Založ si blog

I. Matovič odkazuje Z. Čaputovej – začína ma to baviť, nikam neodchádzam!

A nie len to, Igor Zuzane odkazuje oveľa viac a adresuje jej prostredníctvom FB, veľmi tvrdé slová. Zuzana možno, ľutuje to, že vymenovala Igora Matoviča do „novej“, druhej Matovičovej vlády, v podobe premiéra na kresle ministra financií, ale ako som už v niektorom predchádzajúcom článku napísal, dnes už je neskoro lamentovať nad tým, že rozliate mlieko, je už vrátené späť do fľaše!

Bolo naivné si myslieť, hlavne od „súdržných“ koaličných partnerov Igora a samotnej Zuzany, že Igor sa umravni a bude si v pokoji vykonávať, pre neho novú „výzvu“ – pozíciu ministra financií!

Igor sa v posledných dňoch „pochlapil“ lebo na pozícií ministra financií už nemá takú zodpovednosť za republiku, ako keď bol predsedom vlády a tak sa začína správať presne tak, ako sa minulé desaťročie správal, keď bezstarostne a bez akejkoľvek zodpovednosti dral opozičné lavice v NR SR. Týmto necháva za seba ťahať horúce gaštany z ohňa, ktorý on tak rád rozdúchava, svojho verného lokaja Eduarda Hegera.

Nuž uvidíme, ako to dlho , vraj výborný mediátor Edko vydrží.

Nuž idem rozanalyzovať Igorov FB status zo dňa 16.4.2021, ktorému Igor dal nadpis – NENÁVISŤ – https://www.facebook.com/igor.matovic.7/.

Igor Matovič začína – „Vyhrali sme voľby, hoci nás neúnavne odpisovali a iných mali vopred vybratých. Pokazili sme im plán.“ – toto sme my ostatní voliči, ktorí sme v ostatných PV nevolili ani Igorovu „stranu“, ani jeho dnešných „súdržných“ koaličných partnerov, ba ani PS/SPOLU, vedeli dávno pred samotnými PV 2020. Veď to bolo z „objektívnych“ médií absolútne jasné, kto mal PV 2020 vyhrať. Áno boli to predovšetkým Kiskova Za ľudí a Zuzany Čaputovej Alma mater, Progresívne Slovensko. Títo dvaja sa pred PV 2020 tvárili, že sú to oni, čo idú vyhrať voľby a ak budú potrebovať do povolebnej „spolupráce“ ešte niekoho, tak si vybrali KDH a SaS.

Neskôr, keď vyšli na povrch Kiskove videa, z ktorých je nadmieru zrejme, že anjel Andrej nie je až taký anjel, ale celkom slušný čertisko, to začalo byť všetko inak. V uvedených videách dokonca Rómov nazýva Cigáni resp. Cigánka a nikomu to nevadí – https://www.youtube.com/watch?v=sULURpbzE7c&ab_channel=Politikal,  https://www.youtube.com/watch?v=crd72TNR4VA&ab_channel=Politikum.

Po tomto začali preferencie Za ľudí klesať a bolo jasné, že budú musieť do partie pribrať možno aj Igora a výhradne jeho OĽANO. Borisa Kolára a jeho Sme rodina, mali v talóne len už, ako absolútne krajné riešenie…

A stalo sa to čo Igor v statuse označuje – „Pokazili sme im plán“. Totiž Boris Kollár sa nestal tým naj poslednejším riešením, ale stal sa prvým najsilnejší spojencom Igora Matoviča! Ďalší komentár to nepotrebuje. Avšak ostáva visieť vo vzduchu otázka, ktorú by Igor mohol zodpovedať, akýže to bol plán, čo im Igor pokazil? Nuž, ako poznám Igora (nie osobne, len mediálne), som hlboko presvedčený, že toto ma v talóne, ale ešte nie je ten správny čas vyjsť s tým na svetlo božie!

Igor v predmetnom FB statuse pokračuje – „Napriek eminentnej snahe médií, opozície a bohužiaľ aj pani prezidentky.“ – tu Igor obviňuje aj Zuzanu Čaputovú z toho, že mu sabotovala jeho mega „super“ nápad s prvým celoplošným testovaním a on to aj napriek ich sabotovaniu presadil a zrealizoval aj za pomoci OS SR bez vedomia hlavného veliteľa OS SR, teda Zuzany Čaputovej z Progresívneho Slovenska a nazval ju ceremoniálnou osôbkou! Teda týmto Igor úplne napriamo naznačuje, že počet úmrtí, zbytočných úmrtí v počte takmer 11 000 tisíc máme aj vďaka Zuzane Čaputovej a on ma ruky čisté! – čo potvrdzuje tým, že ďalej texte svojho statusu Igor píše – „ až prišlo bez predvianočného testovania peklo, ktoré sme si všetci museli prežiť a prežívame.!

