Založ si blog

Zuzana Čaputová mlčí lebo sa jej to nedotklo resp. netýka? !

Jej možno nie, ale nás občanov SR a Slovenskej republiky, ako suverénneho (?) štátu, sa to týka a to jednoznačne bytostne!!!

Zuzana Čaputová sklopila cudne zrak a zaryto mlčí! Mlčí o nevídanej drzosti, o absolútnej arogantnosti, o neskonalom presvedčení USA administratívy o ich nadradenosti nad všetkými štátmi a národmi sveta! Áno, hovorím resp. píšem o tom, že USA administratíva sa opäť neokúňala a drzo nazerala do „kúpeľni“ a „spálni“ popredných európskych lídrov, hlavne tých štátov, ktoré o sebe hovoria, že bez USA ani krok v pred, nie to ešte nazad!!!

Zaujímavé, že sa to nedotklo napr. 80. najvplyvnejšej ženy sveta Zuzany Čaputovej (https://www.forbes.sk/toto-su-najmocnejsie-zeny-sveta-do-rebricka-sa-dostala-aj-zuzana-caputova/) a čo je ešte zaujímavejšie, že sa to nedotklo ani tak „významnej“ európskej „političky“, „štátničky“, akou Zuzana Čaputová „bez pochyby“ je, ale len podľa Politico.eu. Tento politický bruselský server-plátok, zaradil Zuzanu Čaputovú medzi 28 najvplyvnejších ľudí v Európe (samochvála na https://www.prezident.sk/article/zuzana-caputovu-zaradili-medzi-najvplyvnejsie-osobnosti-v-europe/), ale presnú priečku už Zuzane nepridelil!

Z tohto pohľadu by sa mala Zuzana Čaputová cítiť hlavne ponížená! Tak ona je 81. najmocnejšia žena sveta, je usadená v najmocnejšej 28. Európy a ju USA administratíva nenechala odpočúvať?! Naozaj, ako sa mohli kapitalisticky súdruhovia z USA dopustiť takejto nehoráznosti! Takej to potupy „našej prezidentky“ Zuzany Čaputovej?!

Nuž toto má, podľa mňa, len dve vysvetlenia – prvé – Zuzana Čaputová nie je pre USA administratívu ani v najmenšom dôležitá lebo -druhé – vysvetlenie to pravdepodobnejšie, len potvrdí tú pravdepodobnú skutočnosť, že Zuzana Čaputová verne slúži USA administratíve a teda jej kontrola nie je za potreby, na to stačí, keď občas (pravidelne?) zavíta do prezidentského paláca SR veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget Ann Brinková a USA administratíva má pravdepodobne dostatok informácií o činnosti Zuzany Čaputovej, ktoré potrebuje a nebude vynakladať ešte ďalšie zbytočné doláre na jej odposluch, jej komunikačných prostriedkov?! Naozaj bolo by to nadmieru neefektívne vynaloženie peňazí USA daňových poplatníkov!

USA administratíve v tomto nehanebnom akte odposluchov a špehovania európskych politických lídrov, podľa medializovaných informácií, pomáhalo Dánsko. A kde bola toť nedávno Zuzana Čaputová? Áno bolo to v dánskom kráľovstve! (10.5.2021 – https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/587317-caputova-sa-v-dansku-stretla-s-princom-frederikom/)

Vtedy Zuzana Čaputová nemala na stole od všetkých slovenských spravodajských služieb, hlavne tej vojenskej, informáciu o laškovaní dánskej zahraničnej a vojenskej služby s USA Národnou bezpečnostnou agentúrou?!

Podľa všetkého nemala lebo jedinou najdôležitejšou prácou a povinnosťou Zuzany Čaputovej na tejto dánskej zahraničnej ceste bolo zistiť, ako sa Dáni lepšie vysporiadali so svetovou „pandémiou“ C-19 a ako sú ďaleko v otázke environmentalistiky, čomu pravdepodobne Zuzana Čaputová rozumie najlepšie, vzhľadom na jej predchádzajúce časté potulky po pezinskej skládke odpadu!!! (https://www.teraz.sk/slovensko/caputova-dansko-je-pre-sr-inspirac/547870-clanok.html, https://mypezinok.sme.sk/c/20613370/pezinska-skladka-na-druhy-pokus.html)

Zuzana Čaputová si neuvedomuje čo sa stalo? Neuvedomuje si, že USA administratíva prekročila, aj týmto svojím nehoráznym, odsúdeniahodným konaním, všetky hranice politickej slušnosti a politickej korektnosti!

Prečo Zuzana Čaputová a všetky jej naklonené „slovenské“ média mlčia? Prečo Zuzana Čaputová neiniciovala zvolanie bezpečnostnej rady štátu, aby sa dozvedela, či tieto USA aktivity sa netýkali nie len jej samotnej, ale aj iných vysokopostavených ústavných činiteľov SR? A nemuselo by to byť v útrobách SIS, na to by stačil bohato Grasalkovičov palác!!!

Prečo na znak nesúhlasu s touto USA aktivitou, si nepozvala do „svojho“ paláca na diplomatický koberček istú Ann Brinkovú, aby jej jasne povedala, že toto teda nie! Prečo na znak nesúhlasu s takouto špinavou zahraničnou politikou USA administratívy, nežiada naše ministerstvo zahraničných vecí, aby sme zo Slovenska vykázali/vyhostili, minimálne taký počet amerických diplomatov, ako sme to nehorázne vykonali v otázke ruskej „aktivity“ spred 7. rokov v českých Vrběticiach?!

Keďže mne je jasné, komu Zuzana Čaputová a celá naša terajšia „vládna“ chunta verne, lokajský slúži, tak ďalší komentár je z mojej strany absolútne, pre túto chvíľu zbytočný!

Áno, predvolebný slogan bývalej opozície, dnes „vládnej“ koalície – „Zmena je nutná!“, dnes platí oveľa viac, ako kedy pred tým!!!

Zmena musí nastať čo najskôr!!! Zmena musí nastať nie len v rovine politickej, ale aj spoločensko – ekonomickej!!!

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.