Založ si blog

Chceme mať o rok normálnu Veľkú noc? Ak áno, tak vykonajme toto!

Presne pred rokom, 6.apríla 2020, vtedajšia „vláda“ SR Igora Matoviča rozhodla o rozsiahlom zákaze vychádzania a to od 8. apríla 2020 do 13. apríla 2020. A pamätáte si, čo bolo presne takto pred rokom v tomto ohraničenom rozmedzí? Nuž áno, boli to Veľkonočné sviatky 2020! Vtedy Igor Matovič infantilne, psychopaticky, idiotsky, zdôvodňoval tento ničím neodôvodnený zásah „slovenskej vlády“ do základných slobôd a práv občanov SR, takto – „Keď pôjdeš šibať starých rodičov, nabudúce nebudeš mať koho šibať“ Pamätáte si to, občania SR? Áno a vtedy začal prvý veľký konflikt medzi ním a Richardom Sulíkom, kedy sa doslova uzavreli hranice okresov. Tento ich egoistický konflikt nás poznačil na celý zbytok roka 2020 – viacej nezmyselných zákazov, Lockdawnov, povinných „dobrovoľných“ AG psích testovaní, schválenie a zavedenie idiotského Covidautomatu a pod. Netrpeli oni, ale My, radoví občania SR a predovšetkým naše deti, ktoré od vtedy videli školu len ma malú, malilinkú chvíľu!!!

Ako sa tento ich spor skočil, všetci vieme. Pre nich nijak! Vymenili Igora za Eduarda a Eduarda za Igora a ich diktátorsko-despotická „vláda“ ide proti záujmom väčšiny národa slovenského veselo ďalej. (Veľká to zásluha Zuzany Čaputovej!)

A teraz tento citát – „Ak nepôjdete šibať, po sviatkoch možno regionálne uvoľníme opatrenia“. Kto to povedal a kedy? Nuž povedal to „nový“ „predseda“ „Vlády“ SR Eduard Heger 2.apríla 2021! Tak sa pýtam, ako je to možné? Veď pred rokom Igor Matovič vyzýval nato isté, ale s podmienkou, že ak uposlúchneme jeho diktátorské odporúčanie, tak o rok budeme mať koho ísť šibať. Následne na jeseň 2020 a neskôr, Igor Matovič tvrdil, že stav do akého sme sa dostali, v počte úmrtí vraj výhradne na C-19, sme si svojou nezodpovednosťou zapríčinili My všetci sami lebo ich epidemiologické (idiotské) opatrenia sú podľa neho vynikajúco nastavené, ale My ostatní sa správame nezodpovedne! To zanemená, že na Veľkú noc 2021 by sme už podľa neho nemali koho šibať, teda naše babičky lebo COVID-19!!!

Tak, ako je možné, že po roku nás na to isté vyzýval aj jeho nástupca Eduard Heger, ale nepodmienil to tým, že ak pojdeme šibať, tak o rok už nebudeme mať koho šibať, ale podmienil to nehoráznou vyhrážkou – „ak nepôjdete, tak my možno zvoľníme“ !!!

A takto by som  mohol pokračovať v ich absurdnostiach ďalej.

Takže, ak nechceme mať o rok rovnakú Veľkú noc, ako v roku 2020 a 2021, ale chceme ju mať úplne normálnu, ako v roku 2019 a roky, rokúce (predstavte si, že takto zakázať Veľkú noc si nedovolili ani súdruhovia pred novembrom 1989!) pred tým, tak musíme začať okamžite konať a čím skôr sa zbaviť tejto „vládnej“ diktátorsko-despotickej garnitúry a nepustiť k moci tzv. iných, ním podobných rúškových, respirátorových „politikov“.

Lebo ak tak neučiníme, tak Veľká noc 2022 (od 15.4. do 18.4.) sa bude niesť v znamení online oblievania a šibania skrze obrazovky PC a podobných zariadení! Toto chceme? Ja určite NIE!!!

Preto dole s touto chuntou, dole rúška, dole respirátory, koniec idiotskému Covidautomatu, koniec akémukoľvek Lockdawnu, koniec núdzovému stavu lebo aj tento rok Covid chrípka na jar ustúpi a na jeseň opäť príde, ako každý rok sa opakujúce respiračné ochorenia (kde je „obyčajná“ chrípka? Kto resp. čo ju zmietlo z povrchu zemského?). Respiračné ochorenia liečiť, dostupnými, lacnými, účinnými liekmi a nie ich dávať na istý čas do „inkubátora“ nosením už vyššie spomínaných rúšok, respirátorov a stým spojených ďalších idiotských represií a opatrení!

Všetci von, na čerstvý vzduch, na priame slnečné lúče, dýchať prirodzený kyslík bez akýchkoľvek zábran na horných dýchacích cestách, aby sme následne nemuseli dýchať ten nemocničný kyslík na JIS a UPV, naberať prirodzenú imunitu a prirodzene sa opäť dostávať do kontaktu s akýmikoľvek korona vírusmi lebo tie človek nedokáže zničiť, dokáže ich poraziť len a len svojou silnou imunitou svojho organizmu a musí sa naučiť s nimi žiť! Všetku našu pozornosť, hlavne tú medicínsku, venovať tým najohrozenejším (približne 1% populácie) a zvyšok, tých 99% nechať slobodne žiť, slobodne pracovať, aby okrem iného bolo začo, z čoho zabezpečiť plnohodnotnú zdravotnú starostlivosť pre tých, už vyššie spomínaných 1% populácie!!!

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.