Založ si blog

Vakcína nie je sloboda! Vakcína je certifikát následnej pomyselnej slobody!

Vždy treba spozornieť, ak sa niečo koná na silu, pod nátlakom. Vždy treba spozornieť, ak sa okolo niečoho robí tak masívna kampaň, reklama, ktorá nie je ničím iným, ako bezbrehou, nehoráznou propagandou!!! A hlavne je potrebné, aby radový, bežný občan, niekedy nazývaný, aj ako chudoba, spozornel, ak mu mocní tohto sveta, niekedy nazývaný aj ako boháči, chcú pomôcť/pomáhať!

História nám jasne preukazuje a preukázala, že „vyvoleným“ nikdy nezáležalo, nie len na zdraví, ale ani na životoch tých, podľa nich „nevyvolených“, ktorých je na svete drvivá väčšina!

Dnešní mocní, sa nám za každú cenu, prostredníctvom manipulatívnych médií, snažia nahovoriť, že im záleží na zdraví a životoch, hlavne nás „nevyvolených“!

Koľkokrát sme to už počuli z úst premiéra I. a premiéra II. – Igora Matoviča? To sa už ani spočítať nedá a „liečil“ nás na C-19 výhradne PCR a AG psími testami!

Mocní nehľadali riešenia prevencie a liečby „novej“ respiračnej ľudskej choroby, ktorú si nazvali Covid-19. Nezačali masívnu kampaň, osvetu, že najlepším „liekom“ na akékoľvek respiračné ochorenie, C-19 nevynímajúc, je posilňovanie vlastnej imunity svojho organizmu.

Že je to predovšetkým zdravá životospráva a zdravý životný štýl. Tým nechcem povedať, že každý občan planéty by mal byť atlétom, ako bájny kubánsky atlét-bežec Alberto Juantorena, to určite nie, ale zdravý pohyb vo voľnej prírode, konzumácia prirodzených vitamínov z ovocia a zeleniny, pobyt na priamych slnečných lúčoch, pobyt na čerstvom vzduchu, udržiavanie si primeranej telesnej hmotnosti, vyhýbanie sa stresovým situáciám, obmedzenie nadmernej konzumácie alkoholu, nadmernej konzumácie všakovakých umelých sladených nápojov, obmedzenie fajčenia resp. vôbec nefajčiť  a pod., tak toto sú informácie, ktorými by mali byť občania, obyvatelia médiami denno denne „zahlcovaní“ a nie informáciami o akýchsi „zázračných“ účinkoch, absolútne vedecký neodskúšaných Covid vakcínach!!!

Dnes a denne počúvame, hlavne od tých najzarytejších vakcinofilov z vedeckej oblasti  (napr. Krčméry, Sabaka a spol.), že vedľajšie účinky týchto vakcín, ktoré niekedy spôsobujú aj smrť, predtým absolútne zdravých jedincov, sme až doteraz nemali možnosť vedieť lebo až teraz na základe zaočkovania určitého množstva obyvateľov, sa dozvedáme, že môžu mať aj takéto „bočné“ vplyvy na naše zdravie, na naše životy, ktoré oni tak vehementne týmto spôsobom „ochraňujú“!!! Takže, ak doteraz nevedeli, tak môžeme toto celosvetové masívne očkovanie považovať za Covid vakcinačne testovanie, aké má bočné účinky?! A takto za pochodu upravovať technológiu výroby týchto pred tým, samotnými výrobcami „odskúšaných“ ich „zázračných“ Covid vakcín?!

Mne osobne z toho vychádza iba jedno – vakcíny nemali byť dané do obehu, kým by jednotliví výrobcovia týchto vakcín, jasne na dostatočne veľkej vzorke dobrovoľníkov (tých by však museli zaplatiť!) nedokázali, že je účinná a bezpečná! Tak isto by museli v príbalových letákoch, určených výhradne pre odborný zdravotnícky personál, uviesť možné riziká, možné komplikácie a najhlavnejšia informácia, ktorá by tam mala byť uvedená veľkými, zvýraznenými písmenami, by mala znieť napr. takto – „Aplikácia tejto vakcíny je možná výhradne na základe posúdenia komplexného zdravotného stavu daného jedinca jeho ošetrujúcim lekárom! Ošetrujúci lekár je povinný na základe poznania zdravotného stavu svojho pacienta, buď vakcínu odporúčať alebo pacienta upozorniť na možné zdravotné komplikácie, vzhľadom na jeho jestvujúce iné zdravotné problémy napr. vysoký krvný tlak, nadmerná obezita, srdcovocievne problémy a pod. Aplikácia vakcíny je výhradne dobrovoľná a nemožno pacienta, žiadnym spôsobom donútiť, aby mu bola aplikovaná!“

Toto je dnes žiaľ v rovine sci-fi lebo, ako som už v úvode tohto môjho názorového článku napísal, bohatí tohto sveta sa rozhodli, že idú “pomáhať“ chudobe a je im jedno, že v drvivej väčšine proti ich vôli lebo tá chudoba predsa nemôže vedieť, čo je pre ňu dobre!!!

