Založ si blog

Matovičov prostredník novinárom, Šeligov prostredník občanom SR!

Včerajšia (5.5.2021) TB ministra financií Igora Matoviča, jasne ukázala, že „novinári“, minimálne tí „slovenskí“, majú z nejakého, pre mňa nepochopiteľného dôvodu, obrovský strach z tejto absolútne mentálne, psychicky labilnej osôbky. Osôbky, ktorá to pravdepodobne nemá vo svojej hlávke všetko tak, ako by malo byť.

Nie, nebudem rozoberať včerajší nanajvýš „odborný“ obsah Matovičovej TB, ktorému samozrejme okrem neho, nikto akosi, ani za svet nevedel pochopiť. Nie, toto nateraz nie je dôležité, tieto, slovníkom samotného Igora, bludy, sa jednoducho seriózne komentovať nedajú.

Tu sa povenujem forme tejto Matovičovej TB. Viem si živo predstaviť, čoby robili tí istí „novinári“ s Robertom Ficom resp. s ministrom financií, jeho predošlých vlád, keby sa takto arogantne a povýšenecky správali na TB k týmto „novinárom“ a keby im doslova ukazovali prostredník, ak by od nich žiadali konkrétnejšie odpovede. Nuž, minimálne by ich mediálne ukrižovali! Už by boli na druhý deň, na titulných stránkach, buď veľké nadpisy, že Fico a jeho ministri potláčajú slobodu tlače, minimálne v tom, že ich neinformujú, tak ako si to oni želajú alebo by týždeň, ich periodiká vychádzali s prázdnou, bielou titulnou stránkou lebo Fico a jeho ministri potláčajú slobodu tlače!!!

Ale, ak sa k ním takto povýšenecky, drzo, arogantne správa Igor Matovič, tak NIČ. Ticho, tichučko!!!

Nuž o čo ide. Na včerajšej TB Igor „predstavoval“ svoj plán reformy daňovo odvodového systému. A ako už vyššie píšem, v celej miestnosti sa nenachádzal nik, kto by takejto vysokoodbornej téme rozumel, samozrejme okrem Igora Matoviča lebo on je ekonomický génius!

Oproti nemu stáli resp. sedeli všetko ekonomicky hlúpi „novinári“ a za svet nechceli pochopiť o čom to vlastne Igor rozpráva! Až to Igor už nevydržal a TB ukončil takto. Keďže „novinári“ stále nechápali, že nie Igor rozpráva bludy, ale že to len oni vždy píšu bludy o tom, čo on síce nepovedal, ale chystá sa to urobiť, tak sa ho na záver jeden z „novinárov“ (Michal Katuška-SME) opýtal takúto „nepríjemnú“ otázku – „Pán minister odpovedajte mi prosím na otázku.“. Tu ho Igor „ekonóm“ prerušuje – „Lenže vy nechápete tu tému“, „novinár“ pokračuje v otázke ďalej – „kde chcete zobrať 2,5 miliardy eur? Vy ste zatiaľ na túto otázku neodpovedali. Nepredstavili ste žiaden koncept. Hovoríte o nejakých…, ktoré ste si tam dali na tú obrazovku. Úprimne ma to zaujíma…“ „novinár“, chcel ešte otázku dokončiť, ale Igor ho prerušuje a povýšenecký, drzo odpovedá – „…minuli sa nám konštruktívne otázky. Ja som naozaj konštruktívne chcel Vám odpovedať na to, ale keďže vidím, že nie ste ekonomický novinár, nevyznáte sa do témy…Chcel som, aby sme sa skalibrovali. Aby som Vám mohol odpovedať na to, čo sa pýtate. Keď nechcete ísť touto cestou, ja tu prepáčte nebudem zabíjať svoj čas. (Igor zvyšuje hlas! Lebo „novinári“ zašumeli) Ďakujem veľmi pekne za Vašu prítomnosť, že ste boli na tejto tlačovej konferencií. Do dvoch týždňov, verím, že Vám predstavíme celú daňovo-odvodovú reformu. Každý, kto téme rozumie, pochopil, čo sme dnes chceli povedať a čo som chcel povedať ja osobne.“

