Založ si blog

Veľmi hlasne sa pýtam – aj toto sú konšpirácie?

Áno opäť som „nechtiac“ zablúdil na stránky „alternatívnych“ médií, tých médií čo „objektívne“, „mienkotvorné“ média označujú tak radi za média konšpiračné!

A keďže nechcem bezhlavo konzumovať „konšpirácie“ na stránkach slovenských „konšpiračných“ médií, tak som sa zameral na zdroj týchto informácií, teda na originály.

Zároveň musím hneď na úvod tohto môjho názorového článku uviesť resp. sa veľmi hlasno opýtať tých „nekonšpiračných“, „objektívnych“ médií, ako je možné, že sa k takýmto informáciám zo sveta, dokonca s ich vzoru – USA, nevedia za svet dostať?!

Ako je to možné? Nevedia listovať v zahraničnej tlači? Toto ich neučili na katedre žurnalistiky?

Alebo si mám myslieť, že neovládajú dostatočne AJ?! To asi ťažko lebo iné Covid „najpravdivejšie“ informácie si vedia vyloviť aj keby boli desať metrov pod BBC, CNN a pod.

Takže poďme na to.

Prvá „konšpirácia“ je v originály táto – https://healthimpactnews.com/2020/4-year-old-almost-dies-due-to-lung-infection-caused-by-prolonged-mask-wearing-doctor-rants-how-many-children-must-die/ – názov článku originál – 4-Year-Old Almost Dies due to Lung Infection Caused by Prolonged Mask Wearing – Doctor Rants “How Many Children Must Die?”

Voľný preklad názvu článku – „4-roční takmer zomierajú na infekciu pľúc spôsobenú predĺženým nosením rúška-doktor sa pýta: „Koľko detí musí zomrieť?“

V predmetnom článku sa Dr. Eric Nepute z amerického St. Louis doslova rozčuľuje nad tým, ako dlho budú rodičia nasadzovať svojim deťom rúška?!

Tento Dr. To urobil po tom,   ako 4-ročné vnúča jednej z jeho pacientiek takmer zomrelo na bakteriálnu pľúcnu infekciu spôsobenú dlhodobým nosením rúška.

Kto rozumie anglicky, môže si jeho rozhorčenie pozrieť na jeho videu – https://www.badatel.net/doktor-zuri-kolko-deti-bude-musiet-zomriet-kvoli-noseniu-rusok/

 

Je tam veľa závažných tvrdení a pre mňa naozaj pravdivých lebo o tomto som už niekoľkokrát písal a to na základe vlastných skúsenosti, s mojim potomkom, ktorému som prísne zakázal nosiť rúško všade tam, kde to nemusí, aby tam vôbec mohlo byť, aby ho niekto nasilu nevylúčilo zo spoločnosti, áno aj v škole, ale však viete, ako to dnes v našich školách funguje, nemáš rúško, si menej cenný, si niktoš, dezolát, malé hoviadko atď.!!!

Si vytlačený na perifériu triedy a učitelia (skláňam sa pred svetlými výnimkami v ich radoch!) tento zdravotnícky nezmysel od našich detí vyžadujú aj vonku na školskom dvore!

Na online rodičovskom som sa voči povinnému noseniu rúšok jasne vymedzil a žiadal som triednu pani učiteľku, aby to dala do záznamu, aby sa o tejto mojej rodičovskej výhrade nedozvedelo len najvyššie vedenie školy, ale aj zriaďovateľ školy a hlavne „minister“ školstva, pôvodným vzdelaním a profesiou kaderník!!!

Všetci zúčastnení rodičia sa k tejto mojej požiadavke pridali, bez výnimky lebo za pridanie sa som považoval aj tých, čo mlčali a neprotestovali!

A teraz späť k článku a videu USA Doktora.

Zazneli tam tieto veľmi závažne a nadmieru pravdivé slová a vety – „Chcem vám niečo povedať, čo ma totálne odrovnalo. Videl som toho už veľa a môžem vám povedať, že celý tento systém je momentálne nastavený na to, aby ľudí zabíjal.“

Ďalej – „Toto 4-ročné dieťa malo bakteriálnu infekciu v pľúcach v dôsledku dlhodobého nosenia rúška.“

Ďalej – „Má len 4 roky! Len 4 roky a to dieťa takmer zomrelo iba kvôli tým hlúpym nariadeniam, ktoré nie sú založené na žiadnych vedeckých dôkazoch

Ďalej – „Správy o vážnych zdravotných problémoch detí z nosenia rúšok počúvame po celej krajine. Mimochodom, pediater i pohotovosť potvrdili, že to bolo z rúška.“

A za najdôležitejšiu informáciu resp. vyjadrenie sa tohto USA Dr. je pre mňa toto – „Totižto, ako ľudia bežne uvoľňujeme z pľúc, pokožky, močom a ďalších častí tela množstvo rôznych baktérií a toxínov. To je spôsob, ako sa telo prirodzene detoxikuje. My tie škodliviny proste musíme dostať z tela von.

