Založ si blog

Čaputová, Heger, Lengvarský a spol. , toto si poriadne zapíšte za svoje politické uši!

Nie Vy nám ste pánmi, ale z vôle nás, ľudu SR Vašich pánov, ste tam kde ste!

Aby bolo hneď od úvodu tohto článku jasné – My občania SR sme Vašimi pánmi a Vy ste našimi sluhami!!!

Na úvod musí zaznieť aj toto. Ak si niekto z čitateľov mojich článkov myslí, že si dovolím písať články s takýmto a podobným obsahom len preto lebo som „anonym“, tak tomu odkazujem, že sa škaredo mýli! Anonym som len pre čitateľa, nie však pre tých, ktorým sú moje články adresované! Oni vedia o nás všetko, majú nás zmapovaných a človek nikdy nevie, kedy to na neho spustia!!!

Ale to ma nezaujíma, ja nechcem byť pred nimi v anonymite a preto je mi jedno, či ma majú na muške alebo nie!

Tým, v nadpise citovaným odkazujem, že sa nenechám zastrašovať ich Covid výmyslami v zmysle, že pred Covidom nás zachráni jedine Covid vakcinácia a to dokonca tá vakcína, ktorá/ktoré sú len akýmsi hodením do pľacu ich výrobcami, aký to bude mať celoplošný, celosvetový účinok, lepšie povedané dopad na obyvateľov zeme!!!

Hore citovaným odkazujem, že nevidím dôvod, aby som podstúpil takéto nehumánne očkovanie, nech robia čo robia lebo za ostatných 16 mesiacov som bol Covid absolútne fit ja, aj cela moja blízka i vzdialená rodina i napriek absolútnemu nedodržiavaniu ich hlúpych Covid opatrení!!!

Odkazujem tým v nadpise citovaným, že radšej budem riskovať, že si ma ráno z môjho príbytku príde, vykopnutím vchodových dverí zobrať NAKA, ako keby si ma po akomsi Covid očkovaní, mali prísť zobrať funebráci!!!

Áno toto vám odkazujem a riadne si to zapíšte za svoje Covid diktátorsko-despotické uši!!!

Čaputová, Heger, Lengvarský a spol. páchajú na nás občanoch SR Covid segregáciu, Covid genocídu a dnes už aj Covid apartheid!!!

Nech sa páči niekoľko citátov názvov rôznych mediálnych článkov (stačí si názov článku skopírovať do Google vyhľadávača), nie však tých médií, ktoré si Covid hyenistické „vlády“ sveta, „našu“ nevynímajúc“ podplácajú, čo sa deje v Covid svete:

 

  • Viac ako polovica obetí, ktoré v Británii podľahli na variant Delta, bola zaočkovaná
  • Singapur nebude počítať „nakazených“. Ľudia sa majú učiť žiť s Covidom ako s chrípkou
  • Covid pasy v Británii zamietli! Ku koronavírusu budú pristupovať ako k chrípke
  • WHO vyzvala aj plne očkovaných ľudí, aby ďalej nosili masky a sociálne sa dištancovali (moja poznámka, ako je to možné, veď vakcína je predsa SLOBODA, či NIE?!)
  • Ďalší problém mRNA vakcíny: Muž zomrel po druhej dávke Moderny na závažné zrážanie krvi
  • Novinár BBC sa nakazil ťažkým Covidom po zaočkovaní. Odborníci reagujú: „Nie ste jediný, tešte sa, že ste nezomrel“
  • V Južnej Kórei sa znovu nakazilo 44 úplne zaočkovaných ľudí
  • Kým vakcíny zachránia tri životy, zabijú ďalšie dva, tvrdia vedci
  • TEXAS A FLORIDA ZAKÁZALI VYDÁVANIE VAKCINAČNÝCH PASOV
  • Texas zakazuje Covid pasy. Požadovať ich bude porušením osobnej slobody
  • Guvernér Texasu Greg Abbott podpísal návrh zákona, ktorý zakazuje používanie očkovacích pasov. Trvá na tom, že Texas musí zostať úplne „otvorený“. Požadovať pas pri akejkoľvek príležitosti bude porušením individuálnej slobody
  • Zatiaľ čo Utah aj Arkansas zakázali vládnym agentúram vyžadovať dôkaz o očkovaní, iné ako Alabama, Indiana, Iowa a Severná Dakota priamo zakázali očkovacie pasy.
  • Testovanie aj pre očkovaných pri vstupe do USA. Len 3 štáty USA zvýhodňujú zaočkovaných, 17 štátov to zakazuje
  • Žiadne tisícky úmrtí na COVID-19! V skutočnosti iba stovka. Zvyšok je omyl alebo podvod
  • Jasný postoj WHO: Deti by sa proti korone zatiaľ očkovať nemali !
  • Lekári z Utahu: U zaočkovaných žien sa ukazujú symptómy rakoviny prsníka
  • Veľká Británia: Milión ľudí vyšlo do ulíc Londýna bojovať za slobodu

