Založ si blog

Slovenská republika bude udeľovať pokutu 5000 € za požadovanie predloženia Covid pasu!

Áno, hneď na úvod uvádzam, že to nie je pravda, je to také moje zbožné želanie!

Možno by názov tohto môjho názorového článku mohol znieť napr. takto – „Bude aj Slovenská republika udeľovať pokutu 5000 € za požadovanie predloženia Covid pasu?“

Mohol, ale ja som sa rozhodol pre taký názov môjho článku, aký by som chcel v najbližších dňoch vidieť na titulných stránkach našich médií, pravda ihneď po zmene Vlády SR!

Totiž očakávať takýto rozumný krok od dnešnej Covidchuntovskej covid apartheidnej vlády by bolo prejavom pomätenosti sa na rozume!

Nuž pravda je taká, že som sa nechal inšpirovať zo zahraničia.

Zahraničia, pre nás tak vzdialeného.

Áno, pre dnešný článok som sa inšpiroval v Spojených štátoch amerických a musím podotknúť, že mne je jedno z ktorej časti sveta príde rozumná myšlienka resp. rozumné rozhodnutie, ktoré je plne v súlade so zdravým rozumom. A preto pre mňa ani USA v tomto smere nie sú výnimkou.

Na úvod sa pýtam, či Florida je ešte stále jedným z 50. štátov USA?

A prečo sa pýtam? Nuž preto lebo Florida sa úplne vymyká tomu, čo Covid hlása oficiálna Covid USA administratíva)

Florida sa odmieta podrobiť Covid rozhodnutiam federálnej vlády a čo sa Covidu týka, ide si svoje.

Ide si svoje a ja pred nimi dávam ten pomyselný klobúk dole!

Áno, presne to čo v oblasti Covidu koná štát Florida je presne to, čo by mali v tejto otázke konať všetky štáty sveta, ktoré sa bezducho a bez rozmyslu podriadili celosvetovej panike zvanej „Covid pandémia“!!!

Dnes ešte len snívam o tom, že sa niečo tak významné, ako sa udialo (od 16.9.2021 udeje!) v posledných dňoch na Floride, udeje v krátkej dobe aj na Slovensku!

Nuž o čo ide?

Presne o toto –  https://wusfnews.wusf.usf.edu/politics-issues/2021-09-02/florida-will-soon-issue-5-000-fines-for-violating-states-vaccine-passport-ban – „Florida Will Soon Issue $5,000 Fines For Violating State’s Vaccine Passport Ban“ – voľný preklad – „Florida už čoskoro udelí pokutu 5 000 dolárov za zákaz vyžadovania štátneho očkovacieho pasu“ !!!

Z predmetného článku, z predmetnej, aj pre nás Slovákov veľmi dôležitej informácie, citujem – „Florida čoskoro začne udeľovať pokuty podnikom, ktoré vyžadujú, aby zákazníci predložili dôkaz o očkovaní proti COVID-19.

Guvernér Ron DeSantis podpísal tento rok návrh zákona, ktorý zakazoval očkovacie pasy.

Floridské ministerstvo zdravotníctva podalo oznámenie minulý týždeň. Hovorí sa, že firmám, školám a vládnym agentúram, ktoré budú vyžadovať dôkaz o očkovaní, bude od 16. septembra hroziť pokuta 5 000 dolárov.

Každý, kto to poruší, dostane upozornenie o možnosti vymáhania pokuty.

