Založ si blog

Špinavá, diktátorsko-despotická manipulatívna propaganda najhrubšieho zrna pokračuje!

Covid propagandu tu máme už niekoľko dlhých mesiacov. Už som o tejto Covid propagande napísal naozaj dosť, ale ako sa zdá, je potrebné na to poukazovať neustále, pravdepodobne, až do predčasného ukončenia tejto „vládnej“ propagandistickej chunty, vrátane prezidentského paláca!!!

To čo sa v „našich“ médiach odohralo včera, ale aj v dnešných ranných reláciách, je niečo, cez čo, sa normálne, zdravo zmýšľajúci človek môže len ťažko preniesť s úškľabkom na tvári a poznámkou – „GRATULUJEM IDIOTI“ To nestačí!

Je potrebné jasne poukázať na propagandu, ktorá sa tu šíri, ako Mor!!!

Najskôr dve citácie.

Prvá – „Cez Veľkú noc sme si to nepokazili, takže môžeme uvažovať nad uvoľňovaním opatrení. Vidím priestor na otváranie terás“ – 19.4.2021 – PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH – Hlavný hygienik SR.

Druhá – „ Počas chrípkovej sezóny 2018/2019, ktorá trvala od začiatku októbra 2018 do konca apríla 2019…“ – 10.5.2019 – PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH – Hlavný hygienik SR.

Takže sa pýtam Jána Mikasa. Kedyže bola v roku 2021 Veľká noc? Áno pán Mikas, bola v dňoch od 02.4. do 05.4. 2021! Takže bola v období, kedy spravidla je vrchol sezónnych respiračných ochorení a následne prudko klesá a odchádza!!! Takže nie my sme si „nepokazili“ Veľkou nocou Covid respiračné ochorenie, ale je tu jednoznačný podiel sezónnosti týchto ochorení a keby ste ľudí nezavreli nasilu doma, keby ste ich nechali resp., keby ste ich doslova vyhnali povinne von, do prírody, na slniečko, bez rúšok, bez respirátorov, tak to by ste, ako hovoria bratia Česi „teprve viděli“, ako by sa aj Covid respiračné ochorenie pobralo ta tam!!!

Toľko k Mikasovej propagande!

A teraz k tej mediálnej. Niečo neskutočné! „Slovenské“ média na čele s RTVS, sa včera vo svojich spravodajských reláciách čudovali (!), koľko ľudí sa podľa nich nahrnulo do „láskavo“ „vládou“ a pandemickou (tou jedinou „správnou“!) komisiou po dlhých mesiacoch, otvorených obchodov a predajní iných, ako tých zahraničných veľkoobchodných reťazcov, ktoré mali od Jána Mikasa výnimku, byť otvorené a zásobovať nás západným treťotriednym brakom po celu doteraz trvajúcu Covid sezónou…!!!

Nad týmto ste sa „slovenské“ média pozastavovali? A nie nad tým, že tieto obchody boli tak dlho zbytočne a bezdôvodne pozatvárané a mnohé z nich sa pravdepodobne už ani neotvoria?!

Totálna propaganda všetkých týchto médií vrcholila v tom, že každé z nich ukazovalo a prezentovalo šťastných, spokojných občanov SR, ktorí sa tešili z toho, že si konečne mohli ísť niečo na seba kúpiť, ale nezaznel ani len jeden, jediný rozhorčený názor, že toto všetko si od včera mohol/môže dovoliť len „uvedomelý“ a „zodpovedný“ občan a to taký, ktorý si nechal „dobrovoľne“ urobiť AG psí test, PCR test, resp. je už nejakú tu dobu zaočkovaný aj druhou dávkou, zázračnými západnými vakcínami alebo div sa svete taký občan, čo mal to šťastie a nakazil sa C-19 a prekonal toto obzvlášť „nebezpečné“ ochorenie!!! Toto sa do Vašej mediálnej propagandy o šťastných občanoch SR už nedostalo???

A čo my ostatní (predpokladám) drvivá väčšina občanov SR rôzneho veku od 0 do 100 rokov, ktorí máme silnú imunitu organizmu tým, že sa o svoje zdravie staráme, nie len v týchto dňoch, ale dlho predlho, pred vypuknutím „pandémie“ C-19?! Čo my ostatní, čo sme nemali to šťastie a nenakazili sme sa počas tých predošlých dlhých 14. Covid mesiacoch touto „zákernou“ chorobou SarsCov-2 alias Covid-19?! A to i napriek tomu, že sme si dovolili voľne dýchať čerstvý vzduch a žiť čo najviac tak, ako tomu bolo pred marcom 2020?! My, ako zdraví ľudia, ľudia, ktorí počas tých 14. Covid mesiacoch, ani raz nezaťažili slovenské zdravotníctvo, chodili do práce, bez strachu, že sa nakazia C-19, tí čo sme svojou prácou aj počas týchto diktátorsko – despotických Covid mesiacov vytvárali pre túto republiku hodnoty, odvádzali do štátnej kasy na rôznych povinných odvodoch a daniach nemalé peniaze, aby bolo z čoho platiť „vládu“ SR, celú pandemickú, jedinú správnu vládnu komisiu, aby bolo z čoho kupovať zbytočné AG psie testy a pod. My máme od včera, aké privilégia? Áno, jediné privilégium, ktoré máme je to, že ak si chceš ísť kúpiť niečo na seba resp. do príbytku, tak musíš podstúpiť ponižujúcu tortúru, nedôstojným spôsobom urážajúcu ľudskú dôstojnosť!!! Musíš sa „dobrovoľne“ nechať zaočkovať vakcínou, ktorej ani jedenej absolútne nedôveruješ, musíš sa nechať nakaziť naschvál C-19, čo sa bojíš, veď imunitu máš dobrú, tak to prekonáš, ale musíš si doma odsedieť v domácom žalári niekoľko dní (s tebou celá blízka aj vzdialená rodina, kolegovia z práce a pod.!), prichádzaš o značnú časť svojho príjmu a podobné absolútne nezmysli a absurdity!!!

