Založ si blog

Zuzana Čaputová, najskôr Igor potom Juraj!

Zuzana Čaputová v sobotu ráno na svojom FB profile o 9:49 hod. zverejnila fotografiu s akýmsi Igorom z Moldavy nad Bodvou. A o 15:44 hod. ďalšiu, už oveľa distingvovanejšiu fotografiu, s  akýmsi Jurajom.

Prvá fotografia je vraj ešte z obdobia, kedy Zuzana Čaputová brázdila Slovensko v rámci svojej prezidentskej predvolebnej kampani, pred prezidentskými voľbami 2019.

Úplne „náhodou“ sa zastavila aj v Moldave nad Bodvou a urobila si fotečku s jedným, vraj bezdôvodne zbitým Cigánom/Rómom, ktorého Zuzana Čaputová nazvala dnes menom Igor. (https://www.facebook.com/zcaputova/photos/a.861261877415131/1741647492709894/)

Avšak, keď som sa pozrel na dobové video zverejnené na web stránkach denníka SME.sk, tak tento Igor tam vystupuje pod menom Milan Hudák (ale môžem sa aj mýliť – https://www.youtube.com/watch?v=Zo9UYF4zaXc – video vraj poskytla Rómska tlačová agentúra – „objektivita“ zaručená!!!)

V celom tomto videu denník SME.sk necháva miestnych, „bezdôvodnou“ bitkou, dotknutých, postihnutých Cigánov/Rómov, „objektívne“ porozprávať/vykresliť ich „objektívnou“ optikou o tom, ako sa to všetko „zomlelo“.

„Objektívnosť“ tohto videa je najviac zrejmá z tej časti videa, kde vedľa seba sedia dvaja Cigáni/Rómovia, naozaj slušne oblečení, oholení, no doslova fešáci.

Jeden z nich Štefan Mata, začal „objasňovať“ vzniknutú situáciu a hovorí (3:30 minúta videa) – „A ja som bol práve s priateľkou a s dvomi malými našimi deťmi u známych na káve…“

Vedľa sediaci Cigán/Róm – kolega Milan Hudák, ktorý ešte len čakal, kedy povie svoju „pravdivú“ „objektívnu“ verziu o celej tejto MoldavanadBodvovGate2013, sa v tejto chvíli musel doslova otočiť, aby sa nepustil do hurónskeho smiechu, keď počul, ako jeho vedľa sediaci kolega hovorí, že boli u známych „na kávu“!!!

Nuž ktohovie prečo mu prišlo do smiechu, keď bola reč o návšteve na kávu?! Žeby to nebola káva? Veru, dnes po ôsmich rokoch ťažko povedať.

Tu my prišiel na rozum jeden vtip o bačovi, ktorý mal akejsi novinárke vyrozprávať, aký majú s honelníkom denný režim. Bača hovorí teda začne, že hneď ráno, ako vyženú ovce na pašu, tak si dajú za pohárik domácej. Potom na obed ďalší a po práci k večeru idú do miestnej krčmy a tam si dávajú ďalšie a ďalšie kališteky. Novinárka ho poprosí, aby hovoril namiesto pohárika napr. že si prečítajú knihu lebo tento rozhovor budú čítať hlavne deti. A tak sa bača pustí do novej „objektívnej“ verzie ich pracovného dňa a hovorí – ráno si s honelníkom skôr, ako vyženieme ovečky na pašu, prečítame jednu knihu, po obede si prečítame druhú knihu a v podvečer sa vyberiem do knižnice a čítame a čítame…

Nuž áno, budeme si musieť priznať pravdu, že máme na Slovensku aj takých občanov SR, ktorí si dajú rannú kávu, potom obedňajšiu a k večeru si zájdu do kaviarne…

Samozrejme, že teraz tu nejdem rozoberať čisto spolitizovaný prípad spred 8 rokov, len dám malú poznámku – „určite“ polícia SR prišla a pokojných, nič robiacich osadníkov začali okolo polnoci mlátiť hlava nehlava a oni chudáci sa len vracali z kávy (?!) od svojich známych…!

Dôležité je iné. Zuzana Čaputová opäť zámerne zavádza a prezentuje národ slovenský, ako národ nenávistný! Zuzana Čaputová, ešte raz a rázne – to nie je pravda!!!

Každý občan trvale žijúci na území SR má rovnaké práva, ale aj rovnaké povinnosti. Nikoho preto netreba povyšovať, ba ani ponižovať!

Zuzana Čaputová nadmieru farizejský píše k danej fotografií a udalosti z pred ôsmich rokov takýto text – „K procesu budovania právneho štátu, ktorý zabráni tomu, aby sa takého bezprávie opakovalo voči komukoľvek, prispeje aj hľadanie, uznanie si chyby a nájdenie spôsobu ako sa úprimne ospravedlniť.“

Niečo tak bezcitné, cynické, farizejské vo vzťahu k všetkým občanom SR, ktorí poctivo pracujú, starajú sa o svoje rodiny a keď im bolo najťažšie v čase Covid núdzovom a vyšli zo zúfalstva do ulíc, aby aj Zuzane Čaputovej ukázali, že už nevládzu, že sú porušované všetky ich minimálne základne ľudské práva a slobody!!!

