Založ si blog

Slovač, to nevidíš, necítiš, že sa ti idioti smejú priamo do tváre? !

Ja už tomu naozaj nerozumiem! Chodím po ulici, čo najviac medzi ľudí (síce poniektorí na mňa zazerajú, ako na ich vraha lebo nenosím žiadnu ochranu na tvári) a z každej strany počúvam, ako kľajú na dnešných našich „vládnych“ idiotov.

Vážení, kľať nestačí! Je potrebné konečne konať! Je potrebné konať spoločne!

Avšak čo ma znepokojuje, je to, ako si nevšímame, že sa nám títo dnešní „vládny“ idioti, despoti smejú do tváre, keď sa tvária, akí sú k nám milí lebo nám vraj uvoľňujú nimi zavedené (bezdôvodné) opatrenia a to takým spôsobom, že uvoľňovanie je jednoznačne možné označiť za ešte väčšie a silnejšie reštrikcie!

Tak napríklad, čo je to za idiotizmus, že síce obchody otvárajú, ale občan ta môže vstúpiť len ak má platný AG psí resp. PCR Covid test s výsledkom Negatívny! To, čo je za sprostosť? To čo je za idiotina? Tak už nestačí, že zdravý človek, ak ta chce vstúpiť, tak musí (naozaj musí?) mať na tvári minimálne respirátor, ale ešte musí mať aj platný Covid test – Negatívny! Absolútne nemysliteľné!

A teda sa pýtam, to kto má oprávnenie ma skontrolovať, či disponujem takýmto Covid testom a kto má oprávnenie sa takto dozvedať, vyzvedať o mojom zdravotnom stave? Zamestnanci obchodov? A oni budú mať na sebe vyvesený ich výsledok Covid testu? Veď ani kupujúci by nemal vstúpiť do obchodu skôr, kým sa mu personál danej predajne jasne nepreukáže, že aj on je riadne otestovaný a že má platný Covid test, nie starší, ako 7 dní!!! Čo toto je za idiotina!!! Takže kontrolovať môj zdravotný stav nemá, vážení NIKTO! Ešte raz NIKTO!!! O mojom zdravotnom stave nemôže len tak hocikedy a hocikde informovať, ani môj ošetrujúci lekár! Môže tak vykonať len na základe súdneho príkazu, súdneho rozhodnutia a toto môže súd použiť len pre vlastnú potrebu a tiež nemôže s mojim zdravotným stavom, s informáciou o mojom zdravotnom stave, len tak, kade koho informovať bez môjho súhlasu!!! Kto nie je s týmto mojim tvrdením stotožnení, tak nech sa páči naštudovať – http://www.pravo-medicina.sk/aktuality/148/povinnost-mlcanlivosti-a-ochrana-udajov-pacienta.

Tak sa prosím už konečne preberme a dožadujme sa svojich celkom normálnych prirodzených práv a slobôd!!! Nedovoľme im sa snami takto idiotsky zahrávať! Nemajú na to žiadne právo!!!

Chcem vidieť, kto ma bude pred vstupom do obchodu kontrolovať, čo sa týka môjho zdravotného stavu! Jedine čo ma môžu kontrolovať resp. skontrolovať, je až vtedy, keď budem z daného obchodu vychádzať a to jedine na to, či si náhodou neodnášam nejaký mnou „zakúpený“ tovar, za ktorý som „zabudol“ zaplatiť!!! NIČ VIAC, NIČ MENEJ!!!

Záver:

Občania Slovenskej republiky nedovoľme, aby sa nenormálnosti stali normálnosťami!!!

Lebo to, čo tu dnes vystrájajú dnešní „vládny“ idioti nemá z normálnosťou nič, absolútne nič spoločné!!!

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.