Založ si blog

I. Matovič nám konečne zvestoval, že nie presvedčenie o istote, ale odvaha je to najdôležitejšie!

To čo sa dnes odohráva v našom štáte je niečo, čo nemá v celej histórií ľudstva obdobu!

Dnes nám na uliciach môžu kontrolovať náš zdravotný stav pomaly už aj strážne psy!

Jednoducho je to tak!

Po zavedení „vynoveného“ idiotského akéhosi Covid automatu, ktorý stojí a padá na počte Covid zaočkovaných občanov SR v jednotlivých regiónov nášho štátu, sa určuje, ako budú žiť ľudia, ktorým absolútne po zdravotnej stránke nič nie je, ale pozor(!) nie sú Covid zaočkovaní, ba ani Covid otestovaní!

Samozrejme, že od 16.8.2021 sú v akejsi farbe Covid ostražitosti výhradne okresy východného Slovenska lebo nízka Covid zaočkovanosť!

Samozrejme že hlavne okres Poprad lebo rozumná Slovač chce posledné voľné letné dni stráviť na čerstvom horskom vzduchu a aby sa tam táto rozumná Slovač nemohla slobodne a možno vo väčšom počte pohybovať, tak prišli Covid idiotské opatrenia, ktoré sa týchto návštevníkov dotknú hlavne pri stravovaní lebo tatranské (ale aj napr. košické a iné reštaurácie týchto Covid automatom dotknutých regiónov!) hotely a reštaurácie už majú Covid povinnosť a vraj aj oprávnenie žiadať od občanov SR a zahraničných návštevníkov si vypýtať či sú Covid zaočkovaní, Covid otestovaní, Covidom prekonaní a nič viac už na nich neplatí!

Ak je daný jedinec na prvý pohľad aj s celou rodinkou absolútne zdravý, všetci sú šťastní, že sú na čerstvom horskom vzduchu a slniečku, keď sú absolútne v pohode, vysmiatí, veselí a chcú sa najesť lebo ešte sa nenašiel nikto, kto by bez pitia a jedla prežil, tak majú smolu lebo nespĺňajú ani jednu z predošlých Covidautomatových idiotin a môžu si tak akurát z batoha vybrať slané tyčinky a to je všetko!

Nuž naozaj imbecilita na entú!

Do toho všetkého prichádza v pondelok 16.8.2021 na obrazovky štátnej RTVS, ale aj iných „slovenských“ TV Ďalšia nehorázna Covid propaganda najhrubšieho zrna!

Vo večerných spravodajských reláciách tieto „slovenské“ TV média unisono odvysielajú reportáže s tých Covid oranžových okresov, aké je to všetko super, bezproblémové, ako všetko podľa Covid automatu klape.

Reportáž je v duchu, že redaktor/redaktorka priloží mikrofón k hosťom, ktorí sedia na terasách reštaurácií, pýta sa ich či mali nejaký problém a všetci opýtaní, ako keby to mali naučené, odpovedajú svorne asi takto – „Nie, nemali sme žiaden problém, ukázali sme potvrdenie o Covid zaočkovaní, o Covid testovaní, o Covid prekonaní a už sedíme a popíjame a s chuťou jeme“

UF, silná Covid káva!

Nato dostanú priestor majitelia, prevádzkovatelia týchto stravovacích zariadení a čuduj sa svete taktiež odpovedajú na „operatívnu“ otázku redaktorov rovnako asi takto – „Nie, nemáme so zákazníkmi najmenšie problémy. Všetci chápu situáciu. Keď sme ich požiadali o preukázanie potrebných Covid formalít, tak nám ich všetci s úsmevom ukázali a teda je všetko v poriadku. A tí čo nemali, tak jednoducho spokojne odišli“

UF, UF ešte silnejšia Covid káva!!!

Nuž propaganda ako za starých „dobrých“ čias minulého storočia z ďalekej ríše od nás na Západ!!!

