Založ si blog

Poskytne Z. Čaputová politicko-policajný azyl mjr. Diane Santusovej? Mala by? Aspoň deklaratórne áno!

Asi celé Slovensko dnes vie, kto je mjr. Mgr. Diana Santusová!

Áno, je to bývala (žiaľ!) šéfka vyšetrovacieho tímu PZ SR, Oddelenia vyšetrovania inšpekčnej služby Západ útvaru inšpekcie Úradu inšpekčnej služby, ktorá bola tak blízko k tomu, aby sa celé Slovensko dozvedelo, kto sú to tí „kajúcnici“ a kto a prečo ich inštruoval, aby vypovedali tak, ako sa od nich vyžadovalo za účelom, účelovo nahádzať špinu na tých, ktorí musia skončiť vo väzbe lebo tak bolo pred PV 2020 stanovené a je jedno či páchali trestnú činnosť alebo nie!!!

Mjr. D. Santusová so svojim inšpekčným tímom bola pravdepodobne na stope tej závažnej trestnej činnosti orgánov činných v trestnom konaní, zainteresovaných „vládnych“ činiteľov a s nimi spojených kumpánov, o ktorých bola pravdepodobne reč na tajnom stretnutí 17. mája 2021 v útrobách najtajnejšej komnaty SIS a to aj za účasti Zuzany Čautovej!

Nie, nejdem teraz rozoberať toto ich stretnutie, pretože o výsledkoch a témach každý z jej aktérov hovoril ináč, čo v konečnom dôsledku mohlo byť aj účelové, aby zmiatli celú slovenskú verejnosť a aby si verejnosť vybrala, kto o tomto stretnutí hovorí pravdu a kto zavádza!

Najdôležitejšie je to, že Zuzana Čaputová tam, ako najvyšší ústavný činiteľ SR a zároveň hlavný veliteľ OS SR neodškriepiteľne bola a jej účasť musela mať svoj zmysel, aby vedela čo sa v štáte Slovenskom deje, ak už o tom nemala informácie od všetkých tajných služieb, ktoré jej zo zákona a s titulu výkonu jej funkcie, majú poskytovať všetky, pre bezpečnosť štátu, či už vnútornú alebo vonkajšiu, neskreslené informácie a to v plnom rozsahu !!!

Od tej doby bolo o tomto všetkom, až príliš ticho!

Ticho na všetkých vnútropolitických „vládnych“ a „prezidentských“ frontoch, hlavne v médiach „hlavného prúdu“!

Teda až do chvíle, kedy policajný prezident Peter Kovařík doslova zastavil akciu mjr. Santusovej a jej tímu a vraj mu na to mal dať pokyn samotný Roman Mikulec, čo on samozrejme popiera, aj keď Peter Kovařík spadá priamo pod jeho riadenie!

Teda akcia tímu mjr. Santusovej bola ukončená predčasne a „vládny“ kajúcnici poutekali ako myši!

Mjr. Santusová bola okamžite odvolaná z tohto prípadu, pretože podľa Petra Kovaříka sa dopustila ťažkej „trestnej“ činnosti, že o tomto zásahu voči udavačom a celej spleti „poctivých“ vyšetrovateľov nikoho z „kompetentných“ neinformovala a to sa teda dnes nesmie, hlavne keď všetci policajti majú „rozviazané ruky“ a „platí“ padni komu padni! A tak padlo samotnej mjr. Santusovej!

Avšak Mjr. Mgr. Diana Santusová sa nenechala zlomiť, ba ani zastrašiť (za to jej patrí všetka česť!).