Rozumieš tomu Ty Covid vystrašená Slovač?! Už som o tom už veľmi dávno, niekoľko mesiacov dozadu písal, aj ja na základe zdravého rozumu, že vydychovaný vzduch z našich pľúc je odpad, ktoré naše telo nepotrebuje a je rovnakým, pre naše telo nepotrebným odpadom, ako je moč, stolica a pod. Skúsime aj tento prirodzený ľudský telesný odpad umelo zadržiavať a nedovoliť mu plynulo bez zábran, aby opustilo naše telo?! Sa zobuď Covid vystresovaná a vystrašená Slovač!

Za dôležitú poznámku tohto USA Dr. považujem aj to, keby niekto operoval s tým, že lekári nosia rúška a nič im nehrozí – toto jeho jasné vyjadrenie o nosení rúšok lekárov – „Lekári, prosím vás, začnite hovoriť svojim pacientom pravdu! Dôvod, prečo nenosíme rúška ani počas chrípkovej sezóny je ten, že rúška vírusy nezastavujú. A prečo ich nosíme v chirurgickom sále? No preto, aby sme nepľuli pacientom do otvorených rán. To je ten dôvod. Nie preto, že sa snažíme zastaviť šírenie vírusov.“

Chápeš Covid vystrašená Slovač!

A ešte jeden postreh od tohto USA Dr. pre našu mládež, pre našich „teenagerov“, ktorí visia na všetkom čo je z USA, čo má značku Made in USA.

Vážená Covid vystrašená naša slovenská mládež, tento naozaj rozumný USA Dr. Vám odkazuje aj toto – „Mnoho mladých ľudí je na smrť vystrašených. Minule som hovoril so 16-ročným chlapcom, ktorý je na smrť vystrašený, že zomrie na covid. Nemá žiadne príznaky, no aj tak je na smrť vystrašený. Zakaždým, keď zakašle alebo si kýchne, tak si myslí že zomrie, pretože toto vidí všade na sociálnym sieťach.“

Mládež slovenská, prosím desaťkrát prečítať, desaťkrát opísať a do smrti si to zapamätať! Strach je vašim problémom, NIE Covid!!!

Ďalšia „konšpirácia“ je táto. Covid PCR testy (veľmi laicky, aby tomu každý pochopil!) sú založené na odobratí biologickej vzorky a potom niekoľkými cyklami rozmnožené – „zväčšené“.

Citujem z „konšpiračných“ médií – „Odborné kruhy udávajú, že počet cyklov amplifikácie by nemal byť viac ako 28. Americký hlavný hygienik Anthony Fauci vyhlásil, že čokoľvek nad 35 cyklov už má minimálnu výpovednú hodnotu. To, čo sa pri týchto vysokých cykloch objaví, sú už len mŕtve nukleotidy, nie živý vírus

A teda sa pýtajme, koľko cyklov pri Covid PCR testoch sa používa na Slovensku?

Myslíte si že odporúčaných 28? Alebo si myslíte, že je to strop, ktorý „milostivo“ určil americký hlavný hygienik Anthony Fauci, teda 35?

Nuž veru Slovač, zmanipulovaná každodennými údajmi o PRC Covid pozitívnych, ani jedna, ani druhá odpoveď nie je správna!

Na Slovensku sa používa pri PCR testoch neuveriteľných 40 až 50 cyklov!

Tu je dôkaz, odpoveď ÚVZ SR – Jána Mikasa – https://www.badatel.net/wp-content/uploads/2021/09/uvz-cykly-pcr.jpg

To znamená, že my nehľadáme Covid ihlu v kope sena, ale Covid maličkú, malilinkú ihličku vo vesmírnej kope sena!!!

A keď ju v tom Covid vesmíre „nájdeme“ tak ihneď prehlásime, že vesmír zaniká, zanikne!!!

 

Prečo sa na tieto otázky nepýtajú „novinári“ v priamych TV „diskusiách“ tých našich naj poprednejších a naj jediných Covid odborníkov?!

Aha, ja viem, to je predsa vyložene „konšpiračná“ otázka a takéto „konšpiračné“ otázky predsa nebudú klásť tak „objektívne“ média, ktoré „pripúšťajú“ vo svojich médiach hlavne „pluralitu“ názorov!!! HNUS, ODPORNÉ!!!

