Založ si blog

Len idiot môže povedať, že Covid opatrenia, obmedzenia, sa uvoľňujú!

Včerajšia, ďalšia v poradí (koľko ich ešte budeme musieť zniesť a znášať?!) idotská TB I. Matoviča, E. Hegera a nového ministra zdravotníctva V. Lengvarského, mi pripomenula skvelú klaudiádu z dôb „dávno“ minulých – Traja chrobáci. Áno, toto super dielko vytvorili a natočili v československej socialistickej kinematografii v roku 1976 – mal som vtedy 10 rokov a veľmi som sa, ako dieťa, pri tejto klaudiáde pobavil a pamätám si ju dodnes. V tomto dielku, vážená mládež, narodená po „revolúcií“ 1989 resp. tesne pred tým, išlo o dej, kedy Traja chrobáci, sa akýmsi náhodným spôsobom ocitnú vo svete ľudí a všetko im pripadá obrovské, nové a nadmieru komické!  Azda najviac mi utkvela v pamäti scéna, keď títo Traja chrobáci nachádzajú, pre nich obrovský gramofón, horko-ťažko sa naň vyštverajú, neuvedomujú si, že stoja na platni (pre mládež kapitalistickú – starý garmofón na kľuku – Vyhľadávanie Google) a opäť náhodne zapínajú mechanizmus gramofónu, platňa sa roztočí a oni padajú s gramofónu, ako zhnité hrušky zo stromu…atď., atď. – https://www.youtube.com/watch?v=RtmHld81L0I – naozaj stojí si to pozrieť vážená mládež, dnes už rýdzo kapitalistická, zmätená, manipulovaná, nadmieru zmanipulovaná, vystrašená, vydesená…

Áno, na predmetnej TB stáli tiež takýto „chrobáci“, ale nazval by som ich Traja idotský chrobáci! – TB E. Hegera, I. Matoviča a V. Lengvarského o epidemickej situácii na Slovensku | TA3.

Na scéne stáli Traja idiotsky chrobáci a v hľadisku „novinárske“ detičky, ktoré sa od samej blaženosti vznášali tri metre nad zemou lebo títo chrobáčikovia im zvestovali, že sa uvoľňujú Covid opatrenia, ale POZOR – nepokazme si to!!! Lebo sme ešte nepreskočili – oznámil prvý s chrobáčikov Eduard Heger. Áno, ten Heger, ktorého máme považovať za nového predsedu „Vlády“ SR a pritom na úrade Vlády SR mu nepatrí ani tá jeho predsednícka stolička a jeho „stranícky“ šéf a terajší minister financií – rozumej „utajený“ predseda „Vlády“ SR, mu na úrade vlády vyčlenil na sedenie tu povestnú pohovku, na ktorú si musela sadnúť samotná EÚ „Diva“, Ursula von der Leyenová v Tureckom paláci – https://www.youtube.com/watch?v=cN2u5s0Xe08&t=3s.

Nasleduje hlavný chrobák, chrobáčik Igor Matovič, ktorý svoj „štátnicky“ prejav o „uvoľňovaní“ Covid opatrení, začína slovami – „…pripadla mi táto milá povinnosť…“ A tu všetci mali od úžasu spadnúť na zadok lebo Igor „veľký“, veľký diktátor, despota sa podujal na milú povinnosť. Tento chrobáčik, pre Slovensko veľmi nebezpečný a jedovatý chrobáčik, začne svoj „štátnicky“ prednes a všetkých „ohromuje“, ako sa oni resp. on, rozhodol občanom SR uvoľniť Covid uzdu. Áno a „uvoľnil“, set sakramentský „UVOĽNIL“! A uvoľnil ju až natoľko, že ak si budete chcieť resp. dnes už musíte, ísť pre seba alebo svoje deti, kúpiť topánky lebo dietkam za ten posledný rok, čo nesmeli chodiť do školy, nôžky povyrástli, tak musíte mať povinný AG psí alebo PCR Covid negatívny test! Ak si budete chcieť resp. dnes už musíte, ísť pre seba alebo svoje deti, kúpiť odevné zvršky lebo dietkam za ten posledný rok, čo nesmeli chodiť do školy, akosi telíčka povyrástli, tak musíte mať povinný AG psí alebo PCR Covid negatívny test! Teda nič iné, ako opäť ešte prísnejšie povinné testovanie!!! Nemáš test – budeš bosý a nahý! A takto, môžeš ísť do nadnárodných obchodných reťazcov, predávajúcich okrem všetkého možného, aj treťotriedny potravinový západný odpad alebo takto bosý a nahý môžeš ísť na nákup drogistického tovaru do drogérií lebo tam AG a PCR test nepotrebuješ!!!

Logika ako hrom!!!

Avšak za najväčšiu idiotinu a doslova trestný čin týrania, genocídy a segregácie, ja osobne považujem „uvoľnenie“ Covid opatrení pre naše školopovinné deti. „Vláda“ idiotských chrobáčikov sa rozhodla, že deti od druhého stupňa budú nielen povinne testované drastickým a nadmieru ponižujúcim spôsobom ich ľudskú detskú dôstojnosť, ale budú mať POVINNOSŤ strpieť niekoľko hodín na horných dýchacích cestách nadmieru, pre ich detský organizmus, škodlivé respirátory vyrobené z umelých nano vlákien! Som si istý, že by túto povinnosť, títo nebezpeční, jedovatí chrobáčikovia uvalili aj na deti predškolských zariadení a I. stupňa ZŠ, avšak im v tom, našťastie, bráni skutočnosť, že žiadny výrobca (zatiaľ!) nevyrába takúto malilinkú veľkosť „prepotrebných“ respirátorov, pre tieto nevinné a zdravé deti!!!