Do toho všetkého, akoby na povel, všetky média navštívili kaderníctva – holičstva a tam nakrúcali šťastných, prešťastných jedincov, že sa konečne môžu dať skrášliť! Samozrejme opäť to bez 7. dňového AG testu nepôjde a zároveň je povinné dýchať len cez respirátor!!!

Ale pozor! Jedna z takých propagandistických „novinárok“ priniesla šťastnú šokujúcu správu, šťastné šokujúce odhalenie, že páni, ktorí sa chcú nechať oholiť, tak majú Mikasovu výnimku a môžu si láskavo respirátor na túto nevyhnutnú dobu dať dole! No povedz občan, no nejasal by si od toľkej voľnosti? Nebol by si celý bez seba, že aj ty máš Mikasovu výnimku v jeho „odborných“ vyhláškach a nie len tí, tam hore papaláši? Čudujem sa, že niektoré média sa s nejakým „náhodným“ občanom nedohodli (možno za nejakú tu odmenu), že im pred kamerami od toľkej blaženosti odpadnú a chvíľu s úsmevom (na tú chvíľu mu na výnimku dajú respirátor dole) na tvári nehybne poležia na dlážke.

Jednoducho hnus! Hnus, ako propagandisticky ukazovali, akí je národ slovenskí šťastní, ako sa mu naraz voľne dýcha, aké je to skvelé, že „vláda“ ho takto „uvoľnila“ lebo len ona jediná ho celých 14. mesiacov „chránila“ na jeho zdraví a živote!!!

Nuž „vážené objektívne“ vysoko propagandistické média, vravím Vám, že tú pravú „blaženosť“ občanov SR uvidíte ihneď potom, ako sa skončí Núdzový stav (dúfam, že definitívne skončí 28.4.2021, tak prosím občanov SR „nepokazme si to“!). Ihneď potom uvidíte všetky tie „blažené“ tváre občanov SR, na preplnených námestiach lebo rúška a respirátory im už nebudú brániť, aby na Vás vycerili svoje „šťastné“ úsmevy! Uvidíte, vy propagandistické, západom a USA administratívou riadené „objektívne“ média, akú slobodu chce absolútna, drvivá väčšina občanov SR!!!

Ešte raz HNUS, a vyjadrujem svoj jednoznačný odpor takejto mediálnej PROPAGANDE!!!

Článok ukončím ešte týmito citáciami:

  • „Mnohé výchovno-vzdelávacie zariadenia po konzultáciách s príslušnými regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva (RÚVZ) rýchlo zareagovali na šírenie chrípky a stúpajúci počet chorých detí a žiakov prerušením vyučovania. Tým zabránili, aby sa ochorenie v kolektívoch ďalej rozširovalo.“ – 10.5.2019 – PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH – Hlavný hygienik SR.
  • „Chrípku netreba podceňovať. Počas chrípkovej sezóny 2018/2019 nahlásili všeobecní lekári v SR 1.470.680 ARO“ – 10.5.2019 – PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH – Hlavný hygienik SR.
  • „Komplikácie spojené s chrípkou si často vyžadujú hospitalizáciu v nemocnici a u vysoko rizikových osôb môžu spôsobiť nielen ohrozenie zdravia, ale môžu byť aj príčinou úmrtia.“ – 10.5.2019 – PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH – Hlavný hygienik SR.
  • „Závažné problémy súvisiace s chrípkou sa môžu vyskytnúť v akomkoľvek veku, no medzi vysoko rizikové osoby patria najmä zdravotnícki pracovníci, tehotné ženy, ľudia s chronickými ochoreniami a osoby s oslabenou imunitou,“ – 10.5.2019 – PhDr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD., MPH – Hlavný hygienik SR.

 

K tomuto sa dá dodať, už len jedno jediné – je bezpodmienečne nutné – okamžité skončenie „vlády“ tejto diktátorsko-despotickej chunty, ako aj výmena všetkých tých, už 14. mesiacov jedine „správnych“ pandemických a epidemiologických rúško odborníkov, respirátor odborníkov, vakcín odborníkov, ruškofilov, respirátorfilov, vakcinofilov, za odborníkov (máme ich dostatok a podľa mňa oveľa kvalitnejších a kvalifikovanejších!), ktorí nebudú šíriť strach, paniku a hlavne nie účelovú PROPAGANDU, ktorá je hlavným zdrojom absolútne zbytočného gniavenia občanov Slovenskej republiky!!!

 

 

 

 

 

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.