 

No a takýchto „konšpiračných“ článkov sa na stránkach „konšpiračných“ médií zjavuje denne čo raz viacej, napr. ešte tento pod názvom – „47-ročnej žene z Minnesoty amputovali po vakcíne Pfizer obe ruky aj nohy“ – https://www.badatel.net/47-rocnej-zene-z-minnesoty-amputovali-po-vakcine-pfizer-obe-ruky-aj-nohy/ v originály – „Jummai Nache: 47-year-old Minnesota woman gets both legs and hands amputated after severe Pfizer mRNA adverse reactions“ – https://thecovidblog.com/2021/07/26/jummai-nache-47-year-old-minnesota-woman-gets-both-legs-and-hands-amputated-after-severe-pfizer-mrna-adverse-reactions/

 

A ešte jeden „konšpiračný“ článok pod názvom – „V Škótsku rastú počty úmrtí na covid napriek 91,5% zaočkovanosti“ – https://zemavek.sk/v-skotsku-rastu-pocty-umrti-na-covid-napriek-915-zaockovanosti/ v originály – https://www.thetimes.co.uk/article/daily-covid-death-toll-in-scotland-at-highest-level-since-winter-peak-95r23mzqd?fbclid=IwAR0vK7-Ke_x775DaupTVLI4NKQOFuzJrYvfSClqFlDvjsYWLmEbqc2pYOek

 

Nuž na záver Slovač, prajem ti čo najviac „nekonšpiračných“, Covid „objektívnych“ správ na stránkach a TV „objektívnych“ „slovenských“ médií!

Prajem ti na základe týchto jediných Covid právd večný strach a stres s Covidu!

Alebo sa konečne preber, prebuď, zájdi si aj na stránky „konšpiračných“ médií a uvidíš, že život vie byť naozaj krásny, bez Covid strachu a Covid stresu!

Nauč sa Slovač konečne s tým Covidom žiť tak, ako si sa naučil žiť s „bežnou“ chrípkou!

Nič nepodceňuj, ale hlavne nič zbytočne nepreceňuj a nezveličuj – áno bežná hygiena, umývanie rúk, keď prídem z vonku, umývanie rúk po použití toalety, zakrytie si úst a nosa, keď kýchame resp. kašleme, keď som respiračne príznakový, tak neisť do spoločnosti minimálne tri dni – doma odležať – použiť doteraz známu domácu lekárničku, ak to nepoľaví okamžite fyzicky navštíviť svojho všeobecného lekára a žiadať odborné vyšetrenie a nie AG psiu covidovú tyčinku do nosa, ba ani absolútne nepresný a podvodný covid PCR test(!), zdravo sa stravovať, veľa pohybu, podľa možnosti vonku na čerstvom vzduchu a slniečku (slniečko na pohyb vonku nie je podmienkou!), snažiť sa odbúravať zbytočný ničím odôvodnený stres, nebáť sa ľudí vo svojom okolí žeby ťa mohli nakaziť – bársčím, voľne a bez zábran dýchať všade – doma, v obchode, v MHD…jednoducho všade atď. atď.!!!

Deti čo najviac „vyháňať“ von na dvor, pred bloky, pred paneláky nech sa bez strachu, bez rúšok čo najviac vyšantia, nech nesedia doma, mnohokrát v zatuchnutých detských izbách lebo, ak by sa otvorilo okno a poriadne vyvetralo, tak čo keď do vnútra vletí Covid?!

Deti sa takýmito absurdnosťami okolo Covid paniky nemajú čo zaoberať! Doslova ich od toho v čo najväčšej miere odstrihnúť a nevyvolávať v nich pocit a predstavu ich budúceho života, že nosenie rúška, respirátora je prirodzené! Lebo to prirodzené NIE JE a NIKDY NESMIE BYŤ!!!

Ako to svojho času povedala jedna s naj epidemiologických „odborníčok“ terajšieho covid poradného, covid orloja, terajšej Covid apartheidnej Chuntovlády, že na nosenie rúšok a respirátorov si je potrebné zvyknúť, ako na nosenie cyklistickej, či lyžiarskej prilby lebo to tiež pred tým nebolo povinné a teraz to povinné je a dokonca C-vakcíny prirovnávajú k bezpečnostnému pásu v automobiloch!!! Totálne BLUDY, NEZMYSLI…!!!

Verím, že po Parlamentných voľbách, verím, že po predčasných, tu budeme mať takú vládu, ktorá z dnešných „konšpiračných“ médií urobí média objektívne, mienkotvorné, tým, že im dá priestor vo verejnom mediálnom priestore napr. dostanú rovnaký priestor na ich TB, ako dostávajú dnes len tie vybrané média a z dnešných „objektívnych“  „mienkotvorných“ urobí média, ktoré keď budú chcieť byť naozaj mienkotvorné, tak sa budú musieť preorientovať z jednej jedinej „pravdy“, na pravdy naozaj objektívne, založené na faktoch a nie na „faktoch“, ktoré hlásajú na základe judášskej odmeny od tých, ktorí si prajú, aby takéto „pravdy“ – bludy, boli dennodenne beztrestne šírené!!!

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.