Založ si blog

I. Matovič, velím si sám – odchádzam, odchádzame kade ľahšie svinským krokom!

Na úvod je potrebné, aby som dnešnej mládeži a všetkým tým, ktorí nemali to šťastie a neokúsili povinnú vojenskú službu (Booože môj, ako táto dnes chýba našim „statným“ mládencom!), čo to vlastne znamená „Velím si sám!“.

Nuž bola to jedna z vojenských výcvikových metód, keď veľmi „chápavý“ a „zdatný“, novo nastúpivší mládenec na povinnú vojenskú službu, ani za svet nevedel pochopiť základné vojenské rozkazy, ako sú napr. – „Vpravo bok!“ alebo „Čelom vzad!“

Keď veliaci s ním stratil trpezlivosť, tak mu na jednu hodinu prikázal tieto povely si nacvičovať s tým, že si bude veliť sám! Mládenec si najskôr zavelil „Pozor“ a následne pokračoval so samo rozkazmi napr. – „Pochodom vchod!“, aby sa chlapec naučil, ktorou nohou sa pri takomto rozkaze začína (ľavou, dnešní „chrabrí“ mládenci, ľavou!) a aby neskončil až doma pri mamke, tak si následne zavelil – „Zastaviť stáť“ – „Čelom vzad“ a takto hodinku dookola, do aleluja, až pochopil, ako sa vykonávajú základné vojenské rozkazy…

Nuž a presne toto urobil Igor Matovič vo vzťahu k sebe a k celej jeho apartheidnej Covidchuntovláde, apartheidnej Covidchuntovskej koalície, Covid apartrheidnú Zuzanu Čaputovú nevynímajúc!

A veru že ich má kto naučiť týmto povelom lebo v apartheidnej Covidchuntovláde sedí na to odborník vzatý – Brigádny generál Vladimír Lengvarský a kto iný, ako vojak s hodnosťou generála by mal lepšie ovládať vojenské povely a rozkazy?!

Takže Igor Matovič, celá apartheidná Covidchuntovláda, všetci apartheidní Covidchuntokoaliční poslanci z NR SR a apartheidná Covidchuntovská „hlavná veliteľka“ ozbrojených síl SR, šup, šup na buzerplac alias predčasné Parlamentné a Prezidentské voľby –  „Velím si sám“ – „Pozor!“ – „Čelom vzad“ – „Do politického zabudnutia, Pochodom vchod!“- „Raz“, – „Raz“ – „Ľavá“ – „Ľavá“ a „Nezastavovať!“

K tomuto článku ma primäli posledné FB statusy I. Matoviča, v ktorých sa akoby po prebratí s Covid hibernácie prebral a ocitol sa minimálne o rok späť, kedy takéto hlúpe, drzé, doslova idiotské FB statusy zverejňoval denne aj tri!

Prvý Matovičov FB status je z 3. augusta 2021, kde okrem iných totálnych Covid hlúposti píše aj toto – „… to znamená len jediné – držme si klobúky, dobrovoľne sme sa rozhodli vtrhnúť do boja s Deltou s holými rukami a bez zbraní, ktorých máme plné sklady …“

Igor týmto hlúpym vyjadrením nám odkazuje, že tí, čo sa rozhodli Covid nezaočkovať budú zodpovední za to, že sa na jeseň 2021 totálne Covid zrútime a to i napriek tomu, že sklady ŠHR sú plné Covid „zbraní“ – rozumej Covid experimentálnych vakcín, akejkoľvek značky bez rozdielu!

„Vojsko“ akosi nechce uposlúchnuť povely rozkazy aparteidných Covidchuntovládcov, nenapochodujú dobrovoľne do plných skladov Covid „zbraní“ a nevyzdvihnú si tieto Covid „zbrane“ aby nimi proti „hnusobe“ Covid „bojovali“!!!

Nuž, kiežby tie Covid sklady boli dnes tak prázdne, ako za predchádzajúceho „velenia“ ŠHR, ktoré Igor Matovič po nástupe na premiérsku stoličku našiel prázdne lebo tam neboli rúška!!!

Druhý Matovičov FB status je zo 4. augusta 2021 približne o 13:00 hod, kde sa Igor Matovič rozplýva nad registráciou zaočkovaných „zodpovedných“ občanov SR do Covid očkovacej lotérie a píše takúto nehoráznosť – „Očkovanie výrazne znižuje šancu na ťažký priebeh hnusoby a prípadné úmrtie. To znamená, že zaočkovaní ľudia šetria veľmi veľa financií štátu … a tak sa s nimi cez lotériu štát veľmi rád podelí o časť ušetreného.“

Nuž toto je naozaj výplod mozgu, ktorý buď funguje len na polovicu, ako sa o svojom mozgu hrdinsky priznal Vladimír Krčméry, alebo nefunguje vôbec!