Vtedy Zuzana Čaputová sa nebola s nimi odfotiť, ba ani nenapísala o tejto slovenskej Covid realite srdcervúci FB status, ako práve o osem rokov starej udalosti v osade pri Moldave nad Bodvou!

No a ďalšia fotografia, ktorú Zuzana Čaputová zverejnila večer, v sobotu 19.6.2021, je ešte z viac hlúpeho súdka. Zuzana Čaputová sa prezentuje, ako nejaká šľachtičná ténedžerka, ktorá po odchode svojho otca z trónu ona zdedí trón a potrebuje sa na verejnosti promenádovať so svojim nastávajúcim, terajším partnerom!

Nuž občan SR, volič SR posúď sám – https://www.facebook.com/zcaputova/photos/pcb.1741871009354209/1741870316020945/

Na uvedenej fotografií, ktorú pyšne zverejnila Zuzana Čaputová na svojom FB profile, ona sedí v modrých šatách a vedľa nej akýsi mládenec, ktorý ju nežne drží za ľavú dlaň, teda dlane si zvierajú navzájom!

Ten pán je akýsi Juraj, čoho dôkazom je text, ktorý pripojila Zuzana Čaputová a ten sa začína takto –„Prijala som aj s Jurajom pozvanie na otvorenie zrekonštruovaného kaštieľa v obci Borša, kde sa narodil František II. Rákóczi.“

V poriadku, aj Zuzana Čaputová má právo na súkromný život! Na súkromný áno, ale toto nebola súkromná párty, ale ako Zuzana Čaputová píše ďalej – „Otvorili sme ho spoločne s maďarským prezidentom Jánosom Áderom a jeho manželkou.“, celkom jasne sa jednalo o akciu so štátnym významom lebo Zuzana Čaputová sa ho nezúčastnila ako Zuzana a Juraj, ale celkom jednoznačne, ako prezidentka (bohužiaľ, zatiaľ!) suverénnej Slovenskej republiky.

A podľa môjho názoru je nanajvýš nekorektné, smiešne – tragikomické, ba až politicky hlúpe, ale aj morálne nemiestne, brávať sebou na oficiálny program prezidentky SR svojho partnera! Teda nie manžela, ale ešte raz partnera!

Menovaný Juraj nemá podľa môjho názoru žiadne právo, aby reprezentoval občanov SR po boku prezidentky SR, ako jej terajší partner!

Ak to so Zuzanou myslí vážne a ona s ním, tak nech najskôr uzavrú manželstvo, tak ako sa patrí a následne áno, aj Juraj sa môže objavovať po jej boku, ale nie ako nič predstavujúci partner, ale ako jej zákonitý manžel!

János Áder nebol na stretnutí s partnerkou, ale celkom jasne so svojou zákonitou manželkou!!!

Nuž, ale čo očakávať od Zuzany Čaputovej, ktorej hodnotové nastavenie je také, že nie rodina zložená/pozostávajúca z otca-muža, matky-ženy a detí – chlapec+dievča, je pre ňu pevným základom každého štátu, každej slušnej spoločnosti, ale celkom jednoznačne, je pre ňu prednejšia/preferovanejšia partnerská voľnosť lebo je oveľa jednoduchšie sa rozísť s partnerom, kedy sa jednému z dvojice zachce, ako so zákonitým manželom!

Ešte raz, aby bolo jasné! Ja sa do súkromného života Zuzany Čaputovej nestarám, je to výhradne jej vec, ale objavovať sa na verejnosti, na oficiálnom programe hlavy nášho štátu naozaj len s akýmsi partnerom Jurajom, je nanajvýš nevhodné a národ slovenský dehonestujúce!!!

A že sa jednalo o oficiálny program Zuzany Čaputovej, ako prezidentky Slovenskej republiky dokazuje aj to, že to má uvedené, ako svoj oficiálny program na web stránke Prezidenta SR. Je tam jasne uvedené – Sobota, 19.6.2021 – Slávnostné otvorenie kaštieľa v Borši – stretnutie s prezidentom Maďarska J. Áderom – https://www.prezident.sk/oficialny-program/ !!!

