Založ si blog

Nielen Z. Čaputovej by prospelo, keby sa vrátila späť k ochrane skládok komunálneho odpadu!

Zuzane Čaputovej trvalo niečo viac, ako dva roky, aby sa úplne odtrhla od života bežných ľudí na Slovensku.

Keď národ slovenský a občania SR, sú čím ďalej tým viac tlačený do Covid apartheidného povinného očkovania, tak ona si natočí hlúpe, bezstarostné videjko, na ktorom sa tvári, ako keby na Slovensku dnes vládol raj na zemi!!!

Na tom hlúpom, pre ňu bezstarostnom videjku, si celkom zjavne robí z občanov SR doslova hlupákov. Tvári sa, že priamo a otvorene odpovedá na otázky občanov SR, ktoré jej vraj mali zaslať na jej Instagram.

Zuzana Čaputová sa síce tvári, že odpovedá, ale z jej prejavu je jasne vidieť, že si z nich robí doslova srandu.

Otázočky sú jasne pripravené, nadmieru zreteľné, aby sa Zuzana pri odpovediach nepomýlila! Nuž pomýliť sa ani nemohla lebo zjavne odpovede čítala, a keď je na jednom zábere zrejme, že sa akosi „vymkla“ z čítaného textu, tak šup a záber je strihnutý!!!

Naozaj je načase, aby sa Zuzana Čaputová zbavila tohto pre ňu neprirodzeného jarma,  vrátila sa späť k tomu, čomu ako tak rozumie, čo ju vraj po celý jej profesijný život napĺňalo a tým je záchrana ekológie nášho krásneho Slovenska a zamedzenie vytvárania nezákonných , nepovolených, čiernych skládok komunálneho odpadu.

Tým by pre Slovensku republiku, pre jej biotop vykonala naozaj užitočnú prácu a zároveň by sa opäť vrátila späť na slovenskú zem. Na zem, nad ktorou dnes tak vysoko lieta, sa nadnáša, že na obyčajného slovenského človeka, poctivo pracujúceho, poctivo sa starajúceho o svoje potomstvo, jednoducho už nedovidí a potom tropí také nezmysli, akým je to prezentované videjko – otázky a odpovede! – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/555996238754190 , jediným plusom tohto videa je, že konečne Zuzana už nemá rúško, respirátor a konečne národ slovenský vidí, ako dnes Zuzana Čaputová vyzerá naživo!!!

To si už rovno mohla vytvoriť reláciu v niektorej z „objektívnych“ komerčných TV lebo o RTVS ani len nechyruje a mohla by tam mať svoju TV šou – „Nad otázkami výhradne mojich podporovateľov“ alebo „ Vy sa pýtate, ja čítam odpovede“ alebo „Vy na mňa a ja na Vás“ a pod.

Ak by to Zuzana Čaputová myslela seriózne so svojimi odpoveďami na naozajstné otázky Covid ugniaveného občana SR, ktoré dnes trápia občanov SR, tak by zašla do redakcie Slobodného vysielača, do relácie Infovojna a v priamom audiovizuálnom prenose, možno aj štyri hodiny, by bez prípravy odpovedala a odpovedala!!!

Potom by sa ukázalo, kde by jej dnes bolo najlepšie, či tam kde je dnes, teda v prezidentskom paláci ako neprirodzená „hlava“ štátu alebo na skládke komunálneho odpadu, ako jej ochrankyňa!

Já mám v tom úplne jasno!

Ak Zuzana Čaputová nechce byť týmto národom znenávidená ešte viac, ako dnes a chce sa ulicami SR po skončení dočasného mandátu „prezidentky“, prechádzať bez osobnej ochranky (tá jej nebude pridelená, ak sa samá vzdá mandátu resp. ak ju „zhodí“ nová NR SR) tak, aby sa mala pozrieť na túto fotografiu a vrátiť sa späť odkiaľ vzišla – https://m.smedata.sk/api-media/media/image/sme/7/22/2202197/2202197_1200x.png?rev=3 a garantujem jej, že byť na takejto fotografii nie je žiadna hanba, ba práve naopak, aj keď je na skládke komunálneho odpadu, je celkom jasné, že tam a takto, je oveľa bližšie k občanom SR, ako na tejto fotografií – https://www1.pluska.sk/gal/soubiznis/domaci-soubiznis/foto-znamy-fotograf-ktoremu-pozovala-caputova-poviem-vam-ako-nam-prezidentka-spravala/3?itm_brand=plus1&itm_template=article&itm_modul=article_gallery&position=2 . O takejto fotografii sa hovorí, že to už ani nie je hanba, ale farizejská odvaha!!!

A veru v takýchto veciach Zuzane Čaputovej odvaha nechýba! Škoda len, že jej chýba odvaha byť samostatne mysliacou osobou, inak povedané byť myšlienkovo autonómnou!!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.