Založ si blog

Čaputovej sloboda a úsmev im nezabrali? Zaberie im toto?

Obsah tohto článku, je výhradne môj občiansky názor, ktorý si uplatňujem na základe Ústavy SR, Tretí oddiel – POLITICKÉ PRÁVA, Čl.26, ods.(1) – „Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.“, ods.(2) – „Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie…“ a ods.(3) – „Cenzúra sa zakazuje.“!!! (460/1992 Zb. – Ústava Slovenskej republiky – SLOV-LEX

S jasným dôvetkom, že každý je plne zodpovedný za svoje myslenie a konanie, ak nebol pozbavený (súdom!) svojprávnosti!!!

 

Na Slovensku máme MOR. Nie však po stránke medicínskej, epidemiologickej, pandemickej, ale jednoznačne politickej!

Na Slovensku dnes máme, podľa môjho názoru a presvedčenia – Politický MOR! A ako je o More známe, ten nevládne, ale ničí, gniavi a hubí všetko, čo mu príde do cesty, všetko to, čo je ním najskôr oslabené, následne bez milosti zmätie!!!

Politický Mor sa na Slovensku začal prejavovať, podľa môjho názoru a presvedčenia, ihneď po tom, keď tu niekto zasial politické semienko politického neoliberálneho Moru, za ktoré ja osobne považujem tragickú udalosť z konca februára 2018 vo Veľkej Mači. Z tohto prvého semienka politického Moru vyrástla, najskôr krehká politicky-morová rastlinka, ktorá však príliš skoro začala vypúšťať ďalšie a ďalšie politicky-morové semä!

Tieto politicko-morové semená rozosievali po celej našej republike, zapredanecké neoliberálne média, žiaľ na čele so štátnou RTVS, platenou z daní a poplatkov nás všetkých!

Tieto politické-neoliberálne-morové semená, sadli/padli na pripravenú úrodnú „pôdu“, ktorú tvorili tí občania SR, ktorí sa nechali omámiť touto neoliberálnou politicko-morovou „vôňou“!

Doslova sadli na lep tejto neoliberálnej politicko-morovej prehnitej „tekutine“ – slizu!

Prvým „ovocím“ tohto neoliberálneho politicko-morového semä, bola Zuzana Čaputová, ktorá na základe tejto neoliberálnej politicko-morovej návnady, zasadla v lete 2019 na stolec to najvyšší v našom štáte! (pozn. podľa mňa neoprávnené a neústavne!)

Neoliberálny politický Mor, takto získal na Slovensku tu najpevnejšiu neoliberálnu, politicko-morovú rastlinu, ktorá svojou politicko-morovou činnosťou pripravovala nástup totálneho neoliberálneho diktátorsko-despotického politického MORU, zo stolca to najvyššieho!!!

Následne, už nebolo ťažké v PV 2020 dosiahnuť to, že zo starostlivo zasiatych a dobre neoliberálne politicky hnojených politicko-morových semien vyrástla resp. vyrástol slovenský Politický MOR!!!

Dnes je to už dlhých 15. mesiacov, čo sa nám tu tento politický mor rozmáha, za udatnej pomoci „slovenských“ neoliberálnych morových médií!!!

Avšak tento politický Mor nadobudol takej obludnosti, že začína požierať seba samého a to takým spôsobom, že zožratím jedného politického Moru, stane sa z neho ešte silnejší a zdanlivo odolnejší politický Mor!

Na konci marca 2021 sa zdalo, že je koniec politickému moru na Slovensku. Áno mohol to byť koniec, ak by nezasiahla najsilnejšia politicky-morová rastlina – Zuzana Čaputová a 1. apríla 2021 neposilnila tento upadajúci politický mor tým, že vymenovala politický mor „nový“, posilnený o predchádzajúce vlastné skúsenosti, ako sa nepožrať navzájom úplne!!!

Túto tému politického slovenského moru rozoberiem konkrétnejšie v nasledujúcich článkoch lebo je to obsahovo veľmi rozsiahla téma.

Dnes sa chcem zamerať hlavne na to, čo je uvedené v názve tohto môjho dnešného názorového článku.

Dnešný politický mor, je už v takom rozklade, že sa totálnymi idiotinami snaží zakryť svoju politicko-morovú (pravdepodobne lebo o tom  rozhodujú orgány činné v trestnom konaní, teda mali by!) trestnú činnosť!

Doslova politický požierajú sami seba, a aby od tohto ich nevyhnutného politického kolapsu odvrátili pozornosť „pôdy“, rozumej občana-voliča SR, tak vypúšťajú do éteru svoju politicko-morovú „vôňu“.

Jedným z takýchto ich politicko-morových „voňavých“ substancií je výrok Eduarda Hegera o tom, ako ešte viac občanov SR „presvedčiť“ že vakcína je úsmev, sloboda a kadečo ešte Covid sladko iné!!!

