Založ si blog

Maroš Žilinka zakázal! Roman Mikulec prikázal?

Skôr, ako prejdem k absolútnej podstate môjho dnešného názorového článku nemôžem začať inak, ako mojím presvedčením, že to, na čo poukazujem dlhé mesiace a čo je nad slnko jasné, sa včera len a len potvrdilo. O čo ide? Nuž o to, že „objektívne“ média a časť orgánov činných v trestnom konaní, tie čo slúžia Matovičo-mikulco-lipšico-čurilovskej mafií, sú prepojené a to už od čias, kedy táto sebranka („politici“) pôsobila ešte v opozícií a dnes nadobúda ešte obludnejšie rozmery!

Sen jednej z „investigatívnych“ „novinárok“ z istého „objektívneho“ denníka (N) Moniky Tódovej sa včera začal rúcať! Ale istá iskrička nádeje jej predsa len ešte vzplanula. Bližšie opíšem ďalej v článku.

Začnem zásadnou vecou, ktorá sa včera stala na operatívnej porade na GP SR.

GP Maroš Žilinka celkom oprávnene a v zmysle svojich kompetencií zakázal Danielovi Lipšicovi účasť v akejsi „vyšetrovacej“ Matovičo-mikulco-(lipšico)-čurilovskej mafiánskej komisií na „prešetrenie“ toho, prečo „dobrí“ vyšetrovatelia skončili v zaisťovacej väzbe za svoju „poctivú“ prácu, ktorú vykonávali v prospech Matovičo-mikulco-lipšico-čurilovskej mafií a tí „gauneri“, pozostatky „ficovskej mafie“, sa veselo „vyhrievajú“ na slobode, ba dokonca sa chystajú vo svojej práci poctivo, zákonne pokračovať ďalej!

Pre mňa osobne je to úplne normálny a rozumný postup GP M. Žilinku!

Čo sa má nezávislý prokurátor GP, aký koľvek, zúčastňovať, akejsi politikmi zriadenej komisie, ktorá má za úlohu len jedinú vec. Tou vecou je zabrániť, zamedziť riadnej zákonnej práci orgánov činných v trestnom konaní (OČTK) a to v akomkoľvek prípade čo majú na stole!

Táto skupinka, ktorá má jasne ísť po ruke dnešnej  Matovičo-mikulco-lipšico-čurilovskej mafií, má za úlohu najneskôr do dvoch týždňov položiť Igorovi Matovičovi a spol. na jeho mafiánsky stôl „opatrenia“, ktoré bude potrebné v skrátenom legislatívnom konaní schváliť v NR SR, aby sa oklieštili právomoci GP a aby OČTK mali ešte viac „rozviazané“ ruky, čo najskôr dostať za mreže všetkých „gaunerov“ bývalých vlád Roberta Fica, aby si oni mohli ďalej robiť s týmto národom čo chcú a aby ho aj naďalej pod zámienkou Covid „pandémie“ gniavili ešte viac a aby nezaočkovaných doslova vyhladovali!!!

Toto sa na Slovensku nesmie stáť!!!

Rozhodnutie GP M. Žilinku hodnotím, ako za rozumné a zároveň zákonne rozhodnutie lebo D. Lipšic, ako špeciálny prokurátor (až sa mi klávesnica pri tomto krivý, keď to píšem!) nemá čo vysedávať v akýchsi politických komisiách, ale má sa venovať výhradne svoje práci a prestať komunikovať s „objektívnymi“ médiami na témy, ako je on SIS sledovaný a ako mu škodí celé „mafiánske“ Slovensko! D. Lipšic, ktorý je jeden z najhlavnejších podozrivých, že je za všetkou tou špinavou činnosťou, o ktorej sa píše v uznesení obvinenia zadržaných „elitných“ vyšetrovateľov, by mal slovami Igora Matoviča – „tíško sedieť v kúte svojho úradu a tichučko šuchať nožičkami, kým si NAKA po neho nepríde!“

K tomuto z mojej strany zatiaľ všetko.