 

Takže „slovenské“ Covid hyeny, Covid diktátori, Covid despoti s chúťkami na Covid segregáciu, na Covid genocídu a už aj Covid apartheid  – poriadne si toto zapíšte za svoje Covid politické uši – STAČILO!!! NESTRAŠTE, NESTRESUJTE, NEROZDEĽUJTE, NESEGREGUJTE občanov SR na Covid zaočkovaných a na Covid nezaočkovaných!

Žiadne finančné a iné „motivácie“ pre Covid „ziskuchtivých“, len preto lebo za pár judášskych eur si nechajú vpáliť do svojich Covid zdravých tiet/organizmov, absolútne nepreverenú vakcínu s možnosťou vedľajších účinkov okamžitých (aj s následkom smrti!), ale hlavne dlhodobých, ktoré dnes nikto na svete nevie predpovedať!!!

Ak si niekto chce dať do svojho zdravého organizmu Covid vakcínu, tak nech sa páči, ale bez akéhokoľvek zvýhodnenia oproti tím občanom SR, ktorí nie sú stotožnení s „prínosom“ týchto vakcín a navyše, ten ktorí sa dobrovoľne poddal Covid vakcinačnej kampani, si musí byť vedomí, že na seba preberá absolútne plnú zodpovednosť za svoj ďalší zdravotný stav lebo ani výrobca vakcín, ani lekár (medik) aplikujúci vpich vakcíny, ba ani štát mu negarantuje, že nebude mať z toho akékoľvek následky, veru dnes to nikto nevie garantovať a preto STOP, akémukoľvek „dobrovoľnému“ Covid vakcinovaniu, STOP akýmkoľvek Covid „stimulom“!!!

To si občan SR neuvedomuješ, že tie odmeny, Covid „motivácie“, tieto Covid hyeny nedávajú zo svojho, ale aj z tých peňazí našich daňových poplatníkov (teda aj z mojich a to pracujem nepretržite už viac ako 35 rokov!), ktorý nerobia nič zlé, len neveria, celkom oprávnene nedôverujú tejto/týmto Covid vakcíne/vakcínam?!

Občan SR sleduj aj iné Covid zdroje/informácie, nie len tie „naše“ na čele so štátnou RTVS a zistíš, že oveľa vyspelejšie štáty, ako sme My, sa začínajú konečne prebúdzať s Covid „hororu“ a začína sa konečne presadzovať zdravý Covid rozum!!!

Nuž občania SR je najvyšší čas, aby sme sa aj My – Slováci, konečne prebudili z tohto temného Covid „sna“ a odkázali dnešným „slovenským“ Covid hyenám, Covid vakcinačným šialencom, že – S COVID-19 SA DOKÁŽEME NAUČIŤ ŽIŤ, ALE S NIMI, COVID HYENAMI A COVID VAKCINAČNÝMI ŠIALENCAMI NIKDY!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektný resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.