A čo bolo na počiatku? Na počiatku „boja“ proti C-19?! Áno, na počiatku bolo slovo! To slovo znelo – VAKCÍNA! I stalo sa tak, ako bolo povedané!

Od prvopočiatku vyhlásenia celosvetovej „pandémie“ na C-19, mocní tohto sveta nepripustili žiadne informácie, že aj C-19 je liečiteľná ľudská respiračná choroba, aj napriek tomu, že v priebehu „pandémie“ niektorí vedci jasne odprezentovali, že C-19 je liečiteľná a vyliečiteľná choroba, ba dokonca na začiatku „pandémie“ sa obyvatelia, ktorí vlastnou imunitou toto ochorenie prekonali (poniektorí absolútne bezpríznakovo, ani o tom nevedeli, že ich imunitný systém napadol „obzvlášť nebezpečný“ vírus C-19!) nazývali, ako vyliečení, ale už nikto nepomenoval nahlas čím boli vyliečení! Nikto nepovedal nahlas, že aj bez účinných liekov, tobôž v tej dobe na základe povinnej aplikácie vakcíny, sa títo ľudia „samo vyliečili“ a nikto nezačal stavať na týchto pevných základov telesnej IMUNITY!!!

Následne, aby v spoločnosti nevzbudili pocit samo upokojenia sa z toho, že je možné sa vlastnou imunitou dostať z pazúrov C-19, zmenili mocní tohto sveta rétoriku a slovíčko „vyliečení“ nahradili oveľa, pre nich vyhovujúcejším výrazom – Covid NEAKTÍVNI!!! GRATULUJEM!!!

Prečo? Nuž čas ukáže a kontúry tejto ich „Covid pomoci“, sa už začínajú črtať.

Na začiatku bolo slovo! VAKCÍNA – pokiaľ ju nebudeme mať, tak C-19 nezmizne!

Neskôr pribudlo slovné spojenie – VAKCÍNA JE SLOBODA! Avšak vtedy mocní tohto sveta nepovedali, akú obetu budú musieť obyvatelia priniesť, aby tú slobodu, ktorú im oni nasilu zobrali, nadobudli!

Áno, ak sa na toto všetko pozrieme spätne, tak čo sa udialo? Nuž priebeh bol v skratke asi takýto – vyvolať v ľuďoch strach a paniku z nepoznaného, tvrdo odprezentovať, že na C-19 nie je liek a zakázať všeobecným ambulantným lekárom, akékoľvek „experimenty“ pri liečbe tejto choroby, zatvorili všeobecné zdravotné ambulancie a prikázali týmto lekárom, aby svojich potenciálnych pacientov na C-19 „diagnostikovali“ a „liečili“ na diaľku (to sa dá?), ak táto „liečba“ nebola účinná, tak pacient dostal odporúčanie, aby, keď už bude naozaj veľmi zle, tak aby si zavolal sanitku a tá ho odvezie do nemocnice, kde mu bude poskytnutá „odborná“ zdravotná starostlivosť…, všetkých umretých podľa možnosti označiť, ako Covid úmrtie, denne široko mediálne, zapredanými médiami pod jasným mocenským vplyvom mocných tohto sveta, informovať denno denne, koľko nakazených, koľko úmrtí, zakázať obyvateľom voľný pohyb, zakázať obyvateľom chodiť do práce, do škôl, zakázať obyvateľom posilňovať svoju imunitu napr. športovaním, obmedziť obyvateľov na voľnom dýchaní (rúška, respirátory a pod.), každého, aj keď významného vedca, ktorí by sa akýmkoľvek svojim vedecký prístup snažil o iné informácie o C-19, aké boli a sú mocnými tohto sveta dovolené, označiť za konšpirátora (u nás bol použitý oveľa príznačnejší výraz – bludári resp. mudrosráči!) až do momentu, kedy mocní tohto sveta slávnostne neprehlásili – hľa VAKCÍNA!!!

Od tohto „prelomového“ Covid momentu, sa začalo svetom šíriť dovtedy „neznáme“ slovíčko – SLOBODA, SLOBODA, SLOBODA…

Áno SLOBODA, ale len pre vyvolených! A vyvolený sú tí, čo sa nechali oklamať mocnými tohto sveta, že z Covid „zovretia“ ich dostane jedine tá ich VAKCÍNA a teda nech sa o iné ani len nepokúšajú lebo nepochodia!!!

A veru nepochodia! Ak dnes chceš mať SLOBODU v ich ponímaní, tak jedine tak, že budeš „dobrovoľne“ zaočkovaný, bez ohľadu na tvoj momentálny zdravotný stav (lebo tento zdravotný stav, dotknutého Covid „vakcínodobrovoľníka“, pri vpichnutí Covid vakcíny, predmetný „vpichár“ nemá ani len tušenia! Však načo, že?)! Ale ani potom nie si SLOBODNÝ lebo aj naďalej musíš dodržiavať prísne protipandemické a protiepidemiologické opatrenia – rozostupy, dezinfekcia a hlavne rúška a rúška a rúška!!!