Veru, veru vážení „novinári“ od včerajška, keď budete chcieť sa zúčastniť TB Igora Matoviča, čoby ministra financií a naj ekonóma všetkých čias a nedajbože ešte budete chcieť aj klásť otázky lebo niečomu z tej Igorovej „geniality“ nerozumiete, tak najskôr šup, šup na 4 5 rokov na ekonomickú fakultu z niektorých vysokých škôl na Slovensku resp. v zahraničí, najlepšie na tú na ktorej ekonomiku „vyštudoval“ a štúdium „riadne“ ukončil samotný Igor – Univerzita Komenského v Bratislave – fakulta manažmentu. Až po riadnom vyštudovaní budete mať právo sa Igora Matoviča pýtať na vysoko kvalifikované otázky v obore, v ktorom je on tak „doma“, aby ste následne nepísali bludy, ktoré on „nikdy“ nepovedal! Chápete konečne, „novinári“, v čom Vám Igor Matovič včera na TB ukázal prostredník?!

A prečo tvrdím, že sa „novinári“ Igora Matoviča, pre mňa z nejasného dôvodu boja? Nuž tento „novinár“ z denníka Sme, ktorý dostal takúto arogantnú, drzú „ekonomicky odbornú“ nakladačku od akéhosi Igora Matoviča, neutekal rýchlo k PC a nenapísal kriticky článok ohľadne predmetnej TB Igora, aby ho tam jednoducho zotrel za jeho aroganciu. NIE, tento „novinár“ mlčí! Žiaden článok, žiadna reakcia, žiaden komentár o predmetnej TB, NIČ! Prečo??? Čo by na druhý deň napísal ten istý „novinár“ o Ficovi alebo jeho ministrovi financií, keby sa na TB k nemu takto grobiánsky a urážlivo zachoval pred všetkými jeho kolegami, pred celým Slovenskom? Veru, to by bolo horkých slín, že až!!!

Zaujímavé, že tohto „novinára“ zo SME, sa na druhý deň nezastali ani jeho kolegovia z vlastnej redakcie, teda tiež nenapísali žiaden článok o tomto Igorovom extempore na ich kolegu! Prečo?

Áno „zastali“ sa ho kolegovia z iných redakcií napr. z Aktuality.sk, ktorý k predmetnej TB vydal článok (Peter Bárdy) s nadpisom – „Na prahu krízy, zrejme poslednej“ – článok sa začína – „Igor Matovič sa vyhráža, že ak jeho najnovší nápad za vyše 2 miliardy eur koalícia nepodporí, spojí sa s opozíciou.“ Z tohto článku je zrejme, že jeho autor pravdepodobne tiež nemá, Igorom Matovičom požadované ekonomické vzdelanie a teda by nemal, podľa Igora, písať bludy!

Denník N v „ochrane“ svojho kolegu s denníka SME, išiel ešte ďalej, keď v článku s nadpisom – „Aké zadanie dal Matovič svojim podriadeným“ – píše okrem iných „ochranných“ viet, aj toto – „Minister financií Igor Matovič včera prvý raz podrobnejšie informoval o pláne na daňovo-odvodovú reformu.“ Nuž veru, asi mal Igor Matovič pravdu, keď „novinár“ s denníka SME nemá ani to najzákladnejšie ekonomické vzdelanie, keď nepochopil tak „podrobné“ vysvetlenie Igora Matoviča na tému – „Plánovaná daňovo odvodová reforma v podaní ministra financií Igora Matoviča“

Konečne niekto, podľa Igora Matoviča, nepíše o ňom samom, len samé bludy!!!

Juraj Šeliga ukázal občanom SR prostredník!

Áno, presne toto urobil ten „najslušnejší“ z „najslušnejších“ Slovákov, bývalý to líder a vodca „občianskej“ iniciatívy Za slušné Slovensko, Jurko Šeligovie!!!

