Založ si blog

Štefan Harabin opäť na scéne. Fatálna chyba! Tento nepremyslený krok je ich koniec!

Vlkovi baránka sa zachcelo?! Teda je to taký vĺčko nezbedný, ale aj ten musí z niečoho predsa žiť!

Za socializmu sa tradovalo, že vláda, ktorá zvýši cenu piva, padne. Dnes, keď to trochu, málinko preženiem, môžem napísať, že vláda, ktorá neopodstatnene siahne na Štefana Hrabina, padne. To prvé sa už stalo! To druhé sa čo nevidieť stane tiež!

Je komické sledovať, ako sa vládna moc snaží dostať Štefanovi Harabinovi na tú povestnú kobylku. Štefan Harabin používajúc jednoznačne zdravý rozum a riadiac sa výhradne a len na základe platného práva platného na územní SR, nenosí ani rúško, ani respirátor a predpokladám, že sa nebol ani raz testovať AG psími testami! (a preto je zdravý!!!)

Nijako sa tým netají, ba naopak snaží sa ľuďom v tomto otvoriť oči! Štefan Harabin nehovorí, že neexistuje nový korona vírus. Nehovorí to preto lebo koronavírusov je nespočetné množstvo a mnohé na svoje objavenie ešte len čakajú! Štefan Harabin nehovorí, že korona vírusy nie sú nebezpečné pre zdravie a životy ľudí! Nie, toto Štefan Harabin nehovorí. Štefan Harabin hovorí, že nie je dokázané, že práve tento jeden jediný zo státisícov vírusov, teda SarsCov-2 alias Covid 19 (C-19) je tak nebezpečný, aby sa vykonávali takéto reštrikcie, aby sa takto nezákonne obmedzovali ľudské a občianske práva. Áno, aj Štefan Harabin dokazuje, že C-19, ak má človek zdravý rozum, správa sa k svojmu organizmu zodpovedne, posilňuje si svoju imunitu, nestresuje sa, nehysterizuje, vdychuje čerstvý vzduch a vydychuje svoj „odpad“ bez akýchkoľvek zábran a pod., nie je pre väčšinu, drvivú väčšinu občanov SR, ale aj celého ľudstva sveta, tak nebezpečný, ako sa to mediálne prezentuje. Áno, nenosí rúško, pohybuje sa voľne všade tak, kam uzná za vhodné a je tu, je zdravý a nič mu nie je!!! A to si je potrebné uvedomiť, že podľa Covidfilov a Covid strašiakov patrí Štefan Harabin svojim vekom (63r.) do tzv. kritickej skupiny ľudstva, kde sa na ochorenie C-19 už len zomiera!!! Ako je možné, že Štefana Harabina sa Covid ešte nedotkol? Veď chodí neorúškovaný, neorespirátorovaný, AG, ani PCR neotestovaný, nezaočkovaný, chodí po vonku, po prírode, medzi ľudí, medzi dav ľudí – viď „oslavy“ 17. novembra 2020 v Bratislave a NIČ!!!

Je Štefan Harabin nadčlovek? Nie, ani náhodou! Svojim organizmom je úplne normálny, ako každý iný, avšak rozumovo, je od niektorých o svetelné roky vzdialený!!!  Jeho zdravé Covid zmýšľanie, konanie, by malo byť pre nás všetkých veľkým príkladom, nasledovania hodného!!!

Dnešná Covid mašinéria sa ho bojí! Bojí sa, že Štefan Harabin je živým príkladom toho, že rúško, respirátory, odstupy, dezinfekcie, očkovanie…, nijakým spôsobom zásadne neovplyvňujú, či sa daný jedinec respiračne nakazí alebo nie! Ba práve naopak. Štefan Harabin je príkladom a dôkazom toho, že ak dýchaš slobodne, žiješ slobodne, tak tvoj organizmus ti dokáže, ťa podrží, že je dostatočne silný, imúnny aj proti C-19!!! To však neznamená, že je potrebné ho podceňovať. Nie, to určite nie! Žiadnu chorobu nie je dobre podceňovať, áno ani tie respiračné! Samozrejme je potrebné sa obliekať primerane počasiu, aby sa človek nenachladil a neprivodil si respiračné ochorenie, ktoré môže niekedy prepuknúť až do zápalu pľúc, čo je naozaj nepríjemné a životu nebezpečné ochorenie! Ale nato, aby som neochorel na respiračné ochorenie, nie je je potrebné všade a za každých okolnosti nosiť rúško, respirátor, hlavne ak je človek zdravý!!! Rúška, respirátory sú podľa môjho presvedčenia pre zdravého človeka jednoznačne škodlivé! Hlavne, ak ich nanucujeme malým, neplnoletým deťom, čím im umelo bránime vo vývoji ich prirodzenej telesnej imunite, vo vzťahu k okolitému svetu, vo vzťahu k vírusom, ktoré sú všade okolo nich od samého narodenia!!!

Nuž, ale späť K Štefanovi Harabinovi. Média na neho ušili takú smiešnu búdu, doslova malú búdku! Vylákali ho von na svetlo božie, pred svoje „investigatívne“ kamery a mysleli si, že okamžite pribehne Polícia SR a zoberú ho v putách lebo Štefan si odmieta nasadiť rúško! A ešte sa ho idotský opýtajú, že prečo sa schováva, že Polícia SR sa ho nevie dopátrať! Ja neviem, toto majú byť objektívne média? To naozaj?

Tak obyčajný novinár vie Štefana Harabina nájsť a nakontaktovať sa na neho kedy sa mu zachce a Polícia SR, sa ho nevie s nasadením všetkých síl dopátrať? Haló policajný prezident Polície SR JUDr. Ing. Peter Kovařík, to si takto, médiami necháte urážať vašich podriadených a tým pádom aj seba samého? To Vám nevadí, že kadejaký „novinár“ vie vypátrať Štefana Hrabina a vám podriadená, vysoko profesionálna Polícia SR to nedokáže dlhé mesiace? Naozaj na zamyslenie!

Veru, nemá význam ďalej rozoberať túto frašku, ktorú dnešný despoticko-diktátorsky režim, dnes na Slovensku praktizuje. Je potrebné len dúfať a veriť, že aj vplyvom, zásluhou Štefana Harabina, sa čo najskôr, drvivej väčšine Slovákov konečne otvoria oči a uvedomia si, ako sú manipulovaní, ako sa nechali nechutne zmanipulovať a že je načase žiť opäť normálne, bez stresu, bez strachu, bez rúška, bez respirátora a ten, kto to uzná slobodne za vhodné, tak aj bez tých narýchlo nakvasených vakcín vraj proti C-19, dýchať a žiť naplno! Nedovoliť, aby nás delili – SEGREGOVALI – na základe „dobrovoľného“ očkovania sa – si zaočkovaný=nepotrebuješ test, nie si zaočkovaný=testuješ sa do aleluja a až potom môžeš vkročiť a vycestovať všade tam, kde aj ten, „dobrovoľne zaočkovaný!!! Absolútne neprípustné!!!

Takže na záver ešte dve heslá :

Prvé – „Slovenská vláda, ktorá siahne neoprávnene, neopodstatnene na Štefana Harabina, PADNE!!!“

A druhé, také mušketierske – „HARABIN ZA VŠETKÝCH, VŠETCI ZA HARABINA!!!“

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.