Tak vážení Covid správni konzumenti a hlavne Covid správni prevádzkovatelia – prajem Vám, aby Vám ten optimizmus vydržal čo najdlhšie! Som zvedavý či prevádzku týchto a iných zariadení dokážu utiahnuť len tí, čo majú predpísané Covid dokumenty, aby sa mohli ísť najesť, napiť, spoločensko-športovo-kultúrne vyžiť a pod.!!!

Ale podstata tohto môjho dnešného názorového článku tkvie v niečom úplne inom.

Áno, tým úplne iným je tá nadmieru neetická, neľudská, všetky princípy ľudskosti a férovosti porušujúca COVID MATOVIČOVÁ LOTÉRIA hradená z peňazí nás VŠETKÝCH, ale účasť v nej majú dovolenú len tí, čo spĺňajú štatút tejto lotérie a tým nie je nič iné, len byť Covid zaočkovaný minimálne raz!!!

Teda vkladom „súťažiaceho“ nie je peňažný vklad alebo odpoveď na akúsi kvízovú otázku, ale „len“ a „len“ jeho zdravie, zdravie výlučne po stránke Covidovej!!!

Ale uvedomme si jednu podstatnú vec! Každá takáto lotéria sa jasne radí medzi hazardné hry!

To znamená, že súťažiaci v tejto Covid lotérií hazardujú s čím? Nuž s ničím iným „podstatným“, ako „len“ so svojim zdravým!!!

Prvá „veľká“ Covid šou tejto lotérie sa odohrala toť v ostatnú nedeľu na obrazovkách štátnej RTVS. Sledovanosť bola vysoká! A ja predpokladám, ba som aj presvedčený, že tá nasledujúca nedeľná Covid lotériová šou bude mať ešte vyššiu sledovanosť, ale nie preto kto a koľko vyhrá „zaslúžených“ eur, ale výhradne preto lebo ako komicko-zábavná relácia (teda je to úplne že na plač!) jednoducho nemá v dnešných dňoch na obrazovkách štátnej, ba ani inej „slovenskej“ TV obdobu!!!

Uvidíme, kam v pondelok 23.8.2021 opäť vycestuje Igor Matovič aj so svojím poslušným  GR RTVS Jarkom Rezníkom, aby navštívili niekoho, komu bolo počas losovania ublížené!

Apropo, pýtam sa, keď ministerstvo financií pripravovalo túto Covid „veľkolepú“ súťaž, započítalo do jej nákladov a tieto výjazdy? Nuž veru mali by lebo taká cesta na „ďaleký“ Východ, tiež niečo stojí a neverím že Igor išiel s Jarkom v jednom aute!

Pretože jednu takúto Covid loterijnu cestu (výlet?), už majú za sebou.

Po ostatnej nedeľňajšej Covid lotériovej fraške, Covid tragikomédií, sa Igor Matovič rozhodol, že v Prešove navštívi akúsi Zuzanu, ktorá len preto lebo mala pomalý internet nestihla z obrazovky RTVS prečítať akési idiotské Covid heslo (to by ma zaujímalo, kto takéto Covid idiotské heslá vymýšľa a koľko mu z našich daní všetci za to platíme!) a tým pádom jej bola vyfúknutá rozprávková Covid „zaslúžená“ a vlastným zdravým vykúpená  výhra 400 000 eur!!!

Nuž Igor schytil poslušného Jarka, najvyššieho to z RTVS, teda najvyššieho po stránke funkcionárskej, za ucho a hajde za Zuzanou do Prešova.

Samozrejme, že Zuzanu nám neukázali i napriek tomu, ako sa o nej Jaroslav vyjadril, že sa jedná o mladú slečnu veľmi inteligentnú a rozumnú.

Myslím, že sme ju mohli vidieť, veď ak sa jedná o mladú, múdru a inteligentnú slečnu, tak aký problém?

Alebo, žeby až také pekné a inteligentné nebolo miesto jej „bydliska“?

Ale ani to nie je podstatné.

Podstatné je niečo úplne, aleže úplne iné!