Následne sa Slovensko dozvedelo, že „novinári“ Monika Tódová a jej kolega (v tomto prípade menej dôležitý) z istého denníka (N), boli vyšetrovateľom okresného policajného riaditeľstva Bratislava III. obvinení z ohrozenia dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti.

A opäť sa to Slovensko dozvedá z nikadiaľ-tadiaľ z prostredia slovenských médií, ale priamo zo samotného Denníka N a aby príslušného vyšetrovateľa okamžite vystavili verejnému lynču, tak samozrejme uvádzajú celé jeho meno – https://dennikn.sk/2543147/novinarov-moniku-todovu-a-konstantina-cikovskeho-obvinili-trestne-oznamenie-podal-peter-toth/?ref=list

„Objektívne“ média, ako keby zasiahol blesk! Ako keby ste narušili časť mraveniska, keď mravce začnú chaotický pobehovať sem-tam! A to isté sa začalo diať okamžite na mravenisku všetkých zapredaneckých „objektívnych“ médií, len s tým rozdielom, že títo „objektívni žurnalisti“ nezačali pobehovať chaotický, ale celkom koordinovane.

Okamžite som na ich stránkach zachytil titulky, akáže tu nastala mediálna apokalypsa, keď OČTK si už trúfnu aj na „novinárov“! Aha ho! Aha ich!

Tak „novinári“ sú zákonne nepostihnuteľní?! Novinár je u nás, v našom právnom systéme postavený mimo zákon?! Čo je toto za „novinárska“ zvrátenosť!

No a samozrejme ich kolektívne zakvílenie nenechalo na seba dlho čakať a všetci „šéfredaktori“ týchto zapredaneckých, dnešnej Matovičo-mikulco-lipšico-čurilovskej mafií verne slúžiace média, skrze reklamy na C-očkovanie nimi podplácané média, vydali akési narýchlo posplietané „vyhlásenie“, že vraj ide o útok na novinárov! Niečo neslýchané! Tak na jedného resp. dvoch „novinárov“ je dané obvinenie zo závažnej trestnej činnosti a oni tu vidia útok na nich všetkých! To si máme myslieť, že ich metódy práce sú rovnaké ako tých dvoch obvinených „novinárov“?! Lebo len trafená hus zagága!

Neviem prečo s nimi spoločne negágajú aj novinári z „alternatívnych“, „konšpiračných“ médií? Žeby preto, že sa pri svojej žurnalistickej, novinárskej práci opierajú a odvolávajú len a len o holé fakty, ktoré sú dostupné zákonnou cestou a nepotrebujú nato žiadne tajné dobre informované zdroje?! Alebo aj preto, že nedrukujú propagandisticky len a len jednej strane, ale dávajú priestor všetkým, ktorí o to prejavia záujem a neboja sa ísť do takýchto „konšpiračných“ médií, aby v priamom prenose tie ich „konšpirácie“ vyvrátili a to v živom priamom prenose bez zbytočného prerušovania, keď začnú hovoriť aj nepríjemné veci?! Áno, viď napríklad Slobodný vysielač a Infovojnu!!!

Jasne, že týmto dvom „objektívnym“ „novinárom a všetkej tej zapredaneckej mediálnej obce prišli na pomoc okamžite dnešní naj „demokratickejší“ politici na čele s naj „nezávislejším“ „občianskym“ „apolitickým“ aktivistom Jurajom Šeligom a naj „vojakom“ Jaroslavom Naďom!!!

https://www.dnes24.sk/seliga-povazuje-stihanie-novinarov-za-zbytocne-je-to-pluvanec-do-tvare-spravodlivosti-399108

Ktorí zákonne stíhanie, opakujem zákonné stíhanie, obvinenie dvoch, ešte raz, len dvoch „novinárov“ považujú za „pľuvanec do tváre spravodlivosti“!

