Založ si blog

Igor Kim Ir-sen Matovič v NR SR !

V piatok 30.4.2021 predstúpila druhá Matovičova „vláda“ pred NR SR so svojim „programovým“ vyhlásením a uchádzala sa o vyslovenie dôvery NR SR.

„Program“ druhej Matovičovej „vlády“ na úvod „predstavil“ najväčší Matovičov lokaj – Eduard Heger (ďalej Edo).

Edo mlel a mlel. Absolútny trapas! Edovi sa však venovať nehodlám, pretože nezohráva v Matovičovom pláne „obnovy“ väčšiu rolu, ako už vyššie spomínanú rolu poslušného lokaja a pätolizača, plne pod kontrolou USA administratívy a eurobyrokratov z Bruselu!

Hlavnou postavou tohto nechutného divadla je Igor Matovič. Keď sa postavil ku kecpultu v rokovacej sále NR SR a ešte neotvoril ústa, tak bol ešte stále Igor Matovič. Ale ako náhle tie ústa otvoril, tak sa pomaly ale iste menil na slovenského Kim Ir-sena, čo sa úplne potvrdilo, keď svoj diktátorsko-despotický príhovor ukončil, z radov OĽANO začalo dlhé, nekončiace spontánne tlieskanie v duchu „Náš vodca“!!! Na rad prišli faktické poznámky na jeho vystúpenie z radov poslancov najmä tých jeho poslušných OĽAŇACKÝCH!!!

Igor vyznel, ako veľký Kim Ir-sen a preto od teraz ďalej v článku, skrátene, len ako Igor Kim!!!

Igor Kim sa ku kecpultu postavil už, ako minister financií SR a teda, každý očakával, že ako člen „novej“, svojej druhej „vlády“ sa bude výhradne venovať tomu, na čo bol Zuzanou Čaputovou menovaný a určený, teda ekonomike, keď je terazky už tým ministrom financií SR!

Omyl! Igor Kim začal presne tak, ako sa na Kima patrí. Začal útokom na všetkých, ale hlavne na akýchsi fašistov, komunistov, ktorí tam vraj kdesi v sále sedeli. Áno sedeli, ale len vo chvíli a v tej časti NR SR, keď sa Igor Kim zahľadel do radov jeho verných lokajských 53 OĽAŇAKOV!!! Igor Kim sa vyplakával, ako on na seba nehladiac zachraňoval zdravie a životy občanov SR a kašľal koľko to bude stáť peňazí, hlavne keď sa testuje, testuje, testuje do aleluja!!!

On Igor Kim zachraňoval a ostatní mu to kazili! Takmer slzu vyronil! Keď Igor Kim dorozprával, začalo 53 poslancov Kimovho OĽANO zborovo tlieskať a nevedeli prestať. Následne sa zo strany Kimových 53 OĽANO poslancov spustila nekonečná obhajoba Igora Kima, nekonečné vďakyvzdanie Igorovi Kimovi, vzývanie Igora Kima na večne veky a už nikdy inak a iný, aleže naozaj už nik iný, len on, veľký Igor Kim!!! Tieto vďakyvzdania a vzývania od 53 poslancov Kimových poslušných lokajov sa niesli v duchu – Igor ja ti ďakujem, Aj ja Ti Igor ďakujem, Ja Igor len toľko, ďakujem, Igor ty si najlepší, Igor nikto sa neobetoval v boji proti Covidu, ako ty, Igor, keď sa povie bojovník proti korupcií, tak to nie je nikto iný, ako ty Igor, Igor ty si sa obetoval, Igor ty si…atď. do nekonečna!!! Jednoducho títo Kimovi poslušní, lokajskí poslanci, ho vzývali, ako veľkého vodcu, jediného to záchrancu Slovákov a Slovenska. HNUS!!!

Následne vystúpili iní poslanci NR SR, tí ktorí sa do lavíc NR SR nedostali preto lebo Igor Kim, ale preto lebo oni sami!

Ľubomír Blaha (SMER-SD) to Igorovi Kimovi vysvetlil jasne aj takto – „…pravdou je, že ste zodpovedný za 11600 obetí na Slovensku…, …Ste zodpovedný za koniec demokracie, koniec slobody na Slovensku. Slovensko ste premenili na jeden veľký koncentračný tábor! Ste zodpovedný zato, že ľudia nemali lieky, že nemali ani ten Ivermektín. Ste zodpovedný za neuveriteľnú vulgarizáciu slovenskej politiky a za obrovský nárast nenávisti…, …ste zodpovedný za experiment na ľuďoch, ktorý ste tu pripravovali do britského časopisu, experiment s povinným testovaním, ktoré nemali nikde na svete a vy ste do toho nahádzali trištvrte miliardy, ktoré mohli ísť ľuďom…, …ste zodpovedný za smrť Milana Lučanského…,…ste zodpovedný za kšefty, ktoré robí vaša žena, ste zodpovedný zato že ste ľuďom zničili život a premenili Slovensko na kolóniu Spojených štátov Amerických…,…a vy sa tu postavíte a sám seba, ako posledný sociopat ľutujete?! Spravodlivosť si Vás dobehne“.