Naozaj, všetko zlé, čo robí a stvára Zuzana Čaputová! Teda podľa môjho zatiaľ slobodného názoru! Slobodného nateraz, preto lebo od 1.7.2021, čo chvíľa, začne platiť Zuzanou Čaputovou podpísaný (neobstojí výhovorka, že to schválili poslanci v NR SR. Mohla sa obrátiť na Ústavný súd SR a až do vynesenia rozhodnutia ho žiadať o pozastavenie jeho účinnosti – predbežné patrenie, presne tak, ako to v minulosti viackrát vykonala a vtedy nato naozaj nebol dôvod. Teraz ÁNO!) doplnok Trestného zákona č. 300/2005 Z.z., kedy sa takýto text článku, už môže považovať aj za to, že som Zuzane Čaputovej, ako chránenej osobe (!), znížil hodnotu jej života, keď jej odopieram ukazovať sa na oficiálnom štátnom akte, nie s riadnym, zákonným/zákonitým manželom, ale na túto chvíľu, naozaj len s partnerom, ktorý pre občanov SR nie je v štátnych záležitostiach, týkajúcich sa oficiálneho programu hlavy nášho štátu, pre občana – voliča SR naozaj ničím!!!

Podľa mňa tam nemal čo robiť! Minimálne nie na oficiálnej časti!!!

Dôležitý dôvetok:

Včera (21.6.2021) Zuzana Čaputová zverejňuje na svojom FB profile status, kde národ slovenský informuje o stretnutí s akousi západoeurópskou šľachtičnou von der Leyenovou.

Aké príznačne! (Náhoda? Zámer?!)

Práve v deň 30. výročia odsunu sovietskych vojsk z územia, vtedy ešte Československa, v deň kedy pred 30. rokmi z územia Československá odišiel posledný konvoj sovietskych vojsk, prichádza na územie, vraj suverénneho Slovenska, akási Ursula a mne to pripadá, ako by tým bolo povedané – „A My, západná neoliberálna „demokratická pomoc“, sme tu na Slovensku, už viac, ako 30. rokov a plánujeme tu zotrvať presne v duchu hesla – Na večné časy a nikdy inak“!!!

Áno, počas 21. ročnej prítomnosti sovietskych vojsk na našom území sme boli „okupovaní“ hlavne, ak sa to dá povedať predovšetkým ideologicky. Dnešná západná naozajstná okupácia sa môže  celkom jasne pomenovať, ako okupácia ekonomická!!!

A teda sa pýtam – Čo je jednoduchšie – odsun vojsk alebo odsun cudzieho kapitálu, ktorý si nás za vyše 30. rokov doslova zotročil???

Nuž áno, toto je na dlhšie zamyslenie sa. Takže k tomu už len jedna poznámka – Koľkože máme dnes na našom území cudzích vojsk? A sú na našom území aj vojska U.S. ARMY? Odpoveď znie – Jednoznačne áno! Podotázka – A na ako dlho???

Ak by to bolo len 21. rokov, tak by to bolo ešte super!!!

Ale vrátim sa k predmetnému FB statusu Zuzany Čaputovej. Len jedna „nepodstatná“ poznámka k dvom fotografiám Zuzany a Ursuly.

Na prvej sa Zuzana zvítava s Ursulou vonku, na slniečku pred Prezidentským palácom – https://www.facebook.com/zcaputova/photos/pcb.1743373172537326/1743373065870670/

Na uvedenej fotografií stojí Zuzana oproti Ursule, asi vo vzdialenosti 1m. Obidve majú nasadené rúška. Ursula dokonca rúško, pravdepodobne vyrobené asi z vlajky EÚ, ktorá možno ešte pred nedávnom visela v Bruseli na stožiari pred EP. Zuzana má rúško/respirátor, ktorý nosí nepretržite od okamihu po druhom Covid zaočkovaní lebo takto deklaruje svoje reklamné Covid heslo – Vakcína je Sloboda, avšak nie sloboda vo voľnom dýchaní.

Obidve „štátničky“ majú ruky prekrížené na hrudi (Zuzana je samozrejme na znak pokory a lojality západnému neoliberalizmu v miernom predklone pred Ursulou) lebo podanie rúk by ich asi ohrozilo na živote a celé  mi to pripadá tak, ako by sa obidve dušovali, že ani jedna z nich zato nemôže, že sa musia zvítať s ochranou horných dýchacích ciest!!!

Ale čo sa udialo následne?!

Spoločníčky, „štátničky“ odchádzajú do útrob Prezidentského paláca, sadajú za jeden stôl a hľa! Vo vnútri už Covid nie je!!! Tu už rúška nemajú a sedia pri sebe, takpovediac anti dištančne!!! – https://www.facebook.com/zcaputova/photos/pcb.1743373172537326/1743373082537335,

A následne nepotrebujú v interiéri rúška ani keď vedľa seba stoja – https://www.facebook.com/zcaputova/photos/pcb.1743373172537326/1743373072537336

Naozaj tragikomédia!!!

Naozaj smutný to pohľad na konanie Zuzany Čaputovej, nech urobí čokoľvek, pre mňa osobne, zakaždým ide o dehonestáciu národa slovenského a Slovenskej republiky, ako suverénneho štátneho zriadenia/celku!!!

Viac pre túto chvíľu, už nemám čo dodať!

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.