Založ si blog

Zuzana Čaputová na potulkách rovníkovou Afrikou?

Na základe statusov, ktoré v ostatných dňoch uverejňuje Zuzana Čaputová na svojom FB profile, som nadobudol dojem, že sa vybrala na potulky štátmi rovníkovej Afriky!

Nuž občan SR, čo by ťa napadlo resp., čo ťa napadne, kde sa asi Zuzana Čaputová nachádza, keď si na jej FB profile prečítaš takéto slovné spojenia – „Oslovila som s prosbou o pomoc výrobcov potravín, s ktorými má potravinová banka už dobrú skúsenosť.“

Veru, niečo také sa deje pravdepodobne práve v štátoch rovníkovej Afriky, keď ju navštívi akási svetová celebrita, najlepšie, ak je z USA a takýmto ušľachtilým filantropným spôsobom pomáha miestnym domorodým kmeňom, ktoré trpia nadmernou podvýživou!

Zuzana Čaputová pokračuje – „Podarilo sa nám tak vyzbierať viac ako 38 ton potravín, z ktorých sa dá pripraviť takmer 110 tisíc jedál.“

Nuž veru, záslužný to čin filantropa, ktorý takto myslí a stará sa o zbedačený africký rovníkový národ/národy!

Už, už, som začínal nadobúdať dojem, že Zuzana Čaputová je už (chvalabohu!) post „prezidentka“ lebo takéto charitatívne a filantropné aktivity vykonávajú hlavne post prezidenti, post prezidentky!

No a potom som si v jej FB statuse prečítal toto – „Za veľmi dôležité považujem rokovanie s donormi Potravinovej Banky Slovenska v krízovom centre Za dôstojný život v Lučenci, ktoré som iniciovala.“

A jajaj, takže nie štáty rovníkovej Afriky spomína Zuzana Čaputová vo svojom statuse, ale akúsi krajinu (dokonca s malým „k“!) v strede Európy, ktorú my ostatní poznáme nie pod názvom „krajina“, ale jednoznačne , ako Slovenská republika!!!

Zuzana Čaputová sa chváli, že to bola ona, čo iniciovala akési centrum, dokonca krízové (!) centrum Za dôstojný život v Lučenci!

Zuzana Čaputová počas doby trvania „vlády“ Igora Matoviča a jeho diktátorsko-despotickej chunty, za ostatných 15. mesiacov, ani raz neiniciovala verejnú diskusiu o tom, že ak nás Igor Matovič a spol. budú takto bezdôvodne gniaviť, tak hrozí, že na Slovensku množstvo ľudí, množstvo rodín, množstvo neúplných rodín, spadne na úplne dno a nebudú mať ani čo do úst!!!

Nie, Zuzana Čaputová namiesto toho, aby vyvolala celoslovenskú diskusiu o „vládnutí“ Igora Matoviča a jeho chunty napr. aj vystúpením v NR SR, so Správou o stave republiky, tak ona sa iniciatívne podieľa na vzniku krízových centier po Slovensku, centier, ktoré budú zásobované Potravinovými bankami, tými bankami, ktoré sú, tiež z iniciatívy Zuzany Čaputovej, zásobované „potravinami“ zo Západu, potravinami, takej kvality, ktoré by v ich domovských Západných štátoch odmietli konzumovať pravdepodobne aj bezdomovci!!!

Zuzana Čaputová o takejto svojej „prezidentskej“ iniciatíve, informuje slovenskú širokú verejnosť 17.februára 2021 FB statusom, kde okrem iného píše aj toto – „O pomoc žiadajú nielen organizácie, ale aj samotné rodiny, ktoré v dôsledku karantény či straty zamestnania nemajú finančné prostriedky ani na základné potraviny…, …Vzhľadom na naliehavosť problému som oslovila zástupcov potravinových reťazcov Billa, DM, Kaufland, Lidl, METRO, Terno a Tesco…, … Z ponúknutých potravín je možné pripraviť takmer 425 000 jedál…“!!!