Na počiatku bola Zuzana Čaputová (teda v tomto prípade nie Slovo!), ktorá sa ako prvá podujala, že urobí dojem na občanov SR lebo ona je podľa „slovenských objektívnych“ médií najpopulárnejšia politička na Slovensku a teda ľud za ňou pôjde! Že ľud za ňou pôjde, aj v otázke očkovania na/proti C-19.

Áno, treba uznať, že táto ich neoliberálna politicko-morová myšlienka mala, ako tak rozumný neoliberálny politicko-morový základ.

Najskôr, Zuzana Čaputová v polovici februára 2021, v jasnom rozpore s Ústavou SR (Čl.103, ods.5 – „Prezident nesmie vykonávať inú platenú funkciu, povolanie alebo podnikateľskú činnosť a nesmie byť členom orgánu právnickej osoby, ktorá vykonáva podnikateľskú činnosť.“ – jasná podpora farma firiem hlavne Pfizer/BioNTech) natočí politicko-morové video, na podporu „dobrovoľnej“ vakcinácie, so sloganom na pozadí jej tváre – Vakcína je Sloboda – https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY a následne média prinesú „objektívny“ prieskum verejnej mienky o najobľúbenejšom, o najdôveryhodnejšom politikovi SR, teda o Zuzane Čaputovej, že jej dôveruje až takmer 80% slovenských voličov – https://dennikn.sk/1811567/prieskum-ako-slovaci-v-case-epidemie-veria-prezidentke-pellegrinimu-aj-matovicovi/?ref=mpm&fbclid=IwAR3RWQJyYlxaIe2FfG_pNjgPgTWsJhK_pZzt7S3RlK_7m2zDDSosUxSN7NE.

Z uvedeného, týmto neoliberálno-politicko-morovým politikom a médiám vychádza/vychádzalo, že ak Zuzane Čaputovej („objektívne“ mediálne!) dôveruje až 80% občanov SR, tak by nemal byť najmenší problém dosiahnuť na Slovensku zaočkovanosť na/proti C-19 aspoň 75% všetkej slovenskej populácie, vrátane detí!!!

Avšak kdesi nastala chyba a občan-volič, sa akosi do „bezpríznakového“ a medicínsky „bezpečného“ očkovania, akosi nehrnie i napriek tomu, že mu ťahajú popod nos samé Covid medové motúzy, pretavené až do vyhrážok, že ak sa nenecháš zaočkovať, samozrejme že „dobrovoľne“, tak si nebudeš môcť „vychutnávať“ tie „slobody“ a ten „úsmev“, ako tí zaočkovaní, viď Zuzana Čaputová, ktorá už mesiace po zaočkovaní druhou dávkou proti/na C-19, si doslova na tvár prilepila respirátor a ani za svet sa ho nechce zbaviť!!! (Prečo? Čo, vakcína nezaberá?)

Takže im nezabrala, Slovákmi  „najmilovanejšia“ „politička“, „štátnička“, politicky morová  Zuzana Čaputová a preto je potrebné občana-voliča stimulovať inak, ako len takto lacno. Lacno preto lebo poniektorým je sloboda nanič, keď aj tak nemajú začo, si viac dovoliť resp. napr. niekam za oddychom vycestovať!

A tu prichádza už vyššie spomínaný Eduard Heger a pustí do slovenského pľacu, takúto „fenomenálnu“ myšlienku, ako viac občanov SR stimulovať, aby sa bez ohľadu na hrozbu ochorenia na C-19, prišli a dali zaočkovať sa chémiou, o ktorej absolútne nikto z nich nič nevie!

Eduard Heger vychrlil so svojich politicko-morových úst toto (lebo nečítal!) – „Aj my sme diskutovali, že cestou môže byť finančná motivácia…, … Ale nevylučujem, že takáto možnosť môže nastať,“!!! (podotázka, kto sa skrýva za slovíčkom „my“?!)

A očom, že to Eduard hovorí?

Nuž o tom, že ak zaočkovanosť bude tak nízka, že im ich plány, zaočkovať aspoň 75-80% slovenskej populácie, vrátane detí (!), jednoducho nevyjde, tak sa dajú cestou nie úsmevom, ale finančným stimulom!

On, Eduard, síce „nie je“ zástancom takéhoto riešenia, ale ani to nevylučuje! A čo politik nevylučuje, tak to si občan-volič SR buď istý, že ak bude najhoršie, tak to použije a zavedie do politickej morovej praxe! (najlepšie v skrátenom legislatívnom konaní v NR SR! Však lokaj politicko-morových poslancov majú nateraz nadostač!)

Táto téma je naozaj obzvlášť závažná a vyžaduje si minimálne z mojej strany, samostatný komentár, samostatný článok.

