Založ si blog

Zuzana Čaputová opäť, ako vždy na strane vojnového štváča!

Kto by si myslel, že Zuzana Čaputová je na strane Ruskej federácie, tak sa veľmi mýli! A to i napriek tomu, že „celý“ svet, rozumej USA administratíva, je presvedčený/presvedčená, že vojnovým štváčom je Ruská federácia. NIE! Pre mňa osobne je jednoznačným vojnovým štváčom USA a ich, pod ich hlavným  velením – NATO! Áno, NATO je presne pod takým jasným velením USA administratívy, ako boli všetky štáty, ktoré boli až do roku 1991 súčasťou Varšavskej zmluvy! To si hádam nikto nemyslí, že štáty, ako bolo napríklad bývalé socialistické Československo, mali nejaký vplyv na moskovské velenie Varšavskej zmluvy. A presne takto je to podľa môjho hlbokého presvedčenia aj s NATO! Tu ma napadá heslo – „Všetci za USA, USA výhradne za seba samého!“

I keď samozrejme sa to USA „demokrati“ snažia zakrývať takými rozprávkami, že na čele NATO nestojí predstaviteľ U.S. Army, ale predstaviteľ iného štátu, ktorý má tu „česť“ byť „dobrovoľnou“ súčasťou NATO . Dnes takou bábkou v rukách USA administratívy na čele NATO je akýsi Nór – Jens Stoltenberg, ktorému gratulujem k jeho „nezávislosti“ od USA administratívy! Takže aj tu som jednoznačne presvedčený, že každý člen NATO koná absolútne „nezávisle“ od rozhodnutia USA administratívy a rozhodnutí Pentagónu!

Ale späť k vystrašenej Zuzane Čaputovej, ktorá sa tak veľmi obáva o osud „svojho“ národa, že sa celkom jasne pridáva, totálne lokajsky na stranu vojnového štváča – USA administratívu.

Vo včerajšom FB statuse píše Zuzana, okrem iného aj toto – „…som požiadala o stretnutie náčelníka Generálneho štábu ozbrojených síl a ministra obrany…, … ma informovali, že aj napriek veľkému rozsahu zapojenia do asistenčných úloh pri riešení pandémie sa podarilo udržať úroveň operačnej pripravenosti ozbrojených síl…, … pre jej ďalšie udržanie a postupné zvyšovanie je potrebné…, … aby ozbrojené sily už prešli z plnenia asistenčných úloh do režimu prípravy a výcviku, vrátane medzinárodných cvičení.“

Výborne! To znamená, že Covid je už ta tam a teraz je potrebné sa povenovať záujmom veľkého brata – USA administratíve!

Zuzana, nezaháľa a pre „bezpečnosť a záujem“ slovenského národa píše ďalej – „V súvislosti so situáciou v Českej republike som sa zaujímala o stav zabezpečenia našich muničných skladov“ Opäť výborne! Takže k výbuchu vojenskej munície v Čechách došlo v roku 2014 a Zuzana Čaputová sa nezačala zaujímať o bezpečnosť muničných skladov situovaných na území SR od svojho menovania aj na pozíciu hlavného veliteľa OS SR, ihneď od 15. júna 2019, ale až 20.04.2021!!! Prečo práve dnes? Nevšimol som si, žeby v Čechách došlo k výbuchu vojenského muničného skladu včera! Alebo pre Zuzanu Čaputovú znamená rok 2014 včera?!

Áno ja viem, je potrebné sa postaviť na stranu nášho vojenského partnera z NATO lebo strýko Sam si to dnes takto želá a zapadá mu to do jeho „mierovej“ misie na východe nečlenského štátu NATO – Ukrajiny!!!

Zuzana Čaputová si pravdepodobne pozorne prečítala, akú úlohu v rámci NATO má Severoatlantická rada, kde v Čl. 4 Washingtonskej zmluvy (1949) sa píše – „Strany budú vždy spoločne konzultovať, keď je podľa ich názoru ohrozená územná celistvosť, politická nezávislosť alebo bezpečnosť hociktorej zo strán.“

Ale nepochopila! Lebo ak by tento text Zuzana Čaputová čítala s porozumením a následne ho aj pochopila, tak by nemohla stáť na strane agresora, vojnového štváča, teda USA administratívy lebo Ukrajina nie je členom NATO!!! A ani sa nezúčastňuje zasadaní Severoatlantickej rady!!!

A teda sa na Ukrajinu, ako nečlena NATO nemôžu vzťahovať žiadne ustanovenia a ani vnútorné dohody členov NATO!!! Je potrebné aby  si to Zuzana Čaputová a jej podobní, poriadne zapísali za uši!!!

To máme veriť tomu, že USA administratíve záleží na slobodnom a riadnom živote bežných Ukrajincov? Ukrajinci boli slobodní, až do chvíle, kým sa do ich slobody nevpratali špinavé USA administratívne paprče! Presne tak, ako vo všetkých štátoch sveta, kde USA administratíva išla „ochraňovať“ ľudské práva domorodého obyvateľstva! Je zaujímavé, že USA zaznamenali najväčší rozmach až po prvej a hlavne druhej svetovej vojne! Prečo asi? Boli to USA, čo bolo ich územie rozbombardované, boli to USA čo prišli o viac, ako 20 miliónov životov počas II. sv. vojny? Nie, neboli! Bola to Európa, bol to Sovietsky zväz, bola to dnešná Ruská federácia…!!! Minimálne od I. sv. vojny (1914-1918), ani jeden štát sveta nemal taký úžitok z akéhokoľvek vojenského konfliktu, ako práve, vojnami, nedotknuté USA!!! Toto si pamätajme, hlavne vtedy, ak z úst USA vojnových štváčov zaznie veta – „Ideme brániť slobodu a demokraciu občanov, iného štátu lebo trpia a my sme predurčení, aby sme im v tom pomohli“

Ďakujem pekne za takú pomoc, po ktorej ostanú tisíce mŕtvych nevinných ľudí, hlavne detí a ich mamky, po ktorej ostane spustošená zem, ktorú potom „pomáhajú“ USA stavať na nohy, ale má to jednu veľkú „humánnu“ podmienku –  za toto im tieto USA a NATOm spustošené štáty, musia verne slúžiť a byť im naveky vďačné, až do skonania sveta!!! Je načase, aby svet VYPOVEDAL POSLUŠNOSŤ Spojeným štátom Americkým a hlavne Európa! STAČILO!!!