Takže ja a mnoho iných občanov SR (stále ešte rozumná drvivá väčšina!), ktorí sme Covid nezaočkovaní a ani sa Covid zaočkovať nemienime (hoväda, dobytok, dezoláti, tupela a pod.) a za celý Covid čas, takmer 16 mesiacov sme i napriek tomu, že sme celý tento Covid „nebezpečný“ čas bez problémov prežili vďaka svoje silnej imunite, bez liekov, bez vakcín lebo sa o svoje telá staráme, ako by sa mal starať každý, ktorému záleží na jeho zdraví a po celý tento Covid čas sme poctivo chodili do práce, prinášali tejto spoločnosti hodnoty, odvádzali tomuto štátu všetky povinné dane a odvody, najmä nemocenské a zdravotné, tak My sme dnes Tí, na ktorých štát dopláca a tí, čo možno počas celého svojho života nepreložili slamku cez slamku, ale dali sa dnes pichnúť akousi Covid vakcínou a myslia si, že teraz sú už pred akoukoľvek respiračnou chorobou chránení na veky vekov a ani náhodou sa nebudú starať o svoje zdravie napr. tým, že len primerane schudnú, naďalej budú posedávať v zadymených Puboch, krčmách, budú fajčiť, požívať návykové látky, tak toto sú Tí, čo „ministrovi financií“ ušetria stámilióny a on sa im zato odmení tým, že im dá istú „omrvinku“ napr. vo výške 21 miliónov eur lebo si to sami ušetrili a zaslúžia!

Naozaj už väčšia blbosť väčší idiotizmus sa nedá vymyslieť, nie to ešte hulvátsky na FB napísať!!!

Druhý Matovičov FB status je zo 4. augusta 2021 približne o 17:00 hod. kde síce Igor Matovič píše niečo s čím sa dá súhlasiť, len by mal celkom jednoznačne do toho zahrnúť seba, celú jeho apartheidnu Covidchuntovládu aj s Covid apartheidnou Covidchuntokoalíciou a Covid apartheidnu Zuzanu Čaputovú, ktorá jemu/im je vždy poruke/napomoci, keď to potrebujú!!!

O čom Igor v tomto statuse píše?

Nuž pozastavuje sa nad Covid tvrdým, doslova vulgárnym Covid očkovacím slovníkom istej mladulinkej Zuzany Vargovej, ktorá však nie je „len“ tak „hoci kto“!

Zuzana Vargová je v súčasnosti, vraj už na odchode z ministerstva „zdravotníctva“ na vlastnú žiadosť lebo, ako všetci, ktorí by mali mať na slovenskej politickej scéne „svoje miesto“ (bez toho to dnes nejde!) ide študovať do Anglicka na Oxfordskú univerzitu, z pozície riaditeľky Odboru tvorby strategických zámerov ministerstva „zdravotníctva“ – naozaj veľavýznamný odbor, hlavne v dnešných tak „náročných“ Covid aparteidných „dobrovoľne“ očkovacích dní, týždňov, mesiacov a žeby aj rokov???!!!

Malá odbočka k „slečinke“, ako ju familiárne oslovil vo svojom FB statuse Igor.

Táto „slečinka“ nie len tak niekto, kto by sa tu vyskytol včera. To určite nie!

Táto Igorova „slečinka“ sa už v roku 2015, pravdepodobne úspešne odprezentovala vo vtedajšej „prezidentskej“ kancelárií „prezidenta“ „filantropa“ Andreja Kisku, kde vykonávala študijnú stáž a to až tak dobre, že dokonca ju oslovil, možno aj samotný „filantrop“ Andrej a dostala ponuku s „prezidentského“ paláca na plný pracovný úväzok – pozri TU – https://www.leaf.sk/pribehy/zuzana-vargova/ !

No a čím táto „slečinka“ doslova do nepríčetnosti vytočila Igora Matoviča?!

Nuž tým, že ako „súkromná“ osoba napísala svoj názor na celú tu slovenskú Covid situáciu minulú „ dobrovoľnú“ Covid testovaciu, ako aj dnešnú „dobrovoľnú“ Covid očkovaciu a to FB statusom.

Súkromný status by to bol vtedy, ak by „slečinka“ napísala nejaký svoj príbeh, ako jej na záhradke vykvitla nejaká kvetinka a nie keď sa vyjadruje k téme, v ktorej je pracovne až po uši zainteresovaná.

 

To ako keby pekár napísal na svojom súkromnom FB status o tom, že muka z ktorej pečú chlieb je absolútne nekvalitná, ale v práci to neprekáža pečú ďalej a v obchodoch to prezentujú, ako pečivo najvyššej kvality…!!!