Celý čas vykrikuje po občanoch SR, aby dodržiavali epidemiologické nariadenia, aby nosili rúška, nosili respirátory, dali sa všetci očkovať lebo situácia je vážna, ale pozor (!) občania SR, toto sa netýka tých najvyšších!!! V tomto konkrétnom prípade rúškofila, respirátorfila a vakcínofila Juraja Šeligu! Juraj Šeliga jasne ukázal, že Covid-19 nie je až taká nebezpečná pliaga o akej nás tu už takmer 15. mesiacov presviedčajú. Totiž dejiny jasne hovoria, že ak sa vyskytla v spoločnosti nejaká dovtedy neznáma choroba, ktorá naozaj zabíjala všetok ľud na okolo, bez rozdielu, tak prví, čo zaliezli boli páni a nechali na tuto chorobu chudobu vymrieť, všetko, čo bolo touto chorobou postihnuté – vypáliť a až následne, keď bolo po nebezpečenstve, tak až potom vystrčili svoje pánske nosy zo svojich prepychových príbytkov.

Dnes Juraj Šeliga jasne ukázal, že C-19 spôsobuje v správaní ľudí pravý opak! Totiž C-19 je až tak „nebezpečná“ choroba, ktorá zakazuje voľný pochyb, voľné dýchanie len chudobe, ale dovoľuje bujarí život panstvu!!! Čosi mi tu s poznanou históriou nesedí! Juraj Šeliga aj so svojou partiou, sa potajomky za tmy, ako zlodeji, stretnú v klube istého „objektívneho“ novinára, redaktora – Štefana Hríba a v čase, keď pandemicka komisia pôsobiaca pri/na Úrade „Vlády“ SR, jasne nariaďuje, prikazuje všetkým radovým občanom SR (iný majú Mikasove výnimky) prísne dodržiavať epidemiologické nariadenia – povinné testovanie, povinné nosenie rúšok, povinné nosenie respirátorov, „dobrovoľné“ očkovanie, tak Juraj a jeho priatelia veselo, pravdepodobne popíjajú v uzavretej miestnosti bez rozostupov minimálne dva metre, samozrejme bez rúšok, pofajčievajú na ulici, tiež bez rozostupov minimálne dva metre a Covid v tej chvíli neexistuje!!!

Nie, nebudem sa nateraz rozpisovať, akúže oni ihneď na druhý deň vyvodili z toho politickú „zodpovednosť“, však Juraj sa vzdal predsa pod predsedníckeho kresla v NR SR, tak všetci jasajme!!!  Nie, toto divadlo komentovať nebudem. K tomu len jedna otázka. Ak by neboli Juraj a jeho priatelia, niekým vyfotení, ako kašlú zvysoka na prísne epidemiologické nariadenia, tak by ich veselo porušovali aj naďalej? Áno a dokedy?

K tomuto napíšem, už len toto. Juraj Šeliga a jeho priatelia, čo sa Covidu a prísnych epidemiologických opatrení, platných (len) pre všetkých, tu dole nachádzajúcich sa radových občanov SR týka, jasne ukázali svoj prostredník! A tento svoj Covid prostredník ukázali aj M. Krčmérymu, A. Bražinovej, P. Sabakovi a všetkým tým, čo už 15. mesiacov nás tu gniavia svojimi prísnymi epidemiologickými opatreniami proti tak „nebezpečnému“ C-19, ktorý Jurajovi Šeligovi a tam tým hore, akosi neškodí!!!

Posledná otázka na záver – Občan SR, vieš o niekom na Slovensku resp. vo svete, hlavne niekoho z vysokopostavených politikov štátov, ktoré gniavia svoje národy povinným nosením rúšok, respirátorov, „dobrovoľným“ očkovaním pre dosiahnutie „kolektívnej imunity“ voči C-19, ktorý by zomrel na C-19? Priznám sa, že ja nie! A pritom, ak si dobre spomínam, tak aj na Slovensku, tesne pred Vianocami 2020, sa nám touto „nebezpečnou“ chorobou C-19 nakazili, takí naši, nás všetkých, ešte stále gniaviaci, politici, akými sú Igor Matovič, Jaroslav Naď, Veronika Remišová, Peter Pčolinský alebo už v rizikovom Covid veku Ján Mičovský!!!

Pýtam sa čím sa títo „obyčajní“ občania SR v tej dobe liečili, keď ešte nebola k dispozícií „všemohúca“ americká vakcína Pfizer/BioNTech a Ivermektín bol a stále je nimi samotnými označovaný za medicínsky Covid blud, keď sú dnes úplne Covid zdraví, ako nikdy pred tým?!

Nuž občania SR, otvorte už konečne oči a prestaňte im to už konečne Covid papkať, aj s Covid navijakom!!!

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.