Späť k Zuzane Čaputovej. Zuzana smelo, tak, ako sa patrí po americky, vo svojom statuse pokračuje takto – „Obavy v ozbrojených silách vyvoláva nárast vojenskej prítomnosti ruských vojsk na ukrajinsko-ruských hraniciach“.

Ajhľa, tak Zuzana Čaputová má obavy z toho, že RF si na svojom suverénnom, zvrchovanom území robí to, čo sama suverénne uzná za vhodné a ju to znepokojuje?! Ja neviem, Zuzana Čaputová je hluchá a slepá? A aké vojska sa nachádzajú s tej druhej strany, teda na východnej hranici Ukrajiny s RF? Nie sú to náhodou vojska U.S. Army a NATO? Nuž Zuzana Čaputová vedzte, že sú to práve tieto vojská! Toto Vás už neznepokojuje, že na území štátu, ktorý nie je súčasťou NATO, sa nachádzajú cudzie vojská? Vojská U.S. Army?! Ja viem, však samotní Ukrajinci si ich tam pozvali. Áno a ktorí? Tí obyčajní, čo ich bieda bije? Alebo tí tam hore na čele so Zelenským, ktorí si žijú, ako vo vatičke a zachcelo sa im ešte viac US dolárov?!

Zuzana Čaputová svoj americký FB status ukončila takto „chrabro“ – „Pre nás je mimoriadne dôležité, aby bezpečnostné prostredie Ukrajiny bolo pokojné, stabilné a predpokladateľné.“.

Áno, je to pre nás dôležité lebo nie Francúzsko, nie Spolková republika Nemecko, najväčší to pätolizači USA administratívy (však Marshallov plán „obnovy“ západnej Európy po II. sv. vojne musia splácať USA doživotne!) sú ohrození konfliktom na ukrajinsko-ruskej hranici, ale sme to my, čo s Ukrajinou priamo susedíme! Francúzovi, Nemcovi a predovšetkým bežnému Američanovi je tak jedno, že kdesi ďaleko vo svete, sa deje niečo, o čom nemajú ani páry, hlavne ak ich štáty budú mať z toho úžitok, keď budú ekonomicky „pomáhať“ postaviť sa na nohy nezmyselnou vojnou zničené ukrajinské územie. USA obyčajný človek ani len netuší, kde sa Ukrajina nachádza a ani len netuší, kde je Slovensko!!!

Takže áno, opäť zo strany Zuzany Čaputovej všetko zlé!!! Čakal niekto niečo iné? Ja určite nie a za seba hovorím, že takáto kolenačkova, podlízačská, lokajská politika dnešných „slovenských“ vládnych, vrátane Zuzany Čaputovej vo vzťahu k USA, je pre bežného občana Slovenskej republiky nesmierne nebezpečná! Preto jednoznačne odkazujem aj ministrovi obrany SR Jaroslavovi Naďovi, Zuzane Čaputovej, USA administratíve, ale aj do Bruselu, že pre Slovensku republiku nie sú bezpečnostným rizikom páni Ľuboš Blaha a Eduard Chmelár, ako to nehanebne tvrdí USA a NATO lokaj Jaroslav Naď, ale pre mňa sú to jednoznačne oni samotní!!!

Na záver ešte jeden postreh zo včerajšieho stretnutia hlavného veliteľa, pardon hlavnej veliteľky OS SR s náčelníkom Generálneho štábu OS SR – Gen. Ing. Daniel Zmeko, a ministrom obrany SR  – PhDr. Jaroslav Naď. Stretli sa a všetci mali rúško, pardon po novom to už musí byť respirátor! Tak sa pýtam, naši vojaci, ktorí sa budú zúčastňovať tejto štvavej NATO vojenskej akcie voči Ruskej federácií, budú mať povinnosť nosiť respirátor alebo im HH Janko Mikas na toto vo svojej Covid vyhláške udelí výnimku?!

Hanba, že náčelník generálneho štábu OS SR sa viac bojí C-19, ako vojnového konfliktu. Keď sa postaví pred slovenské jednotky, ktoré bude vyprevádzať na bratovražedný boj v rámci NATO na ukrajinsko-ruský front, tak ich bude povzbudzovať s respirátorom na tvári???

Veru, ak by sa  Armádny generál, hrdina  ČSSR a ZSSR, nositeľ Leninovho radu a ďalších 64 vyznamenaní, Veliteľ a „otec“  našich vojakov od Sokolova cez Duklu až po Prahu, Ludvík Svoboda, postavil pred svoje vojsko s rúškom, nedajbože respirátorom na tvári, tak by ho jemu podriadení vojaci poslúchli tak, že ešte dnes by sa ponevierali niekde po Buzuluku – https://davdva.sk/ludvik-svoboda-najlepsi-prezident-v-historii-ceskoslovenska/!!!

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.