Idem ďalej, Igor v statuse pokračuje priznaním – „V jeho špičke som však spáchal smrteľný hriech … tajne som sa s Rusmi dohodol, že nám pomôžu s dvoma miliónmi vakcín …“ Nuž od Igora naozaj tvrdé priznanie, poza chrbát všetkých, nie len svojich „súdržných“ koaličných partnerov, všetkých občanov SR, ale aj samotnej Zuzany Čaputovej, tak silno prepojenej na USA administratívu, sa tajne dohodol s Rusmi! Občan počuješ to? Vnímaš to? V čase, keď sa USA, EÚ, NATO pripravujú militantne „ochraňovať“ Ukrajinu pred zlým ruským medveďom, sa Igor, ako predseda vlády štátu, ktorý je tak pevne zakotvený v NATO, EÚ, ako nikdy predtým, ide bratať s našim úhlavným nepriateľom – Ruskou federáciou!!! Tí, čo sú skôr narodení, asi ako ja (55r) mi asi dajú za pravdu, že ani pred novembrom 1989 sme nepociťovali voči USA takú nenávisť, akú nám už viac ako 30 rokov vštepujú do našich hláv voči Ruskej federácií a viac, ako úspešné sa im to darí hlavne u generácií, ktorá sa narodila buď tesne pred novembrom 1989 alebo a hlavne po novembri 1989!!!

No a toto Igor nemal robiť! Lebo tu už nejde len o domáci proti ruský odboj, ale tu sa už začínajú mobilizovať všetci „demokrati“ v NATO, USA administratíve a EÚ byrokrati!!!

Igor v statuse pokračuje smelo a hrdinský ďalej – „Dnes stoja proti mne zoradené šíky ľudí, ktorým sa nebojím do očí opakovať, že novinár by mal pravdu hľadať a nie ju vytvárať“. Aha ho, Igora, až dnes pochopil (?), že nikto ti v politike nie je nik väčším nepriateľom a podrazákom, ako „objektívne“ média?! Toto Igor nevedel pred 29. februárom 2020? Toto nevedel, keď na svojich infantilných TB, doslova denne kŕmil „objektívne“ média svojimi „pravdivými“ odhaleniami „trestných činnosti“ na vtedajšiu vládnu garnitúru pod vedením SMER-SD? Vtedy Igor nepomáhal „objektívnym“ médiám „pravdu vytvárať“ a nie „hľadať“ o vtedajšej vládnej garnitúre „zlodejov, mafiánov a vrahov“, ako píše dnes? NIE? Vtedy to Igor, čo bolo? Hádam mi nato Igor niekedy v blízkej budúcnosti vo svojom FB statuse pravdivo odpovie a podrobne vysvetlí!

Analyzujem Igorov FB status ďalej. Igor píše – „…stratili všetky zábrany a dovolili, aby ich ovládla nenávisť…, … Nenávisť, ktorou sa vzájomne hecujú, ktorá im zaslepuje oči pred pravdou a majú dnes už len jediný cieľ – moje absolútne pokorenie. Nepatrím do ich progresívneho sveta. Chyba v systéme.“

Tu som podčiarkol a zvýraznil slovo „progresívneho“! Prečo? Nuž, ktože je dnes na pozícií najvyššej v našom štáte? A kto Igorovi (teda podľa neho) neustále podhadzoval polená pod jeho nohy, ktorými on naše zdravie a životy ochraňoval a zachraňoval? Áno, nie je to nikto iný, ako progresívna Zuzana Čaputová, ako plod Progresívneho Slovenska!!! Teda Igor jasne naznačuje, že aj Zuzana Čaputová sa s ostatnými hecuje, aby ešte viac Igora nenávidela/nenávideli!!!

Igor v FB statuse hrdinský pokračuje – „Som bojovník a nerád sa vzdávam. Je však možné, že sa im to podarí. Ich sú zástupy a ja sám.“

No toto Igor? To snáď nie?! Ako to že si sám? Veď máš stranu! Stranu, ktorá vyhrala ostatné PV s viac ako 25 %! Máš predsa silné krajské a okresné štruktúry svojej strany! Máš najväčšiu členskú základňu a niekde okolo 14. júna 2020 si pred „novinármi“ vyjadril túžbu, rozšíriť rady svoje členskej základne takto trefne – „ Ambíciu máme milióny. Lebo si myslím, že NSDAP bola najväčšia politická strana, a keď akože kvalita politickej strany sa meria podľa počtu členov, tak oni mali myslím 25 miliónov, takže máme ambíciu prekonať NSDAP v tejto veci“. Múdri vedia, kto bola NSDAP a kto stál na jej čele! Veru, boli to 30. roky minulého storočia a Nemecko! (https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/tieto-slova-boli-totalne-nemiestne-neuverite-com-chce-byt-matovic-lepsi-ako-hitler) Veru, kde bol vtedy JUDr. Tomáš Honz, prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry, ktorý je od 03/2018 vedúcim Oddelenia extrémistickej kriminality?! Ak by toto povedal niekto iný, napríklad taký „nebotyčný extrémista“ Milan Mazurek, tak by už dnes pravdepodobne…, ani sa neodvážim povedať resp. napísať, čo by s ním Tomáš navystrájal…!