Počas, aj po tomto Blahovom vystúpení sa z radov OĽANO lokajov ozývalo hučanie, bučanie a najviac sa na uzde neudržal Igora Kimov naj súdruh, Jožko Pročko…!

Pýtam sa, čo vo vystúpení Ľuboša Blahu nebola pravda?

Následne vystúpil Milan Mazurek (nezaradený – Hnutie republika), ktorý takto „vzýval“ OĽANO poslancov vodcu – „Toto je skrátka niečo neuveriteľné. Tak plagiátor, daňový podvodník, ktorý je dnes v pozícií ministra financií nám sem príde vyplakávať, s trasľavým hlasom, len tak, tak, že sa nerozplakal o tom, ako mu všetci krivdili…, …úplne ste pošliapali Ústavu a zakopali do prachu! Z ľudí na Slovensku ste urobili otrokov, ktorí sa musia povinne plošne testovať, ako jediný štát na svete zaviedol takéto choré diktátorské pravidlá…, …vaše plošné testovanie za miliardu eur, za ktorú sme mohli mať desať nemocníc spôsobilo najvyšší počet úmrtí a hospitalizácií na svete na počet obyvateľov…, reťazcom zahraničným na Slovensku ste umožnili eldorádo, zatiaľ čo malých slovenských podnikateľov ste zruinovali na úplne dno…, …a dnes hovoríte o zvyšovaní DPHáčky a títo ľudia, vaši poslanci, za ktorých sa môžete hanbiť, ktorí tu mékajú, ako stádo oviec, pretože to v skutočnosti sú, Vás tu budú chváliť, pravda je taká pán Matovič, že Slovensko vás nenávidí a nezávidí vás zato, že ste ho prvý dostali na úplne dno!“

Aj počas a po tomto vystúpení sa Kimovi lokaji OĽAŇACI zmohli len na hrubé urážky poslanca Mazureka a nedopustili nič pravdivé na svojho vodcu!!!

Teda áno, Igor Matovič, ak by mal nedajbože 150 poslancov v NR SR, tak by bol jasným slovenským Igorom Kim Ir-senom Matovičom!!!

Ak by bola pravda, čo o ňom hovorili vo svojich faktických poznámkach, po jeho vystúpení jeho lokaji z OĽANO, že Igor Kim sa obetoval a (žiaľ ešte stále sa „obetuje“) za zdravie a životy občanov SR, tak potom prečo sa musí voziť v obrnenom transportéry (vládnej limuzíne!), za vraj 800 tisíc eur?! To preto, aby ho „milujúci“ národ od „radosti“ a nekonečnej „vďaky“ nevystískal, až tak, žeby mu spôsobil zástavu dýchania…???

Nepamätám si, žeby sa súdruhovia spred novembra 1989 vozili v obrnených transportéroch! Pamätám si na čierne Tatry 603, neskôr 613. Úplne normálne, plechové! Nepamätám si, žeby pri vile súdruha Vasiľa Biľaka po „nežnej“ dennodenne protestovali tí viac, ako 40. rokov v socializme „gniavení“ ľudia. Nepamätám si, žeby Vasiľ po zvyšok svojho života potreboval obrnený transportér resp. doživotnú ochranku! Nie, pohyboval sa slobodne a voľne i napriek tomu, že novodobí to „kapitalisti“, do novembra 1989 zarytí tvrdí komunisti a súdruhovia, na neho hádzali všakovakú špinu atď. a seba samých nevideli v zrkadle…!!!

Pamätám si, ako prednovembrový (89) súdruhovia, bez strachu chodievali medzi pracujúci ľud, bez zvláštnej ochranky, do závodov, na polia atď. Nepamätám si, žeby hociktorí predseda Vlády SR po novembri 1989 sa musel nechať voziť v špeciálne opancierovanej limuzíne a pritom o nich bez rozdielu Igor Kim tvrdí, že to boli najväčší hulváti, ktorí nesmierne tomuto národu škodili!!! Ako je to možné, že nepotrebovali okolo seba takúto ochranu, ako „zbožňovaný“ Igor Kim?! Ako je možné, že ten čo sa samo obetoval pre iných, sa musí takto od tých istých báť o svoj holý život? Ako je to možné?

Nuž veru, Kimovi 53 poslanci v NR SR, vzývajte si tie vaše oslavné ódy na vášho „večného“ vodcu Igora Kim Ir-sena Matoviča, koľko len chcete, koľko len vládzete, ale vedzte, že vy už nikdy nezasadnete do lavíc NR SR lebo vaše podlé lokajstvo jednému diktátorovi vám národ slovenský nezabudne a tých pár jednotlivcov, ktorí rovnako vzývajú „veľkého“ Kima Igora vám nebude stačiť nato, aby ste sa, čo i len približne dostali k 5% hranici zvoliteľnosti…

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.