Založ si blog

I. Matovič vyzýva občanov SR na jeho osobnú fyzickú likvidáciu!

To čo predviedol Igor Matovič v NR SR vo štvrtok 30.6.2021 nemá nič spoločné so zdravým rozum, ba je to možné označiť za konanie jedinca s jednoznačne narušenou mentálnou výbavou, teda totálne psychicky narušené myslenie a konanie!

Ak ale, je Igor Matovič spôsobilý na právne úkony a nie je pozbavený zodpovednosti sa vlastné konanie odborníkmi na to určenými, tak potom sa Igor Matovič svojimi vyjadreniami v NR SR dopustil aj niekoľkých závažných trestných činov.

Je potrebné si uvedomiť, že Igor Matovič nie je poslancom NR SR a teda na neho sa nevzťahuje ani v najmenšom poslanecká imunita na výroky povedané v NR SR!!!

A teda je potrebné poukázať na to, že ak niečo Igor Matovič povie v pléne NR SR, tak ho to ani v najmenšom nezbavuje trestno právnej zodpovednosti za tieto výroky.

Nuž teda čo Igor Matovič navystrájal v NR SR, keď sa „obhajoval“, ako „minister“ financií pri jeho odvolávaní v pléne NR SR.

Igor Matovič samozrejme vo svojom prejave jednoznačne poukazoval na svoju osobu, ako na osobu, ktorá aj napriek tomu, že ho ľudia nebudú mať radi, tak on urobí všetko preto, aby „ochránil“ ich zdravie a životy pred C-19!

No a to vykonával tak, že po celý ten čas bojoval s mafiou (SMER-SSD a spol!) a robil všetko preto, aby sa mafia opäť nedostala k moci a absolútne si nevšimol, že on sám používal tie naj mafiánske ťahy a čo je na tom najhoršie, že to vykonával proti všetkým občanom SR a pokračuje v tom naďalej v ešte väčšej razancií spolu s brigádnym doktorom „Mengelem“ Vladimírom Lengvarským, v podobe totálne povinného očkovania, inak občan SR nemôžeš ísť ani na verejné toalety (šup do mestských kríkov!)

Igor Matovič sa podľa môjho hlbokého presvedčenia, v pléne NR SR dopustil minimálne týchto dvoch obzvlášť závažných trestných činov, možno na základe, že má viac informácií z justičného prostredia, ako ktorýkoľvek iný občan SR a to také, na ktoré nemá absolútne žiadne právo a nemal by mať ani žiadne možnosti o nich vedieť!!!

Igor Matovič, okrem iných psychopatických vyjadrení povedal aj toto – „…ja viem, že mafií vadím, viem, že vedia, že keď sa Matoviča zbavia, s tými ostatnými sa možno už nejako dohodnú…, …dokedy neurobíte to, čo Vaši poskokovia, sused túto Vášho školiteľa Kočner, dokedy si neobjedná vraždu, či už prokurátorov alebo nejakého novinára s jeho snúbenicou…“

V tomto vyjadrení sa Igor Matovič podľa mňa dopustil krivého obvinenia z pozície vysokopostaveného ústavného činiteľa a teda je na mieste sa domnievať že buď nevie čo hovorí alebo má informácie, ktoré by mať nemal alebo ešte horšie stane sa tak, ako Igor Matovič povedal, i napriek tomu, že sa tak v skutočnosti nestalo, čo sa dá charakterizovať aj ako ovplyvňovanie orgánov činných trestnom konaní, ovplyvňovanie svedkov a navádzanie na krivú výpoveď!!!

Avšak za najzávažnejšie jeho vyjadrenie považujem toto – „…a ja za seba poviem, že budem bojovať dovtedy, dokedy ma fyzicky neodstránite…, …toto budete musieť so mnou spraviť, keď sa ma budete chcieť zbaviť…“

Tak toto je niečo nehorázne! Áno súce rozumu, kde nefunguje všetko, akoby fungovať malo!

Tu jednoznačne hovorím, že Igor Matovič otvorene vyzýva všetkých občanov SR, bez výnimky, ktorých je dnes už vraj vyše 90%, čo si prajú aby odišiel s politiky, aby ak tak chcú učiniť, tak na to nemajú použiť/využiť svoje demokratické ústavne právo napr. predčasné PV, ale ho jednoducho fyzicky zlikvidovať, po slovensky – ZABIŤ!!!

