Založ si blog

Z. Čaputová mi nedáva inú možnosť ako opäť čo sa jej týka, zaťať do živého!

Na úvod celkom korektne priznávam, že to, k čomu sa chcem v súvislosti so Zuzanou Čaputovou dnes vyjadriť v mojom názorovom článku, nevyšlo priamo z jej úst, ale „len“ z úst jej hovorcu Martina Strižinca.

Ale čo povie jej hovorca, že to je jej názor, tak potom je potrebné to chápať tak, ako keby to Zuzana Čaputová povedala sama!

A o čo ide?

Nuž v prípade Zuzany Čaputovej opäť o „nič“ výnimočné!

Totiž Zuzana Čaputová sa opäť „autonómne“ mala potrebu vyjadriť k udalostiam na tisíce kilometrov vzdialený východ od našich hraníc, k situácií v Afganistane! (vzdušná Bratislava-Kábul 4506 km!)

Keďže tu doma sa Zuzane Čaputovej priamo pod oknami „jej“ paláca nič „výnimočné“ nedeje, všetko ide podľa Covid vakcinačného automatu, všetci sú spokojní, tu doma sa neporušujú žiadne ľudské práva, ba ani Ústava SR, tak je potrebné sa „vybrať“ názorovo do sveta!

A tak sa Zuzana Čaputová názorovo vybrala do Afganistanu a ústami svojho hovorcu Martina, nám Slovákom zvestovala toto – „Situácia v Afganistane je, žiaľ, zlá a prináša riziko masívneho porušovania ľudských práv a nestability v regióne“

To je tak niečo neuveriteľne farizejské, že momentálne ani nenachádzam slušné slová, akými by som to pomenoval!

Tak podľa Zuzany Čautovej v Afganistane hrozí masívne porušovanie ľudských práv, pretože odišiel/zutekal 20 ročný okupant USA a jeho prívesok štátov zgrupených v NATO a konečne si Afganský ľud bude žiť tak, ako on chce, podľa predpisov a viery, akú stáročia vyznávajú a ona tu bude hovoriť o tom, že tam hrozí masívne porušovanie ľudských práv?!

A toto Zuzana Čaputová posudzuje podľa našej, Slovenskej Ústavy alebo podľa akých kritérií?!

Podľa Západnej neoliberálnej etiky?

Ona si neuvedomuje, že v tejto časti sveta majú ľudia iné životné kritéria a keď im vyhovujú, tak je to absolútne v poriadku? Čo je nás, jej, do toho?!

To jej, Zuzane Čaputovej od rána do večera zvonia na prezidentskom úrade telefonáty vystrašených Afgancov, aby ta prišla a zaviedla demokraciu v duchu, ktorú máme dnes my tu doma???

To je podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia, zo strany Zuzany Čaputovej jedna nadmieru drzá výzva smerom k zvrchovanému afganskému ľudu, ktorú by si v žiadnom prípade nemala dovoliť, hlavne preto lebo dnes na Slovensku nemáme ani zrnko ľudských práv, takých akých by sme podľa našej Ústavy SR mali mať!!!

Áno, je potrebné vo vzťahu k Zuzane Čautovej v tejto veci názorovo zaťať do živého!

Je nanajvýš farizejské sa z jej strany, vyjadrovať k budúcnosti Afganistanu, afganského ľudu dopredu, keď nikto nemá ešte ani len potuchu, ako si začnú Afganci riadiť svoj, podotýkam SVOJ zvrchovaný štát a pritom mať doma tak flagrantne rozvrátené ústavne právo a porušovanie všetkých základných ľudských práv, ako je tomu dnes na Slovensku a v celej „vyspelej“ Európe ba aj v celom „vyspelom“ svete, kde vládne tá jediná „správna“ Západom uznávaná a vo svete vojenskou silou presadzovaná neoliberálna „demokracia“

Toto je jednoducho NEAKCEPTOVATEĽNÉ!

Na toto som potreboval rázne zareagovať lebo pokiaľ budeme mať tu doma na Slovensku tento jednoznačne Covid apartheidní diktátorsky stav, pokiaľ sa tu na dennej báze budú pošliapavať všetky základne ľudské práva, pokiaľ sa tu doma na Slovensku bude dennodenne pošliapavať naša „Biblia“ zákonov – Ústava SR, tak nikto z dnešných našich „vládnych“ ústavných činiteľov nemá najmenšie morálne, ani politické právo posudzovať dodržiavanie ľudských práv inde vo svete!

Tu je naozaj čas si poriadne pozametať pred vlastným prahom!

Takže občania, voliči SR, je čas na politické zametanie!

Záver:

Pýtam sa Zuzany Čaputovej, kedy sa vyjadrí k porušovaniu ľudských práv domorodého obyvateľstva, domorodých kmeňov žijúcich v pralesoch divokej Amazónii?

Veď aj tam títo, chvalabohu „demokratickou“ Západnou civilizáciou nedotknutí, celkom jednoduchí domorodci, tiež majú isté, výhradne svoje pravidlá, ktoré podľa našich zákonov „brutálne“ porušujú ľudské práva!

Veď tam je tiež ženám zakázané chodiť na lov lebo to je výhradne výsada mužov!

Áno, podľa Zuzany Čaputovej je to brutálna diskriminácia!

A potom sú tam pošliapavane aj ľudské práva mužov lebo to čo ulovia si nepripravujú oni sami, ale výhradne ich ženské osadenstvo!

Tak sa pýtam Zuzany Čaputovej nebolo by načim tam minimálne aspoň na začiatok poslať nejaký demarš resp. nótu, že sme tu všetci veľmi znepokojení nedodržiavaním ľudských práv na území a v komunite, kde žijú!

A keď sa nepolepšia, tak tam zavítame na čele s U.S. ARMY a teda im tam tie ľudské práva „nainštalujeme“?!

Naozaj zvrátená to politika Zuzany Čaputovej!

Naozaj zvrátené to politické myslenie a konanie Zuzany Čaputovej!

 

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

Medvedica s mladými v uliciach Žiaru, zvýšte opatrnosť. Na miesto smeruje zásahový tím

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.