Toľko nateraz k Monike Tódovej, ktorá podľa mňa mala byť vzatá na dobu celkového prešetrenia v jej trestnej veci, tiež vzatá do kolúznej väzby, aby svojimi článkami a článkami svojich „novinárskych“ kolegov nemarila a neovplyvňovala toto vyšetrovanie jej závažnej trestnej činnosti a tým nemarila poctivú prácu, istým široko mediálnym zastrašovaním, dotknutého vyšetrovateľa!

Včera sa Roman Mikulec rozhodol, že dočasne poverí za Prezidenta PZ SR akého si Štefana Hamrana. V poriadku, má na to právo a tu ešte musí rozhodnúť príslušný výbor NR SR, či ho aj definitívne potvrdia vo funkcií!

Do tejto chvíle je všetko tak ako má byť.

Avšak ta chvíľa bola len malinkou chvíľkou.

Okamžite po tom, ako sa to dozvedeli „objektívne“ zapredanecké média (ktohovie, kedy sa o tom dozvedeli lebo, ako vieme tieto zapredanecké média o všetkom  vedia skôr, ako ten ktorého sa to týka!), ho tieto média zaradili do svojho repertoáru, ako bojovníka proti „ficovskej“ mafii a za osloboditeľa  „nevinnej“ Matovičo-mikulco-lipšico-čurilovskej mafie!

Na stránkach Aktruality.sk sa môžeme ihneď po jeho menovaní dozvedieť túto jeho najpodstatnejšiu kvalifikáciu, prečo je najschopnejší vykonávať post Prezidenta PZ SR, znie takto „novinársky“ „erudovane“ – „Na svojom pôsobisku mal napäté vzťahy hneď s dvoma policajnými prezidentmi: Tiborom Gašparom aj Milanom Lučanským.“

Veru, veru, niet lepšej kvalifikácie, ako je táto – „mať napäté vzťahy so svojimi bývalými predchodcami, z ktorých jeden je žiaľ už nebohý a verím, že Štefan Hamran sa postará o to, aby smrť Milana Lučanského bola riadne vyšetrená, keď sa už pasuje do polohy toho naj objektívnejšieho Policajného prezidenta! (silne o tom pochybujem!)

Teda, ako píšem vyššie v texte, až do chvíle, kedy Roman Mikulec dočasne poveril Štefana Hamrana vedením PZ SR, je všetko v poriadku a v súlade so zákonom a platnými predpismi!

To sa však rýchle skončilo!

Totiž prvé kroky novovymenovaného dočasného Prezidenta PZ SR neviedli do jeho novej kancelárie, ale „div“ sa svete do redakcie Denníka N a ešte viac sa „div“ svete, rovno do štúdia Moniky Tódovej, kde nahráva svoje „objektívne“ „diskusné“ rozhovory medzi štyrmi očami s tými, ktorých je potrebné pred „mafiánskou“ verejnosťou obhajovať a očisťovať lebo „fico mafia“ nespí a takýchto „očistných“ nominantov tejto Covidchuntovlády, by mohla pred národom „ošpiniť“!

Takže Štefan Hamran, podľa môjho presvedčenia, na pokyn, možno len na „odporúčanie“ (?), Romana Mikulca, okamžite po svojom dočasnom vymenovaní napochodoval k čerstvo obvinenej Monike Tódovej a tam odprezentoval čo vykoná v novej funkcii, ako prvé a čo ako x-té!!!

Gratulujem celej, teraz už rozširujem svoje pomenovanie, Matovičo-mikulco-lipšico-čurilovsko-mediálnej mafie!

Áno, presne takto sa to robí v mafiánskych, diktátorských režimoch, že nový policajný prezident sa posadí do „novinárskeho“ kresla s „novinárkou“ čerstvo obvinenou zo spáchania obzvlášť závažnej trestnej činnosti!

A čo nový PP PZ SR narozprával Monike Tódovej do „uška“, nuž kto má silný žalúdok, tak to si môže popočúvať TU –    https://www.youtube.com/watch?v=uxqULT1m5Vs&ab_channel=Denn%C3%ADkN

 

Divadlo Moniky Tódovej začalo takto.

Monika: – „Počúvate podcast Denníka N v redakcií. Ja som Monika Tódová a mojim hosťom je nový policajný prezident Štefan Hamran. Dobrý deň.

