Založ si blog

Test bezdomovcami!

Potom, ako „minister“ Lengvarský púšťa na TB do slovenského Covid éteru tak „podložené“ správy o tom, ako naše deti po letnej sezóne 2020, po návštevách v DLT spôsobili na jeseň roku 2020 a na začiatku roku 2021 Covid vymieranie na Slovensku, ho dôrazne žiadam a vzývam, aby predložil tieto dve štatistiky resp. nech v spolupráci s dotknutými štátnymi inštitúciami, ich spoločne vypracujú!!!

Prvá – nech „minister“ Lengvarský na živej TB odprezentuje štatistiku za obdobie marec 2020 až Jún 2021, koľko na Slovensku pribudlo bezdomovcov na základe zavedenia „odôvodnených“ kovid opatrení!!!

Druhá – nech „minister“ Lengvarský na živej TB odprezentuje štatistiku za obdobie marec 2020 až Jún 2021, koľko bezdomovcov sa na Slovensku za dané obdobie nakazilo Covidom-19 a koľko ich na/s Covidom umrelo!!!

 

Občan SR, čo myslíš v ktorej z týchto štatistík pribudli stovky možno aj tisíce a v ktorej bola takmer NULA?!

 

A aby som nebol za beznázorového, tak tu je môj názor resp. predpoveď, ako tieto dve štatistiky budú vyzerať, pravda, ak sa niekto v tomto štáte nájde s tak veľkou mierou odvahy pri dnešnej Covid vládochunte, že to poctivo vypracuje! Čo tak napríklad štatistický úrad SR v spolupráci s dotknutými ministerstvami a príslušnými inštitúciami týmto sa zaoberajúcimi!!!

Takže môj názor, odhad.

Predpokladám, že v prvej štatistike o prírastku bezdomovcov na Slovensku, za obdobie marec 2020 až jún 2021 na základe neodôvodnených Lockdawnov, straty príjmov, straty sebavedomia občanov, psychického vypätia a s tým narastajúci alkoholizmus, pribudlo za uvedené obdobie na Slovensku ďalších niekoľko sto, možno aj tisíc bezdomovcov! Otázka je, za aký dlhý čas sa títo predtým veselí, usilovní a poctivo pracujúci ľudia, dokážu dostať späť do predtým normálneho života, ak sa už teraz Covid vládochunta vyhráža, že nám hrozí tretia Covid vlna!!! Lebo tá musí byť???

No a čo sa týka tej druhej skupiny, že koľko za sledované obdobie bolo označených Covid pozitívnych bezdomovcov resp. koľký z nich na Covid (výhradne) umreli? Nuž tu si myslím, že toto číslo bude blízke NULE, pretože o bezdomovcov sa táto vládochunta starala len vtedy, keď vyhlásila permanentný Núdzový stav a vtedy sa dozvedeli, že bezdomovci nemajú domov a udeľovala im pokuty za nedovolené vychádzanie z „príbytku“ v čase zákazu vychádzania!!! Absurdita nad absurditu!!!

A prečo si myslím, že tu bude číslo blízke NULE? Nuž preto, že bezdomovci si aj naďalej žili svoje bezdomovecké životy, bez akéhokoľvek stresu, že napr. stratia zamestnanie resp. strechu nad hlavou. Tým pádom nebol dôvod, aby sa ich organizmy takýmto stresujúcim vplyvom zbavovali imunity. Bezdomovci sa nemuseli starať o svoje deti, že ich museli mnohokrát nechávať samé doma na dištančnom vyučovaní, zabezpečovať im stravu a pod. Bezdomovci od rána do večera nepočúvali z „objektívnych“ médií tú Covid propagandu! Bezdomovci sa nemuseli pravidelne každý týždeň špilkovať psími AG testami!

Jednoducho nemuseli/nemusia robiť, vykonávať, dodržiavať vôbec COVID NIČ!!!

A možno toto ich zachránilo a ochránilo pred „veľmi nebezpečným“ C-19!!!

Dokonca ani dnes nemajú bezdomovci stres z Covid očkovania lebo ho nikde nepotrebujú – nechodia na dovolenky, do práce, na športovo-spoločensko-kultúrne podujatia a pod.

 

Ani náhodou nechcem povedať, že by som im závidel resp. žeby som chcel byť bezdomovcom!

Ba práve naopak, prajem všetkým tým, ktorí spadli až na takéto životné dno, či už z vlastnej viny alebo napr. z viny terajšej vládochunty, aby sa čím skôr z tohto marazmu vyhrabali a bolo by načim, aby im táto dnešná vládochunta adresne pomohla! A nie tým, čo nerobili ani pred Covid ošiaľom a aj teraz očakávajú, že im táto Covid „pandémia“ prinesie len samé benefity napr. aj v priamom finančnom vyjadrení zato , že obnažia svoje rameno na Covid vakcínu!!!

Týmto článkom som len chcel poukázať nato, že Covid šialenstvo je len jedná veľká propaganda a z Covid komára robia (nevedno?) absolútne neodôvodnene Covid MAMUTA!!!

Záver:

Ako bude Lengvarský a spol. postupovať pri Covid očkovaní pri bezdomovcoch, aby sa NECHALI zaočkovať?

Lebo taký finančný benefit niekde okolo 30 eur pre týchto ľudí, je ako vyhrať nečakane v lotérií! Budú ich vyhľadávať aktívne? Alebo ako vyššie spomínam ich budú lákať na Covid benefitne návnady, ako muchy na lep???

Tu však vyvstáva otázka, ako sa potom zmení počet bezdomovcov na území SR?!

Pôjde krivka ich počtu pomaly hore lebo tretia Covid vlna s následným Lockdawnom alebo pôjde rapídne dole lebo „dobrovoľné“ Covid očkovanie???!!!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.