Založ si blog

I. Matovič a jeho ďalšie obzvlášť závažné trestné činy!

A nie len jeho, ale aj všetkých tých, ktorí sa na nich podieľali!

Áno, ide o akúsi absolútne pomýlenú hru z verejnými financiami nás všetkých, ktorú si títo Covid apartheidníci na čele s Igorom Matovičom v NR SR schválili a nazvali ju „očkovacia lotéria“ vraj na dosiahnutie Covid kolektívnej imunity.

Podľa mňa sa všetci tí, čo sa na tejto absurdnosti podieľajú, Zuzanu Čaputovú nevynímajúc lebo bez pripomienok daný zákon podpísala, sa dopúšťajú minimálne týchto trestných činov:

podľa Zákona 523/2004 Z.z. – o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov, minimálne podľa PIATEJ ČASTI, PRAVIDLÁ ROZPOČTOVÉHO HOSPODÁRENIA, §19, ods.(1) v ktorom sa píše – „…Prostriedky štátneho rozpočtu možno použiť len na účely, na ktoré boli ustanovené zákonom o štátnom rozpočte na príslušný rozpočtový rok…“ – tu sa pýtam, boli v Štátnom rozpočte vyčlenené prostriedky na tento účel – absurdnej štátnej apartheidnej Covid lotérie, len pre vopred vybraných „zodpovedných“ občanov SR???

V ods.(2) sa píše – „Právnické osoby a fyzické osoby, ktorým sa poskytujú verejné prostriedky, zodpovedajú za hospodárenie s nimi a sú povinné pri ich používaní zachovávať hospodárnosť, efektívnosť a účinnosť ich použitia…“ – tu sa pýtam, aká je v tomto prípade zaručená hospodárnosť a efektívnosť?

Nuž podľa ma absolútne ŽIADNA!!!

Veľmi dôležitý je aj ods.(5) tohto § znenia, ktorý hovorí toto – „Subjekt verejnej správy nie je oprávnený zaväzovať sa v bežnom rozpočtovom roku na také úhrady, ktoré nemá zabezpečené v rozpočte na bežný rozpočtový rok a zaťažujú nasledujúce rozpočtové roky z dôvodu nedostatku zdrojov v bežnom rozpočtovom roku.“ – tu sa pýtam, táto absurdná štátna Covid apartheidná lotéria, bez peňažného vkladu „súťažiacich“ lebo vklad „súťažiaceho“ je vlastné zdravie a život, a teda do štátnej kasy pri tejto lotérií „nepritečie“ ani cent, teda je to pre štát čisto stratová lotéria, keď pominieme ešte náklady na očkovanie, tak sa pýtam – Zaťažuje táto absurdná štátna Covid apartheidná lotéria „nasledujúce rozpočtové roky z dôvodu nedostatku zdrojov v bežnom rozpočtovom roku“???

Podľa mňa jednoznačne lebo peniaze na „výhry“ v tejto absurdnej Covid lotérií idú na úkor schodku Štátneho rozpočtu a jednoznačne zadlžujú na veľa rokov ďalšie naše slovenské generácie!!!

Celý tento Zákon TU – https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/2004/523/20180901.html

 

Podľa mňa sa touto štátnou Covid lotériou dopúšťajú obzvlášť závažného trestného činu SPRENEVERA – Trestný zákon č. 300/2005 Z.z., §213, v ktorom sa okrem iného píše v ods.(1) – „Kto si prisvojí cudziu vec, ktorá mu bola zverená, a spôsobí tak na cudzom majetku škodu malú, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.“ – následne v ods.(3) – „ Odňatím slobody na desať rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu,
  2. b) ako člen nebezpečného zoskupenia, alebo
  3. c) za krízovej situácie.“

 

Nuž, ako inak nazvať „výhru“ v takejto absurdnej štátnej lotérií, do ktorej „súťažiaci“ neprispievajú priamo svoje financie, ale skrze platby do zdravotného poistenia (lebo ak je to lotéria o zdraví a pre „zdravie“, tak logicky by mala byť hradená z odvodov zdravotných a nemocenských?!), ako neoprávnené „prisvojenie si cudzej veci“?

Veď ak ten, čo sa nechal Covid zaočkovať „vyhraje“ značnú finančnú cenu, zo štátneho rozpočtu, do ktorého prispievajú v značnej miere aj tí, čo sa nechcú dať takouto experimentálnou Covid vakcínou zaočkovať, tak si jednoznačne prisvojujú cudziu vec, v tomto prípade im nepatriace cudzie peniaze!!!