Bližšie sa k tomuto jej februárovému FB statuse venujem v článku – https://ferro.blog.pravda.sk/2021/02/18/zuzane-caputovej-odkazujem-slovaci-nie-su-odkazani-na-zobracenky-od-nikoho/

Výborne, tak Zuzana Čaputová už alebo až, 17. februára 2021, po takmer ročnom „vládnutí“ Igora Matoviča a jeho chunty, sa zbadala, že národ slovenský a Slovač, ako taká, je hnaná do priepasti chudoby a potravinovej závislosti od „milostivého“ Západu!!!

Vtedy Zuzana Čaputová sa nemala stretnúť s nadnárodnými obchodno-potravinovými  reťazcami a žiadať ich, ako žobrák o pomoc, aby Slovač nehladovala! NIE! Vtedy sa mala postaviť pred národ a rázne im podať pravdivú správu o stave v našej republike!!!

A čo urobila Zuzana Čaputová následne o nejaký mesiac a pol? Pamätá si niekto ešte na to? Táto otázka patrí výhradne a predovšetkým, všetkým „slovenským objektívnym“ médiám, štátnu RTVS nevynímajúc!

Nuž Zuzana Čaputová bez mihnutia oka, opätovne menuje „novú vládu“ Igora Matoviča, ktorý sa premenoval na Eduarda Hegera, nechala túto diktátorsko-despotickú chuntu, aby ďalej absolútne bezdôvodne gniavila občanov SR a ona samotná sa vrhla a opäť sa začala venovať iniciovaniu potravinových krízových centier, nie v rovníkovej Afrike, ale priamo tu, v strede „rozvinutej“ strednej Európy!!!

Na záver ešte jedná otázka na Zuzanu Čaputovú – z čoho bude napĺňať slovenskú potravinovú banku, keď v pláne Obnovy a odolnosti SR, v kolónke investície do poľnohospodárstva, poľnohospodárstva výhradne slovenského, svieti jedna veľká NULA, NULA EUR???!!!

Nebolo treba najskôr začať tým? Začať investíciami do pôdy, ktorá Slovákov živí už viac, ako 1000 rokov???

Dôvetok:

Zuzana Čaputová k svojim FB statusom zvykne pripájať fotodokumentáciu k danej téme. Výnimku neurobila ani teraz a teda zverejňuje aj fotografiu, ako jej vonku, na voľnom priestranstve. Akýsi mladík v detskom veku, jej „spontánne“ daruje, venuje kvetinku, podľa všetkého ružu (https://www.facebook.com/zcaputova/photos/pcb.1730019837205993/1730019663872677/)

Mladík má rúško stiahnuté „na pol žrde“, Zuzana Čaputová príma kvetinku a aby mládenca potešila, tak si ju prikladá k nosu, aby ju ovoňala, ako pekne vonia. Nuž, ale ako ju môže ovoňať, keď vonku, na slniečku, na voľnom priestranstve, má nasedený respirátor!!!

Pravda, ak prejde vôňa (teda molekuly vône kvetu) cez jej ochrannú bariéru horných dýchacích ciest, tak je pravdepodobné, že cez túto chabú ochranu jej horných dýchacích ciest bez problémov prenikne aj „nový“ C-19, ktorého veľkosť sa meria pod elektronickými mikroskopmi v nanometroch, čo je dĺžková miera vyjadrená, ako 10-9 metra!!!

Naozaj správanie hodné „prezidenta/prezidentky Slovenskej republiky!!!

K tomu naozaj niet čo dodať!

Hádam len toľko, nakŕmiť vlastný národ nie je úloha hlavy štátu prostredníctvom, akejsi Potravinovej banky! Toto je psia povinnosť vlády Slovenskej republiky! A keď to vláda SR nedokáže, tak musí padnúť!!!

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.