Založ si blog

Politické Covid hyeny! Kto je Vladimír Lengvarský? Nikto! Niktoš!

To čo tu s nami dnes Covid vystrája nejaký Vladimír Lengvarský a akýsi Martin Klus, nemôžem nazvať inak, ako COVID HYENIZMUS!!!

Vladimír Lengvarský, Martin Klus, ale aj Vladimír Krčméry páchajú na nás trestné činy NÁTLAKU, VYDIERANIA a absolútne porušujú/nerešpektujú NORIMBERSKÝ KÓDEX!!!

Títo páni a celá dnešná Covidchuntovláda nás doslova a do písmena nútia očkovať sa vakcínami o ktorých účinkoch nikto nič nevie!

Nevie to dokonca ani samotný ich výrobca lebo sa dožaduje podrobných nahlasovaní nežiadúcich účinkov po aplikácií ich riadne neoverených Covid vakcín, aby ich následne „inovovali“/“zdokonaľovali“!

Vladimír Lengvarský ide cestou nátlaku a ekonomického vydierania!

Vladimír Lengvarský presadzuje, aby tí občania, čo slobodne odmietnu túto experimentálnu Covid vakcínu nemali absolútne žiadne ľudské a občianske práva a ak by nejaké predsa len chceli mať, tak si budú musieť namiesto Covid vakcín nechať urobiť AG test alebo PCR test, ale na VLASTNÉ NÁKLADY, ináč nebudú ľudia, ale len uzamknutá zver!!!

A akýsi Vladimír Krčméry občanov SR núti k Covid vakcinácií takouto presvedčovacou rétorikou (nie doslovný citát) – „Ja keď chcem ísť na misiu do Afriky, tak musím byť zaočkovaný voči žltej zimnici, inak ma tam nepustia…“

Takže tu odkazujem Vladimírovi Krčmérymu, že mi sme tu doma! Nie sme tu na žiadnej zahraničnej medicínskej misií a snažíme si zachovať zdravý rozum a vyhýbať sa komplikovaným respiračným chorobám nie výlučne a len vakcínami, ale predovšetkým zdravým životným štýlom a zdravou životosprávou!!!

No a Martin Klus vypustil do slovenského Covid sveta takú perlu, že to až bolí. Tak podľa neho je už jedno či občan SR bol vycestovaný v štáte Covid zelenom alebo Covid čiernom lebo ak bol plne Covid zaočkovaný, tak je vraj voči Covidu imúnny a teda na neho sa nevzťahujú žiadne Covid obmedzenia – nejde do karantény, nepotrebuje Ag resp. PCR test a pod.

Toto svoje slovné Covid extempore zavŕšil vyjadrením, že aj takto chcú „motivovať“ ľudí na „dobrovoľné“ Covid očkovanie! Tu Martinovi Klusovi odkazujem, že toto sa nenazýva „motivácia“, ale NÁTLAK A VYDIERANIE!!! A jedná sa o obzvlášť závažne trestné činy!!!

Takže pre všetkých – Vladimíra Lengvarského, Vladimíra Krčméryho, Martina Klusa, celú dnešnú Covidchuntovskú mašinériu dávam do pozornosti tieto trestné činy –

 

Trestný čin NÁTLAKU – Trestný zákon č. 300/2005 §192 – „(1) Kto iného núti, aby niečo konal, opomenul alebo trpel, zneužívajúc jeho hmotnú núdzu alebo naliehavú nemajetkovú potrebu, alebo tieseň vyvolanú jeho nepriaznivými osobnými pomermi, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.

3) Odňatím slobody na štyri roky až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť,“

Z vyššie napísaného jasne vyplýva, že Lengvarský a spol. ma nútia, aby som niečo konal, čo konať nechcem a aplikáciou Covid experimentálnej vakcíny, ktorá je v štádiu klinického skúšania mi jednoznačne môžu spôsobiť ťažkú ujmu na zdraví až s následkom smrti!

Prípady úmrtia následkom aplikácie Covid vakcíny sú už známe aj vedecky potvrdené!!!

 

Trestný čin VYDIERANIA – trestný zákon č. 300/2005 §189 – „(1) Kto iného násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy núti, aby niečo konal, opomenul alebo trpel, potrestá sa odňatím slobody na dva roky až šesť rokov.“

„(3) Odňatím slobody na desať rokov až dvadsať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví alebo smrť,“

„(4) Odňatím slobody na dvadsať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1

  1. a) a spôsobí ním ťažkú ujmu na zdraví viacerým osobám alebo smrť viacerých osôb,“

Áno, Vladimír Lengvarský a Covidchuntaaspol nás ekonomický vydiera/rajú, ak sa nedáme „slobodne“ Covid zaočkovať!!!

Toto je v demokratickej slobodnej spoločnosti neakceptovateľne a následne sa na takéto ich trestné konanie nesmie zabudnúť!!!

Zároveň všetci títo Covid diktátori absolútne ignorujú, doslova kašlú na Norimberský kódex, ktorý bolo potrebné prijať po II. sv. vojne, aby sa už nikdy na ľuďoch nepáchali medicínske zverstvá, akých sa bez pochýb dopúšťali na nevinných ľuďoch a čo je ešte horšie, aj na deťoch nemeckí nacisti!!!