Skôr, ako budem pokračovať ďalej, sa na chvíľu zastavím v období vlády Roberta Fica a jeho vládnej koalície, presnejšie do obdobia marec 2018, kedy si vtedajšia „demokratická“ opozícia a jej poplatné „média hlavného prúdu“, „zhodou“ okolnosti rovnaké, ako dnes, z radov orgánov činných v trestnom konaní vybrali „hrdinu“ – prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry Vasiľa Špirka, ktorý bol v tom čase taký „hrdina“, že sa odvážil verejne poukázať na „trestnú“ činnosť Roberta Kaliňáka a Jána Počiateka! V tom čase bol Vasiľ Špirko pre „objektívne“ média hviezdou orgánov činných na trestnoprávnom nebi –  https://dennikn.sk/1055395/prokurator-vasil-spirko-kalinakovi-pociatkovi-penazenke-a-coproch-pred-domom-prepis-vystupenia/

Média ho všakovako obhajovali, samozrejme za enormnej účasti „demokratickej“ opozície!

Toľko malá historická vsuvka, aby sa nezabudlo, že aj história orgánov činných v trestnom konaní už mala svojho „hrdinu“ v osobe Vasiľa Špirka!!! (ešte malá poznámka – Vasiľ Špirko ako kandidát OĽANO na špeciálneho prokurátora v radách dnešnej Covidchuntokoalície v NR SR neprešiel!)

A dnes, keď sa na scéne objaví naozajstný hrdina resp. hrdinka mjr. D. Santusová, z radov orgánov činných v trestnom konaní, tak celá „vládna demokratická“ Covidchuntovláda a Covid zapredanecké „objektívne média hlavného prúdu“ z nej idú urobiť div že nesvojprávnu osobu lebo si dovolila dnes, keď Polícia SR a všetky orgány činné v trestnom konaní majú „rozviazané ruky“, povedať „svoju“ pravdu v akom stave sú určité oblasti slovenských orgánov činných v trestnom konaní vrátene ich najvyšších predstaviteľov!!!

Iste, ako sám vojak v poli z tejto Covid apartheidnej chuntovlády, v tomto prípade vytŕča brat uväzneného bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského, Peter Pčolinský.

Jeho motív je pre mňa zrejmý, teda podľa môjho názoru čisto rodinný a teda je celkom možné sa domnievať, že ak by sa jednalo o niekoho iného a jeho brat by bol dnes ešte stále riaditeľom SIS, tak by asi „spieval“ resp. vôbec o týchto záležitostiach „nespieval“, tak ako o nich dnes a denne „spieva“ na svojom FB statuse, čo samozrejme má svoju hodnotu pre všetkých nás, čo absolútne do zákulisia „rozviazaných rúk“ orgánov činných v trestnom konaní nemôžeme vidieť!

Totiž Peter Pčolinský (ako jediný z tých, ktorým bol tento list adresovaný na vedomie!) zverejnil na svojom FB profile otvorený list mjr. Mgr. Diany Santusovej, ktorý adresovala šéfovi Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť a kde dopodrobna opisuje, ako sa veci skutočne mali a majú – https://www.facebook.com/peter.pcolinsky.3

Tým šéfom predmetného výboru nie je nik iný, ako pravá ruka Igora Matoviča a tým pádom aj „ministra“ vnútra SR Romana Mikulca – Juraj Krúpa z dielne OĽANO!!!

Nuž je veľký predpoklad, že Juraj Krúpa vykoná všetky kroky na spôsob „rozviazania rúk“ a „padni komu padni“, tak, aby sa to všetko akosi zaonačilo a aby ako najväčšia „puľka“ z toho všetkého vyšla práve mjr. Diana Santusová!!! (veď ono sa to už aj deje, čo vyplýva z listu mjr. D. Santusovej!)

Ale pozor! Na scéne je aj Zuzana Čaputová lebo mjr. D. Santusová svoj otvorený list Jurajovi Krúpovi zakončuje takto naozaj hrdinsky, smelo a ako sa na riadneho vyšetrovateľa sluší a patrí – „Vážený pán podpredseda Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť, dovoľte mi informovať Vás, že list rovnakého znenia bol odoslaný aj prezidentke Slovenskej republiky,  predsedovi Národnej rady Slovenskej republiky, predsedovi vlády Slovenskej republiky, ako aj ďalším popredným predstaviteľom Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť. Predmetnými informáciami vrátane dôkazového materiálu disponuje už aj krajský prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava, ako aj generálny prokurátor Slovenskej republiky.“

Teda vážený občan SR, zachytil si, že tento list dostala na stôl aj „najhodnotovejšie“ nastavená osoba v našom štáte Zuzana Čaputová?

