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.