Nie si slobodný ani keď po druhej aplikácií vakcíny chceš ísť napr. na športovo-spoločenský-kultúrne sa vyžitie, len tak bez toho, aby si to musel pred vstupom na takéto bežné, ľudské, voľnočasové aktivity nejakým spôsobom preukázať! NIE, nestačí povedať ÁNO som zaočkovaný, NIE toto ti občan, obyvateľ sveta nestačí! Mocní tohto sveta sa rozhodli, že tej chudobe „pomôžu“ ešte väčšmi a vymysleli pre nich akési Covid certifikáty a následne pre „voľný“ pohyb po planéte aj Covid pasy!!!

Takže už nie VAKCÍNA je SLOBODA, ale „hrdé a pyšné“ vlastníctvo, akéhosi Covid certifikátu, Covid pasu, je „SLOBODA“!!!

A ľudia na toto extempore mocných tohto sveta nabehli, ako húsky na čerstvú trávu a vytešujú sa, ako im chutí!!!

Mocní tohto sveta vymýšľajú všakovaké návnady pre tieto „húsky“, len aby ich primäli sa „dobrovoľne“ Covid vakcinovať a za toto, im blahosklonne dávajú sladké „cukríky“ – môžeš „slobodne“ cestovať, môžeš „voľne“ navštíviť kino, divadlo, hokej, futbal, koncert a pod.

Nuž, ak mocní, takýmto spôsobom nútia všetku tú „chudobu“ sa takto „dobrovoľne“ očkovať, vakcinovať niečím, čo sami na sebe nevyskúšali, ako prví, tak tu niečo nebude v poriadku s kostolným, ba ani s iným svetským poriadkom!

Ja osobne neverím, takýmto aktivitám mocných, ktorí ľuďom nedajú v takýchto veciach absolútnu slobodu, ale na presadenie svojich zámerov používajú špinavú propagandu, propagandu, ku ktorej nepripustia žiadnu, akokoľvek podloženú vedeckú oponentúru!

Pretože všetko, čo sa deje na silu, pod nátlakom, nemá zámer pomáhať, ale opak je pravdou!!!

Nátlak, surová sila ešte nikomu nepriniesla úžitok a toto sa tu dnes, denno denne celosvetovo mediálne odohráva!!!

Na záver otázka! Akosi mocní tohto sveta „zabudli“ na nás, ktorí už viac ako 15. mesiacov, sme Covid zdraví, nepotrebovali sme žiadnu zdravotnú starostlivosť, nevidíme akýkoľvek dôvod si do absolútne Covid zdravého organizmu napichať Covid vakcínu, čo urobia s nami???

Prečo nám, s touto Covid „diagnózou“, mocní tohto Covid sveta nepovedia – „A Vy, ktorí ste až doteraz neprejavili ani len náznak ochorenia na C-19, Vy ste tou nádejou tohto sveta lebo ste dokázali, že zdravý, silno imunitne vybavení organizmus, si dokáže poradiť aj z takou pliagou, akou C-19, je pre 1% obyvateľov tejto planéty! Vplývajte na svoje okolie, čo je potrebné robiť, aby aj tí okolo vás získali takúto silnú Covid imunitu…!“

NIE, nepovedia to lebo čosi by sa im pokazilo v ich zámere „pomáhať chrániť“ naše zdravie a životy!!!

Nech žije „VAKCÍNA“, nech žije „VAKCÍNO SLOBODA“!

Za mňa jedno veľké NIE, Ďakujem neprosím si! Ja nechcem byť „VAKCÍNO SLOBODNÝ“!!!

JA chcem byť zdravý nie len telesne, ale aj rozumovo!

Čas ukáže, kto bude na tom o nejaký ten čas lepšie, či Covid zaočkovaní alebo tí, čo už viac, ako 15 mesiacov nepotrebovali na „boj“ s C-19 nič lebo im nato stačila ich úplne prirodzená imunita! Tá imunita, ktorá im „povedala“, že i napriek tomu, že si prišiel do kontaktu s C-19 lebo za ten dlhý čas, by bol zázrak, keby si sa s ňou nejakým spôsobom „neskontaktoval“, som ťa ochránila a ani o tom priateľu nevieš a ver, že ťa ochránim aj naďalej oveľa viac, ako tých, čo si vyvolali umelú krátkodobú imunitu Covid vakcínou, nech je jej mutácia akákoľvek!!!

Lebo imunita mi hovorí, ži ako doteraz, zdravo, bez strachu, bez paniky, bez zbytočných bludárskych obmedzení, posilňuj si ma a budeš SLOBODNÝ!!!

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.