Áno, presne tá Zuzana Čaputová, ktorá od prvopočiatku, keď prevzala na seba rolu kandidátky na prezidentku SR až do dnešných dní, kade chodí všade tvrdí, že v justícii a v orgánoch činných v trestnom konaní, musí dôjsť k takým zmenám, aby sa neopakovali časy „našich ľudí“, ktoré tu podľa nej „boli“ výhradne za éry „zlého“ SMERU a jeho koaličných partnerov!!!

Zuzana Čaputová dostala na stôl tento otvorený list niekedy okolo 10.8.2021, teda dnes je to už plných  päť až šesť dní, čo ho Zuzana Čaputová ma na stole a NIČ. TICHO!

Žiadne vyhlásenie hlavy štátu, žiadne stanovisko, či už také alebo onaké napr. na svojom FB profile, NIČ a zase len NIČ!!!

Samozrejme, že za ten čas sa stačila Zuzana Čaputová povenovať „ubiedenému“ bieloruskému národu a zároveň sa stihla poďakovať 50% dospelej populácie SR za to, že sa správajú Covid „zodpovedne“ a nechali si do tela vpichnúť („nainštalovať“!) niečo o čom nikto ani len netuší čo to je, hlavne že to „pomáha“!!!

Nuž je potrebné Zuzane Čaputovej pripomenúť Ústavu SR, jej Čl. 101, ods.(1), ktorá jasne hovorí toto – „Hlavou Slovenskej republiky je prezident. Prezident reprezentuje Slovenskú republiku navonok i dovnútra a svojím rozhodovaním zabezpečuje riadny chod ústavných orgánov. Prezident vykonáva svoj úrad podľa svojho svedomia a presvedčenia a nie je viazaný príkazmi.“

Pýtam sa! Zuzana Čaputová, ako náš najvyšší ústavný činiteľ, ktorý má dennodenne prístup k informáciám od všetkých tajných služieb SR, čo sa deje doma a vonku vo vzťahu k SR, nevie kde je v kauze mjr. D. Santusová PRAVDA???

A ak to vie, tak je jej povinnosťou sa minimálne verejne postaviť na stranu spravodlivosti v duchu „padni komu padni“, by mala až do ukončenia tejto kauzy týkajúcej sa orgánov činných v trestnom konaní s jasným napojením na „vládnych“ ústavných činiteľov aspoň deklaratórne poskytnúť mjr. Mgr. Diane Santusovej, naozaj v tomto prípade politicko-policajný azyl na pôde prezidentského paláca, aby sme sa nedočkali ďalšieho zneužitia právomoci verejných činiteľov a aby sme nemali druhého Milana Lučanského, tentokrát pod menom Diana Santusová!

Viac nemám na túto chvíľu k tomuto celému, čo povedať i keby ešte bolo čo!!!

Teda, aby som sa vyjadril správne a presnejšie, ani sa mi k tomu celému nechce viac čo dodávať lebo mi je nevoľno z toho všetkého, ako nás doslova ťahajú za nos, ako nás klamú, zavádzajú, ako si z nás robia hlupákov, zbytočne nás Covid sekírujú, absolútne neľudský nás nútia do povinného experimentálneho Covid očkovania, čo Norimberský kódex absolútne a rázne zakazuje a pritom všetkom im pomáhajú zapredanecké „objektívne“ média „hlavného prúdu“, tie „najpravdivejšie“!!!

No jednoducho HNUS, ktorý musíme ukončiť tak rýchlo, ako sa len dá!

Podotýkam tvrdo, ale Zákonne a Ústavne!!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.