Založ si blog

Aj Slovenská republika sa začína podobať na oruškovanú, zaočkovanú planétu opíc!

Aj tí oveľa neskôr narodení, ako moja generácia, ktorá absolútne nepociťuje paniku a strach z Covid šialenstva lebo takto sme boli pred novembrom 1989 vychovávaní, by si už mohli pamätať resp. spomenúť na film z produkcie USA kinematografie z roku 1968.

Áno, vtedy sa jednalo o žáner rýdzo dobrodružný sci-fi.

Nebudem opisovať celý obsah tohto prvého filmu o Planéte opíc, len letmo naznačím, že film je o tom, že akúsi planétu obývajú veľmi inteligentne opice a ľudí majú za menejcenných, dokonca za škodnú. Na konci filmu sa vynára scéna, kde jeden z aktérov, tohto vtedy výhradne sci-fi filmu, nachádza starú sochu, a ako ináč vo filme z dielne USA, jedná sa o  Sochu slobody (však to by nebol USA film, keby sa nepochválili, že jedine o nich sa niečo také môže natočiť!) a uvedomujú si, že nie sú na inej planéte, ale na planéte zem!

Nuž a presne dnes k tomu spejeme, ale nie ako Planéta opíc, ale ako Planéta Covid zaočkovaných, kde títo Covid zaočkovaný budú vládnuť tým Covid nezaočkovaným a doslova ich budú považovať za spoločenský odpad a evolučnú škodnú!!!

Ale Vážená Slovač, toto už nie je nevinné Sci-fi premietanie v kinách! NIE ! Toto sa začína pomaly, plazivo, zákerne, stávať, aj na Slovensku skutočnosťou!

Ak sa čím skôr nepreberieme z tejto Covid letargie, do ktorej nás dostali, pomaličky, pomaly za posledných 15. mesiacov, tak naozaj nielenže sa blížime k planéte Covid zaočkovaných „opíc“, ale hrozí, že tak celkom určite aj skončíme!!!

Nuž nebuďme k tomuto až takí ľahostajní lebo, čo sa pred rokom vydávalo za konšpiráciu, tak dnes je to tvrdá realita!

Neveríte? Nuž spomeňte si, keď sa na jar 2020 objavili prvé informácie, že ľudstvo bude povinne vakcinované proti obzvlášť nebezpečnej ľudskej prenosnej chorobe nazvanej Covid-19 (SarCov-2!), tak sa to okamžite vydávalo za konšpiráciu, ktorá sa mohla zrodiť, len v chorej hlave!

A čo vidíme dnes? Dnes je neskutočne veľký tlak na masívne, celoplošné, celoplanetárne očkovanie vakcínou, vakcínami, o ktorých nevieme absolútne nič!!!

Dnes sa už mocní tohto sveta ani len v najmenšom netaja, že cieľom je zaočkovať celosvetovú populáciu ľudí, na veku nezáleží a kto sa zaočkovať nedá, tak bude vytlačený na okraj spoločnosti!

Tento bude oproti zaočkovaným, „inteligentným opiciam“, len obyčajný pozostatok ľudských bytostí, budú, ako v tom filme vyššie spomínanom, držaný v getách, budú strážení, aby svojou nezaočkovanou DNA nenakazili „inteligentné opice“, ktoré sa vyvinuli z tej ľudskej spodiny tým, že sa nechali napichať akýmsi chemickým sajrajtom…!

Zdá sa to, ako konšpirácia? Naozaj? A to dnes nepočúvame resp. už aj zažívame, že budeme navzájom od seba oddelení, segregovaní akýmisi Covid pasmi?! Covid pasmi aj v elektronickej podobe?!

Každý bude mať pri sebe napr. v mobilnom telefóne stiahnutý QR kód o zaočkovaní, na základe ktorého bude mať umožnený, daná Covid zaočkovaná „opica“, vstup do MHD, do obchodov, na športovo-kultúrno-spoločenské akcie, bude môcť navštevovať školu/školy, bude môcť cestovať – letecky a pod., bude môcť cestovať aj mimo hranice domovského štátu atď. atď.!!!

A čo bude s tými nezaočkovanými? S tými ľuďmi, ktorí sa nechcú stať zaočkovanými, niekým na veky riadenými Covid „opicami“? Nuž, už som to vyššie v článku naznačil!

Preto na záver ešte raz, áno, vyzývam všetkých občanov SR, všetkých ľudí, ktorí sa snažia zachovávať si zdravý rozum, aby sme nespali, aby sme sa ozývali, aby nás bolo čo najviac počuť, dajme dole rúška, dajme dole respirátory a žime tak, ako normálny ľudia, nielenže chcú, ale ako žiť majú!!!

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.