Nuž čo také „slečinka“ píše, malý výber, takto sa vyjadruje o Matovičových Covid opatreniach od počiatku do dnešných dní – „…Na druhej strane, aby po tom, ako tu rok a pol všetci žijeme ako ch.ji pozatváraní, poizolovaní, orúškovaní…“

Veru ani sa Igorovi nečudujem, že ho tieto slová vytočili do nepríčetnosti.

Avšak tieto slová „slečinky“ Igor nenapadá, on sa farizejský pozastavuje nad týmto jej vyjadrením – „…Ono je to celé totiž veľmi jednoduché. Buď si tupelo a neočkuješ sa alebo nie si tupelo a očkuješ sa. A podľa toho sa treba rozdeliť do tímov. Volá sa to cordon sanitaire a zafungovalo to s fašistami.“

Naozaj, koho by takéto rozdeľovanie občanov SR na „Covid neočkované tupela“ a „Covid očkované nie tupela“ nevytočilo?! Nuž občana SR, ktorý má na túto rozoštvávačskú apartheidnu Covid vakcinačnú kampaň stále rovnaký, nemenný vlastný názor od prvopočiatku, tak toho áno, toho to spravodlivo vytočiť môže!

Ale, že to vytočilo človeka, Igora Matoviča, ktorý onakvejšími vulgárnymi výrokmi častoval nie len „radových“ občanov SR, ale aj naozaj renomovaných odborníkov v oblasti medicíny, tak to je už naozaj silná Covid káva!!!

A Igora Matoviča to vytočilo až do takej miery že na konci svojho tohto FB statusu odkazuje svojmu nominantovi „ministrovi zdravotníctva“ BG Vladimírovi Lengvarskému na túto „slečinku“ toto – „Verím, že pán minister zariadi, aby toto Tupelo viac nerobilo hanbu štátnej službe a pôjde kade ľahšie svinským krokom.“

Ach jaj.

Veru, veru, ani Igor nevie, ako mi prehovoril z duše, že áno bolo by načim hnať jeho, jeho apartheidnu Covidchuntovskú vládu, celú apartheidnu Cvidchutovskúkoalíciu a apartheidnu Covidprezidentku Zuzanu Čaputovú, citujem IM. – „…kade ľahšie svinským krokom!“

Záver:

Igorovu „slečinku“ z ministerstva „zdravotníctva“ len tak ľahko nepustím ani ja.

Mňa totiž v jej FB statuse zaujala ešte jedná veľmi zaujímavá Covid apartheidná „myšlienka“

Táto Igorova „slečinka“ okrem iných „pekných“ vecí píše vo vzťahu ku Covid očkovaniu aj toto – „…Ak mám nájsť na celom tom zúfalstve niečo dobré, tak to, že hádam už konečne aj inak útlocitným ľuďom dochádza, že „nevyhrocovanie konfliktu“ nikam nevedie…“

Toto sú zo strany Igorovej „slečinky“ naozaj mrazivé slová, obzvlášť, ak ešte stále pôsobí na dosť vysokej úradníckej stoličke na Lengvarského ministerstve „zdravotníctva“!

Totiž dnes sa presne toto deje v „objektívnych“, „mienkotvorných“ médiach, so štátnou RTVS na čele, toto dennodenne počúvame z úst apartheidných Covidchuntovských politikov, ba ja z úst niektorých apartheidných Covidchuntovských vládnych medicínskych radcov.

Presne takáto apartheidná Covidchuntovská politika sa na nás valí od skorého rána do neskorého večera zo všetkých „mienkotvorných“, „slovenských“, „objektívnych“ médií presne v zmysle „slečinkiných“ vyjadrení, že „nevyhrocovanie konfliktu nikam nevedie“!

To znamená, že je potrebné Covid vakcinačný konflikt medi Covid zaočkovanými a Covid nezaočkovanými VYHROCOVAŤ???!!!

Pretože, ak to Igorova „slečinka“ myslela takto, tak potom tu nejde už len o nejaké ledabolo vyslovenie svojho „súkromného“ Covid apartheidného názoru na sociálnych sieťach! NIE! Tu sa jedná už celkom otvorene o presadzovanie násilia, o podnecovanie k násiliu, viď Trestný zákon SR č. 300/2005 Z.z.!

Haló NAKA! Haló prokurátor ÚŠP GR SR Tomáš Honz, kde ste?

Tomáš Honz a NAKA čo by ste robili napr. s takým Milanom Mazurekom, keby niečo také povedal vo vzťahu k sociálne neprispôsobivým občanom SR, že „nevyhrocovanie konfliktu“ medzi nimi a ostatným obyvateľstvom SR už nie je namieste?!

Verím, žeby už hnil v BASE!!!

Aj toto je dnes obraz slovenského Covid apartheidného marazmu, ktorý tu prežívame, ale už prežívať a žiť nechceme!!!

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00, aktualizované: 08:13

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.