Súhlasím s takouto Covid štátnou lotériou, ale nech je vyplácaná z peňazí resp. s povinných štátnych odvodov zdravotných a nemocenských, len tých občanov SR, ktorí sa nechali Covid zaočkovať a zaregistrovali sa do tejto absurdnej apartheidnej štátnej Covid lotérie!!!

Všetci tí, čo sa do takejto Covid štátnej lotérie zapoja, len potvrdia, že sa nenechali zaočkovať z dôvodu ochrany svojho zdravia a života a aj z dôvodu ochrany zdravia a životov svojich blízkych a okolia, ale jednoznačne z dôvodu získania vlastného finančného prospechu na úkor tých druhých a áno aj plne zaočkovaných, ktorí sú korektní a nezaregistrujú sa do takejto absurdnosti, pretože by nemohli kľudne po  nociach spávať, že ak by náhodou „vyhrali“ v Covid štátnej apartheidnej lotérií, tak by si „užívali“ ničím zaslúžené cudzie peniaze!!!

Inak povedané, na takejto absurdnej apartheidnej štátnej Covid lotérií by sa nemal zúčastniť NIKTO!

NIKTO preto lebo sa predpokladá, že sa stotožnili s názorom Covid odborníkov a s názorom dnešnej Covid vlády a nechali sa Covid zaočkovať z vlastného presvedčenia a nie z vypočítavosti a zapredali svoje zdravie a možno aj život, svoju dušu, za pár judášskych grošov!!!

A ešte k štatútu tejto absurdnej apartheidnej Covid štátnej lotérií – podľa môjho názoru a presvedčenia je celá táto Covid apartheidná lotéria a tým pádom aj jej štatút v absolútnom rozpore s Ústavou SR lebo jasne porušuje princíp – rovnosti šancí!!!

Hneď v úvode tohto štatútu v Článku 1, Základne definície v bode 2 sa píše – „Databázou očkovaných sa na účely tohto štatútu rozumie databáza fyzických osôb zaočkovaných

proti COVID-19 vedená NCZI.“

Rozumieš tomu občan SR? Už tu je jasná segregácia! Prečo len zaočkovaný občan? Prečo nie aj nezaočkovaný občan? Čo ten nezaočkovaný je menej cenný? Ten nezaočkovaný, ktorý celý život poctivo pracuje a odvádza do štátneho rozpočtu SR všetky štátom povinné dane a odvody, aj zdravotné a nemocenské, tak ten nemá právo na výhru aj z jeho peňazí, teda z jeho „vkladu“???

A ten, čo celý život nepreložil slamku cez slamku, tak ten môže vyhrať aj 500 000 eur každý týždeň a pritom ho museli prísť zaočkovať priamo do jeho príbytku lebo so sociálnej dávky si nedokázal (nechcel!) kúpiť lístok na verejnú dopravu, aby sa premiestnil do niektorého z Covid očkovacích centier, ale na návykové látky a cigarety na to má?!

Avšak v Článku 2, Podmienky účasti v súťaži, v bode 2 sa píše aj toto – „Súťažiaci ďalej berie na vedomie, že za účelom vyplácania výhry v súťaži je potrebné pri registrácii

uviesť bankový účet v tvare IBAN vedený v banke so sídlom na území Slovenskej republiky alebo pobočky zahraničnej banky s miestom činnosti na území Slovenskej republiky, na ktorý sa má vyplatiť výhra.“

Nuž veľmi zaujímavá podmienka!

Veru, už vidím, ako istá časť našej spoločnosti bude nespokojná, že sa im opäť upierajú „ľudské“ práva, pretože oni sú tak chudobní, že nemajú bankový účet!

To zase budú isté mimovládne organizácie podskakovať, že je tu etnická a rasová segregácia!

No a ďalej sú v tomto štatúte také absurdity, že ten čo sa nechal zaočkovať jednodávkovou Covid vakcínou, tak bude do žrebovania zaradený dvakrát rovnako, ako ten, čo sa nechal zaočkovať dvoma dávkami dvojdávkovej Covid vakcíny a ten čo sa nechal dvojdávkovou vakcínou zaočkovať len raz resp. ešte nemal nárok na druhú dávku, tak bude do Covid „žrebovania“ zaradený len raz! Pozri Článok 2, bod 7!