Štátna RTVS pre Covid slovenského diváka (Covid ovečku?) spracovala z tejto návštevy reportáž, ktorá je tu – https://www.youtube.com/watch?v=8TXVNLJtGjQ&ab_channel=WOODOOTUBE

Pre toho kto nemá možnosť si toto video pozrieť resp. má slabý internet a dlho by trvalo, kým by mu to stiahlo napr., ako akejsi nie Covid výherkyne Zuzanke (kohosi mi toto meno pripomína! Ale dnes to nie je o nej i keď jej sa to tiež neoddeliteľne týka!), tak tomu to opíšem v skratke.

Dej tejto reportáže sa odohráva vonku (v exteriéri), kdesi v nejakej záhrade nejakého kláštora alebo čo to tam je v pozadí. Tí čo sú z Prešova, budú asi okamžite vedieť kde to je!

V strede stojí akýsi mladík, predpokladám, že nádejný RTVS redaktor, po jeho pravej ruke nik iný ako diktátor Igor Matovič a po jeho ľavej ruke, nik iný, ako Matovičov RTVS sluha a prisluhovač Jaroslav Rezník, pravdepodobne najvyšší nadriadení tohto mladíka.

Mladík z RTVS sa pýta z Covid lotérie rozjasneného Igora Matoviča, okrem iného aj toto – „Vy ste včerajšiu premiéru súťaže označili za drámu. Má byť očkovacia lotéria drámou? Nemala by prinášať ľuďom radosť a nie frustráciu?“

No a na tak položenú otázku Igor Matovič, okrem iných „matovičovin“ (toto je najslušnejší výraz, ktorý ma v tejto súvislosti napadol!) odpovedá aj toto – „…a toto je taká malá náplasť, ktorú chceme dať späť ľuďom, ktorí prispeli svojim dielom, čiže áno, nabrali odvahu niektorí, niektorí sa očkovania aj legitímne boja, nabrali odvahu, išli sa očkovať, prispeli ušetrili verejné financie a my im chceme čiastočne s tých verejných financií vrátiť…“

Myslím, že stačí lebo inak by človeka z tých jeho idiotských slov mohol aj šľak trafiť a kto by tu potom odvádzal dane na takéto „matovičoviny“, aby ich Igor mohol vrátiť späť nie tým čo tie dane do štátneho rozpočtu vložili, ale tým, čo ho/ich Covid apartheidníkov poslúchnu a „odvážia“ sa dať Covid zaočkovať a vôbec nezáleží, či ten ktorý takýto jedinec vôbec niečo pre tento štát, túto spoločnosť vo svojom živote vytvoril!!!

Áno, presne toto slovo, slovné spojenie – „…odvážili sa…“ v Matovičovej odpovedi je to najdôležitejšie, na ktoré som chcel v dnešnom mojom názorovom článku poukázať!

Totiž Igor Matovič jasne a v priamom prenose konečne povedal, ako je to s tou Covid vakcináciou a Covidom ako takým!

On totiž jasne povedal, že dať sa Covid zaočkovať nie je na základe presvedčenia medicínskeho, že je to niečo, čo naozaj pomáha a na dlhé obdobie danému jedincovi pomôže, ale výhradne na základe prekonania strachu!!! A ten strach, ktorý poniektorí majú, im Igor Matovič pomáha prekonávať peniazmi nás všetkých, ale jedná vec je istá, títo jedinci prekonasivší strach z očkovania ho nikdy neprekonajú, oni vidia len a len vidinu rýchleho bezstarostného zisku lebo inak by sa dali Covid zaočkovať aj bez tejto tragikomickej lotérie lebo by boli resp. niekto by ich presvedčil, že je to pre nich výhodné z hľadiská ich zdravia a života!!!

No a ešte jeden postreh z Matovičovej odpovede, ktorý si je potrebné tiež všimnúť. Igor Matovič o strachu z Covid vakcíny hovorí aj toto – „…niektorí sa očkovania aj legitímne boja…!

Chápeš Slovač čo tým Igor Matovič povedal?