Štefan: – „Pekný deň prajem“

Monika: – „Pán policajný prezident, môže policajný prezident robiť rozhovor s obvinenou novinárkou?“

Štefan: – „Tak ja si myslím, že prezumpcia neviny platí aj vo Vašom prípade, takisto ako vo všetkých ostatných. Takže myslím si, že áno“

Aha ho Štefana! Naozaj? Toto platí u všetkých? Aj u tých čo už dlhé mesiace držíte vo vyšetrovacej väzbe (niektorých ste už ani „nedodržali“ lebo záhadným spôsobom prišli o život!) lebo aj na nich „platí“ prezumpcia neviny?!

Takto to začalo a v takomto „objektívnom“ duchu to pokračovalo ďalej!

Teda platí, že dopočúvať tento zvrátený rozhovor dokáže len ten, čo má naozaj silný žalúdok.

Z uvedeného už len jedna „drobnosť“, ktorú povedal Štefan Hamran Monike Tódovej:

Monika: – „Vyšetrovatelia NAKA mali v kanceláriách odpočúvacie zariadenia so súhlasom okresného súdu Bratislava III. Vy si skontrolujete kanceláriu, či je čistá?“

Štefan – „Tak ja som v podstate bol hermetický uzavretý na mojom útvare a áno dám. Určite áno“

Monika – „Aj auto?“

Štefan – „Auto v podstate nemusím, mám ho pod kontrolou. Mám ho vždy u seba a ak nie tak dozorujú ľudia, ku ktorým mám dôveru ja“

Atď., atď.

Nuž Štefan Hamran, naozaj veľmi zaujímavé, že ste po svojom vymenovaní najskôr nezašli sa predstaviť na svoje nové pôsobisko, následne ste sa nepredstavili celej verejnosti na TB, kde by mali zastúpenie všetci novinári, aj tí „konšpirační“, s možnosťou kladenia akýchkoľvek otázok, aj tých konšpiračných, ale utekali ste do Denníka N priamo na stôl, stoličku Moniky Tódovej, o ktorej „novinárskych“, „čistých praktikách“ Vaši, teraz už podriadení hlboko pochybujú a keďže vzniesli aj obvinenie, tak asi na tieto svoje pochybnosti majú už aj dostatok dôkazov i keď súhlasím, že aj v prípade Moniky Tódovej musí platiť prezumpcia neviny do doby riadne vyneseného právoplatného rozsudku, čo u iných neplatí! NEPLATÍ???

A čo sa týka  toho, že Štefan Hamran, skôr, ako vkročí do svojej novej pracovne si ju nechá „očistiť“ od prípadných odpočúvacích zariadení pre mňa osobne svedčí o tom, že v tejto kancelárií sa tiež pravdepodobne budú odohrávať len samé „zákonne“ veci, zákonne „čisté“ rozhovory napr. s takým jeho nadriadeným Romanom Mikulcom a pod.

Ak by bol Štefan Hamran rovný chlap, tak by Monike Tódovej odpovedal na jej „objektívnu“ otázku o odpočúvacích zariadeniach v akýchkoľvek kanceláriách na policajnom zbore asi takto rovno a priamo – „Pozrite sa, mne je jedno či tam odpočúvacie zariadenia boli, sú a budú! Ja konám vždy čisto a na základe zákona! Takže čo koľvek v tejto kancelárií zaznie, bude plne v súlade so zákonom a teda sa žiadnych odpočúvacích zariadení nebojím, a už vôbec nie takých, ktoré sú inštalované so súhlasom súdu, pravda ak ma nato dôvod, ktorý u mňa nikdy nenájde lebo ako som už povedal, ja som vždy konal, konám a budem konať len a len na základe zákona!“

Nuž asi takto Štefan Hamran, Monika Tódová a celá dnešná Matovičo-mikulco-lipšico-čurilovsko-mediálna mafia, asi takto sa vy snažíte o „očistu“ Slovenska!!!

To musí skončiť, čim skôr!!!

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.