Infekcie COVID-19 na Floride v lete prudko vzrástli, pretože štát je jednou z najviac postihnutých oblastí USA z hľadiska variantu delta. Americké ministerstvo zdravotníctva a sociálnych služieb informovalo, že v súčasnosti je v tomto štáte hospitalizovaných viac ako 15 000 pacientov, čo je nárast z približne o 1 800 viac, ako v júni.“

Federálny sudca minulý mesiac rozhodol, že Nórske plavby môžu vyžadovať dôkaz o očkovaní. Administratíva DeSantis uviedla, že sa proti tomuto rozhodnutiu odvolá.“

Možno sa niekto pozastaví nad tým, čo je takmer v závere tejto citácie a to tých 15 000 obyvateľov Floridy, ktorí sú vraj s C-19 hospitalizovaní vo Floridských nemocniciach a vraj nárast je prudký lebo oproti júnu 2021 je „až“ o 1800 obyvateľov viac hospitalizácii, vraj s C-19!

Nuž je potrebné si tieto čísla porovnať s celkovým počtom obyvateľov tohto polostrovného južanského štátu USA.

Podľa dostupných informácií napr. na Wikipédií, má Florida približne 21,3 milióna obyvateľov (odhad r. 2018).

Teda v nemocniciach Floridy leží, vraj s ochorením na C-19 15 000 obyvateľov, čo z celkového počtu Floridy to predstavuje „neuveriteľných“ 0,07%!!!

Naozaj dôvod na Covid paniku, na Covid ošiaľ!

A nárast bol tak „veliký“ a to až o 1800 obyvateľov za mesiac, čo predstavuje „až“ 0,01 % z celkovej populácie Floridy!!!

Nuž ani sa nečudujem administratíve Floridy, že vydali takéto veľmi rozumné rozhodnutie o udeľovaní pokuty všetkým tým, ktorí by sa opovážili pred vstupom do ich priestorov, od slobodných občanov Floridy, čo i len náznakom požadovať, aby sa preukázali akýmsi Covid očkovacím pasom!

Áno, je to rozumné opatrenie, ktoré jednoznačne zabráni Covid panike a pritom nikoho neodhovára a ani nijakým iným spôsobom nepostihuje tých, čo sa slobodne , dobrovoľne proti/na C-19 nechajú plne zaočkovať! Toto opatrenie úplne odstraňuje Covid segregáciu!!!

Jediné čo týmto Floridská, veľmi Covid rozumná administratíva dosiahne je to, že obyvatelia Floridy sa nebudú nikým (ani médiami) rozdeľovať na zodpovedných C-zaočkovaných a na nezodpovedné hoväda, dobytok C-nezaočkovaných, presne tak ako sa to za hlasnej podpory našej dnešnej Covid apartheidnej Chuntovlády, „objektívnych“ zapredaneckých médií deje na Slovensku aj za prispenia Zuzany Čaputovej!!!

Ak by som Floridské čísla prepočítal na počet obyvateľov SR, tak by sme dnes mali mať v našich nemocniciach s C-19 hospitalizovaných 0,07%  z celkového počtu obyvateľov SR = 3850 občanov SR! A mesačný nárast hospitalizovaných na C-19 by mal byť 0,01% z celkového počtu občanov SR, čo predstavuje 550 občanov! (otázka je, kedy sa nárast hospitalizácií zastaví?! Čo alebo kto to zapríčiní?!)

Podľa dnešných oficiálnych informácií máme v našich nemocniciach vraj s ochorením C-19 okolo 140 „pacientov“ (podľa môjho názoru určite nie výsostne len s C-19, ale s množstvom iných pridružených chorôb, možno aj nadmerne obéznych a možno aj plne C-zaočkovaných…!) a na Slovensku sa všade vyžaduje akési OTP – teda akýsi Covid pas a kto tak neučiní na vyžiadanie napr. aj bezdomovca na ulici, keď idete príliš blízko okolo neho, tak mu hrozí mastná pokuta!

Pýtam sa ťa občan SR, Slovač, nevidíš tu nejakú zvrátenosť?!

Viac k tomuto nemám čo dodať, hádam len to, že vyslovujem nádej, že sa občania SR čoskoro zobudia z tejto Covid frašky, z tohto covid strachu a stresu a začnú konať tak, aby táto zvrátenosť bola zo Slovenská vymetená čo najskôr!!!

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.