Povedal jednoznačne, že tieto experimentálne vakcíny sú nie len totálne experimentálne, ale jasne priznal, že strach z ich vedľajších účinkov, strach zo straty života, strach z toho, že vôbec, aleže vôbec nie sú účinné voči ďalším mutáciám C-19 je oprávnený a celkom jasne namieste!!! Teda, ako Igor hovorí „legitímny“!!!

Preto Igor Matovič a spol. PREČ RUKY OD POVINNÉHO COVID OČKOVANIA bez akýchkoľvek iných podmienok!!!

Na záver ešte jeden kapitalistický postreh, aj keď sme ho v menšom poznali aj v socializme pred novembrom 1989.

Kapitalistický trh, ako hovoria z veľkou pompou kapitalistický ekonómovia (napr. taký „idiot“ Richard Sulík), stojí a padá na ponuke a dopyte resp. opačne.

Tak sa pozrime na to, ako to vlastne na tom trhu reálne je a to sa jedná o oveľa menšie hodnoty resp. vôbec neporovnateľné hodnoty s hodnotou ľudského života!

Vždy ak prišiel na trh nejaký produkt, ktorý ľudstvu vylepšoval ich životnú úroveň, nebodaj pomáhal ich zdraviu, tak dopyt bol tak veliký, že ponuka nestíhala vyrábať a dodávať! A čo sa vtedy pre upokojenie trhu stalo? Nuž kapitalistický nič výnimočne. Cena produktu rapídne vzrástla a bola dostupná už len tým majetnejším a keď sa tohto produktu tí majetnejší už nabalili do sýtosti, tak po nejakom čase cena klesla, ale už to nik nechcel lebo na trhu sa objavil iný a lepší produkt a špirála ponuka-dopyt, dopyt-ponúka sa veselo točila ďalej!

Ale NIKDY, NIKDY sa nestalo v dejinách ľudstva to, že ak sa na trhu objavilo niečo výnimočné, nebodaj tak výnimočné, žeby to ľudstvu zachraňovalo životy, žeby sa im to ponúkalo zadarmo ba ešte aby im za to niekto platil!!!

A tu je tá zvrátenosť Covid „pandémie“ a „dobrovoľného“ Covid očkovania!!!

Už sa nad tým Slovač konečne zamyslí a rozmýšľaj, či toto je v poriadku, že nielenže ti niečo „výnimočné“ dávajú zadarmo, ale sú ochotní ti zato aj zaplatiť!

Nuž tomu sa hovorí zvrátený kapitalizmus alebo žeby za tým bol iný kapitalizmus“ napr. diktatúra jednotlivcov nad celým svetom?!

Neviem, len sa pýtam!

Záver:

To že si Igor Matovič a Jaroslav Rezník s občanov SR urobili doslova strandu a urobili si z niektorých občanov doslova hlúpe, seno papkajúce ovce svedčí a dosvedčuje aj to, že v Štatúte tejto tragikomickej Covid lotérie, na strane 13, Čl.9 – Spoločné ustanovenia, v bode 8., píše celkom jasne toto – „Vyhlasovateľ nenesie žiadnu zodpovednosť za funkčnosť sietí operátorov, cez ktoré sú vykonávané úkony na splnenie podmienok súťaže.“ – https://www.mfsr.sk/files/archiv/29/Aktualny_statut_ockovaciapremia.pdf

 

Tak potom o čom je tu reč? Ak mala pani Zuzana slabý signál internetu na mieste, na ktorom sa nachádzala, tak potom by ju nemal navštíviť Igor Matovič s Jaroslavom Rezníkom, ale celkom iste najvyšší šéf jej poskytovateľa internetových služieb, ale tu vyvstáva aj otázka, koľko slečna Zuzana platí mesačne za internet a akú jej za túto sumu, jej poskytovateľ internetovej služby, poskytuje prenosovú rýchlosť dát!!!

Veru, veru, toto je Slovač kapitalizmus!

V kapitalizme majú pravdu len peniaze a tí čo tie peniaze majú! A môže Igor Matovič „matovičiňať“ o akomsi morálnom a ľudskom práve Zuzany na výhru koľko chce, je to len BLUD a „matovičoviny“ toho najhrubšieho zrna!!!

 

 

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.