Ale späť k Igorovi. Tak čo Igor, ste sám? Áno, ste sám lebo Vy nemáte žiadnu stranu, nemáte žiadne krajské, okresné, nie to ešte celoštátne štruktúry! Pretože normálne fungujúce strany majú tieto štruktúry a ak by niekto na ich predsedu, na predsedu, ktorý priviedol, aj ich stranu k výraznému volebnému víťazstvu, zaútočil a neustále útočil, tak by sa postavili na jeho obranu a minimálne by mu napísali svoj otvorený list, kde by mu vyjadrili svoju plnú podporu! Vám Igor, nemá kto napísať takýto podporný list aj napriek tomu, že ste vyhrali PV 2020 s viac, ako 25 % za ktoré si Vaša „mnohopočetná strana“ pripíše našich 21,25 miliónov eur – https://www.facebook.com/ministerstvo.financii.sr/photos/a.191472334237762/3112140818837551.

Záver Igorovho FB statusu je vo vzťahu k Zuzane Čaputovej, Progresívnemu Slovensku, jeho terajších „súdržných“ koaličníkov, ale aj HLASU-SD, hádam najpravdivejší! Igor svoj FB status uzatvára týmito slovami – „…lebo som nikdy, na rozdiel od nich, nikdy neslúžil oligarchom či mafii, ktorí vlastnia väčšinu slovenských médií.“ !!!

Veru, keby to napísal resp. povedal niekto nahlas, tak by bol konšpirátorom, nepriateľom štátu, nepriateľom USA administratívy, EÚ byrokratov, socialista, komunista, extrémista, „inak povedané“, bol by ten, čo by ho „objektívne“ média označili za spodinu sveta a priľahlej galaxie. Ak to však povie Igor Matovič, tak sa „zhodí“ z pozície predsedu „vlády“ na pozíciu ministra „vlády“ a pritom je de facto jej predsedom lebo je predsedom najsilnejšej „strany“ „súdržnej“ „vládnej“ koalície!!!

To nič nemení na tom, že v tomto  má Igor Matovič pravdu a paradoxom pre neho samotného bude to, že pokiaľ jeho predvolebné „pravdy“ o bývalej vládnej garnitúre SMER-SD a spol. ho vyniesli na výslnie slovenskej politickej scény s pomocou tých istých „objektívnych médií, ktoré dnes tak nenávidí, tak táto naozaj nadmieru pravdivá pravda, ho z toho piedestálu zmetie len tak fukne, rovnako za pomoci jeho vtedajších „objektívnych“ mediálnych spojencov!!!

Igor Matovič týmto svojim FB statusom Zuzane Čaputovej jasne odkázal, že on nikam neodchádza, ba dokonca jej odkazuje v predmetnom FB statuse takýto ostrý odkaz – „…a mysleli si, že pokorený odídem do zabudnutia … lenže mne sa to takto začína páčiť ešte viac.“!!!

Teda Igor sa konečne cíti vo svojej koži lebo on pri svojej nadmieru pomstychtivej mentálnej výbave, takéto spory nie len obľubuje, ale ich doslova vyhľadáva a zámerne živý!!!

Záver:

Igor celkom jasne a zreteľne odkazuje Zuzane Čaputovej toto svoje posolstvo – „Neboj sa Zuzka, „dobre“ bude. Ja nikam neodchádzam, pretože sa mi to začína páčiť, ani nevieš ako…“ !!!

Pre nás občanov SR, ktorí sme týmito „politickými“ kreatúrami už viac, ako rok bezdôvodne gniavení a gniavenie žiaľ ešte pokračuje ďalej, toto celé Igorovo extempore znamená, že je tu už vidieť to povestné svetielko na konci tunela lebo Igor začal začiatok definitívneho konca, nie len seba samého, ale aj Zuzany Čaputovej lebo on naozaj vie byť nadmieru zákerne pomstychtivý a paradoxne Zuzanu Čaputovú a spol. položí tým, že začne konečne hovoriť politickú zákulisnú pravdu o Čaputovej progresívcoch, o oligarchoch stojacími za nimi v úzadí a o „objektívnych“ médiach! Už aj Igor konečne pochopil, že voľby nevyhrávajú tí, ktorých chcú občania, ale len tí, ktorých si tieto zapredané USA administratíve a EÚ byrokratom, „objektívne“ média prajú a majú za úlohu vyniesť na svojich neoliberálnych „objektivitách“ na pozície najvyššie!!!

Je na nás občanoch, aby mal Igor naozaj pravdu v tom, keď vo svojom FB statuse hovorí, že je sám vojak v poli. Ako? Nuž tak, že nie len jeho, ale aj všetky tie neoliberálne strany, straničky, ktoré tak uvedomelo idú po ruke USA administratíve a EÚ byrokratom, necháme v nasledujúcich predčasných voľbách o samote a budeme voliť, tak, že nás v NR SR a následne aj prostredníctvom, v čisto proslovenskej vláde, budú zastupovať také osobnosti nášho politického, spoločenského života, ktorí nás nebudú gniaviť, do ničoho „dobrovoľne“ nútiť a nechajú nás slobodne dýchať a žiť!!!

Následne sa dočká aj Igor a Zuzana padne tiež!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.