Ako je možné, že títo nebezpeční chrobáčikovia prichádzajú s takýmto drastickým „uvoľnením“ pre naše školopovinné deti, keď všetci unisono tvrdia, že drvivá väčšina slovenského pedagogického zboru/personálu, je už dlhé týždne zaočkovaných, už aj druhou dávkou, zázračnou proti Covidovou vakcínou? Tak potom kde je problém? Žeby to bolo tým, že tou „zázračnou“ vakcínou bola v prevažnej miere vakcína od AstraZenecy – https://www.trend.sk/spravy/prvymi-davkami-vakciny-astrazeneca-budu-ockovat-ucitelia-informoval-krajci ?

A kde sa podela z mediálneho priestoru, ta „lacná“ osvetová kampaň, ktorá mala občanov SR presvedčiť, že vakcína proti/na C-19 znamená úsmev a slobodu? Veď v nej vystupovala aj ta najväčšia a najvyššie položená „slovenská celebrita“ – samotný chrobáčik Zuzana Čaputová? ( https://www.youtube.com/watch?v=-xrIjE3aYsc)

Tak sa dnes pýtam, ešte stále dnes platí to, čo odznelo v tejto „kreatívnej“ osvetovej reklame na vakcináciu, že vakcína je úsmev a sloboda? Alebo sa to dnes zmenilo na, že vakcinácia je smútok a žalár?! Podľa chrobáčikovských, posledných „uvoľnení“ je pravda to druhé! Nemáš Covid test – nesmieš. Následne nás to isté čaká aj v prípade vakcín? Nie si zaočkovaný, tak nemôžeš? Si zaočkovaný, tak môžeš, ale nezabudni (!) na rúško/respirátor-odstup-ruky/dezinfekcia?!

Ako je možné, že pedagogickému personálu hrozí, že sa od našich zdravých, ešte raz zdôrazňujem, zdravých detí nakazia chorobou, proti ktorej ich tak účinne ochraňuje „zázračná“ vakcína??? Všetko zle!!! Naše deti si ničiť nedáme!!!

Následne prichádza na predmetnej TB na scénu nový chrobáčik, ale už nie taký obyčajný, ale rovno chrobák Brigádny generál (BG) Vladimír Lengvarský. Dnes už nie BG, ale rovno minister zdravotníctva, nuž čo bolo, bolo Terazky je Lengvarský ministrom!!! Tento nový chrobáčik na idiotskej dnešnej „vládnej“ politickej scéne, sa doslova nezmohol ani len na riadne, nahlas vyslovené slovíčko. Od „novinárskych“ detičiek, sediacich tam kdesi pred ním, sa mu dostalo toľko pozornosti a otázok, že kým sa BG Terazky stačil nadýchnuť, odkašľať si a preglgnúť nahromadené hlieny v krku, ktoré sa mu tam hromadili počas „štátnického“ vystúpenia jeho nadriadeného chrobáčika Igora, tak ho moderátorka tejto TB, doslova zahriakla a nedovolila mu vydať zo seba už ani hlások lebo by bol BG Terazky vyzradil niečo, čo vyzradené nesmie byť (asi nám to povie chrobáčik Zuzana Čaputová, ktorá si dala tu „námahu“ a po urážke samotnej Zuzany Baťovej, vraj chrobákom Igorom, sa dostala k utajovanej zmluve o jadrovej zbrani Sovietskeho zväzu, pardon Ruskej federácie…, kedy si vyžiada aj Zmluvu o nákupe AG psích testov a iných s tým spojených vecí?) a TB následne „demokraticky“ skončila!!!

Je toho ešte veľa, čo by bolo potrebné spomenúť, načo by bolo potrebné poukázať, ale to odznie v mojich nasledujúcich článkoch.

Na teraz by som tento môj názorový článok ukončil nasledovne. Občania Slovenskej republiky, už nestačí to staré známe Fučíkovske – „Lidé bděte!“ (Ľudia bdejte!), teraz je potrebné nahlas zakričať –„Lidé zděte!“ (Ľudia vstávajte!)

Áno ľudia a občania Slovenskej republiky – Dosť bolo! Vstávajme a nečakajme na nejaké referendum, ktoré, ak bude, tak niekedy až o rok! Vstávajme a vykonajme presne to, čo vykonali Traja chrobáci v klaudiáde z roku 1976! Ale nie náhodou, ale cielene pusťme ten pomyselný gramofón, roztočme tú pomyselnú platňu, na ktorej si dnes tak pohodlne hovejú za naše peniaze, za peniaze, ktoré sú kryté našou poctivou dennodennou prácou – drinou, všetci tí, pre Slovenskú republiku, pre občanov Slovenskej republiky, nebezpeční chrobáci a chrobáčikovia! Roztočme tú pomyselnú platňu do takých otáčok, aby ich vypudila, zmietla zo svojho povrchu tak ďaleko, aby sa už nikdy nedokázali vyštverať späť nahor!!! Pozdvihnime „zbrane“ a poďme proti ním do boja! Nie, nie tie zbrane hromadného ničenia, ktoré chce použiť U.S. ARMY, NATO a EÚ byrokrati proti Ruskej federácií, aby „ubránili“ Ukrajinu pred „zlým“ ruským medveďom a je im úplne jedno, že pritom prídu o život a budú zabití aj nevinní civilisti, najmä nevinné deti a ich starostlivé mamky! NIE! Našimi zbraňami sú a musia ostať, len silné a pevné zbrane našej občianskej slobody, našich občianskych práv, našich politických slobôd a práv, a tie máme pevne ukotvené v našej Ústave Slovenskej republiky, konkrétne článok 32 – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“ (https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/)

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.