Uvedomuje si Igor Matovič, čo vypustil zo svojich psychopatických úst?! On si neuvedomuje, že svoje zotrvanie vo Vláde SR, svoje zotrvanie v politike, podmieňuje jedine tým, že ho majú fyzický zlikvidovať, aby sa tak stalo?

On si neuvedomuje, že tu v žiadnom prípade nikto nežiada jeho fyzickú likvidáciu, ale len a výhradne jeho politickú likvidáciu?! Že chcieť niekoho politicky zlikvidovať nie je to isté, ako zlikvidovať fyzický?!

Takže máme tomu rozumieť tak, že už nebudú žiadne parlamentné voľby lebo Igor sa rozhodol, že bude s mafiou bojovať naveky a teda, ak by ho niekto chcel zbaviť tohto jeho „práva“, tak to nemôže učiniť skrze demokratické všeľudové hlasovanie, ale len jeho fyzickou likvidáciou?!

Naozaj toto je na vyšetrenie u odborníka  a súce na trvalú psychiatrickú liečbu!!!

Áno, podľa mňa sa Igor Matovič týmto svojim nehoráznym vyjadrením dopustil trestného činu v tom, že občanov SR navádza, doslova ich vyzýva ku konaniu voči jeho osobe v podobe trestného činu zabitia – Tr. Zákon 300/2005 § 147 !!!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia, to že Igor Matovič bude čím skôr zbavený, politicky, vykonávať, akúkoľvek politickú aktivitu v našom štáte, by malo byť predovšetkým v záujme celej dnešnej „vládne“ koalície na čele so všetkými poslancami za OĽANO v NR SR.

A taktiež by sa orgány činné v trestom konaní mali okamžite zaoberať Matovičovými vyjadreniami, aj tými mnou vyššie uvedenými a v prípravnom trestnom konaní by mali žiadať, aby bol odborníkmi z medicínskeho prostredia na to určených, podrobený povinne lekárskemu vyšetreniu, či je vôbec spôsobilý na výkon právnych úkonov, či je vôbec svojprávny!!!

Záver – perlička, ako poslanci za OĽANO na predmetnej odvolávacej schôdzi Igora Matoviča obhajovali.

Jeden z jeho verných poslancov, lepšie povedané vďačných poslancov, za to, že sa aj on (oni) dostal (ostali) do NR SR lebo sa ich tam dostalo v hojnom počte toľko len preto lebo sám Igor Matovič nazbieral najviac preferenčných hlasov a takto so sebou „stiahol“ do NR SR aj takých, ktorí by sa vlastný pričinením tam nikdy nedostali, aj takto hlúpo obhajovali Igora Matoviča v otázke jeho straty dôvery u občanov SR – parafrázujem – „Igor to, že ti podľa prieskumov nedôveruje 90% občanov SR, tak toto nie je dôležité. My ťa poznáme tak, ako si sa nám raz odprezentoval na našom poslaneckom klube OĽANO, na ktoré my nikdy nezabudneme. Tam si nám Igor povedal, že musíš/musíme urobiť aj také rozhodnutia za ktoré nás ľudia budú možno aj nenávidieť, ale je to preto lebo budeme týmto chrániť ich zdravie a životy a preto ty Igor musíš zostať, aby si to tu čistil aj naďalej…“

Nuž takýmto pomýlencom z klubu OĽANO odkazujem toto – Vy nebotyčný pomýlenci a politický tupci, vy si neuvedomujete, že 90% Slovákov nemá dôveru v Igora Matoviča a tým pádom a vo Vás, nie preto, že ste urobili Covid opatrenia, ktoré boli ťažké, ale ľuďom pomohli?! Nie, oni Igora Matoviča a Vás nemajú politicky v láske práve preto, že ste občanov SR neadekvátne Covid gniavili, neliečili a naďalej stupňujete tú svoju Covid aroganciu a preto tých 90% občanov SR chce váš okamžitý politický koniec!!!

Pevne verím, že sa tak stane čo nevidieť! A oponovať tým, že sa môže vrátiť akási Vami vymyslená mafia? Nuž takto toto už nechajte na občana-voliča SR, ten po skúsenosti s Vami, už určite politicky precitol a vytriezvel!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.