Tu je desať bodov Norimberského kódexu:

  1. Dobrovoľný súhlas ľudskej osoby je absolútne nevyhnutný. To znamená, že dotknutá osoba musí byť právne spôsobilá dať súhlas. Musí byť v postavení, v ktorom má moc vykonávať slobodné rozhodnutia, a to bez ovplyvňovania akýmkoľvek násilím, podvodom, klamstvom/zavádzaním, hrozbami, preháňaním, či inou skrytou/záludnou podobou obmedzovania alebo donucovania. Musí tiež mať dostatočné poznanie a pochopenie podstaty predmetnej záležitosti, čo jej umožní učiniť informované a zasvätené rozhodnutie. To si vyžaduje, aby bol účastník pokusu pred prijatím súhlasného rozhodnutia oboznámený s povahou, trvaním a účelom pokusu, so spôsobmi a prostriedkami, ktoré majú byť v pokuse použité, so všetkými nepríjemnosťami a nebezpečenstvami, ktoré možno odôvodnene očakávať, ako aj s účinkami na svoje zdravie alebo osobnosť, ktoré možno nastanú kvôli jeho účasti na tomto pokuse.
    Povinnosť a zodpovednosť presvedčiť sa o tejto akosti súhlasu s účasťou na pokuse leží na pleciach každého jednotlivca, ktorý daný pokus navrhuje, riadi alebo sa na ňom podieľa. Je to osobná povinnosť a zodpovednosť, ktorú nemožno beztrestne preniesť na iného.
  2. Pokus musí byť navrhnutý tak, aby priniesol pre dobro spoločnosti plodné výsledky, ktoré nemožno získať inými spôsobmi či prostriedkami a ktoré nie sú vo svojej podstate náhodné či nepotrebné.
  3. Pokus musí byť založený na výsledkoch pokusov na zvieratách i na poznaní prirodzeného priebehu danej choroby či iného skúmaného problému a musí byť navrhnutý tak, aby očakávané výsledky ospravedlňovali vykonanie tohto pokusu.
  4. Pokus musí byť vykonaný tak, aby sa predišlo všetkému zbytočnému telesnému či duševnému utrpeniu a poškodeniu zdravia.
  5. Nesmie byť vykonaný taký pokus, u ktorého je vopred známy dôvod domnievať sa, že môže spôsobiť smrť alebo zdravotné postihnutie, snáď s výnimkou prípadov, v ktorých účastníkmi pokusu sú samotní lekári, ktorí pokus vykonávajú.
  6. Stupeň rizika, podstupovaného účastníkmi pokusu, nesmie nikdy prekročiť stupeň rizika, vyplývajúci z humanitárnej dôležitosti problému, ktorý má tento pokus vyriešiť.
  7. Musí byť vykonaná primeraná príprava a poskytnuté náležité vybavenie na ochranu účastníkov pokusu aj pred málo pravdepodobnými poškodeniami zdravia, zdravotnými postihnutiami či úmrtím.
  8. Pokus smú vykonávať len vedecky vzdelané osoby. Počas všetkých stupňov pokusu sa od ľudí, vykonávajúcich pokus alebo zapojených do pokusu, musí vyžadovať najvyšší stupeň zručnosti, skúsenosti a starostlivosti.
  9. Počas pokusu musí mať účastník pokusu slobodu ukončiť svoju účasť na pokuse, ak sa dostal do takého telesného alebo duševného stavu, v ktorom sa mu pokračovanie v účasti na pokuse javí ako nemožné.
  10. Príslušný vedec musí byť pripravený prerušiť prebiehajúci pokus v ktoromkoľvek stupni, ak má dobrý dôvod (použijúc svoju dobrú vieru, vynikajúce zručnosti/skúsenosti a starostlivé zváženie, ktoré sa od neho požadujú) domnievať sa, že pokračovanie v pokuse pravdepodobne spôsobí poškodenie zdravia, zdravotné postihnutie alebo smrť účastníkovi pokusu.“

 

Občan SR, pýtam sa ťa, si si istý, že pri dnešnom naozaj povinnom Covid očkovaní, sa kompetentný nedopúšťajú vedomého porušovania Norimberského kódexu?

Podľa mňa ho porušujú absolútne vo všetkom!!!

Dôležitý záver:

Kto je Vladimír Lengvarský? Pred jeho vymenovaním za ministra zdravotníctva SR o ňom nevedel, podľa môjho presvedčenia minimálne 99,99% občanov SR!

To znamená, že ho nikto nepoznal, nikto ho nevolil a teda od nás občanov-voličov nemal absolútny mandát stať sa členom Vlády SR. Tým pádom plnú zodpovednosť za túto nomináciu nesie Igor Matovič a vyslovene jeho OĽANO a umyť si politicky ruky nemôže ani Zuzana Čaputová lebo ho bez pripomienok/výhrad, na spak ruky vymenovala za ministra zdravotníctva.

Vladimír Lengvarský by mal okamžite odstúpiť, aj na základe mnou vyššie napísaného, že sa vedome dopúšťa ťažkých trestných činov na nás všetkých a flagrantne, vedome porušuje Norimberský kódex!

Následne nech sa nechá Igorom Matovičom nanominovať, ako jednotka na kandidátnej listine OĽANO do nadchádzajúcich PV a keď získa obrovské množstvo hlasov občanov-voličov SR a to až do takej miery, že OĽANO bude aj v nasledujúcej vláde SR, tak potom áno bude mať právo sedieť na stoličke ministra zdravotníctva, INAK NIE!!!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

taraba

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Poverený riadením národného parku bude od piatka Martin Golian.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Europarlament / Europoslanci /

Aké právomoci má Európsky parlament?

02.05.2024 10:30

Ako europarlament svoje právomoci vykonáva a aký vplyv majú jeho rozhodnutia na každodenný život občanov EÚ vrátane Slovenska?