A preto teraz, pre tých občanov- voličov SR, ktorí nie sú ohluchnutí a zaslepení dnešnou politicko-morovou chuntou, na čele so Zuzanou Čaputovou, k celej tejto idiotskej myšlienke, napíšem nateraz, len toľko – (výlučne môj názor!) najskôr si politicko-moroví politici, budúcich (pravdepodobne aj predchádzajúcich -viď PV 2020!) jednoduchších, sociálne slabších voličov, do predčasných PV (lebo iná možnosť jednoducho neexistuje) podchytia moroví politici tým, že im vzhľadom na ich „straty“, ktoré utrpeli počas Covid „pandémie“, že „nemohli“ chodiť do práce a poctivo pracovať (na pozíciách adekvátnych ich vzdelaniu napr. pozície manažérske!), presne tak, ako nechodili pred tým, keď chodiť mohli a nechodili, sumou 333 eur na každé nezaopatrené dieťa, a aby volebný výsledok bol absolútne poistený, tak im teraz ponúkajú finančnú odmenu (akú?! Rozhodne „súdržná koaličná“ rada?! Koľko stojí resp. akú cenu má jeden Covid parlamentný hlas?!) za to, že sa dajú „spontánne“, „s presvedčenia“, že je to dobre pre ich zdravie, zaočkovať proti/na C-19!!!

Nuž veru, dobre na to idú títo moroví politici, to sa musí uznať! Lebo kedysi im na dobrý volebný výsledok stačila škatuľka cigariet a možno nejaké to jablčné kartónové čučo!!!

Nuž, ale časy sa menia, politicko-morová inflácia rastie a teda, čo stačilo pred rokom, dvomi, je dnes už len, taká nič zabezpečujúca almužna! A preto je potrebné zaplatiť! Zaplatiť, ale nie zo svojho!

Žeby ďalší dôvod na navýšenie štátneho rozpočtu v skrátenom legislatívnom konaní v NR SR s odôvodnením, že s takýmito Covid výdavkami nikto nemohol počítať, keď Zuzana Čaputová mala takéto vysoké preferencie obľúbenosti a ani to nepomohlo v „boji“ proti C-19???

A ako hovorí šéf politického Moru na Slovensku, Igor Matovič, musíme (teda nie my, ale oni musia) to urobiť, aby nás na jeseň 2021 až nekonečno, neprekvapila tretia až nekonečná vlna „pandémie“ C-19!!!

Verím, že Richard SaeSovie, mu z toho niečo „okreše“, aby nemusel opustiť „súdržnú“ „vládnu“ politicko-morovú koalíciu, ale nakoniec pristane, že je to potrebné a rozpočet sa navýši („poníži“!) nie o 3,4 miliardy, ale o niečo „nižšie“, „len“ o 3,7 miliardy eur lebo takto vyzerá politická dohoda morových politikov, keď jeden nechce navyšovať a druhý „potrebuje“ navyšovať, tak výsledkom je kompromis, že namiesto nuly, je to ešte viac, ako to čo ten „potreboval“ lebo potreboval!!!

V ďalšom článku/článkoch sa zamyslím, okrem iného aj nad tým, čo urobia s tými, čo sa nechali „dobrovoľne“ (u každého bola „dobrovoľnosť“ inak stimulovaná!) zaočkovať do dnes zadarmo?! Veď ide „len“ o 1 807 752 Covid zaočkovaných „dobrovoľníkov“ aspoň jednou dávkou – k 5.6.2021 do 10:00 hod. (štátna Covid „objektívna“ a „pravdivá“ štatistika pod vládou politického Moru, nepustí!)

Apropo, bude sa platiť ihneď po prvej dávke záloha a následne po druhej dávke zvyšok? Lebo, ako vieme, tí , čo sa ich toto týka (teda finančný stimul), sú nadmieru nedôverčiví a teda, ak im nebude zaplatené ihneď po prvej dávke, tak k druhej ich už nikto nedostane!!! Alebo sa čiastka zvýši a bude vyplatená zarovno s druhým vpichom???!!!

A už len malá poznámočka – resp. otázočka – v akej finančnej výške, by sa mal tento nový Covid vakcinačný stimul pohybovať?

Toto si nechám do nasledujúceho článku.

 

Záver:

Je načase, aby sme sa s týmto slovenským Politickým Morom porátali čo najskôr! Porátali v predčasných parlamentných voľbách! Času už nieto nazvyš!!!

A preto Slovač rozumná, neohlúpnutá, neoslepená, neohluchnutá, nevystrašená, nevystresovaná, nespanikárená týmto novodobým slovenským politickým morom, vyslyšme (každý absolútne samostatne a absolútne slobodne, bez prinútenia alebo nebodaj navádzania!) volajúci hlas veľkého slovenského básnika Sama Chalúpku, ktorí nám odkazuje – „MOR HO“!!! – „ A ty mor ho! — hoj mor ho! detvo môjho rodu, kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu; a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom: Mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom.“ – https://www.nvocsp.org/files/samo_chalupka.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.