Absurditou nad absurditu je Článok 3 – Trvanie súťaže, ktorý stanovuje toto – „Táto súťaž je časovo ohraničená a uskutoční sa v čase od 1.8.2021 do 31.10.2021…“

Podľa web stránky EPIS, za ktorú zodpovedá ÚVZ SR (Ján Mikas), konkrétne RÚVZ Banská bystrica sa uvádza, že najvhodnejšia doba na očkovanie proti vírusovým ochoreniam – chrípka (C-19 je podľa renomovaných odborníkov chrípka nového typu!) je stanovená takto – „Na severnej pologuli je najvhodnejšie dať sa zaočkovať od polovice septembra do konca novembra. Ak sa očkuje neskôr, môže sa stať, že  očkovacia látka nemá dostatok času, aby zabezpečila imunitnú odpoveď.“ – https://www.epis.sk/InformacnaCast/Ockovanie/Ockovanie-proti-chripke.aspx

 

Teda aký má zmysel sa Covid vírusovo očkovať v letných mesiacoch???

No úplnou Covid lotériovou „čerešničkou“ na Covid apartheidnej lotérií je „účasť“ RTVS v tejto bludárskej protiústavnej Covid lotérií pre vopred vybrané Covid „zodpovedné“ osoby.

Tých obludností okolo RTVS je v tomto štatúte naozaj milión!

Za všetky len tieto dve – v Článku 2, bod 8, pod bod 8.5, sa píše toto – súťažiaci – „berie na vedomie, že vyhlasovateľ môže poskytnúť na základe udeleného súhlasu súťažiaceho jeho kontaktné údaje RTVS, na základe čoho môže byť zo strany RTVS kontaktovaný v súvislosti s požiadavkou o natočenie dokrútky alebo iného programového materiálu pre účely propagácie a programového vysielania očkovacej prémie.“

ALE v Článku 9, Spoločné ustanovenia, v časti Komunikácia a infolinka, v bode 9, sa už v súvislosti s RTVS píše toto – „Súťažiaci berie na vedomie, že v prípade vyžrebovania jeho žrebovacieho lístka (prípadne identifikátora) a postupu podľa bodu 4 a 5 článku 4 štatútu bude jeho hlas zaznamenaný a odvysielaný a tento zvukový záznam môže byť použitý vo vysielaní ktorejkoľvek programovej služby RTVS, na čo súťažiaci udeľuje RTVS bezodplatný súhlas (privolenie) podľa § 12 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.“

Vidíš a čítaš Slovač tú absurditu?

Tak v jednom bode tohto štatútu ti hovoria, že len s tvojim súhlasom a v druhom bode ti oznamujú, že už tvoj súhlas si môžeš strčiť za klobúk lebo RTVS má právo, teda tvoj zaznamenaný hlas BUDE odvysielaný kdekoľvek na RTVS, v akejkoľvek programovej službe, teda napríklad vo večernej Predpovedi počasia v súvislosti s nástupom chladného počasia, hlásateľ tejto predpovede ťa môže dať za príklad Covid vakcinačne „zodpovedného“ lebo Ty, aj pri sychravom počasí, sa už respiračne nenakazíš, nenachladíš, teba viróza už nezasiahne…!

https://www.bytzdravyjevyhra.sk/pdf/statut-ockovacia-premia.pdf

Záver tohto článku je jednoznačný!

Táto Covid apartheidná, totálne segregačná štátna Covid lotéria je absolútne protiústavná!!!

Ústava SR, Čl. 12, ods.(1) – „Ľudia sú slobodní a rovní v dôstojnosti i v právach. Základné práva a slobody sú neodňateľné, nescudziteľné, nepremlčateľné a nezrušiteľné.“

Pýtam sa, kde v tejto apartheidnej Covid lotérií sú si ľudia, občania SR ROVNÍ, tak, ako to ukladá Ústava SR???

Kde ste, pán generálny prokurátor SR Maroš Žilinka???

Veď za toto mali byť už dávno všetci, čo sa na takejto Covid apartheidnej lotérií podieľajú, tí, ktorí o nej rozhodli, a tí ktorí takto spreneverujú naše verejné financie, už dávno väzobne stíhaní..!!!

Alebo si mám myslieť, že Ústava SR je už naozaj Covid trhací kalendár…?!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.